MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.08, 18:05
44
+21 °С
Вітер: 4 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3110924
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
23.01.2017 р.
answerview
Жириновський закликав "скрутити і знищити" Європу

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для AHT  
answerview
Когда твой ребенок порвет ногу об ржавую арматуру (дети они такие дети)
ты первый побежишь за прививкой от столбняка, которую вовремя не сделал по причине
естественного отбора. Да только на данный момент из-за перебоев в поставках (бюрократия - она такая)
ее не будет в наличии и ты заплатишь десятикратно за "из под полы".
А, ну или пусть дохнет, столбняк - еще и зрелище еще то, естественный отбор, ага.
27_dash  37_fool
Кому - татор, а кому - лятор!
5
like
4
bad
shockingly
1
Риболов видалений
23.01.2017 р.
answerview
“Студія Захід” Спроби схилити Україну до капітуляції

Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для August  
answerview
Зачем эти рассказы о том что москвичи больше не пукают фиалками?

А я ими (фиалками) никогда и не пукал 38_focus

Понаехали там... Только с Конотопа как приехал, а уже значит москвич... ))))
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
23.01.2017 р.
answerview
Від підвищення мінімальних зарплат слід чекати безробіття – економіст

Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
23.01.2017 р.
answerview
Рубан у полоні "ДНР": Оприлюднено відео 2014 року
понеділок, 23 січень 2017, 13:17

Ця подія раніше чомусь не висвітлювалася ані українськими медіа ресурсами, ані самим Рубаном.

У мережі оприлюденно відео, як теперішній керівник українського Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан був у полоні бойовиків "ДНР" в травні 2014 року. Відео опублікував блогер Андрій Дзиндзя на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він зазначив, що про полон Рубана дізнався випадково. "Це відео унікальне, ця подія чомусь не висвітлювалася ані українськими медіа ресурсами, ані самим Рубаном, Я дізнався про цей випадок нещодавно, і те тільки тому, що це відео було зняте іноземним журналістом, який перебував на той час у Донецьку", - написав він.

Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
23.01.2017 р.
answerview
"Гаварить не по-нашему": Вчіть мову, поки не прийшов "русский мир", - Лариса Волошина
понеділок, 23 січень 2017, 11:45
Захищаючись від ненависної української мови, сотні людей позбавили себе і мільйони інших життя, здоров'я і даху над головою.

З приводу закону про державну мову. Розповім одну історію. Так пише у своєму блозі українська журналістка, публіцист Лариса Волошина, передають Патріоти України і цитують далі:

"Жила-была русскоязычная бабушка, которая очень боялась украинизации. Бабушка переживала, что злобные бандеровцы вздумают заставлять ее "гаварить не по-нашему". Бабушка понимала, что если случится непоправимое и украинская мова восторжествует на планете, то сотни и тысячи руcскоговорящих бабушек не смогут прочитать этикетку "Йод" и загинут лютою смертью. А земля налетит на небесную ось и наступит конец всего сущего.

Каждый раз, когда она слышала шаманские звуки украинские, бабушке хотелось крикнуть: "Изыди! Изыди!". А как невыносимо ей было со словарем переводить слово "перекис", чтобы ненароком не принять ее за "Боярышник". Короче, намучилась русскоговорящая бабушка с этими "свидомыми украиномовными" и их планами по захвату мира.

Поэтому, когда пришел час, она решительно нахлобучила свой махровый берет и ступила на тропу "мовной войны". "Приди! Приди!" - кричала бабушка. И он пришел - "русский мир", - забрав с собой и "йод", и "перекис", и пенсию. Но бабушка, все же была рада. Ведь от мовы она себя защитила. А то, что миллионам ее земляков пришлось искать приюта по чужим углам - так то не ее дело. Может, они как раз бандеровцы были, латентные?

Вот такая вот печальная история, которая ясно доказывает, что борцуны с украинским языком появляются не в ответ на украинизацию, а сами по себе. Поэтому если вам дорога ваша пенсия, "йод" и нет желанию узнать какова на вкус настойка боярышника - вчіть мову, бісове плем'я! Вчіть, поки не прийшов "руський мір", а земля не налетіла на небесну ось!".
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
bad
shockingly
1
23.01.2017 р.
answerview
Мария Лондон.
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для mixan  
answerview
і це пропагандує людина,  яка пройшла  поголовну вакцинацію в70-80 роках, а  у вас яка спеціалізація в медицині?

Розумна людина відрізняється від нерозумної тим, що вміє самостійно знаходити та обробляти різноманітну інформацію.
Я не знаю, чи належать ці слова Будді (його самого та його "вчення" я не сприймаю ні в якому вигляді), але ось який вислів йому приписують, і тут я цілком з цим висловом згоден:

Не доверяйте тому, что вы слышали; не доверяйте традициям, так как их передавали из поколения в поколение; не доверяйте ничему, если это является слухом или мнением большинства; не доверяйте, если это является лишь записью высказывания какого-то старого мудреца; не доверяйте догадкам; не доверяйте тому, что вы считаете правдой, к чему вы привыкли; не доверяйте одному голому авторитету ваших учителей и старейшин. После наблюдения и анализа, когда он согласуется с рассудком и способствует благу и пользе одного и каждого, тогда принимайте это и живите согласно ему.

Не потрібно мати медичну освіту, та робити власні лабораторні експерименти по вакцинації, коли існує вже книжка з цього питання:
http://katinkaecobaby.com/kotok/extracts.php

Багато питань сьогодення вирішуються самі собою, коли є власний розум та бажання у чомусь неупереджено розібратись.
Доречі, в моєї дружини таки вища медична освіта, але до ознайомлення з вищенаведеною книжкою, вона теж не бачила нічого поганого у вакцинації.
Ну і власне, самі лікарі (коли вони розуміють, що відбувається) не вакцинують своїх власних дітей.
Хіба Вас не цікавить, ЧОМУ?
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
like
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
Разница ,что у нас выводили все дееспособные войска(Донецк;два полка внутренних войск , полк охраны и др.),а в Харьков(кировоградский спецназ) и др. области завозили. У нас искусственно создавали площадку для боевых действий

С чего это вдруг менты и внутренние войска это  части для боевых действий?
Есть две большие разницы - войсковые операции и полицейские. Полицейские подразделения обучаются усмирять и подавлять. Армейские убивать и уничтожать. Понимаешь разницу?
В преддверии боевых действий, полицейские подразделения, коими являются части внутренних войск, не нужны там где будут убивать. Вполне разумно их с таких территорий вывести.

Вот это,ну вот это,это вот ,ну вот это вот не надо это,ну ты понял.
3
like
3
bad
shockingly
answerview
Зачем эти рассказы о том что москвичи больше не пукают фиалками?

На мою думку це свідчить про те, що їх зачепила ситуація, що склалася.
Немає у всьому колишньому СРСР міста, крім Москви, з таким дорогим рівнем життя. За гроші у Москві було ВСЕ. А тепер і за гроші немає. Особисто мені це подобається - що там зачепило навіть гурманів, які в своєму житті багато чим не переймалися.
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
1
like
1
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для Lexeich  
answerview
ты первый побежишь за прививкой от столбняка

Трохи вище я вже дав одну розгорнуту відповіть на схоже питання. Ознайомтесь при нагоді.
І не потрібно змішувати грішне з праведним: медицину часів СРСР та нинішню, пострадянську.
Вони відрізняються кардинально своїми підходами.
Рабів до раю
like
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
нафіг ти постищь цю фігню з мордора?

Всякому городу нрав і права,
Всяка іміє свій ум голова,
Всякого прихоті водять за ніс,
Всякого манить к наживі свій біс.

Лев роздирає там вовка в куски,
Тут же вовк цапа скубе за виски,
Цап у городі капусту псує,
Всякий з другого бере за своє.

Всякий, хто вище, то нижчого гне,
Дужий безсильного давить і жме;
Бідний багатого – певний слуга,
Корчиться, гнеться пред ним, як дуга.

Всяк, хто не маже, то дуже скрипить:
Хто не лукавить, то ззаду сидить,
Всякому рот дере ложка суха, –
Хто ж є на світі, щоб був без гріха?
Рабів до раю
2
like
2
bad
shockingly
mixan забанений
23.01.2017 р. відповів для alikxom  
answerview

а ви фахівець із спілкування 59_rofl  18_good
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
23.01.2017 р. відповів для mixan  
answerview
Зоя Ярош
Мої джерела повідомляють.

Купуйте у великих обсягах гречку, сіль, сірники і мило.
Не знаю, навіщо то всьо і чим допоможе, але купуйте.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
23.01.2017 р.
answerview
Roman Sinicyn
А знаєте, що знайшли в ахмєтівському "гумконвої" і зараз заминають?

300+ рацій Vertex.
Цифра і аналог. Ручні та автомобільні
Ремкомплекти для рацій.
Живлення, антени, гарнітури для них.

Такі рації ми купували дэсантам і спецназу в 14-15 роках. Від 200$ за саму просту модель.
Шифрування, захищений звязок. Хороші рації.

"Водій віз лівак".
Да, канєшно.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
23.01.2017 р. відповів для AHT  
answerview
і це пропагандує людина,  яка пройшла  поголовну вакцинацію в70-80 роках, а  у вас яка спеціалізація в медицині?

Розумна людина відрізняється від нерозумної тим, що вміє самостійно знаходити та обробляти різноманітну інформацію.
Я не знаю, чи належать ці слова Будді (його самого та його "вчення" я не сприймаю ні в якому вигляді), але ось який вислів йому приписують, і тут я цілком з цим висловом згоден:

Не доверяйте тому, что вы слышали; не доверяйте традициям, так как их передавали из поколения в поколение; не доверяйте ничему, если это является слухом или мнением большинства; не доверяйте, если это является лишь записью высказывания какого-то старого мудреца; не доверяйте догадкам; не доверяйте тому, что вы считаете правдой, к чему вы привыкли; не доверяйте одному голому авторитету ваших учителей и старейшин. После наблюдения и анализа, когда он согласуется с рассудком и способствует благу и пользе одного и каждого, тогда принимайте это и живите согласно ему.

Не потрібно мати медичну освіту, та робити власні лабораторні експерименти по вакцинації, коли існує вже книжка з цього питання:
http://katinkaecobaby.com/kotok/extracts.php

Багато питань сьогодення вирішуються самі собою, коли є власний розум та бажання у чомусь неупереджено розібратись.
Доречі, в моєї дружини таки вища медична освіта, але до ознайомлення з вищенаведеною книжкою, вона теж не бачила нічого поганого у вакцинації.
Ну і власне, самі лікарі (коли вони розуміють, що відбувається) не вакцинують своїх власних дітей.
Хіба Вас не цікавить, ЧОМУ?

Буддизм-це не наша релігія.
Оспу наприклад перемогли завдяки вакцинації
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
23.01.2017 р.
answerview
Українські чиновники, беріть приклад! На шоу "Голос" в'єтнамець пояснив, як менше, ніж за рік вивчив українську мову (відео)

Студент із В'єтнаму Чан Куок Кхань, який навчається у Львові, за 8 місяців вивчив українську мову, за його словами, з поваги до України.

24-річний в’єтнамець Чан Куок Кхань, який навчається у Львові, за 8 місяців вивчив українську мову. З українською піснею він прийшов на популярне пісенне шоу "Голос", передають Патріоти України.
Тіна Кароль, яка виступає суддею на цьому шоу, припустила, що так швидко йому вивчити мову вдалося через кохану дівчину.
Однак хлопець пояснив: "Це повага до України!". На шоу він виконав українську пісню "Скрипка грає". Його виконання справді зворушує

Jedem das Seine
3
like
2
bad
shockingly
1
23.01.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
Разница ,что у нас выводили все дееспособные войска(Донецк;два полка внутренних войск , полк охраны и др.),а в Харьков(кировоградский спецназ) и др. области завозили. У нас искусственно создавали площадку для боевых действий

С чего это вдруг менты и внутренние войска это  части для боевых действий?
Есть две большие разницы - войсковые операции и полицейские. Полицейские подразделения обучаются усмирять и подавлять. Армейские убивать и уничтожать. Понимаешь разницу?
В преддверии боевых действий, полицейские подразделения, коими являются части внутренних войск, не нужны там где будут убивать. Вполне разумно их с таких территорий вывести.

Пока что нет.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
не розводь русафобію (с)
херУРГ сказав

класіка!

щоправда на це є інша відповідь:
кінь-Лавров сказав: дебіли блд (с)
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин