MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.08, 12:31
30
+28 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3079105
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
16.03.2017 р. відповів для August  
answerview
ну трохи промазали... себе гівном обмазали, чурку то нашо пришибли? тіпа не було відеофіксації як він бамажку показував? я певен. що і копії робили і кудись надсилали...

ви ще дивуєтесь чого вони до нас лізуть?
Самая маленькая зарплата – такой антирекорд – обнаружилась в Новгородской области. Там почтальон получает 2 800 рублей. 2800!!! Сколько там миллионов была премия у главы Почты России?
http://newizv.ru/news/economy/14-03-2017/nashi-realnye-dohody-to-li-volkom-vyt-to-li-bezhat-na-barrikady
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
ну шо? усюди зрада? ню ню

Лариса Сарган
Верховна Рада проголосувала в цілому зміни до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного засудження (законопроект №5610). «За» проголосували 252 депутати.

Генпрокурор наголосив, що прийняття даного законопроекту «дозволить розпочати судовий процес по 160 справах, які перебувають в суді, в заочному порядку. Включаючи президента Януковича. Включаючи десятки - а будуть сотні - зрадників Криму. Включаючи 20 генералів Російської Федерації і міністра оборони Російської Федерації».

Під час підготовки законопроекту до другого читання були виключені «найделікатніші» питання. Це стосується можливості вручення повісток через ЗМІ, продовження граничного строку тримання під вартою і досудового розслідування до 18 місяців.

Віктор Уколов
Як учасник Мовного Майдану і просто як людина небайдужа 01_smile до брехуна Колесніченка - з нетерпінням чекаю скасування його закону.
Однак розгляд в КС показує, що це станеться обов'язково. Там бліц-процесів не буває, але зате висновки КС оскаржити ніде.
Щодо сьогоднішнього закону - щиро вдячний більшості як проголосувала, Вікторія Сюмар та підготовку закогнопроекту і Президенту за пропозицію.
Як сьогодні влучно сказав хтось із виступаючих - де є українська мова, там російські танки нічого добитись не можуть!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
ще блокада не закінчиласб... а вже є чувачки які вирішили її монетизувати:

тіко от не вийде = Трипільську переводять з минулого року
29 серпня 2016
поставки вугілля із зони АТО нестабільні. Тому ми зараз поступово переобладнуємо котлоагрегати з антрацитної групи на вугілля газової групи. Зокрема, йдеться про котлоагрегати №2 і №5 Зміївської ТЕС (ПАТ «Центренерго» – Ред.), – поінформував міністр.
https://www.slovoidilo.ua/2016/08/29/novyna/ekonomika/nasalyk-rozpoviv-yak-pozbavlyayetsya-vuhilnoyi-zalezhnosti-z-ldnr

погуглив і Змієвську теж з минулого року... а коли блокада почалась?
12 сентября 2016
Змиевская тепловая электростанция ОАО «Центрэнерго» 31 августа подписала договор с ООО «Котлотурбопром» о поставке оборудования стоимостью 72,58 млн грн. Хотя недавно министр энергетики и угольной промышленности Игорь Насалик заявил в интервью, что перевод котлов № 2 и №5 Змиевской ТЭС займет семь месяцев и будет стоить 175 млн грн.
https://2day.kh.ua/top-tendery-nedeli-na-pereoborudovanie-zmievskoj-tes-potratyat-pochti-73-milliona/

Dmitry Medved‎
Волшебная сила блокады. Вжух - и на двух ТЭС переделывают котлы под волынский уголь.
И не просто переделывают, а уже и заканчивают в апреле-мае. Потому что взялись за переделку еще в начале прошлого года. И вправду волшебная сила, маховик времени отдыхает.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
16.03.2017 р. відповів для znv  
answerview
ти спробуй ось цю хню подивиться повністю...

а потім спробуй сказать про що була програма = спробуєш?
мій варіант:
Україна скоро розвалиться. бо її ніколи не було і буть не могло...

а потім про Білорусь = це для відпочинку і для загального розвитку
https://youtu.be/BXVMoo4eUmc
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
Павло Бондаренко

Я тим, хто вважає Поросюка героєм, дам посиланнячко. Лише один бій з багатьох. Лише кілька героїв з тисяч. Це той самий знаменитий бій вояків "Тридцятки" старшого лейтенанта Артема Абрамовича, прапорщика Дмитра Руденка, сержанта Бориса Луцька та інших героїв.

Вони своїми танками таранили російські Т-72; гинули, але не здавалися. Якщо чесно, читаєш - і сльози на очах. Їм було стільки ж літ, як і Вові Поросюку. У Діми Руденка залишилася дружина і троє дітей. Яким не замінить батька його орден.

І оте, вибачаюся, бидло, сміє одягати святий "піксель", форму, яку на передовій рвали і рвуть рашиські осколки та кулі, й витворяти таке? М...к, який на фронті боягузливо ховався від бою, а потім тупо здався у полон, де його "не упізнали" спочатку російські "грушники", а потім сепарські "контррозвідники"?

Зараз воно з перемотаною безтолковкою щось там волає, прикриваючись ветеранами фальшивими і апелюючи до ветеранів справжніх? Зараз воно, вирячивши баньки, солдатам кричить "Я депутат а ти лайно"? Солдатам, які на передовій, а Вова щойно із сонячної Італії, з ситою, відїженою за часи депутатства, ряхою?

Ви свого героїчного "комбата Семенченка" бачили? У нього "будка" вже у "Ландкрузер" не влазить.Ви не знаєте, чому в батальйоні "Донбас" йому заявили, що пристрелять, якшо воно там з`явиться? Ви забули, як воно "здало" рашистам вихід наших вояків з Дебальцевого, це криваве понтове створіння?

І до речі, звідки у Вови та Семена "Ландкрузери"? Хто і за які заслуги подарував?

Мої герої - у танку та у БМП іржавому - під російськими снарядами, а ваші - на "Круазаках" з плячшкою коньячку французького? Мої герої - у бліндажі під Шумами, що їх екскаватором під мінометним обстрілом викопав для них тесть мого брата, а ваші герої - у апартаментах бахмутського готелю Atlantic?

Прочитайте цю статтю з Вікіпедії, панове поросюколюби. Подивіться в очі цій людині. Зайдіть на сторіночку Дмитра Руденка. Гляньте йому у вічі. Вони билися і гинули, поки ви у тилу зади відїдалі і від мобілізації в Росії ховалися на "заробітках".
Вони Україну захищали, а ви - руйнуєте.

Подивіться. В очі. Цим. Героям. Справжнім.

Може у когось з вас совість прокинеться?
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
Письма из оккупированного Донбасса. «Национализация» боевиков.
http://ru.krymr.com/a/28374185.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
16.03.2017 р. відповів для August  
answerview

Это тарифы для нселения? А для бизнеса что? Основной двигатель общества - малый и микробизнесс.
Звонил домой. Брат говорит:
"кафе работает на свет/газ. Скоро терперие лопнет."
И какие тут могут быть налоги в государство? Так это у него помещение в собственности, а как те, у кого в аренде площади?
Тут немного не правильный путь. Снижать нужно гадус накалки и бизнесу дать налоговые каникулы. Так же льготы тем, кто создает рабочие места. А как денежная масса накопится у людей - тогда и стричь бабло.

Так у нас война. Не?  06_question Какие налоговые каникулы?
Мы тоже люди не подневольные,и тоже(как и твоему брату)не так весело как раньше.Но ничего: держимся( могло быть и хуже). Вон у нас семья товарища из Донецка живёт( за символическую плату).Вот у них жопа так жопа.Я уже не говорю про тех,кто там остался,и нет возможности свалить. И ничего: не унывают,карабкаются. А у нас это так: временные трудности. 62_sarcastic
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
Змінено: 16.03.2017 р., Limon
2
like
2
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
15_badgrin
Аркадий Бабченко
2 ч ·
Фейсбук, наконец, отдуплил, что я в Чехии, и теперь контекстная реклама предлагает мне купить девятимиллиметровый "Глок" с пятью набоями со скидкой.
Мне нравится эта страна.
Спокойной ночи.

А еще меня от адептов религии "сейчас нас выйдет на митинг в огороженном загоне сто тысяч и мы ка-а-ак сменим власть" достала фраза "А что конкретно вы предлагаете?" Хаять-то каждый может, а вы предложите взамен что-то конкретное. Блин... Я последние шесть лет предлагаю взамен только одно и то же. Конкретное.
Дельное предложение вам от меня надо? Да без проблем. Двадцать шестого марта - или двадцать седьмого, или сорок пятого или какого хотите марта-апреля-мая-мартобря всей толпой вместо огороженного загона выходите на Красную площадь, или Площадь Революции, или Манежку, прибиваете к воротам Спасской Башни, или дверям Госдумы, или Горбатому мосту требование отставки правительства, или вывода войск или чего там хотите и НЕ УХОДИТЕ,
Змінено: 16.03.2017 р., August
1
like
1
bad
shockingly
16.03.2017 р.
answerview
Все молчат, боятся, а я не могу молчать.
http://repost24.in.ua/все-молчат-боярвтся-а-я-не-могу-молчать/
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
17.03.2017 р.
answerview
Самый гуманный в мире суд! 28_bad
https://www.obozrevatel.com/crime/32016-vyishel-iz-sizo-nasirov-rasskazal-o-blizhajshih-planah.htm
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
17.03.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Самый гуманный в мире суд! 28_bad
https://www.obozrevatel.com/crime/32016-vyishel-iz-sizo-nasirov-rasskazal-o-blizhajshih-planah.htm

15_badgrin
Мирослав Гай
Если Насиров сбежит, то пускай бегут уже и те кто его отпустил. Я вообще против убийств.
1
like
bad
shockingly
1
17.03.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
лом очком перекусив і звільнився... тепер мовчать не може
НЕВЕРЮ!

Павло мочить параску = афігенно мочить  08_lol
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
17.03.2017 р. відповів для L_rider  
answerview
Юрію,якою мовою написаний мій post? У mixan"а не орфографічні помилки,на які я не звертаю уваги...Він використав тупий компютерний переклад на українську російського виразу"леденцов подбросить",це не помилка а не знання мови.Тому я йому запропонував робити свої дописи рідною і зрозумілою для нього мовою.У твоїх дописах також багато "русизмів",бо ти як розмовляєш,так і пишеш - а така писанина око ріже.До речі,допис не тобі адресовано,то чого ти підскакуєш? 01_smile

Гриша, по-перше, я не соромлюся своїх помилок і як ти висловився, русизмів.Ти ж знаєш, я розмовляю суржиком, вчився в російській школі і ось тільки нещодавно, і в цій темі намагаюсь спілкуватися українською мовою. І мені глибоко до фені, кому там і що там ріже. Я вчуся . До речі, вкажи на мої багато "русизмів", інакше буду вважати тебе великим тріплом.
По друге, ти спілкуєшся у відкритій темі, де кожен має право висловитися. А якщо хочеш, що б ніхто не підскакував, так спілкуйся через приват.
Да , і найцікавіше, постінг Міксана був адресований не тобі, чому ти підскочив?
До речі, а в писанині Грома тобі нічого не ріже? Він коли намагається щось написати від себе, українською мовою-це повна жопа.А ти мовчиш, як риба об лід, і навіть тобі нічо не ріже.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
bad
shockingly
2
17.03.2017 р.
answerview

ось справжня мета блокади від Садопомочі = туди мали вивозить львівське сміття
https://ecology.unian.ua/trash/1827874-u-dnipri-zatrimali-chotiri-furi-zi-lvivskim-smittyam-foto.html

Олег Пономарь
Друзья, доброе утро.
Неделя пролетела - пятница.
Что нужно отметить?
- Плюс один:
Сенат США утвердил нового директора национальной разведки. Дан Коутс - ярый антироссийский ястреб.
- Корзина "Уставшая" Европа":
Еврокомиссия в четверг официально утвердила решение о выделении Украине второго транша в 600 млн евро по программе макрофинансовой помощи (это не кредит, а именно помощь).
- Больше санкций:
Украина ввела санкции против пяти российских банков.
- Где-то кто-то заплакал:
Китай и Саудовская Аравия в четверг подписали 14
соглашений на сумму около 65 миллиардов долларов. 35 крупных проектов затрагивают сферу инвестиций, научно-техническую сферу, инфраструктуру, энергетику, космос и другие сферы.
- Похвально:
Рада приняла несколько очень хороших законов.
- Насиров вышел под залог в 100 млн. грн.
- Бонус:
Поздравляю Черкассы со вступлением в клуб цивилизации 3G!
Спасибо всем за поддержку и комментарии.
Хорошего дня.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
17.03.2017 р.
answerview
Ірина Ніка
Коротше , мене трохи підза..бало читати коменти небайдужих громадян, що мовляв, зробимо блокаду ОРДЛО , у них не буде дєнюжек і вони бистро-бистро закінчать війну.
Шановні небайдужі громадяни, візьміть карту України, найдіть там те, що тепер називається ОРДЛО і подивіться уважно. Що ви там бачите? Правильно , по другу сторону там раша. РАША ТАМ, КУРКИ СЛІПІ. І от звідти до ордло прямують гради , буряти, танки і автомати. І ОРДЛО ЇХ НЕ КУПУЄ. Не купує, мать вашу. Навіть якщо з нашої сторони не просочиться ні рісочки, ні копієчки, на воєнні дії це не вплине НІЯК. Вобше ніяк. навіть якщо населення там і буде одне одного гризти, бурятам хавчик і патрони підвезуть. Доступно пояснила?
Ви , звичайно собі можете уявляти войнушку як в старих фільмах про Чапая, коли дурний погляд і шашки наголо, але війна у нас інша - гібридна. Якщо дуже коротко і дуже доступно , то це звучить так " хто кого пересидить і не загнеться від голоду і не схлопнеться від внутрішніх заворушень " І я маю на увазі не нікчемне калічне ордло, а саме росію, яку ми маємо пересидіти, поки їй просто нічим буде оплачувати бурятів. Тупо пересидіти, бо перевоювати у відкриту ви не ПІДЕТЕ. Ви навіть на ваші редути не ходили, ви їх на дивані будували.
І за цей час ми маємо десь брати гроші, вугілля та інші ресурси, бажано подешевше і поближче, бо ми, вибачте, голосракі. Що, не подобається , бо не ідеально ? То просипайтесь, на ідеалізмі війни не виграють , їх виграють на холодному розрахунку.
А тепер ми ще й з поломаними ногами, бо вова і сьома погралися в редути з гімна, купка урок зрубили бабла, садовий ще кілька місяців нічого не вирішував з сміттям, коломойський грався своїми ляльками з безпечного закордону, наші підприємства віджала раша , а небайдужі ідіоти із задоволенням ламали собі ноги.
пи.си. небайдужий ідіоте, а ти вже відімкнув себе від обленерго, щоб не на "краві " ?

паслідовний? чи антиолігархічний?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
17.03.2017 р.
answerview
Igor Dzyubenko

Вся страна встала за европейский вектор. Кроме отдельных. Но они сделали много что бы оттянулось даже безвиз. Не стеснялись йулисжопоблоками бегать по посольствам. Порошенко исправляет.

Сделали все, что бы даже на оккупированной территории чувствовали связь с Украиной хотя бы через зарегистрированные предприятия. Нашлись парасюки, которые это порвали.

Теперь Порошенко ищет как устранить последствия . Вынужденно ужесточает, чтобы вернуть влияние. Что еще придумают "поцреоты"?
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
17.03.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
Денис Андрус
Если сжато.
1. Коломойский сдал Парасюка, и теперь Вове придется сраться как Постному или изображать инфаркт Корбана-Насирова. Ну или в Ростов, за своей жертвой линять.
2. Ходаковский очень вовремя подсунул лживую инфо для спасения репутации компании новомахновцев, избивавших полицию
3. День Добровольцев, отмечаемый впервые, запомнится хамством боевых вомбатов с клоуном-буфф во главе в адрес добровольцев и ветеранов АТО.
4. В целом же имидж ветеранов и добровольцев подорван чудовищно, форма и заслуженные награды начинает ассоциироваться у общества с ряжеными клоунами из цирка шапито Парасюка-Семенченко.
5. Финт ушами от Президента и РНБО - прекрасен. Не вернете предприятия под контроль Украины - ни одна машина к вам больше не заедет. Вернут - ни одна балаклавка больше не скажет "Это не наши предприятия". Не вернут - Запад получит повод для санкций в адрес России, потому что в самостоятельные действия Захарченко и Плотницкого не верит даже мой кот. Да что там кот - его гельминты не верят.
Зы а откуда у нас в обществе столько выкормышей зоны, которые в простом разговоре сыплют оборотами а-ля "мусора", "шмон" и т д? Скучаем по Овощу, граждане? 01_smile

Крим - це Україна!
Змінено: 17.03.2017 р., Grom
like
bad
shockingly
17.03.2017 р.
answerview
Роман Донік
На трехизбе комбату 20 мотопехотного подгоняли мазду 7 в обмен на проход контрабанды в зоне ответственности его батальона. Отказался и доложил наверх. Это не блокада. Это просто порядочный человек защищает свою страну. Теперь вся 93 бригада ждет куда еще сунутся.

ось це блокада! а не 400 грн в день

Павло Правий
Ваза-арі Петру Порошенку
Рішення РНБО про «блокаду» і виступ Порошенка, який в ультимативній формі поставив вимогу до Кремля (не до Захарченка з Плотницьким, а – до Кремля) повернути українські підприємства в ОРДЛО – це блискучий крок. Це політична комбінація на рівні геніальності. Можна Порошенка любити, а можна ненавидіти, проте не визнати очевидного – значить бути йолопом. Пояснюю.
Ззовні здається, і дурні будуть мусолити цю тезу, що рішення ОРДЛО про «блокаду» - це перемога Парасюка, Семенченка-Гришина та їхніх «ветеранів», що це вони змусили, добилися, завоювали тощо.
Насправді я «перемога» - лише видимість. Красивий фейк для тих, хто хоче у це вірити. Скоро вони дуже розчаруються.
Почнемо з того, що ніякої «блокади» насправді немає. Раніше ми вивозили зі своїх підприємств коксівне та енергетичне вугілля, передусім марки «А» для електростанцій, які їхній власник Ахметов (за міжнародні кредити з державними гарантіями, між іншим) у 2010-2013 рр. переобладнав під вугілля зі своїх шахт. Взамін ми давали з Павлограду вугілля, на якому працюють електростанції там. Така собі негласна домовленість. Як, наприклад, та, що була у Саакашвілі з сепарами із Абхазії щодо роботи Інгурської ГЕС, яка дає електрику і туди, і туди.
Але це так – примовка. Переходимо до геніального демаршу президента України. Що зробив Порошенко?
Перше. Він поклав відповідальність за «віджим» українських підприємств в ОРДЛО безпосередньо на режим Путіна. Тут не важливо, як росіяни «обставлялися»: хай хоч мільйон «блокіраторів» сидять на залізниці - не Путіна та його маріонеток собача справа. Це за всіма можливими і неможливими міжнародними законами це – внутрішня справа України. За всіма законами – підприємства в ОРДЛО українські. Хочемо – блокуємо, хочемо підірвемо до такої матері. Тому «блокування» як причина «націоналізації» у міжнародному співтоваристві, говорячи мовою Захарченка, «не канает».
Я анітрохи не сумніваюся, що відповідні документи з МЗС, Кабміну, РНБО тощо лягли на столи наших партнерів по Антипутінській коаліції у Парижі, Римі, Лондоні, Берліні, Вашингтоні. Так само, як і довідочки Who is who Парасюк та Семенченко і хто їх «танцює». Як і розвідувальні дані де коли і як приймалося рішення на «віджим» наших підприємств.
Буржуї на Заході дуже не люблять, коли ображають бізнес. Будь де. А тим паче не люблять платити. А збільшувати фінансову допомогу, компенсуючи наші втрати від недоотримання тих самих 32 мільярдів вони будуть змушені. Бо інакше ми впадемо з відповідними для світового порядку наслідками. Падіння України на Заході не хочуть.
Відтак Порошенко підставив Путіна під ще один удар Заходу. І він буде. Обов’язково. Питання в часі. Порятунок Путіна - виконати вимоги Порошенка. Хтось  має ілюзію що виконає?
Друге. Порошенко вчергове влаштував Путіну Пастку. Саме так – з великої літери. Кремль «попав». Вугілля наших шахт Росії не потрібне. Не потрібне за тією ціною, що воно реально коштує. Нагадаю, що до 2014 року ми дотували шахти на кругленьку суму десь у 3,5 мільярди доларів. Після ми дотації не платили й шахти по той бік фронту змушені були продавати вугілля у збиток: приблизно 60 доларів за тону. Аби триматися на плаву, там різко знизили зарплатню гірникам та почали економити на обладнанні, погіршуючи умови праці. Якщо у 2014 середня зарплата там складала 600 доларів, то зараз близько 110.
Підвищити зарплату шахтарям «нові власники», звичайно можуть, але тоді їхнє вугілля в Росії буде неконкурентним. Доведеться Путіну ще пару мільярдів доларів «відстьогнути» на дотування. Яких у нього немає.
Залишити «українські» зарплати? Тоді Москва відверто продемонструє чого варте її «піклування» про «соотечественников». І ніякою війною з «хунтою» ватяному шахтарю та його дружині не поясниш, чому у нього така само зарплатня, як при «поганих» українцях.
Навіщо тоді там вирішили забрати у нас шахти? Схоже, що це була авантюра, яку було розраховано на короткочасний тиск, передусім на наших «олігархів», тіпа скидайте «Пороха», а то зробимо жебраками і опосередковано на українську владу: залишитися без десятків мільярдів до бюджету – тяжкий удар. Нам же не відомо, що вимагали з Москви від Порошенка, погрожуючи «націоналізацією». Вони ж не зразу «націоналізували», упевнений – перед цим був шантаж.
Третє. До цього часу наша влада дещо заплющувала очі на «сірі» оборудки з ОРДЛО у плані т. з. «контрабанди». Від нас туди йшли будівельні матеріали і штани, пиво і дитячі підгузки, цукор і запчастини до автобусів «Богдан», борошно і вентиляційний рукав на шахти.
Таким чином, давали заробляти нашим підприємствам і «вимивали» кошти з Лугандонії, адже там нічого, крім вугілля, яке сильно упало у ціні, не виробляють. Звісно, ми втратимо частину прибутків. Але у Путіна головного болю значно більше: після того, як припинилися виплати українських зарплат шахтарям, населення там сильно зубожіє, а заміщення дешевих і якісних українських товарів дорогими і некісними російськими неодмінно підірве віру в російського фюрера серед тамтешньої вати і підсилить проукраїнські настрої. Приблизно, як зараз в Криму: «За влади України було краще». А щоб виплати йшли і далі, треба шукати гроші у бюджеті. Яких немає.
Четверте. Дурним «ліваруцінерам» – фсьо. Вони ще можуть посмикатися на кукані, але недовго. Вони щось іще кричатимуть про «перемогу», але той крик скоро згасне. Хтось втече до Москви, хтось до Лондона, а хтось сяде.  Останні події показали, що з ними тепер ніхто валандатися не буде і жорстка «зачистка» кремлівської «п’ятої колони» не за горами.
Головне – це навіть не вони, а ті проросійські «олігархи», що стоять за ними. Гадаєте, візит військових просто на сесійне засідання Верховної ради паралельно з рішенням РНБО це збіг? Індєйська національна ізба вам! Бачили, як намочили штанці дехто з депутатів і навіть хтось із заступників спікера?
Порошенко щось приготував для «ліваруцінерів» та їхніх хазяїв і це «щось» має бути цікавим. Побачимо.
П’яте. Наступне оприлюднення списку «Форбс» щодо найбагатших людей в Україні покаже, що там відбулися суттєві зміни. Фінансово-економічну могутність т. з. «олігархів» неслабо підірвано. Великий бізнес поставлено перед вибором: або працюєш цивілізовано, або нафіг з пляжу. Головне – якось так сталося, що цілком випадково розвалилася розроблена у 2000-і схема «вугілля-кокс-метал» за якою «сталеві королі» отримували суперприбутки, а держава їм ще й винна була.
І останнє. Рішення РНБО не може бути не узгоджене з західними партнерами. Ми граємо в одній команді й відтак координуємо свої ходи з їхніми. Порошенко вичекав паузу, показав Заходу, що через бурхливу діяльність «ліваруінерів» країна на межі й треба приймати рішучі дії. Не виключаю, що Банковою отримано звідти карт-бланш на «певну жорстку реакцію» аж до порушення, наприклад, недоторканості окремих депутатів. В якості винятку. Ситуація, панове демократи, знаєте, вимагає. Пани демократи, коли вимагає ситуація, вміють заплющити очі на певні порушення демократії їхніми союзниками.
Ніхто за нашим західним кордоном відтепер не поспівчуває парасюкам, а щодо їхніх «спонсорів» - то це окрема весела історія. Уявляю, як зараз пригорщами ковтають валідол Ігор Валерійович, Андрій Іванович, Вадим Зіновійович, Юлія Володимирівна та інші кукловоди. От чому там така паніка. Коли військові зайшли у Верховну раду, хтось подумав: нас ідуть заарештовувати. Отже, знають щось таке, що нам, простим смертним, не відомо.
Порошенко і Путін – дзюдоїсти. Порошенко – кандидат у майстри спорту. Путін – аж цілий майстер. Але звання – ніщо. Знавав купу дутих майстрів. Хто сильніший, виявляється на татамі або на рингу. На мою суб’єктивну думку,  Владімір Владіміровіч як майстер дзюдо у порівнянні з Петром Олексійовичем – просто лох сріблястий. Адже принцип дзюдо – це використання сили противника проти нього самого. Другий принцип – терпіння. Справжній дзюдоїст довго і терпляче вичікує, вивчає дії супротивника, провокує його, переконує у своїй слабкості щоб у зручний момент провести блискавичний прийом.
Порошенко цей принцип засвоїв і талановито його використовує. Він навіть «ліваруцінерів» використав. Вчергове. Путін… Путін постійно наражається на контрприйоми і раз за разом дозволяє супротивнику набирати юко або навіть  ваза-арі. Поки що іппону, тобто чистої перемоги Порошенко не досяг. Але і тих оцінок, що він регулярно набирає, буде зрештою достатньо для перемоги «за очками» коли суддя оголосить про закінчення поєдинку.
Можна любити Порошенка або ненавидіти до скреготу зубів. Проте не погоджуватися з тим, що він геніальний стратег можуть лише дурні. У президента України виявилися сталеві нерви і просто броньовані, гм…

P.S. Схиляю голову перед невідомими мені аналітиками та спеціалістами стратегічного планування СБУ, ГУР МО, РНБО, МВС. Адже Порошенко не сам розробляв стратегію та тактику – він лише голова потужної команди. Дуже гарної. От би з ким попрацювати…

Путин - проститутка, терпила и бомж, надевший бабочку(И.Гиркин)
https://youtu.be/hqfzOxnx7yI
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
17.03.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
Ось зразу ж І "вказую"   - ТРІПЛО -русизм,українською буде - базіка...десь так,учи мову! 01_smile
7
like
6
bad
shockingly
1
17.03.2017 р.
answerview
Роман Донік
Ночью разведчики 20 мотопехотного батальона (93 бригада) задержали сотрудника фискальной службы который сопровождал мясо на Славяносербск. Занимаются СБэки. Костас Пышненко, попытка number one

Serg Marco
Ну что, вот Насиров и вышел под залог. Зрада, не?
Потому у меня вопрос к депутатам всех фракций - почему у нас до сих пор не изменен Портновский КПК и ни одна мандатонесущая скотина так за три года и не захотела его поменять внеся в ВР соответствующее предложение.
А знаете почему? Потому что та же мотивация что и о молчании на тему снятия депутатской неприкосновенности, о которой перед выборами кто только не распинался. Потому что каждая "патриотичная" и "антикоррупционная" скотина боиться оказаться там же за взятку и не иметь лайфхака на побег из страны.
Они сейчас повозмущаются в фейсбуках, сделают громкие заявления и будут молчать как рыба когда у них спросят почему до сих пор в законе сделана лазейка для побега коррупционеров и они её даже не планируют закрывать.
Как то так.

Прошло три года, а в итоге мы опять докатились до статуса "я депутат, а ты говно". Только лапши на ушах стало в разы больше.

Владимир Голышев
ОПЕРАЦИЯ "БЛОКАДА"
(уроки политического айкидо)
Цель - дестабилизация и удар лично по Порошенко.
Требования - заведомо неисполнимые.
Методы - диверсионные.
Ожидания - скорый силовой ответ, как спусковой крючок для информ.компании и массовых беспорядков.
При этом, для руководства Украины запрет на эконом.связи с оккупированной территорий был КРАЙНЕ ЖЕЛАТЕЛЕН (последствия: банкротство ДНР и Ахметова, демонтаж убыточной угольной отрасли, снятие с себя ответственности за соц.обеспечение населения оккупированных территорий и мн.др.). Но принять такое решение просто так - невозможно (в первую очередь, по дипломатическим причинам). Нужен ОЧЕНЬ веский повод.

А теперь следите за руками.

Организаторы блокады думали, что загнали Порошенко в цугцванг - "ТЕРПЕТЬ НЕЛЬЗЯ РАЗГОНЯТЬ". Куда запятую ни поставь - всюду клин.
Что сделал Порошенко?
Публично отмежевался от блокадников, осудил, призвал - в общем, умыл руки.
И взял "мхатовский" тайм-аут.
Что это дало?
1. Блокада начала выдыхаться, и для поддержания тонуса пришлось добавить жести (то есть, повесить на себя несколько увесистых статей).
2. Бюджет ДНР вылетел в трубу и началась истерика: ультиматум, угрозы, "национализация", встречная блокада.
3. Порошенко получил то, чего ему не хватало - ЖЕЛЕЗНЫЙ ПОВОД для запрета на эконом.взаимодействие с оккупированными территориями.

Осталось лишь разогнать
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин