MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.08, 13:52
28
+28 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3079228
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
15.03.2017 р. відповів для mixan  
answerview
Як порохоботи  виправдовуватимуть рошенку ? 05_shok
Адже тільки учора, стільки лайна вилили на тих хто блокує диру з мордротом ... 30_crazy

бугага
1. нашо його виправдовувать? він молодець 01_smile правильно робить. якщо блокувать. то все, якшо граться то в пісочнику
2. я тобі ще й сьодні виллю 03_biggrin лушпайка і нога = сядуть

Павло Бондаренко
Трохи фантастики вам у очі та вуха))
П`яту колону Кремля продовжують душити, мов переповнену валізу, що уже не зачиняється. Вже заверещали російські пропагандисти. "Московський Комсомолець" кричить у ефір:

"Открыли задний ряд и вдруг десятки военных вошли в форме в зал", - заявил депутат, добавив, что не знает кто эти люди".
Народний депутат - це одіозний любитель Путіна Вадим Рабінович.Це йому привидилася рота спецназу.

Звичайно, військових (та поліцейських) було не "десятки", а лише п`ятеро, але у страха очі великі. Очевидно, "ліварціонери" на чолі з віце-спікером (партія "Самопоміч") пані Сироїд, дуже злякалися, що їх прийшли заарештовувати.

Перепетії напрочуд цікаві. Висловлю своє обережне припущення. Це - провокація влади. З оперативної точки зору дуже красива і потрібна. З переляку Сироїд вже накатала заяву в СБУ та Генпрокуратуру про "силове захоплення Верховної Ради" і ледь не військовий переворот. Хоча офіційно "обурені військові" заблокували трибуну, вимагаючи вислухати їхню позицію щодо волань Парасюка що його разом з усіма його родичами "знищують".

Цікаво, що засідання вів не спікер Парубій (Народний фронт) і не пані Геращенко (БПП), а однопартійниця Гришина-Семенченка. Ну, не змогли перші керівники Ради очолити засідання, буває.
Відтак і оформити візит військових "за регламентом" хтось "не зміг". Ага. Так і є.

Ясно і те, що це не була спонтанна ініціатива силовиків, тим більше, що було звернення трьох фракцій щодо їхнього виступу. Коротше - красива "підстава". ПАП вчергове довів, що має залізні, гм... аргументи

Зараз Сироїд буде відбиватися у звинуваченнях в потуранні Парасюку та Семенченку. Коли здивованому народу покажуть реальні події (а де взяти "десятки невідомих військових"?) - і вона, і Рабінович, і "ліваруцінери" виглядатимуть, м`яко кажучи, не дуже красиво - завадили висловленню альтернативної думки. Народ наш не шибко розуміється на регламенті та інших процедурах. Народ бачить декого у мокрих штанях.

Як прихильник конспірології, не виключаю, що пані Оксана просто не знала тему виступу силовиків, або не повірила у офіційну інформацію. "Ліваруцінери" підозрювали, що зараз буде подання про зняття з Парасюка та Семенченка депутатської недоторканості з наступним арештом.

Як на мене - дуже красивий хід з боку ПАП. Зараз "Самопоміч" разом із Сироїд можна рвати, мов вікопомний Тузік резиновий виріб для зігрівання ніг. Аж до звільнення Оксани Іванівни з займаної посади. Ну і останній дзвінок для "ліваруцінерів". Бо постійні волання, що ось вже нас ідуть заарештовсувати дедалі стають все більш... клоунськими. Це як у казці як хлопцик кричав "Вовк, вовк!"

Істерика, яку в останні два дні влаштовують "ліваруцінери", свідчить що "ліваруція фсьо". Залишається вдавати з себе "жертв злочинного режиму".
"Нас побили мусора и травили газом!!! Побили и потравили Парасюка!!! Готовились стрелять! Было не до фото! Есть травмированные и много отравленных газом!!! Вот как вам такое!" - написав один із соратників Вована.

Ага. Не до фото. Коли треба - у них фото навалом. А тут - лише Вова із замотаною головою, а де він отримав "производственную травму" і що там насправді під пов`язкою на кумполі - ми маємо вірити чесному слову Парасюка і Семенченка.

Головне - у процесі не припуститися помилки, як минулого разу, коли у 2014 році пов`язка на макутрі Вови дивним чином кочувала з правого боку на лівий.

Ці волання (що цікаво), одразу підхопили путінські помийниці типу "Вестей", "Русвесни" тощо.
Нема сумнівів, що вчергове побачимо Вову з бинтами на безтолківці.

Особисто мені дуєже дивно, що на сторінках путінських ЗМІ "укро-фашисти", "гвалтівники епілептичних вагітних бабусь" якось різко перетвори лися на "активістів".

Пропутінську агентуру підчепили на гачок і поки що, як вправний рибалка, водять на міцній волосіні. Щоб потім у потрібний момент витягти на сонце. І як будь-яка тварюка з Темряви, бачучи світло на поверхні, вона починає судомливо битися у конвульсіях, розбризкуючи отруту.
Але підсак вже готовий і загострено острогу. Активна чистка скоро почнеться.
Принаймні це - моє особисте враження.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
15.03.2017 р.
answerview
про блокаду:

я знаю дуже мало
ви знаєте ще меньше...

Ми граєм. нами грають. і цим всим путю підставляють...
поки широкий загал відволікався на клоунаду "як їх редут" (редут = глагол)
були тишком-нишком проведені переговори і отримані обіцянки + гарантії.
активувалася робота по іншим напрямках. в тому числі контрзаходи на кацапскі входи...
політика та економіка це ШАХИ - на сбер натисли... вони засмикались... корисний каханівський криво замурував ролет... трохи вдалині замаячили можливі ЄВРОсанкції...
встановили, їх редут (нагадую: редут = глагол)... вякнув кисельов... націоналізували шахти... принишк гудок... знайшли зброю... побили ментів (відео є. хай поросюк бреше далі)... замаячили санкції рашці та зняття недоторканості...

є ще купа різних речей. яких я незнаю і не розумію = це може нас вбити...

Национальный банк Украины (НБУ) выполнил требование Совета нацбезопасности и обороны (СНБО) и разработал предложения по введению санкций против работающих в Украине банков с российским капиталом.
"С целью сохранения финансовой стабильности в стране и полного выполнения украинскими банками с государственным российским капиталом обязательств перед клиентами Нацбанк предлагает применить санкции в виде предотвращения вывода капитала за границы Украины", – заявил первый замглавы НБУ Яков Смолий.
http://www.segodnya.ua/economics/finance/nbu-ozvuchil-spisok-sankciy-protiv-rossiyskih-bankov-976337.html

Порошенко за расширение санкций против РФ в связи с "конфискацией" украинских предприятий в ОРДЛО и запрет торговых отношений с ними
http://interfax.com.ua/news/economic/408819.html

Канаді належить активніше співпрацювати з ЄС, щоб позбавитися критичної залежності від енергоресурсів РФ. Крім того варто відімкнути SWIFT' санкционий тиск на кацапів за Крим та Донбас
http://chrisalexander.ca/policy/ukraine-and-russia

Молдова настаивает на выводе российских войск из Приднестровья
Подробнее: http://www.capital.ua/ru/news/84565-moldova-nastaivaet-na-vyvode-rossiyskikh-voysk-iz-pridnestrovya#ixzz4bQ635Fvw
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
mixan забанений
15.03.2017 р. відповів для Grom  
answerview

1. нашо його виправдовувать? він молодець 01_smile правильно робить

ага "многоходовочка"  08_lol  08_lol  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
answerview

Чекаємо порохоботов, з оповіданнями про "многоходовочку" 03_biggrin

1. нашо його виправдовувать? він молодець 01_smile правильно робить

ага "многоходовочка"  08_lol  08_lol  08_lol

15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin Ждал-ждал..... не дождался - сам сказал
like
bad
shockingly
answerview
ти навіть не уявляєш ЯКА  04_blush
а я знову не розкажу = бо я нічого не знаю, а це дуже важко = мовчати коли нічого не знаєш...

Андрей Андреев
СНБО...БЛОКАДА...
Инициативу власть у блокировщиков перехватила. Ход правильный.
Я о нём писал в самом начале, но тогда он был более сложным в объяснении этого хода Западу, да и себе по яйцам топтаться было нельзя... зима, холодно...
Я писал, что нужно возглавить блокаду, оттеснить блокировщиков и, сделав это, решить - что блокировать, как блокировать и блокировать ли вааще?)))
Главное было оттеснить блокировщиков, перехватить инициативу, захватить местность без толкания локтями.
Сейчас блокаду со стороны власти объяснить просто - украдены предприятия... вертайте - тогда снимем блокаду СО СВОИХ УКРАИНСКИХ предприятий. Никто не придерётся, хотя вонь из рф понеслась, но она не опасна. У Украины сильная правовая позиция.
Отличный ход Пороха. Уважуха.))

я завжди вірю Басуріну. Ходаковському і цьому. як його, ну ви пойняли  30_crazy
Крим - це Україна!
3
like
2
bad
shockingly
1
15.03.2017 р. відповів для August  
answerview
5 балів

на підтвердження шо бЬІть добру:

кажуть це лі хуйла, скоро ще й замироточить 01_smile

вызывает интерес
вот еще какой разрез
а Сімьон уже в повязке
аль еще гуляет без?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
15.03.2017 р.
answerview
Юрий Евенко
Небольшое "пророчество": "Сбербанк" штормить будет по серьезному.
Вне зависимости от решения НБУ или кого-то другого.
На фоне сегодняшней ситуации туда ломануться/ломанулись коиенты/вкладчики выводить/снимать средства.

так от ... у них ще зранку обмеження на зйом коштів стоїть = сірьожа лещенко розказав (хотів квартплату заплатить. а йому по 200 грн видавало)

Volodymyr Ariev
Паззл склався.
Олігархи, принаймні двоє, здається визначили свого майбутнього кандидата в президенти. Точніше, кандидатку. Інформація про координацію команди Тимошенко з групою Фірташа-Льовочкіна та наданням їхніх медіа-майданчиків (як вже було з Інтером) для розкрутки ЮВТ доповнилася новими даними і новим олігархом, з яким у неї раніше була війна. Власне, Фірташа-Льовочкіна вона теж декларувала ворогами. Але...
13 березня о 10:15 в Женеву вилетів літак рейс номер 485 з Олександром Абдуліним на борту.Абдулін відповідає за медіа-кампанію Тимошенко. І можна було би сумніватися що там, у Женеві, він провів зустріч з Коломойським, якби він не повернувся наступного дня чартером MPRVT Женева-Рівне разом з партнером Коломойського Ігорем Палицею. Судячи по вельми компліментарному ефіру ТСН в неділю під назвою "Інтимні зони" з Тимошенко, то була лише проба пера і далі медіа Коломойського швидше за все стануть цілком лояльні до ЮВТ.
Можливо, я помиляюсь, але вся інформація свідчить про новий договорняк. Олігархи хочуть відіграти ситуацію назад, оскільки за три роки вони поволі втрачали свій вплив і можливості заробляти на державі. А от що конкретно їм тепер обіцяно можна лише здогадуватись, аналізуючи втрачене обома угрупованнями.

Timur Malik
Прелесно...
Плюсы показали свою версию нападения полиции на мессию Вольдемара.

обчем тепер все буде
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
15.03.2017 р.
answerview
Mason Lemberg

Сьогодні Порох добряче наламав штампів організмам, які вже 2-й місяць в прямому сенсі піаряться на крові.

Куди тепер подіти оті штампи про "торгівлю на крові", про "торгових партнерів", завдяки яким організмами маніпулювала ворожа пропаганда?
Куди тепер засунути слова лаврова, які в якості основного контраргументу використовували бригади амеб?
Що тепер відстоюють так звані "редути" за 400 грн на добу, які обіцялися звільнити полонених і 2 місяці розказували амебам про "танки з підприємств ахметова" і "маргіналів з автоматами"?

От і рушаться сьогодні манясвіти особин, які не гребували транслювати штампи кремля і прямо піаритися на смертях.
І за тим особливо цікаво спостерігати, бо як завжди, люди з ефектом Даннінга-Крюгера бачать не себе (яких знову розвів кремль черговою савченко з квадратною ряхою повною тигрових криветок), а намагаються бачити якусь непослідовність порохоботів, які тепер мали б бути за блокаду чи намагаються шукати "непослідовність" на кшталт "геніального" запитання для рівня неандертальців "чому Порох блокує - він молодєц, а блокадники - це злочин?"

Ну що ж відповім...
1) Рєбята, за мою послідовність не переживайте. Я на відміну від вас на льоту по 6 раз не перевзуваюсь і багатошарові стандарти не використовую.
2) Про те, що ми не будемо купляти нічого в курченка я написав ще 01 березня. Пункт 2 цього поста
https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/377251799328447
3) Я, як був проти цього цирку, який не мав нічого спільного з блокадою і був піаром на смертях і полонених, так і є проти цього цирку.
4) Я, як тоді, так і зараз, прекрасно усвідомлюю, що порти і залізниці, які б дали можливість забезпечити доставку вугілля з закордону - не побудовані
5) Я, як тоді, так і зараз, прекрасно усвідомлюю, що нові ГЕС і АЕС не побудовані
6) Я, як тоді так і зараз стверджую, що Україна втрачає своє місце на метал.ринку, а його займає наш ворог
7) Я, як тоді так і зараз, прекрасно усвідомлюю, що ми втрачаємо податки і робочі місця

І це все є НАСЛІДКОМ ТОГО ЦИРКУ, ЯКИЙ ТИ, ДУРНЮ, ПІДТРИМУВАВ.
Це ціна того цирку.

І сьогоднішнє рішення РНБО - це не рішення від добра, це НАСЛІДОК того, до чого привели дії "блокадників по 400 грн".
Тому, в цьому рішенні нема перемоги і ми за це заплатимо сповна.
Бо в тому і є різниця між "Петром, який блокує і "хлопцамі афериста гріщина".
Різниця в тому, що нормальні люди є відповідальними за свої дії і планують їх, спочатку забезпечують перспективу, дають відповідь на запитання "Що далі?", а потім роблять.
Я сподіваюсь, що влада знає відповідь на запитання "Що далі?" і зможе забезпечити стабільність енергосистеми країни і наповнення бюджету.

В той час як ублюдки-аферисти перекривають колії посеред опалювального сезону і блокують спорудження ГЕС на Дністрі, спеціально, щоб спровокувати колапс.
Бо їх не цікавить доля українців, їх цікавлять примарні рейтинги їх сміттєвої партії.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
bad
shockingly
15.03.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
Я просто дурею как перестраиваються на ходу. причем забывают что говорили буквально вчера. Нас что до сих пор считают за быдло.
2
like
2
bad
shockingly
15.03.2017 р. відповів для cem  
answerview
А про блокаду можно сказать и так просто прижали президента иже с ним. Деваться некуда вот что было в Виннице сегодня и что будет завтра. http://vindaily.info/chym-zakinchylysya-protesty-vinnytskykh-blokadnykiv.html
like
bad
shockingly
16.03.2017 р. відповів для cem  
answerview
Я просто дурею

раніше не розумів
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
Я просто дурею как перестраиваються на ходу. причем забывают что говорили буквально вчера. Нас что до сих пор считают за быдло.

Это называется-переобуваются в прыжке,на ходу 15_badgrin
like
bad
shockingly
answerview
А про блокаду можно сказать и так просто прижали президента иже с ним. Деваться некуда вот что было в Виннице сегодня и что будет завтра. http://vindaily.info/chym-zakinchylysya-protesty-vinnytskykh-blokadnykiv.html

С такими ментами дел не будет,из статьи:"Юрій Педос. За зачиненими дверима він шукав компроміс" 15_badgrin
like
bad
shockingly
answerview
Я просто дурею...

Это ты напрасно-держи себя в руках,не уподобайся миксану! 03_biggrin  01_smile

Богдан Карпенко

Інструкція по використанню корисного ідіота:
1. Переконай ідіота, щоб він вистрелив собі у ногу
2. Переконай ідіота, що це було йому на користь
Корисний ідіот, який після своїх тупих дій, залишається переконаним у власній правоті, потім знову може бути успішно використаний.

Цей пост про поїхавших, які сьогодні верещать "Ну от Порошенко теж підтримав блокаду!! Порохоботам треба міняти методички!!))0)", які другий місяць не здатні зрозуміти різницю між нашими підприємствами в ОРДЛО, які були зареєстровані на вільній території, і платили податки у наш бюджет, і нашими підприємствами, які тепер тери рейдернули в інтересах Курченка, використавши для цього інформаційним прикриттям дії корисних ідіотів, котрі підтримували "блокаду".

Цікаво, через скільки часу до секти "редутників" дійде, що Україна і раніше не працювала з незареєстрованими на вільній територіі підприємствами ОРДЛО, що сьогодні вчергове і повідомив Президент? Цікаво, через скільки часу до "редутників" дійде, що блокували вони підприємства ОРДЛО, які були зареєстровані на вільній території, а не віджаті у нас терами?

"Ура! Редутники блокували підприємства, які тепер рейдернув Курченко у Ахметова! Ура! Тепер влада буде блокувати ці підприємства! Перемога!"

(тут має бути грубе слово)

P.S. Ну ось прямо зараз спостерігаю, як ті самі поїхавші розповідають, що порохоботи захищають Сбербанк. Прогнозована "логіка". Там же нереально складні рівні зрозуміти, що вимагати закриття Сбербанку поза правилами - це принести мінус 8 млрд грн українцям, і що треба Сбербанк витіснити по правилам, аби збитки українців обійшли стороною
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
Рада прийняла за основу квоти на українську мову в телеефірі
На загальнонаціональних каналах частка передач і фільмів українською мовою має становити щонайменше 75%.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
6
like
6
bad
shockingly
mixan забанений
16.03.2017 р.
answerview
Сепарам гуманитарка зi Львова 08_lol  08_lol

"Мусорные караваны" со Львова доехали и до Донетчины"

https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/1697746570518010
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
bad
shockingly
1
16.03.2017 р.
answerview
Діти колишніх глав міністерств, екс-нардепів та працівників апарату Верховної Ради вступили до вузів за підробленими результатами ЗНО.
Про це сказав прокурор Генеральної прокуратури Олександр Новіков, інформує "Укрінформ".
За його словами, переважна більшість – це діти працівників апарату Верховної Ради, народних депутатів колишнього скликання, колишніх керівників ГПУ, Міністерства внутрішніх справ, міністерства оборони України.
Новіков додав, що у цьому переліку є особи, які взагалі не здавали ЗНО.
Також він додав, що близько сотні осіб відраховані з бюджетних місць навчання за використання підроблених балів ЗНО.
Зараз ГПУ встановлює суму коштів, яку витратили для навчання тих осіб, чиї результати ЗНО були підроблені.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
А про блокаду можно сказать и так просто прижали президента иже с ним. Деваться некуда вот что было в Виннице сегодня и что будет завтра. h

Ну так ти напевно чув виступи пороха, як він був обурений тим, що деякі міські та обл. ради підтримали блокаду.
Ця підтримка як серпомпом яйцям, бо   по словам пороха, це не їх компетенція.
Блін, як майдан підтримувати-це їх компетенція, а як блокуду-не їх.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 16.03.2017 р., Vervet
2
like
1
bad
shockingly
1
16.03.2017 р. відповів для mixan  
answerview
"Тому , Буде вам смоктунчiки підкiдивати "    -  Це я зробив копію з твоєї сьогоднішньої  писанини - дуже тебе прошу,не паплюж українську мову...Ти весь такий покручений,з тризубом,обвішаний цитатами Петлюри - а мови не знаєш...Не соромся,пиши російською,ми тебе,ольгинського,зрозуміємо! 01_smile
8
like
8
bad
shockingly
Риболов видалений
16.03.2017 р. відповів для L_rider  
answerview
"Тому , Буде вам смоктунчiки підкiдивати "    -  Це я зробив копію з твоєї сьогоднішньої  писанини - дуже тебе прошу,не паплюж українську мову...Ти весь такий покручений,з тризубом,обвішаний цитатами Петлюри - а мови не знаєш...Не соромся,пиши російською,ми тебе,ольгинського,зрозуміємо! 01_smile

Гриша, по твоєму помилки у правописі це паплюження мови?
Це ж скільки народу в школах, технікумах, інститутах, на виробництвах паплюжать нашу мову. 05_shok , ганьба їм, на палі їх за осквернення мови?
Не помиляється тільки той, хто нічого не робить.
А ти б Гриша, замість того, що б помилки в інших шукати, сам би на нашій, рідній мові почав би спілкуватися, чи слабо?
В чужому оці скалку бачиш, а в своєму колоди не помічаеш
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 16.03.2017 р., Vervet
4
like
1
bad
shockingly
3
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин