Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Опять про братство:
https://www.facebook.com/viktor.medvedchuk?fref=ts
Украинцы несут цветы и свечи к посольству Российской Федерации, скорбят вместе с россиянами по погибшим в авиакатастрофе над Черным морем. И эта идущая от чистого сердца реакция лучше всего отражает близость наших народов, демонстрирует, что попытки представителей «партии войны» провоцировать вражду, посеять семена розни и ненависти оказались тщетными. Украинцы и россияне были, есть и навсегда останутся братскими народами. В такие трагические минуты это становится очевидным. Я приношу соболезнования родным и близким погибших. От себя лично, от Общественного движения «Украинский выбор – Право народа», от миллионов украинцев, которые сегодня скорбят о невосполнимой утрате.
А в Киеве сейчас трава зеленая? Явно фотка не оттуда. А оттуда - вот фотка:

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Тарас Чорновіл
3 год. ·
Я не злорадствую з приводу загибелі людей, але я за те, щоб виставляти правильні акценти. Впав літак, на борту якого в розтерзану рашистською вояччиною Сирію летів військовий хор імені Алєксандрова піднімати бойовий дух рашен-воєнторгу на руїнах Алеппо, на ще не висохлій крові захисників міста й тисяч убитих жінок та дітей. У тому ж літаку загинули й журналісти "Звєзди", "Пєрвого", НТВ та кількох інших пропагандистських видань. Ці люди за даних обставин є воєнними злочинцями - відповідні норми з конвенцій цілком застосовні до всіх пасажирів пропагандистського рейсу.
Чи маю я злорадствувати через загибель воєнних злочинців? Очевидно, що ні. Воєнний злочинець має понести покарання за вироком трибуналу, а не випадкового викрутасу долі. Позитивні емоції, однак, прийнятні, коли гине ворог, який, коли б залишився живий, продовжував би убивати. Чи вбивали наших та сирійських громадян бійці пропагандистського фронту? Опосередковано - так. Особливо рашистські журналісти-пропагандисти, під камери яких на Донбасі умисно скоювалися воєнні злочини, щоб ті відповідно усе зазнявши чи описавши, звинуватили в цьому Україну. Вони першими появлялися там, де готувалися московські провокації. А ті хто наповнюють патріотичним угаром русскага міра голови й так психічно нестійких рашистських солдатів - вони збільшили число убитих наших громадян на Донбасі чи стражденних сирійців? Я в обох випадках кажу: "Так".
Злорадствувати не буду, але жодного слова співчуття від мене натхненники убивць не почують.
P.S.: Уже є списки загиблих. Серед них нагороджені путіним "За Крим" та учасники російської агресії на Донбасі. А хор ім. Алєксандрова прославляв "вєжлівих людєй" у Севастополі.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Олексій Козирєв
59 хв. ·
А что, у некоторых получается поскорбить по поводу упавшей в море армейской Тушки?
А я вот пятнадцать минут потратил, чтобы освежить память:
// Комментарии запоребриковых по поводу ИЛ-76 в луганском аэропорту mode ON
Сбивать и как можно больше, а летчиков вешать.
Это массовое самоубийство.
Погибли фашистские преступники, убийцы. Какая может быть жалость?
Сбит, и хорошо
Про собаку и смерть. Не жалко мне их.
Хохлы всегда были истинными носителями и последователями нацизма и фашизма.
Да пес с ними.
Русские никогда ни на кого не нападали! Эти, кто бы то ни был, летели убивать Русских! Господь их покарал
Это отдыхающие в Крыму фейерверк запускали!
они получили то, что заслуживают. и это справедливо.
Коси укроп! Нам оправдания не нужны!
Почему-то мне их совсем не жалко.
жаль что их было так мало
а вы хотели небесной сотней отделаться не выйдет
А Я РАДУЮСЬ…
туда им и дорога
Это не трагедия.Это возмездие
Сала Украине. Героям сала. Америке бананов.
Собакам-собачья смерть!!!
// Комментарии запоребриковых по поводу ИЛ-76 в луганском аэропорту mode OFF
Анна Амарго
42 мин ·
Хаха. К диджею - супруге Лещенки припрыгало из России некое тело и говорит: "Спасибо вам, Настенька! Только благодаря таким, как вы, хорошим людям, не разучившимся сочувствовать, я до сих пор считаю украинцев братским народом. А так бы давно уже махнул бы на них рукою..."
И, в общем, хочется сказать лишь одно: "Настя, заткнись, пожалуйста. Ты же видишь, что ты вводишь людей с той стороны во мрачные заблуждения!"
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
нет у меня ни тоски ни злорадствия. этот борт не сбили, это не мирные, это не малазийский Боинг. сильно рашкостан грустил о пацанах с июньского ила? желчью брызгали во все стороны. а пацаны были на своей земле. они не летели завоевывать, они своё отстаивали
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
это снова доказывает, что приоритет рашки - война и захваничесво. ордынцы. не не создать,а. отбить. созидание - вот суть. уничтожена - удел юродвых
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
про глід, самольот і коняку
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 26.12.2016 р., User
По крайней мере у нас на Украине.
вся суть претензій висловлена в одній фразі

спалився ти коZZапчик
"а вот реально что было на харьковском рынке. " Покорёбило Меня немного от этой фразы. Типа"Курский вокзал".

Киевлянин сказал-бы по другому.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Андрей Миронов
Циніку і Вервету
А хто всі ці четверо і за що?