красава!
вуголь весь однаковий = різні марки то маркетинг
бензин весь однаковий, 95-й просто вартує більше
яка різниця масло чи олія??? і то, і то жир!
тому технологія спалювання вугілля з різною зольністю = абсолютно однакова!
Svetlana Ljubovnikova
Представитель "мгб дэнэрэ" под прикрытием
- Мацука со своей ххххней про "Украина нарушает.." на 5!!!канале именно вот в эти дни -
это точно "свобода слова"?
5-ый- это точно канал "узурпатора Порошенко"?
"независимая редакционная политика"-это точно не "информационная диверсия"?
З.А.Е.Б.А.Л.И..
Богдан Карпенко
У нас тут чергова Гадя на 5-му каналі сидить собі, і розповідає, яка Україна погана, бо не хоче вести прямі перемовини з терами. Чергову Гадю звати Олексій Мацука:
"...Щодо Мінської групи, то якраз УКРАЇНА БЛОКУЄ всередині Мінської групи переговори контактної з економічних питань, я туди їздив, був у Мінську, я бачив, як це відбувається, коли приходить Лещенко - це представник "ДНР" - голова так званої адміністрації Захарченка, і Україна каже: "Вибачте, ми з вами не будемо говорити, бо проти вас відкрите кримінальне провадження". Та проти всіх, хто з "ДНР", відкрито кримінальне провадження, і це стосується мотивів, чому Україна ЗРИВАЄ цю економічну групу... ...Економічна підгрупа в Мінську не збирається, тому що Україна каже: "Ми не хочемо говорити з Лещенком". Вибачте, ТАК А З КИМ ТОДІ ГОВОРИТИ?..."
Бачите, у 2017-му році пан Мацука "чомусь" досі не розуміє, що легалізація терористів прямими перемовинами виводить Росію з-під санкцій. Зрештою за нього давно зрозуміло, мені не зрозуміло, навіщо цього чергового посла динири запрошувати на наші ефіри, щоб він заносив пропаганду РФ у голови наших людей?