MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.08, 23:39
44
+20 °С
Вітер: 1 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3109800
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.12.2016 р.
answerview
Медведев снизил прожиточный минимум в России.

Правительство снизило прожиточный минимум по итогам третьего квартала. Его величина составила 9 тыс. 889 руб. на душу населения, что на 67 руб. меньше по отношению к предыдущему кварталу
Председатель правительства России Дмитрий Медведев подписал постановление об установлении величины прожиточного минимума в целом по стране за третий квартал текущего года. Соответствующий документ опубликован на официальном портале правовой информации (.pdf).

Согласно постановлению, за третий квартал 2016 года прожиточный минимум установлен на отметке 9 тыс. 889 руб. на душу населения, что на 67 руб. меньше по отношению к предыдущему кварталу. Для трудоспособного населения величина прожиточного минимума установлена на уровне 10 тыс. 678 руб., для пенсионеров — 8 тыс. 136 руб., для детей — 9 тыс. 668 руб., следует из документа.

По итогам второго квартала текущего года прожиточный минимум в целом по России составлял 9 тыс. 956 руб., для трудоспособного населения — 10 тыс. 722 руб., для пенсионеров — 8 тыс. 163 руб., для детей — 9 тыс. 861 руб.

За первый квартал 2016 года прожиточный минимум на душу населения составлял 9 тыс. 776 руб.

Величина прожиточного минимума в целом и по субъектам России определяется ежеквартально на основании потребительской корзины. С 2000 года величина прожиточного минимума определяется в среднем на душу населения, а также для трех социально-демографических групп населения (трудоспособное население, пенсионеры, дети), и устанавливается правительством.

Потребительская корзина включает минимальный набор продуктов питания, а также непродовольственные товары и услуги, стоимость которых определяется в соотношении со стоимостью минимального набора продуктов питания, необходимого для сохранения здоровья человека и обеспечения его жизнедеятельности.

Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/economics/05/12/2016/58452d059a79474b3083dd51?from=main
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
05.12.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Был план у гнома по новоросии,но если Украина даст отпор в Крыму то без погонные войска включат(зеленые человечки) заднию.По результату мы видим  сдачу Крыма без единого столкновения.

Я теж так думаю. Діяли б у Криму за статутом-жили б зараз мирно, і Крим у складі України перебував би.
Разве это входило в планы америкосов?
2
like
bad
shockingly
2
05.12.2016 р.
answerview
Виктор Федорончук

Дещо про рабську психологію.
Сьогодні мій син після підписання контракту і відповідної підготовки вперше відбуває на службу в Луганську область. Дорослий чоловік, який вирішив замість строкової служби в армії підписати контракт на 3 роки, спеціально готувався півроку і пройшов відбір в спецуру НГ.
Так ось - практично всі розмови з близькими родичами ( всі вони живуть в Західній Україні) на цю тему приблизно відбуваются в такому вигляді:
На прекрасній українській мові мені вперто стараются доказати, що мій син пішов воювати за липецьку фабрику, за злодіїв-депутатів, за конхфети Порошенка... що він лох, а я ще більший лох, що відпустив його.... І це все на справжній українській мові з прекрасним галичанським діалектом. І якщо подивится на їх сторінки в ОД. і в К. то від гордині за свою патріотичність кожен из них уже десять раз навічно записав себе в сонм святих патріотичних українців тільке за те, що лайкає і репостить всякі патріотичні і противладні картинки.
Проблема не в мові, проблема в головах тих, хто шукає для себе простих шляхів, щоб поставити себе вище за інших в будь
чому (навіть якщо це "вище" - сама звичайна хитрожопість). А потім - принижувати інших с висоти своїх наглючених вірувань.
А це вже проблема більш глибока - свідомість нації формувалась багато століть в умовах окупації іншими націями і приниження будь-яких проявів національної самосвідомості і української ідентичності. І в глибині свідомості майже кожного українця лежить товстий і болючий шар із приниження і зневаги до себе і до своєї рідної мови. Кожен по різному бореться з цим у собі, але є значна кількість таких, хто йде самим примітивним шляхом.
Забороняючи іншим ( не має значення - що. Це може бути що завгодно) така людина штучно ставить себе "вище" за інших і старається компенсувати віддчуття власної приниженості через приниження інших.
Факт "вказування іншим", приниження чужих думок і дій, зверхнє поучіння, заборони і т.д. возвеличує такую людину в власних очах і дає ілюзію власної значимості і вищості.
Це якраз і є рабська психологія - раб не мріє про власну свободу, раб мріє про те, щоб самому бути рабовласником. Людина з психологією раба живе в вимірі, де є тільки два способи життя: раби і рабовласники. Тому "відчувши волю" ( в розумінні "раба" - відсутність наглядача) - така людина буде інстинктивно старатись підкорювати інших ( зайняти місце наглядача).
А підкорювати інших в розумінні "раба" - це в першу чергу забороняти. В другу чергу - це знецінювати, в третью - вказувати і наказувати.
Причому, "забороняти, знецінювати і вказувати" - не має значення що, важливий сам факт таких дій. Як демонстрація влади. Як демонстрація
свого статусу наглядача/рабовласника (Ось чому кожний раз, як тільки я стикаюсь з таким відношенням до себе на сторінках ФБ - я моментально без будь-яких подальших перемовин і диспутів - відправляю такого "рабовласника" назавжди в бан - з людиною в свідомості раба неможливо ні про що домовитись і нема про що говорити. На жаль - родичів неможливо відправити в бан і приходится вибудовувати свої відносини таким чином, щоб як менше було конфліктів)
Ось в чому основна наша проблема: нація здобула власну державу, але в більшості своїй застрягла в рабській психології.
І буде великою помилкою, якщо вирішеня всієїї проблеми загалом і її окремих проявів, наприклад як мовної проблеми віддадуть в руки самих носіїв рабської психологіі. Адже такі люди не будуть вирішувати проблему, такі люди будуть старатись зайняти місце "рабовласників", а всіх решту будуть розглядати як своїх потенційних рабів. Це дуже добре можна побачити на прикладі багатьох молодих і не дуже політиків яких вибрали в депутати.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
1
bad
shockingly
1
05.12.2016 р. відповів для znv  
answerview
Разбомбили российский госпиталь в Алепо,погибли два медика и есть раненые.

Один "бумеранг" повернувся, чекаємона іннші. 46_popcorn

Это не "бумеранг"...ни какого отношения умеренная оппозиция к этому "ШОУ" не имеет. Напоминает общественный транспорт в Донецке, цинично расстрелянный "укрофашистами".
СМИ РФ:" пострадало 3 человека,один из которых(женщина-врач)погиб на месте..."   Если погибли два человека,то о каких раненых идёт речь?  06_question
https://ria.ru/syria/20161205/1482867663.html(есть видео случайно снятое свидетелем на аппаратуру"рашатудей" 30_crazy
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 05.12.2016 р., Limon
1
like
1
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
На горі Карачун, яка розташована між містами Слов'янськ та Краматорськ Донецької області, у понеділок, 5 грудня, відбувся запуск відбудованої телерадіовежі, що дозволить покращити передачу сигналу українських телеканалів на півночі Донецької області. Передбачається, що телерадіовежа транслюватиме десять загальнонаціональних та чотири місцевих канали.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
05.12.2016 р. відповів для PVP  
answerview

Был план у гнома по новоросии,но если Украина даст отпор в Крыму то без погонные войска включат(зеленые человечки) заднию.По результату мы видим  сдачу Крыма без единого столкновения.

Я теж так думаю. Діяли б у Криму за статутом-жили б зараз мирно, і Крим у складі України перебував би.

Разве это входило в планы америкосов?

А хіба америкоси анексували Крим?
Чи ти хочеш сказати що раша, з благословення Штатів анексувала Крим?
Хоча я забув, у москалів , даже в тому, що обісцяні під'їзди і маленькі пенсії -винні америкоси.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
-
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Бальзам (или соль) на рану Юльконюху)):
Будівництво нового мосту через річку Казенний Торець - один із символів відродження Донбасу. Цей мостовий перехід було зруйновано у 2014 році перед звільненням Слов’янська.

Вся країна, у тому числі окуповані території, мають бачити, що Донбас відбудовується. І не лише цей міст.

Нині відбудовуються мостові переходи у Закитному, у Сіверську, будується житло, садки, гуртожитки. Це знаходиться на моєму повному контролі.

Даже ссылку на страницу дам  03_biggrin  https://www.facebook.com/petroporoshenko/

Змінено: 05.12.2016 р., August
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
05.12.2016 р.
answerview
Успешно запущена ракета «Вега» с украинским двигателем. Видео

Сегодня, 5 декабря, в 15:51 по киевскому времени с космодрома Куру во Французской Гвиане состоялся успешный пуск европейской ракеты-носителя легкого класса "Вега" с турецким разведывательным спутником Gokturk-1.

Эту великолепную новость сообщила пресс-служба Государственного космического агентства Украины.

"Ракета-носитель "Вега" разработана Европейским космическим агентством (ESA) совместно с Итальянским космическим агентством (ASI). Маршевый двигатель РД-843 для 4-го ступени ракеты-носителя разработан государственным предприятием "Конструкторское бюро "Южное" им. Янгеля и изготовлен государственным предприятием "Производственное объединение "Южный машиностроительный завод им.Макарова", - говорится в сообщении.
Указанный пуск был восьмым в рамках программы "Вега" и вторым в 2016 году.
А вот соседней России (фашистское государство, признанное 27.01.15 Верховной Радой страной-агрессором), как известно, наоборот, очень не везет с запусками ракет — регулярно случаются всякие аварии.
Так, 1 декабря в РФ разбился очередной космический корабль - грузовой корабль «Прогресс МС-04» рухнул в районе Тувы вскоре после взлета.
При этом, например, в течение одного только сентября этого года в России были зафиксированы три аварийных случая при запусках ракет.

3-минутное видео -

Jedem das Seine
like
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Россияне пьют мочу вместо европейских лекарств. Имортозамещение. 30_crazy
https://ok.ru/video/217985651124

Почему в России рабы боятся восставать. Наказание рабов очень жестокое.
https://www.youtube.com/watch?v=IVFciMyz8OA
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.12.2016 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
05.12.2016 р. відповів для Vervet  
answerview

Агрессия и предательство не отменяются...и не то чтобы с благословения, но по плану. Я уже говорил, что  у тех кто кричал росия на самом деле звучало америка.
Змінено: 05.12.2016 р., PVP
1
like
bad
shockingly
1
05.12.2016 р. відповів для PVP  
answerview

Агрессия и предательство не отменяются...
Есть причины и последствия...
Наша доверчивость, без хозяйственность, безразличие, страх и предательство. И расейская прямая агрессия, к заведомо слабому государству. Притом тайно, за спиной. Как гитлер в 41-ом...
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Жители Орла обратили внимание на новую скамейку, которая появилась на улицах города. На металлических боковинах изображён орёл с распахнутыми крыльями, который напоминает герб Третьего Рейха.
https://tjournal.ru/38171-foto-skameika-v-orle-s-orlami-pohozhimi-na-gerb-tretego-reiha
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
05.12.2016 р.
answerview
"Буду битись до смерті" - 69-річний політв'язень пішов добровольцем в АТО

69-річний Владислав із позивним "Сивий" є одним з найстарших військовослужбовців у лавах Збройних сил України. На війну пішов одразу після полону в сепаратистів 2015 року. Служить добровольцем у місті Мар'їнка на Донеччині.

"Я родом із Стрия, а коли познайомився з дружиною, переїхав на її запрошення на Луганщину. Якраз розпочиналася початкова стадія війни", - згадує події дворічної давності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 26 обстрілів за добу: бойовики атакують один із напрямків

Чоловік є членом Конгресу українських націоналістів. Все життя брав активну учать у громадсько-політичному житті на Львівщині.

"Мій батько служив у дивізії СС "Галиччина" й відсидів 15 років у таборах. Коли мені було 4 роки, нас із матір'ю вивезли до Сибіру в Іркутську область, де ми пробули 30 років без права повернення у три області - Львівську, Івано-Франківську й Тернопільську", - не стримує сліз чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Навіщо ви вбиваєте нас?" - бойовики обстрілюють жителів Мар'їнки з артилерії

"На щастя, батько повернувся з таборів 1978 року, але без реабілітації. Я повернувся пізніше - 1981-го. І на Стрийщині розпочав свою боротьбу - вступив до лав Конгресу українських націоналістів. Разом із районною організацією "Меморіал" ми зайнялись розкопками закатованих у Стрийській в'язниці наприкінці 1930-х. 1992 року нам вдалося викопати 265 замордованих НКВДистами людей. Пошукова робота також проходила і на місцевих кладовищах, знайшли понад 50 замордованих людей, похованих родичами. Там зараз стоїть капличка жертвам сталінських репресій. На території тюрми звели невеличкий меморіал, який освятили 12 священників. Народу було багато", - згадує Владислав.
У полон до бойовиків потрапив за наводкою сусідів по вулиці. Через два місяці викупила дружина Ольга.

"Якось увечері дивлюся телевізор, чую - на ґанку нашого дому суперечка на підвищених тонах. Виходжу - стоять 6 сепарів з автоматами і Оля з ними свариться. Сказав їй, щоб впустила, бо винесуть двері. Двоє обшукували кімнати, а четверо залишилися. Вимагали показати паспорти. Оля сама місцева, нічого не сказали, а в мене прописка у Львівській області. "Шо, бандеровец, приехал сюда стрелять нас и вешать?" Повезли в комендатуру міста Краснодон. Вони розраховували, що Оля заплатить за мене викуп. Я обійшовся у 6 тисяч доларів. Пенсія в дружини маленька, тому продала все своє золото. Вона в мене взагалі дуже запаслива жінка, завжди щось відкладала".

У полоні до чоловіка ставились, як і до всіх, - застосовували силу й морально пригнічували.

"Били, незважаючи на мій поважний вік. Мене допитував 22-річний хлопець. "Дед, а тебя-то что?" - допитувався він через мою проукраїнську позицію. Пояснив, що я не військовий. "Сделаем из тебя живой щит или отправим на позиции мешки с песком таскать", - додав другий. Я сказав, що помру, але допомагати не буду."

З полону чоловіка витягли через два місяці. Ходив в усі можливі організації, щоб хоч якось потрапити на передову. Влітку 2016-го добровольцем пішов на війну.

"Набридав Народному дому, хотів спочатку стати волонтером на передовій, але не було місця. Пішов у військомат. "Куда тобі, діду? Тебе Генштаб не пропустить", - сказали мені. Пробився лише через добровольчий рух. Взяли".

"Тут стою за вільну нашу Україну. Ми ніколи не могли подумати, що цей кацапський ворог міг би на нас напасти. Зважаючи на вік, маю трохи негаразди, але, думаю, пройде. Я буду до самого кінця, доки Україна не буде вільна. Ми їх не запрошували, вони прийшли на нашу землю. Доки я живий і в мені калатає серце, буду битися тут у Мар'їнці до смерті", - каже Владислав.
Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Курсанти Херсонської державної морської академії у відповідь на привітання начальника стройової частини Дмитра Ярославцева російською мовою одностайно відповіли "Слава Україні! Героям Слава!".
https://ok.ru/video/214254946868

"братский народеЦ"... https://ok.ru/video/28110885122

Известный русский националист - Кремлевскую власть будут вешать на столбах.
https://www.youtube.com/watch?v=Hf6wVHCIHjs
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
05.12.2016 р. відповів для August  
answerview
Долбоёпы 15_badgrin
Жители Орла обратили внимание на новую скамейку, которая появилась на улицах города. На металлических боковинах изображён орёл с распахнутыми крыльями, который напоминает герб Третьего Рейха.
https://tjournal.ru/38171-foto-skameika-v-orle-s-orlami-pohozhimi-na-gerb-tretego-reiha

Тянет русских к фашизму... То форма одежды похожа, то цитаты гитлера у путина, политика, однобокая история.
Страны мира развиваются. А тут даже не топчаться на месте, а возвращаются в совок... Конец будет тем же.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Арсеній Яценюк подав до суду на автора розповсюдженої у ЗМІ брехні (ДОКУМЕНТ)
Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк звернувся із позовною заявою до суду на автора неправдивої інформації про начебто придбання ним 24-х вілл у Маямі. Справа розглядатиметься у Солом'янському районному суді Києва.

У позовній заяві йдеться, що поширена відповідачем - Олегом Торгалом інформація є недостовірною та такою, що абсолютно не відповідає дійсності.

Арсеній Яценюк заявляє, що не має і ніколи не мав у власності ані рухомого, ані нерухомого майна за межами держави Україна; не має закордонних рахунків у банках; не має жодного відношення до іноземних компаній, тим більше не є власником чи кінцевим беніфіціаром компаній, зареєстрованих за межами нашої Держави.

"Більше того, Арсеній Яценюк є виключно громадянином України і ніколи не мав громадянства іншої країни та не отримував права на постійне проживання у жодній країні світу", - йдеться в документі.

Повна інформація про належне лідерові "Народного фронту" рухоме і нерухоме майно, майновий стан та членів сім’ї міститься у декларації за 2015 рік, яка є в загальному доступі.

Крім того, зазначена неправдива інформація спростовується й тим, що ані позивач особисто, ані його довірені особи ніколи не відвідували Маямі з метою придбання у власність нерухомого майна.

Арсеній Яценюк звертається до суду визнати недостовірною інформацію, поширену Олегом Торгалом, та зобов'язати його протягом десяти календарних днів з дня набрання законної сили рішенням суду спростувати її в такий самий спосіб, яким ця неправдива інформація була поширена.

Далее здесь:http://nfront.org.ua/news/details/arsenij-yacenyuk-podav-do-sudu-na-avtora-rozpovsyudzhenoyi-u-zmi-brehni
Карл Маркс.

Змінено: 06.12.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Лідеру «Батьківщини» нагадали про призначення Шевченка міністром екології

Сьогодні, 5 грудня, під час Погоджувальної Ради соратник Арсенія Яценюка Максим Бурбак нагадав Юлії Тимошенко про призначення міністром екології Ігоря Шевченка у 2014 році, яке свідчить про співпрацю лідера «Батьківщини» з депутатом-втікачем Олександром Онищенком.

Як відомо, Шевченко - юрист і помічник Онищенка.

Таку заяву нардеп зробив у відповідь на палку промову Тимошенко про те, що вона жодним чином не пов’язана із Онищенком. «Я хочу категорично спростувати будь-яку співпрацю партії «Батьківщина» або мою особисту з паном Онищенком. Це просто чітка дискредитація нашої команди, яка спланована і яка ведеться», – заявила Тимошенко на Погоджувальній раді парламенту.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Хоть несколько старовато,но все равно актуально:

Ядерный щит России — блеф!

Этот пост готовился к исконному ликованию япомнюягоржуся. Но, пришлось скорректировать планы. Виной всему стала армейская тема, а конкретно, развенчание последнего мифа тонущей страны. После публикации маленькой заметки «Внезапно: Путин ночью привел в боеготовность недоармию» и судя по количеству комментариев к ней, стало понятно, что для уходящей в небытие ордынской цивилизации самой болезненной темой является военная. Помните, как в старом анекдоте, когда хвастаются дети у кого какие игрушки есть. Ваня рассказал о плюшевом мишке, Таня хвалится новой куклой Барби, а сынок алкаша, слушая их с завистью, вдруг разразился триадой: — А у меня.. Да мой.. Да я вам всем п#зд@лей навешаю!Вот точно также сегодня ведет коленопреклоненный электорат Путина. Нанолидеру больше нечего предложить обществу, президент РФ не может объяснить россиянам, почему он платит дань Кадырову, а теракты на Кавказе не утихают, почему провалился его проект Сколково, почему русские обгадились с проектом Суперджет-100 и мн. др. Стерхи и амфоры Аладдина плебс не впечатляют. Победобесия с колорадскими шарфами уже приелась...
http://antikor.com.ua/articles/78201-jadernyj_shchit_rossii__blef
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
05.12.2016 р.
answerview
Pavlo Nuss

ЮВТ "викликає" Президента та Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, Армії, яка воює за свою незалежність з російським агресором, на ... дебати.
Ось, що каже головний популіст країни:
" Якщо він (ПП) хоче дебатувати зі мною (вона), то нехай виходить на телеканали і дебатує. А не посилає проти мене своїх хатніх улюбленців політичних" - заявила вона, натякаючи на на більшість, яка проти неї, а точніше - не з нею.
Юлія Тимошенко, в той час, коли ви "світетесь" на блакитному екрані (а це відбувається цілодобово) і вам необхідні ці "дебати" з главою нашої держави для зайвого PR і задля додаткових ретрансляцій маніпулятивних тезисів Кремля у вуха українському споживачу вашого товару, Президент робить реальну державницьку справу, зберігаючи єдність проукраїнської трансатлантичної коаліції та разом з волонтерами та нами, народом, разом з партнерами по НАТО відроджує національні Збройні Сили, які дають опір вашому колезі Путіну та його агресивному монстру (МОРФ).
Це вам не ваше "хі-хі". Тому, дебатуйте, і не відволікайте цим непотрібом від реальних справ.
UPD
Хоча, радив би Петро Порошенко знайти буквально хвилину часу, та у прямому ефірі за той же самий час знищити рейтинг ЮВТ фактами та доказами, якими він безумовно володіє. Але, навряд чи Він погодиться. Її рейтинг, запевняю, йому не загрожує.
https://www.facebook.com/
Карл Маркс.

2
like
1
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин