Дмитро Різниченко.
Шановна оперуповноважена шевченківського РУВС Наталя Іванівна Воробйова! Оскільки ви уважно читаєте мій блог, то ось вам офіційна відповідь.
Перше. Не маю дурної звички ходити кудись по дзвінку з вашої контори. Хочете мене побачити - шліть офіційну повістку, або приходьте самі, якщо вам воно так потрібно.
Друге. Ту виставку я не громив, погром не організовував, хто організовував - не знаю, а якби знав, то не сказав би, тим більше вам. Можете завчасно написати на всіх моїх показах "стаття №63 Конституції України", я пізніше підпишусь, якщо випаде нагода.
Третє. Підтертися прінтскрінами постів у фейсбуці технічно важко, тому уявімо, як ми робимо це фігурально. Я жодного разу не чув, щоб в нашій богоспасенній країні хоч хтось хоч колись зляпав пристойну кримінальну справу на основі постів і коментарів у соцмережах, тому задумку вашу вважайте завчасно проваленою.
Четверте. Облиште ваші голосові модуляції в стилі розбитих ліхтарів. Я зараз подумки проводжу теплим хуєм по губам вашому шефу Арсену Авакову, його жирному пупсу Антону Геращенко, його придворному наркоману Зоряну Шкіряку, його безмозкому пінчеру Іллі Ківі, і загалом всій вашій міліцейській конторі. А вам, шановна Наталя Іванівно, тепло і по-дружньому тисну руку, та бажаю всього найкращого.
https://www.facebook.com/riznychenko.d?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
Початок цієї історії.
Дмитро Різниченко: Про розгром виставки комуніста Чічкана.
Про розгром виставки комуніста Д.Чічкана мушу таки висловитись, бо гамір навколо цієї події, і згадка мого прізвища в її контексті вже почали набридати. (Хто не належить до київського мистецького та ліво-правого субкультурного болота – можете не читати, вам не цікаво буде)
Отже, по-перше:
Ніяка це була не “художня виставка”, а звичайна політична демонстрація, організована політичними активістами в політично-ангажованому просторі. Демонструвалися на ній не “живопис”, а політичні плакати. Щоб переконатись у цьому, досить просто глянути на намальоване, і прочитати біографію автора та його заклики. Тому я смачно плюю в обличчя кожному лицеміру, який зараз заломлює руки і скиглить – “ах! митця образили!”
Те, що сучасні комуністи проводять свої політичні заходи в теплих, опалюваних, оплачених західними грантами приміщеннях, а не на холодних вулицях – так це тому, що вони кімнатні балувані підараси, а не “митці”
Коротше, не змішуйте мистецтво з політичною агітацією – не будете отримувати політичну реакцію.
По-друге
Лицемірний комуніст Чічкан намалював українських солдатів зі свастиками, і російських окупантів зі свастиками на шоломах, і зобразив їх так, ніби між цими гидкими фашистами нема різниці, одне зло стріляє в інше зло, а хороші хлопці-комуністи стоять в сторонці.
Так от, за весь час війни я жодного разу не бачив над ворожими позиціями прапорів зі свастиками. ЗАТЕ З КОМУНІСТИЧНИМИ СЕРПАМИ І МОЛОТАМИ ЦИХ ПРАПОРІВ НАМ ТРАПЛЯЛОСЯ ДО БІСА,