MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.08, 23:38
31
+21 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3062206
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
20.05.2017 р.
answerview
Этот мужик просто взорвал Сеть своим стихом о Путине: "Ще такого не було, завелось в Кремлі Ху*ло..." (Видео18+)

https://cdn00.vidyomani.com/c/6/7/8/0fajmxa523x8/0fajmxa523x8-240p.mp4?_=3
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
3
bad
shockingly
20.05.2017 р. відповів для Grom  
answerview
переживаю за поребріков, чи зможуть обрать кортінку для 2000 рубльов
і не можу їм у ВК підказать...
а я иного мнения. свое вернуть и воссоздать - и то ладно. а восстодавать бдет что. тот же крым ухуйкали. о донбассе и речи быть не может. там- непахханный край и колоссальные вложения.
пусть рашка сама своих из грязи поднимает. лично мне лишняя обуза ни к чему. мне те территории и даром не сплющились
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
20.05.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
Этот мужик просто взорвал Сеть своим стихом о Путине: "Ще такого не було, завелось в Кремлі Ху*ло..." (Видео18+)

Знімись з ручника, цьому відео вже два з половиною роки, а в тебе тільки зараз від нього мережу рве. 59_rofl

ВВ & Тарас Компаніченко - Марш січових стрільців

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 20.05.2017 р., Vervet
like
bad
shockingly
20.05.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
я іноді жартую, зазвичай невдало

але цього разу я і автори цих картинок із інтернета сходимся в одному = КРЕМЛЬ МАЄ БУТИ ЗРУЙНОВАНИЙ
захвачений? - [мат] його
ЗРУЙНОВАНИЙ

у нас всередині надто багато проблем. ми ще суспільство яке не устаканилось. а тут війна і ПОТУЖНА деструктивна робота кацапей. КРЕМЛЬ це їх головний ізлучатель ЗЛА. головний символ імперського духу і запаху

КРЕМЛЬ МАЄ БУТИ ЗРУЙНОВАНИЙ

п.с. повторюю для підсилення емоційного накалу, а не під*обуючи тебе = АТО я тебе знаю 01_smile
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
20.05.2017 р.
answerview
Рейтинг Трампа упал до самой низкой отметки, его адвокаты изучают тему импичмента

Рейтинг президента США Дональда Трампа упал до самого низкого уровня со дня его инаугурации в январе. Об этом свидетельствуют опрос Reuters / Ipsos, опубликованный в пятницу, 19 мая, передает Reuters.

Согласно результатам опроса, только 38% взрослых американцев поддерживают Трампа. 56% — не поддерживают. Остальные 6% опрошенных сообщили, что у них «смешанные чувства» к президенту США.

Сообщается также, что 23% членов Республиканской партии заявили о том, что не одобряют действия Трампа.

Опрос проводился в период с 14 по 18 мая, когда в СМИ сообщалась информация о том, что Трамп раскрыл секретные данные главе МИД РФ (фашистское государство, признанное 27.01.15 Верховной Радой страной-агрессором) Лаврову и послу РФ в США Кисляку, а также уволил директора ФБР Джеймса Коми.

Адвокаты Белого дома начали изучать процедуру импичмента, пытаясь подготовиться к тому, что американские чиновники еще не считают реальной перспективой. Об этом сообщает CNN со ссылкой на знакомые с ситуацией источники.

Адвокаты начали изучать процедуру импичмента для того, чтобы Трамп, в случае необходимости, мог противостоять попыткам отстранить его от должности.

Напомню, как написало намедни издание The Guardian, импичмент Трампа — это лишь вопрос времени.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
на роботі шарився по всяким ссилкам ще не заблокованим і натрапив на поради як відновить паспорт громадянина України, якщо він втрачений. але є ксерокопія...
вгадайте де це обговорюють?

одна з порад:
Віктор Боговін Зняти відео, на якому вся родина прямо в камеру по черзі каже, що Крим - це Україна, путін - ху@ло, спалити расєйский паспорт на камеру, а на останок промовити - Слава Україні, Героям Слава! Слава Нації, смерть ворогам. Після цього викласти відео на Ютьюб, а в український паспортний сервіс - надати ссилку про викладене відео. І фсьо, діло зроблено.Чекайте на український паспорт.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
Отто Йорк
Рівно п’ять місяців тому наша маленька планета здригнулася: в Україні було офіційно оголошено про націоналізацію “ПриватБанку”.
Сказати, що ця новина справила ефект вибуху американської “матері всіх бомб” – не сказати нічого. Скоріше, це було схоже на зіткнення землі з астероїдом середніх розмірів.
Припускаю, сигнали, що складалися з криків образи, криків відчаю і виття безвиході, у виконанні наших доморощених фахівців банківської справи, були прийняті в довколишніх галактиках.

Добре пам’ятаю сотні постів і тисячі комментів, в яких люди, перманентно живуть в режимі “зради”, навперебій підбадьорювали одне одного повідомленнями про достроково закритих депозитах (з втратою відсотків, зрозуміло), покупці готівкових доларів, перекладах розрахункових рахунків в інші банки, похмурими прогнозами щодо перспектив нещасного “Привату”, обвалі курсу національної валюти, неминучий крах всієї української банківської системи і відповідними побажаннями на адресу діючої влади. (Було б цікаво побачити статистику – скільки мільйонів гривень (десятки, сотні?)
Втратили ці нервові особи, в результаті своїх божевільних дій?

А ваш покірний слуга, будучи спадковим порохоботом з довоєнним стажем, спокійно дивився на цей бедлам і розважався тим, що в письмовій формі гнобив і морально принижував в ФБ цю касту українських зрадофілів.
Пройшли роки …
Пардон, пройшло місяць-два – і ніхто вже навіть не згадував про цю епохальну подію. Все стихло, забулося, вляглося, зрадофіли переключилися на щось інше. Лише час від часу хтось, особливо чутливий, охав, що обслуговування, мовляв, уже не те, відношення до клієнтів погіршилося, програми виснуть, переклади гальмують … і т.д. і т.п.

Що ми бачимо на сьогоднішній день? З курсом валюти в країні порядок, золото-валютні резерви зростають, облікова ставка НБУ з 30-ти (!) відсотків в березні 2015-го впала до 13-ти в квітні цього року, банківська система цілком стійка (дай бог вам здоров’я, Валерія Олексіївна), “приват” працює не гірше, ніж раніше, а за холоднокровність і довіру до влади я був вчора відповідним чином заохочений: після закінчення чергового півріччя мій депозит в “публічному чаті” був автоматично продовжений і до процентної ставки додано пів-відсотка за лояльність.

Таким чином, в черговий раз було підтверджено головне правило порохобота: витримка – наша головна зброя!
І от скажіть мені на милість, шановні панове зрадофіли – ким вигідніше бути в цьому житті, а?
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
whois рулить
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
О как!.... Песков... Захарова... "Дождь"... "оппозиция". Это представляете как Порох им там пердак прижал, если даже её подтянули сюда!? Мы точно не всё знаем об ОК и ВК.

https://m.facebook.com/tvrain/posts/10154903717058800
Змінено: 21.05.2017 р., August
like
bad
shockingly
21.05.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Зоя Ярош
Власти освобождённого Крыма предлагают признать документы о праве собственности на землю, выданные до 2014 года, недействительными.

Пропоную звільненим від фашистськоі хунти кримчанам публікувати фото право установчих документів на землю в Однокласниках та Вконтактє.

Має допомогти

Ты немного ошибся. Уже признали не действительными. Более того уже полным ходом шерстят дачные поселки. Землю отдают назад воинским частям. Или меняют целевое назначение земли. Далее все только по вновь принятому закону.  Дачки под снос. Ну а дальше своим людям. Кстати суды принимают сторону государства. В суде еще не один не выиграл. Где то так. Кто сильно ерепениться тому просто подбрасывают наркоту. Как раз вчера общался. и слышал плач ярославны. Вобщем мелочь , а приятно.
3
like
3
bad
shockingly
21.05.2017 р. відповів для cem  
answerview
Кстати, на видео, которое я выложил на предыдущей странице про Крым, чувак ссылается на видео некой бизнесменши-Ани.... - видео удалено)) Не удивлюсь, если она уже баланду где-нибудь хлебает)
1
like
1
bad
shockingly
21.05.2017 р. відповів для Vervet  
answerview

Знімись з ручника, цьому відео вже два з половиною роки, а в тебе тільки зараз від нього мережу рве.

Ну забоянил,ну бывает... 04_blush

А вообще прикольно читать о "ручнике" от танкиста!!! 15_badgrin  01_smile
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
59_rofl

Карл Маркс.

like
bad
shockingly
21.05.2017 р. відповів для cem  
answerview
Cем = вчись читати
то написала Зоя Ярош = то її думка, яка видалась мені цікавою і я її притяг сюда.
у мене нема власної думки про ситуацію в Криму. бо я її не відслідковую, не володію даними і взагалі я не експерд з усіх питань.
дякую за інфу - тепер я знаю трохи більше. схоже методи ті самі.

======================
Олег Пономарь
Доброе воскресное утро, друзья.
Воскресный пост.
- Две важнейшие новости из #RussiaGate:
Бывший директор ФБР Джеймс Коми даст показания на публичных слушаниях в Конгрессе, посвященных вмешательству России в президентские выборы США. Коми знает очень много о препятствовании правосудию Трампом (это та вещь, за которую наказывают импичментом).
Также зять Трампа Кушнер попал в разработку.
- Рад, что мы с вами правильно определили дату "17.05.2017" как дату большого разрыва или большого перелома в нашей истории с РФ. Ведь после этой даты пошли знаковые и важные события пакетом. И это только начало:
Украина запретила через свою территорию транзит продовольственных грузов в непризнанную Приднестровскую Молдавскую Республику.
Украина вводит антидемпинговую пошлину в отношении шоколадных изделий из Российской Федерации сроком на пять лет.
В "Российских железных дорогах" (РЖД) прекратят деятельность в Украине через 2 недели.
?Украина ввела антидемпинговые пошлины на удобрения из России.
- Также рад, что мои читатели узнают часто новости первыми и новость о том, что США продадут Саудовской Аравии оружия на 110 млрд. долл. для вас - не новость, ибо проходила у меня в воскресном посте неделю назад.
Майте всі чудовий родинний день та день відпочинку.
Крим - це Україна!
Змінено: 21.05.2017 р., Grom
like
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
Шкода. що не вбили.

В  курортном городе Канкун сотни людей решили линчевать россиянина после публикации видео на Youtube, где он выкрикивал слоганы и оскорбления в адрес мексиканцев.

Об этом сообщает издание Excelsior.

Как отмечает издание, люди собрались около дома Макеева, после того как о его местонахождении стало известно из социальных сетей. Собравшиеся заставили его выйти из дома, а затем толпа атаковала его. Во время потасовки россиянин ранил молодого человека ножом.

К тому времени как приехала полиция, Макеев был сильно избит, отмечает Excelsior. Оба пострадавших были госпитализированы.

Как рассказал «РИА Новости» проживающий в Канкуне россиянин Александр Толмачев, Макеев произвел два выстрела в грудь мексиканца. По его словам, неясно, выжил гражданин Мексики или нет.

Консул России в Мексике Дмитрий Болбот заявил, что в посольство поступает «противоречивая информация», что в результате потасовки Макеев пострадал и что он ранил мексиканца. «Мы ждем официального подтверждения», — ответил дипломатический представитель России.

Дизель - наше всьо!
Змінено: 21.05.2017 р., znv
1
like
1
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
В Мексике возбудили дело по факту гибели мужчины в драке с россиянином Макеевым

Прокуратура мексиканского штата Кинтана-Роо возбудила уголовное дело по факту гибели человека в ходе драки с иностранцем в Канкуне в минувшую пятницу, 19 мая, сообщает ТАСС со ссылкой на заявление.
Речь идет о 19-летнем пострадавшем, который получил ранения в ходе драки, когда местные жители попытались линчевать россиянина Алексея Макеева за его оскорбительное поведение. Полное имя Макеева в документе заменено его инициалами, сведения о гражданстве не приводятся.

«Прокурор начал дело за номером 124/2017 об убийстве при отягчающих обстоятельствах молодого совершеннолетнего человека, погибшего после того, как его ранил холодным оружием (ножом) иностранный гражданин, который в свою очередь получил травмы от ударов различными предметами и получает медицинскую помощь в связи с тяжелым состоянием», — указывается в документе.
Отмечается, что иностранец находится в больнице «в качестве задержанного».

https://www.gazeta.ru/social/news/2017/05/21/n_10073843.shtml

Кацапи пишуть - тєло у комі:https://www.gazeta.ru/social/news/2017/05/21/n_10073195.shtml
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview

================================================================

Сергей Талк
15 год ·

Всё больше людей говорит о том, что Россия находится под властью оккупационного режима. В самом деле, только в Москве за последнее время сокращено четырнадь тысяч (!) врачей. Иначе как вредительством назвать это нельзя. Вместе с тем численность Национальной гвардии увеличена вдвое и составит 350 тысяч штыков. То есть вся эта армия предназначена исключительно для борьбы с собственным населением! Потому что для внешней борьбы есть ещё Министерство обороны.Треть миллиона бойцов будет воевать с собственным народом! Ужас.
Политический обозреватель К. Рогов заявил, что создание Росгвардии является признаком кризиса власти В. В. Путина. Для него это единственное решение всех проблем. А Дмитрий Быков сказал, что режиму остались в таком виде буквально месяцы. Не знаю, как насчёт месяцев, но дело идёт к большому шухеру. И головушкой трахнутый князь Владимир очевидно собирается отстреливаться до последнего патрона. Семнадцатый год на подходе!
P.S. Там латышские стрелки никому не нужны?

ttps://www.facebook.com/swisstalk?fref=nf
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
21.05.2017 р. відповів для znv  
answerview
Шкода. що не вбили.

В  курортном городе Канкун сотни людей решили линчевать россиянина после публикации видео на Youtube, где он выкрикивал слоганы и оскорбления в адрес мексиканцев.

Об этом сообщает издание Excelsior.

За таке справді треба калічити, курва москальська

Jedem das Seine
2
like
2
bad
shockingly
zvon
21.05.2017 р. відповів для Vervet  
answerview

За таке справді треба калічити, курва москальська

Алексей Макеев, которого местные жители штата Кинтана-Роо едва не линчевали за непристойное поведение и отношение к их населению, парализован и находится в реанимации. Медики опасаются давать какие-либо прогнозы, поскольку состояние россиянина крайне тяжелое, сообщает "Диалог. UA". Макеев введен в состояние искусственной комы, как рассказал консул России в Мексике Дмитрий Болбот, у избитого мексиканцами Макеева серьёзнейшая черепно-мозговая травма. Кроме того, состояние россиянина усугубил и тот факт, что через несколько часов после нападения, Макеев оказался обездвиженным. Макеев находится в госпитале, российское консульство заверили, что россиянину предоставят всю необходимую помощь. Кроме того, Макееву будет предоставлена усиленная охрана.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": http://www.dialog.ua/news/119688_1495347987
like
bad
shockingly
21.05.2017 р.
answerview
Хокей, півфінал, Московія - Канада 2:4 03_biggrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин