MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.08, 12:41
44
+21 °С
Вітер: 4 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3110697
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
24.11.2016 р.
answerview
Про дельфінів

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
24.11.2016 р.
answerview
Сааккашвілі

Співвітчизники! Українці!

Я запрошую Вас прийти у неділю 27 листопада на Європейську площу, до пам’ятника Чорноволу, щоб голосно висловити все наболіле:

Що колосальний кредит довіри, який отримала діюча Верховна Рада, витрачений.

Замість реальних змін ми отримали їхню імітацію: косметичний ремонт поліції і хаос на вулицях, красиві обіцянки реформ і нові схеми відкатів. Українці хотіли відкривати бізнес і заробляти гроші – насправді багатшали тільки чиновники. Причому вони не соромилися, вкрадених ними грошей вистачить, щоб забезпечити армію сучасною зброєю та закупити ліки у всі українські лікарні.

Матері відправляють воювати своїх кращих синів і дочок, а в той час політики торгували інтересами України на марних переговорах, схожих на шантаж. Волонтери одягають і взувають армію, а в той час генерали розкрадають сховища і під виглядом нової техніки купують втридорога металобрухт.

Нас просто зрадили. І ми говоримо – досить!

Ми не хочемо більше бути заручниками жадібності і некомпетентності. Україні потрібен професійний кабмін, патріотичний парламент і відповідальний гарант Конституції.
Покажемо «червону картку» владі – цим горе-реформаторам. Досить чекати – пора діяти! Це має бути остання зима цієї Ради. Ми вимогаємо перевиборів.
Друзі, я втомився чекати змін так само, як і ви. Цієї неділі, 27 листопада, я закликаю усіх, кому дорога доля нашої України вийти і показати цій владі червону картку.
За два роки ця Рада показала, що не хоче і не здатна вирішувати життєво важливі для України проблеми. Жодна вимога Майдану не була виконана. Як крали, так і продовжують красти. Як призначали друзів і кумів, так і продовжують призначати.
Ми вимагаємо перевиборів в рамках існуючого конституційного процесу. Це має бути остання зима з цим парламентом.
Приходьте і обов’язково реєструйтеся за посиланням!
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
bad
shockingly
1
mixan забанений
24.11.2016 р. відповів для kuk  
answerview

О в дупу раненый на колчаковских проснулся ?? или с места службы грохнулся, тоесть с дивана

Ви повністю підтверджуєте мої слова , спасибі вам на цьому 18_good . чекаємо тепер дитячі  перли від кiрилкi. 03_biggrin
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 24.11.2016 р., mixan
3
like
2
bad
shockingly
1
24.11.2016 р. відповів для PMK36  
answerview
Пацаны ша !  30_crazy
Не грызитесь бо это некрасиво 01_smile  Лучше вместе епанём по москве! 16_roll

Только предупредите меня перед этим 30_crazy
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
24.11.2016 р. відповів для mixan  
answerview
tsinik и кук , як 2 клоуна без цирка,без сліз важко дивитися  12_cray  ,брати по нещастю  08_lol

абсолютно вірно 18_good
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
5
like
2
bad
shockingly
3
Риболов видалений
24.11.2016 р.
answerview
ДЕВИЧЬЯ ФАМИЛИЯ ГОНТАРЕВОЙ — САТАНОВСКАЯ

Сегодня СМИ сообщили «пикантную» информацию. Оказывается, глава НБУ Валерия Гонтарева имела от рождения «красноречивую» фамилию Сатановская.

Нетрудно догадаться, какая у нее была кличка в детстве...

Кстати, меняют свои фамилии на более благозвучные не только женщины при замужестве, но и мужчины — как при женитьбе, так и без нее.

Например, экс-премьер-министр Азаров имел от рождения фамилию Пахло.

А вот у отца нынешнего президента Порошенко фамилия сначала была Вальцман, но при женитьбе он взял фамилию жены — Порошенко.

О многочисленных коррупционных обвинениях в адрес главы Нацбанка с девичьей фамилией Сатановская читайте в «Списке Гонтаревой»!
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
5
like
1
bad
shockingly
4
24.11.2016 р. відповів для alikxom  
answerview
я  прекрасно понимаю что  есть все таки часть  ЛЮДЕЙ на донбассе  здравомыслящих....  они там есть.... мне их искренне жаль...  я не знаю как им помочь... и очень сожалею что  так произошло... что эта часть не смогла повлиять на события... что они  не могли противостоять... хотя  многие думали что   эта вся хрень временна.. мол  пошалят  с автоматами ...  рванут свое по карманам  и  разбегутся...  но все затянулось...
как по мне ... если украина придет на донбасс...все таки надо поднять списки..референдума..( если это можно так назвать) лишить  людей голосовавших за  россию гражданства....  вот когда выучат  гимн.конституцию.язык..  когда легально и официально  будут работать...и  ВСЕ налоги  платить украине... может тогда  давать    гражданство.. с огромным испытательным сроком....   что бы  боялись даже смотреть в сторону россии...
 я вот только не могу еще одного понять.... у нас  ведь  тоже была возможность смотреть  российские каналы... почему  мы  не заболели...  даже я иногда   просматривал  российские каналы... но бред  пропускал мимо ушей...    
 потом  изменилось телевидение  российское....  одни новости и развлекательные шоу...  туповатые шоу..

останкино  и нтв десять лет  и раннее  выпускали  много  авторских программ.... уличающих  сталина...жукова... ленина..сталина...  разжевывали все преступления ... указывали как унижали  советский народ... и ради чего  жили в нищете...  и кто жил в роскоши... паразитируя ....
сейчас же  рос.каналы  все перевернули......     программа  время  сорокалетняя  не отличается от современной... только фамилии  изменены....
все так же  одни  оды власти...  и борьба  за урожай... за  космос...  борьба с капитализмом... обливание грязью всех в округе....  опять  россия  самая стойкая.. терпеливая...  жилы  будем все тянуть....  корки грызть,но на колени не станем. будем штопать  рваные штаны... щи  на воде будем жрать и своих детей кормить.... но вокруг все  плохие... и их надо учить бороться... мы  последнее отдадим  сирийским повстанцам... донбассу... корейцам...

вспомни советский союз.... ведь так же было!!!!!!!
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
Змінено: 24.11.2016 р., stakan
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
24.11.2016 р.
answerview
В Україні затримали відомих російських артистів. ВІДЕО
З України видворили двох російських акторів серіалу Свати та співачку Кристину Саркісян. Як виявилося, артисти РФ перебували в Криму, а потім заїхали до України через незаконні пункти пропуску. Загалом, епопея з забороною в’зду російським артистам до України триває вже доволі довго. Існує навіть список СБУ, куди внесено понад 100 імен росіян, яким до України – зась! Комусь за підтримку кремлівської пропаганди, комусь за поїздки до ЛДНР, а комусь за незаконний перетин кордону України, як то у випадку з акторами серіалу Свати. Тим часом, думки експертів з цього приводу розділилися.
Експерти кажуть, Росія – країна-агресор, тож заборона російським артистам, особливо тим, які виступали на окупованих територіях, - абсолютно виправдана.

З іншого боку, мистецтво – поза політикою. А заборона приїжджати російським артистам до України – нагадує відволікання уваги від більш важливих проблем. Так, наприклад, стверджує адвокат Тарас Ламах.  

А як думаєте ви? Чи треба заборонити в’їзд до України російським артистам, які виступали на тимчасово окупованих українських територіях?

Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
24.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Я  все  понял. почему моя теща меня недолюбливает ...ты мне открыл глаза....
как я до этого  раньше не додумался....
мля.... у нее  девичья фамилия ---- ПАЦЮК!!!!!!! я то только сейчас начал учить украинский....  вот украинизация  пришла и в мою семью.... я теперь знаю кто моя теще на самом деле....... 03_biggrin
«Британия не заслужила новых The Beatles. Она их и не получит»
М.Янг
Есть люди, в которых живет Бог, есть люди, в которых живет дьявол, есть люди, в которых живут только глисты!
---Что главное в т
like
bad
shockingly
24.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
В Україні затримали відомих російських артистів. ВІДЕО
З України видворили двох російських акторів серіалу Свати та співачку Кристину Саркісян. Як виявилося, артисти РФ перебували в Криму, а потім заїхали до України через незаконні пункти пропуску. Загалом, епопея з забороною в’зду російським артистам до України триває вже доволі довго. Існує навіть список СБУ, куди внесено понад 100 імен росіян, яким до України – зась! Комусь за підтримку кремлівської пропаганди, комусь за поїздки до ЛДНР, а комусь за незаконний перетин кордону України, як то у випадку з акторами серіалу Свати. Тим часом, думки експертів з цього приводу розділилися.
Експерти кажуть, Росія – країна-агресор, тож заборона російським артистам, особливо тим, які виступали на окупованих територіях, - абсолютно виправдана.

З іншого боку, мистецтво – поза політикою. А заборона приїжджати російським артистам до України – нагадує відволікання уваги від більш важливих проблем. Так, наприклад, стверджує адвокат Тарас Ламах.  

А як думаєте ви? Чи треба заборонити в’їзд до України російським артистам, які виступали на тимчасово окупованих українських територіях?

Так, заборонити довічно - нехайщастить.
Дизель - наше всьо!
Змінено: 24.11.2016 р., znv
like
bad
shockingly
24.11.2016 р.
answerview
Сашко Лірник

Спів тенора Мойші Карузо.

Страшенно люблю цей анекдот-

Чоловік звертається до коханої дружини: "Моя ти рибонько кохана !"

А дружина починає думати: " Рибонька - це риба. Риба - це щука. Щука- це зуби. Зуби- це кусати. Кусати - це собака.... Мамо!!! Він мене сукою назвав!!!"

Точнісінько те ж саме спостергаємо зараз з розкручуванням істерієї довкола розмови з міністром культури Євгеном Нищуком.

Єдиним ,за багато років , толковим і чесним міністром на своєму місці.

Якого всі раптом кинулися цькувати.

Та як ! Прямо зразкова кампанія. Трамп може позаздрити!
Нє, ну московським пропагандистам не дивуюся - їм за штатом належить.

Здивували ніби розумні і притомні українські інтелектуали - "запрєтіть !", "расстрєлять!", "вигнати !", "люструвати!", "ганьба!" і "геть!".

Це все виглядає надзвичайно пікантно на тлі спільного унісону антиукраїнців - ригіаналів .

Гей, "патріотичні" пацани і дівчата, а може варто замислитися - якщо вілкули- шмілкули і решта "опозиціонерів до українців" так затято "клєймять пазором" бідного Женю,то може "хорошие сапогі, надо брать"? Га?

Знайомий діяч-патріот з Донецька потішив особливо своїми численними гнівними опусами проти міністра культури. Втіху мені надав той факт, що ,при особистій зустрічі в Донецьку кілька років тому, цей патріот-мислитель прочитав мені довгу і змістовну лекцію про те як "завозили переселенців з Росії на Донеччину і в інші регіони України ешелонами, змінюючи етнічний і культурний склад населення ". Зате зараз мені доводиться витирати монітор від його слини з того боку.

Чому, коли ви вибираєте помідорчики, яблучка, чи мняско на базарі, то передивитесь, і перемацаєте, і перенюхаєте все те по кілька разів? Щоб не з'їсти чогось несвіжого чи гнилого? Молодці ! І руки миєте після туалету? Взагалі герої !

Тоді чому, коли читаєте якусь "гарячу" інформацію, чергову "інформаційну бомбу", ви не чините так же? Чому не перевіряєте і не дивитесь з усіх сторін?

Адже цю інформацію, як і помідорчик, ви допускаєте всередину свого організму.

Тільки у випадку з інформацією все набагато гірше.

Бо несвіжий помідорчик побулькає в шлунку і вилетить з променями проносу в туалеті.

А гнила інформація залишається всередині , в унітаз не зливається. І ви починаєте думати ,жити і діяти під впливом цієї інформації.

Ця війна на 99,9 % створена саме інформацією. А вже потім підтяглися танки, гради і гіркіни.

Вам згодували фейк, оброблений і зрежисований московськими пропагандистами, а ви його зжерли бездумно і розповсюджуєте його як вірус сніду в організмі.

Ось цитата Жені - це його відповідь- заперечення на провокаційну репліку опонентів про "генетичні проблеми". Він прямо сказав ,що нема там ніякої "генетичної" складової.(пишу як подавалося російською мовою, бо фейк теж російською):«Ситуация, сложившаяся на востоке и юге — пропасть сознания. Более того, когда мы говорили о "генетике" в Запорожье, на Донбассе, то это города завезенные. Нет там "генетики", это сознательно завезенные

https://site.ua/lirnyksashko/5554-spiv-tenora-moyshi-karuzo/
Дизель - наше всьо!
Змінено: 24.11.2016 р., znv
2
like
2
bad
shockingly
25.11.2016 р. відповів для stakan  
answerview
Я  все  понял. почему моя теща меня недолюбливает ...ты мне открыл глаза....
как я до этого  раньше не додумался....
мля.... у нее  девичья фамилия ---- ПАЦЮК!!!!!!!

Еду не ворует по ночам из холодильника? 03_biggrin
like
bad
shockingly
25.11.2016 р. відповів для znv  
answerview
Жесть, конечно. Журнашлюхи конченные. Хоть расстреливай.
1
like
1
bad
shockingly
25.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Жидів трохи палять...

05_shok Миксан??? 21_umnik

Аллан Левітов

Парадигма

Мало кто заметил, но вбросом "Порох хуже Януковича" читателю пытаются внушить определенную парадигму.
Задача - НЕ доказать, что, мол, действительно, диктатор, приказавший расстреливать мирных майдановцев, сбежавший (аки брачный аферист) из страны с деньгами, и пригласивший вражеские войска на территорию своей страны - таки "лучше, чем Порошенко" - который, при всех недостатках, все же удержал страну, добился поддержки Украины на международной арене, и вместе с украинским народом с нуля воссоздал нашу Украинскую армию.
Кто тут хуже, кто лучше - понятно.

Задача в другом: "Поставить Порошенко и Януковича на одну доску. Внушить читателю, что они, мол, "одного поля ягоды".
Подобные вещи "блогеры" Юлии Тимошенко вбрасывали еще во время Президентских выборов.
Помните "фотожабки"?
Теперь Пороха ставят на одну доску с Яныком и пытаются "сравнить". Для чего?
Очень просто. "Шатун". Майдан 3.0. При спонсорстве кремля, украинцам хотят внушить мысль о якобы "необходимости революции" - которая и похоронила бы Украину.
Для этого Пороха пытаются поставить на одну доску с Януковичем. (Даже не с путиным, не с Гитлером - а именно с Януковичем).

Кстати, если уж мы перешли на такие грязные трюки, как по-вашему, кто хуже - зрадофилы или педофилы?
Давайте обсудим.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 25.11.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
25.11.2016 р.
answerview

чомусь цілковито підтримую...
Крим - це Україна!
4
like
4
bad
shockingly
25.11.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
в том и проблема, что некие втюхивают, в надежде что "пипл схавает". а такие посылы надо пресекать на корню, даже на уровне форума. с таких рассылок в соцсетях и формируется команда сепарастишек и коллаборантов. и пофиг, что оно в подписи себе проукраинскую позицию прописало. оно действует во вред
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
3
like
2
bad
shockingly
1
25.11.2016 р.
answerview
дивіться сьодня шустера лише для того щоб взнать чи втрапив пальцем в небо чи нє
Павло Бондаренко
Чергова зрада.
Україну всі кинули. Україна всім набридла. Від України всі втомилися.
Пакістан втомився на 600 мільйонів доларів, наприклад. Саме стільки коштує щойно підписана угода з "Укроборонпромом" на модернізацію та технічне обслуговування бронетехніки для ЗС цієї країни.

Де видатний "ваєнний експерд" Юра Касьянов? Чому не бачу його ниття про "всьопропало"? Де видатний "ваєнний експерд" Юра Бутусов? Чому він не пояснює нам яка це катастрофічна угода для України? Де "настоящий палковник" Толік Гриценко? Чому мовчить Юлія Володимирівна і не пояснює народу злочинну сутність договору?
Методичок ще не підвезли?

Тоді давайте я підкажу, що писати, поки не прибуде дипломатична пошта з Москви. Видайте щось типу: "Вместо того, чтобы обеспечивать бронетехникой собственные войска, министр Полторак будет ремонтировать танки для Пакистана. Долой преступную власть во главе с Порошенко, который не продает Липецкую фабрику, как обещал и не заканчивает войну, потому что наживается на ней. За что гибнут наши солдаты в АТО? За пакистанские 600 миллионов, которые украдут в панамские оффшоры?"

Напишіть це, мужики, скажіть це у Савіка Шустрого і гарантую - точно втрапите у те, що зараз друкується для вас в офісі Владислава Юрійовича. Не помилитеся. І черговий транш на дачі-квартири-машини надійде вчасно...

Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
25.11.2016 р.
answerview
Сергій Петров
Весь день пролетів як на крилах. Адже мрії збуваються!!

Почну з того, що українські вікіпедисти як мають час та натхнення надсилають запити до різних органів влади, щоби матеріали їх сайтів поширювались на засадах вільної ліцензії CC BY 4.0. Ця вільна ліцензія є певним аналогом традиційного підпису на сайтах, що їх
Отже, дякую від усіх українських вікіпедистів (Українська Вікіпедія), ГО "Вікімедіа Україна / Wikimedia Ukraine" пану Юрію та Iryna Sholudko за таку пречудову новину!! Це зробило мій день піднесеним 01_smile Тепер сотні офіційних фотографій доступні під вільною ліцензію - всі новини про нашу армію! Хіба це не чудово?? Це просто супер!

До речі, у США фото на сайтах федеральних держустанов, того ж NASA - всі передаються у суспільне надбання: те, що зроблене держорганами за гроші платників податків - має бути у вільному (головно, в юридичному сенсі) доступі. Тож, ми потрохи наближаємось до стандартів цивілізованого світу 01_smile

Лишилася якась "дрібничка": вільні ліцензії запровадити до українського законодавства (є проект, розроблений Creative Commons Ukraine) та запровадити в Україні свободу панорами, щодо якої у ВРУ лежить з кінця 2014 року законопроект #1677.

І я сподіваюсь, що й інші сайти державних установ наслідуватимуть прикладу сайту МОУ та Президента України 01_smile

Да, і звісно у нас нічого не змінюється, ага 17_wink
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
25.11.2016 р.
answerview
-
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
3
like
3
bad
shockingly
25.11.2016 р.
answerview
про обманютих вкладників
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин