MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
05.08, 09:05
32
+25 °С
Вітер: 0 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3069545
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
19.04.2017 р.
answerview
випередим ЗРАДУ

lana zerkal
Міжнародний Суд ООН визнав обґрунтованість позиції України та зобов’язав Російську Федерацію вжити заходів для припинення та недопущення подальших порушень Конвенції про ліквідацію усіх форм расової дискримінації.
Зокрема, стосовно ситуації у Криму Суд ООН наказав Російській Федерації:
1. Утриматись від збереження або накладання нових обмежень на можливості кримськотатарської спільноти зберігати свої представницькі інституції, включаючи Меджліс кримськотатарського народу.
2. Забезпечити доступність освіти Українською мовою.
Суд також зобов’язав обидві сторони утримуватись від дій, які б погіршували бо розширювали предмет спору, або ускладнювали його розв’язання.
Сьогоднішнє рішення Суду є важливим для міжнародного права, яке доводить свою дієвість у відновленні справедливості у світі.
Ми цінуємо зваженість Суддів Міжнародного Суду ООН, які винесли це рішення.
Це рішення визнало серйозність ситуації, до якої приводять дії Російської Федерації, і що громадяни України потребують захисту. Це стосується як Криму так і Донбасу, про що Суд чітко зазначив.
Шкода, що Міжнародний Суд ООН не вважає доцільним застосування тимчасових заходів також по відношенню до дій Російської Федерації на сході України.
Тим не менш рішення Суду щодо застосування Конвенції про протидію фінансуванню тероризму є позитивним з огляду на таке:
- Суд підтримав позицію України що події, які представила Україна підпадають під дію Конвенції;
- Суд підтримав позицію України щодо дотримання досудової процедури;
- Суд формально визнав prima facie (попередню) юрисдикцію щодо цієї Конвенції
- Суд визнав недостатніми докази «правдивості для застосування» (plausibility) прав
- (параграф 75 рішення) У цій справі події, на які посилається Україна, мали наслідком смерть та травмування великої кількості цивільних. Однак, для того щоб визнати чи права, які прагне захистити Україна, є правдивими для застосування, необхідно визначити чи є достатні підстави вважати, що інші складові, зазначені у частині першій статті 2
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
19.04.2017 р.
answerview
Ступор,про томогавки. https://www.youtube.com/watch?v=TLs19sLw_gA
like
bad
shockingly
19.04.2017 р. відповів для Grom  
answerview
все ще цікавіше

97_topickonesnose
like
bad
shockingly
19.04.2017 р.
answerview
Контрабанда металлолома из Украины в Россию. Как это работает через оффшор в ОРДЛО
http://vlada.io/articles/kontrabanda-metalloloma-iz-ukrainy-v-rossiyu-kak-eto-rabotaet-cherez-offshor-v-ordlo/
1
like
bad
shockingly
1
19.04.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
Ты смотри впервые поставился плюс. Критика и на форуме имеет действие. Согласен , плевать что думают за бугром , главное что бы у нас все было хорошо, и было движение вперед.  Пока хорошего мало.

А мне вот не пофигу о чем думают свинособаки, так как они есть зло, и не знаешь что от них ожидать, а по поводу что бы у нас все было хорошо, я писал выше, не надо создавать гражданский конфликт в стране.

А ти забий на них, і нічого хорошого не чекай.
А що би  було добре і не було громадянського конфлікту-потрібно, щоб закони працювали не лише для бідних, але й для багатих, що б не було корупції, що уряд працював, що б президент країни мав успіхи не тільки в зовнішній політиці, але й всередині країни. 01_smile

Юр, вроде бы взрослый человек, а тупишь, как бы мне не нравился президент и нынешняя власть, я отлично понимаю что если бы порох не решал вопросы внешней политики, то Украины как государства, может бы уже и не было, а если бы и было то под пяткой у москалей или поделенное на Х знает сколько частей. А то что гнать нынешнюю власть надо так я ЗА!!!
4
like
4
bad
shockingly
19.04.2017 р.
answerview
Олешко тролляка еще тот 08_lol
Заметьте, мужик с плакатом даже не понимает что такое демократия
https://www.facebook.com/oleshkomiroslav/videos/1525126847512109/
Змінено: 19.04.2017 р., August
like
bad
shockingly
answerview
32_king
все ще цікавіше

Да не-е-е,это была бы ну уж очень крутая многоходовочка,не для Михо,с его грузинячим то темпераментом! :0199_smile:
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
Риболов видалений
19.04.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview

А тобі напевно більше подобається жити в лайні, як кацапам і мовчати, вихваляючи свого царя .І головне не критикувати, що б не дай бог хтось не почув і не зрадів.

Абсолютно вірно! Конструктивна критика, а головне власний приклад на ділі "як треба робити" і як давити тараканів тих корупційних при кориті - це завджи плюс в стимуляциї влади і поштовх на розвиток для країни в цілому.
Але і кричати на кожному кроці "зрада" і "все пропало" сидячи на дивані - це теж всі розуміють що тільки деморалізує інших і дає ворогу зайвий шанс, бо по факту не зміниться нічого в такому разі і ніколи.  97_topickonesnose

У твоєму віці пора розуму набратися і дурості не писати. Яке я маю право давити як тарганів ? Та мене ж відразу за того таргана посадять, а то і як Сашка Білого застрелять.
З приводу крику-Зрада і "все пропало"-це ваша фішка, фішка порохоботів, це тільки ви з цими  словами постійно носитесь, як дурень з торбою, і ліпите їх куди не попадя.І це ви ,порохоботы, плутаєте критику з зрадой.
Та й деморалізує людей не критика уряду, а ціни в магазинах,платіжки за квартиру.
А як подивляться роботяги декларації наших можновладців-думаєш їх те менше деморалізує , ніж критика уряду і президента???
А коли будемо соплі жувати і сопіти в дві дірки-тоді точно нічого не зміниться.
Слава Україні!!!
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 19.04.2017 р., Vervet
5
like
2
bad
shockingly
3
Риболов видалений
19.04.2017 р. відповів для odinochka  
answerview
Ты смотри впервые поставился плюс. Критика и на форуме имеет действие. Согласен , плевать что думают за бугром , главное что бы у нас все было хорошо, и было движение вперед.  Пока хорошего мало.

А мне вот не пофигу о чем думают свинособаки, так как они есть зло, и не знаешь что от них ожидать, а по поводу что бы у нас все было хорошо, я писал выше, не надо создавать гражданский конфликт в стране.

А що би  було добре і не було громадянського конфлікту-потрібно, щоб закони працювали не лише для бідних, але й для багатих, що б не було корупції, що уряд працював, що б президент країни мав успіхи не тільки в зовнішній політиці, але й всередині країни. 01_smile

Юр, вроде бы взрослый человек, а тупишь, как бы мне не нравился президент и нынешняя власть, я отлично понимаю что если бы порох не решал вопросы внешней политики, то Украины как государства, может бы уже и не было, а если бы и было то под пяткой у москалей или поделенное на Х знает сколько частей. А то что гнать нынешнюю власть надо так я ЗА!!!

Андрій, тупишь якраз ти. Якби Порох ще й не вирішував питання зовнішньої політики, то його б вже у влади не було, а нафіг такий президент, що не зовні, не внутрішньо не працює. Ось він і досягає успіху в зовнішній політиці.Чи за його успіхи у  зовнішній політиці я його в гузно цілувати зобов'язаний?  06_question Він сам, свідомо балатувався на посаду президента, народ повірив і підтримав його.Так що це не його заслуга, а його обов'язок, як президента , вирішувати питання зовнішньої політики, але не тільки зовнішньої, а й внутрішньої. А ось з внутрішньою у нього як раз і негаразди.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 19.04.2017 р., Vervet
1
like
bad
shockingly
1
answerview

Зря ты эту тему поднял - щас он научит тебя как правильно 08_lol
3
like
1
bad
shockingly
2
zvon
answerview
не надо создавать гражданский конфликт в стране.

Не надо доводить народ до этого состояния!
3
like
1
bad
shockingly
2
zvon
19.04.2017 р. відповів для August  
answerview
Странно, почему именно «Ночные волки» Путина сожгли фуры протестующих дальнобойщиков.
Ну если так, то что ж - с почином. Наконец-то за оружие возьмутся. Но скорее всего это что-то другое. Дальнебои вроде как опровергают.

А что еще бунт продолжается дальнобоев?? что то об этом все молчит, я думал уже давно всех разогнали по стойлам?
like
bad
shockingly
19.04.2017 р. відповів для znv  
answerview
я не певен - дальнобої стверджують. що нічого не горіло...

тут треба розбиратись... але трохи влом = надто багато честі
для мене особисто доказів мало - надто часто кацапи брешуть
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
19.04.2017 р. відповів для August  
answerview
а хто це?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
а хто це?

Мэр Конотопа. Свободовец
like
bad
shockingly
20.04.2017 р. відповів для August  
answerview
зрозуміло - міхо підгрібає усіх, хто погано лежить... пилосос
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
20.04.2017 р.
answerview
ЗРАДА - тепер все мінеється...

Якщо у вас, приміром, заболіло у грудях, вас забирають до лікарні із підозрою на інфаркт, роблять ангіографію, вставляють стент, ви ночуєте там 2-3 ночі - це все один інцидент, який покривають через програму екстреної медичної допомоги.
Але якщо ви захворіли, пішли до свого сімейного лікаря, він відправляє вас до кардіолога, а той каже, що є проблема, але не термінова, ви йдете до лікарні, і вам треба стент - тоді це вже планове лікування, і настає співоплата.
Ми дуже чітко визначимо, що невідкладне, а що - ні.
http://www.bbc.com/ukrainian/features-39595176#

ЗРАДА - вона усюди!
Крим - це Україна!
Змінено: 20.04.2017 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
20.04.2017 р. відповів для odinochka  
answerview

Это не заслуга пороха,США не разрешили раше полный захват Украины,как и Грузии.
4
like
1
bad
shockingly
3
20.04.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
великоумний соплежуй...
нудний як сало без хліба

але шарить, що з позитивною мотивацією людей зібрать важче ніж проти когось/чогось

співчуваю, якщо тобі подобається цього імперця дивитись

імперія має буть такою
Крим - це Україна!
Змінено: 20.04.2017 р., Grom
like
bad
shockingly
20.04.2017 р. відповів для Grom  
answerview
великоумний соплежуй...
нудний як сало без хліба

але шарить, що з позитивною мотивацією людей зібрать важче ніж проти когось/чогось

співчуваю, якщо тобі подобається цього імперця дивитись

імперія має буть такою

Ссылка на видео и видео не работает.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин