усі хто кажуть замість Україна - "ця країна" = ВОРОГИ!
це настільки просто як осягнути роботу підсвідомості - не можуть вони казати Україна, бо сам факт її існування їх бісить!
Alex Petrov
#Вона_працюе
"Власть в Украине имеет «неукраинскую кровь» и с этим надо “что-то делать“...
Народный депутат, Герой Украины, Надежда Савченко.
(То ты героиня ещё не всё знаешь. Сейчас я тебе подкину информации, ну шобы значит, было о чем поговорить на публику, с папироской в зубах!)
Не только власть Надюха, но и украинские солдаты, которые воюют за Украину тоже имеют не украинскую кровь! Я вот например наполовину болгарин и ещё до фига молдаванин. А мой Немец, тот вообще немец... Сделай с этим шо-то Надя!
Олександр Лупанов
Тьотя в тіліфоні задає Наді Савченко таке питання:
"было татаро-монгольское иго, было польское иго для Украины, сейчас еврейское иго для Украины..."
Надя шось там відповідає - діяти, каже треба і то бігом. Угу.
Я не про те. Я про те, що і тьотя з Кривого Рогу і Надянашавсьо погодилися в тому, що от було татаро-монгольске іго для України, було польске, а тепер от єврейське, значить...
Нє, ми дискутувати за реальність татаро-монгольського не будемо чи польского.
Мені просто дуже сподобалося, що обидві кремлядські курки спільні в тому, що було монголо-татарське, польське, єврейське от тепер.
А московського, значить, 300-літнього, для них не існувало. То, значить, були благословенні часи для України, не то шо татаро-монгольске, польське чи єврейське тепер іго...
Ай-яй-яй... Недоработочка, панімаш...
обчем ВОНУ задавим і переможем!
зігую по жидо-бандерівськи