Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Ты смотри впервые поставился плюс. Критика и на форуме имеет действие. Согласен , плевать что думают за бугром , главное что бы у нас все было хорошо, и было движение вперед. Пока хорошего мало.
А мне вот не пофигу о чем думают свинособаки, так как они есть зло, и не знаешь что от них ожидать, а по поводу что бы у нас все было хорошо, я писал выше, не надо создавать гражданский конфликт в стране.
А ти забий на них, і нічого хорошого не чекай.
А що би було добре і не було громадянського конфлікту-потрібно, щоб закони працювали не лише для бідних, але й для багатих, що б не було корупції, що уряд працював, що б президент країни мав успіхи не тільки в зовнішній політиці, але й всередині країни.

Юр, вроде бы взрослый человек, а тупишь, как бы мне не нравился президент и нынешняя власть, я отлично понимаю что если бы порох не решал вопросы внешней политики, то Украины как государства, может бы уже и не было, а если бы и было то под пяткой у москалей или поделенное на Х знает сколько частей. А то что гнать нынешнюю власть надо так я ЗА!!!
Зря ты эту тему поднял - щас он научит тебя как правильно

"Платон мне друг,но истина дороже!!!"
Зрада!!!!!

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.04.2017 р., ALAN60
це міняє суть питання?
спілкуюсь так як і ти = ти кинув ссилку на ядрьону муть = якийся xep 40 хвилин мені мозок паплюжив... я чесно намагався внікнуть = я хотів зрозуміть
НАЩО ТИ КИНУВ ЦЕ СЮДИ??? як воно стосується України?
сидить чмошник на кухні і кругом ЗРАДА, а "їх тамнет" і "народнає вастаніє в данецке" в одному реченні його ніфіга не топорщать... і про стрількова він в курсі, але в Україні гражданская війна кацапів проти гАмерікі
як у тебе мозок не взривається таке дивиться, якщо ти його дивися регулярно? то ж не кісільов - гумористична передача в недільний вечір...
а мультик я тобі вставив = бо там імперія не менш підступна, і своя РПЦ у них є, і як завжди гІмперії заважає Республіка...
а ще на Орд Мантелі гІмперія підтримує "сепаратістів", але "їхтамнет"... якось так
п.с. а ще там гІмперія кричить, що роздавить республіку і за два тижні буде на Корусканті... вже 3 роки як два тижні (не стібусь - реально співпадає)
а тобі скільки років? спілкуєшся як зарозумілий черствий сирник
Крим - це Україна!
мій малюСІНЬКий мозок не доганяє - нащо дивиться такий відвертий ШЛАК
є Сотник, є КамікадзеДед, є Паша Дальнобой, є Оmtv
це тілько ті, яких одразу згадав
і у тебе застарілі данні = всю зброю ЇХтамНети викопали в хаштах
Крим - це Україна!
Галоперидол для подписчиков Антона Геращенко
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Дизель - наше всьо!
Змінено: 20.04.2017 р., znv
Только вот не пойму я зачем он на протяжении 3-х передач настаивает на чисто религиозной тематике терракт в Питере...
По инерции,часто любит говорить на религиозные темы,он очень начитанный и не глупый,технично тролит верующих с благодатным огнем(собрались двоечники по химии

)
Неее. Он целенаправлено это делает. Уводит от мнения большинства и мысли "кому это выгодно". А уверенность держится только на том, что кто-то из знакомых "спецов" ему сказал что-то типа: "
это невозможно потому, что доверять ТАМ нельзя никому и рано или поздно это всплывет". А полоний (об убийстве Литвиненко) тоже в то время можно было взять свободно и ФСБ тоже не виновато, так как Луговой абсолютно тупой и перепачкал полонием половинуЛондона..... но то, что Луговой после этой истории стал депутатом - Невзоров промолчал. Я бы понял, если бы Невзоров был военным (они легкоубеждаемы), но увы, он не военный, а журналист.
Причем донбасский вариант даже допускает (как самовзрыв), но ФСБ-шный - категорически нет.
Змінено: 21.04.2017 р., August
По словам специализированного антикоррупционного прокурора Назара Холодницкого Мартыненко задержан по делу о закупке ВостГОКом уранового концентрата.
Це вже занадто серйозно, Мартиненко зробив Президентами Ющенка і Порошенка.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 20.04.2017 р., User
Высший административный суд Украины отказал бывшему генеральному прокурору Виктору Шокину в рассмотрении иска о восстановлении в должности генпрокурора
Источник: http://ru.golos.ua/suspilstvo/sud_ostavil_bez_rassmotreniya_isk_shokina_o_ego_vosstanovlenii_v_doljnosti_genprokur
Golos.ua © 2015
міксан знову на мінусі спалився

Змінено: 20.04.2017 р., User