MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.06, 17:10
28
+24 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2972300
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.06.2017 р.
answerview
Ан-132 будут собирать в Киеве и Саудовской Аравии.

На авиасалоне в Ле Бурже ГП Антонов провел премьеру нового Ан-132D. Как в Париже приняли украинскую новинку и каковы рыночные перспективы самолета?

На самой престижной авиавыставке в мире, авиашоу Ле Бурже, которая проходила на прошлой неделе в предместье Парижа, Украина презентовала новый среднемагистральный грузовой самолет Ан-132D. Это первый прототип перспективного многоцелевого транспортного Ан-132, который создается ГП Антонов совместно с партнерами из Саудовской Аравии, и первый самолет в линейке Антонова, построенный полностью без российских комплектующих.

Первые серийные самолеты Ан-132 будут построены во второй половине 2018 года, а в Саудовской Аравии построят завод.  Об этом заявил директор программы самолетов Ан-132 Александр Хохлов в интервью liga.net.

«Будут созданы две линии сборки: в Киеве и Саудовской Аравии. Линия в Киеве почти готова. Нужны небольшие доработки под выпуск серийного самолета. Пока в Саудовской Аравии будет строиться завод, мы должны собрать в Киеве и продать первые 20 самолетов. После окончания строительства завода самолеты будут производиться как в Киеве, так и в Саудовской Аравии», — рассказал Хохлов.

По его словам, через три-четыре года производство должно выйти на минимальный темп — 12 самолетов в год на каждой линии.

«Что касается объемов рынка, по данным наших саудовских партнеров, потребность их силовых ведомств в самолетах подобного класса — 80 самолетов. Потребность всего рынка Ближнего Востока — 250-260 самолетов. Также в ближайшие 10 лет мы рассчитываем заменить устаревшие Ан-32, которые эксплуатируются в Индии, на новые Ан-132. Это еще больше 100 самолетов», — добавил Хохлов.

За 70-летнюю историю ГП Антонов выпущено более 22 000 самолетов Ан. Сейчас эксплуатируется 1623 самолета. В странах СНГ и России - 1306 самолетов, в странах дальнего зарубежья - 317. За последние пять лет (2011-2016 годы) Антонов выпустил 17 самолетов: шесть - Ан-32, четыре - Ан-148, шесть Ан-158 и один Ан-132. Самым успешным стал 2012 год, когда завод произвел шесть самолетов, а продал восемь.
http://argumentua.com/novosti/132-budut-sobirat-v-kieve-i-saudovskoi-aravii
Дизель - наше всьо!
Змінено: 27.06.2017 р., znv
like
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
Ivan Erokhin
Бабківщина апаснастє! Адинадин11111ПищьПищь111.
Спєцслужби РФ настільки тупі, що не розуміють однієї простої речі: напад на проросійське обьеднання "Родіна" майже нікого в народі не збентежить, а може навіть спонукає пересічних на благодійнину допомогу тірарістам в декілька каністр карасіну.
А золотокудра лідерчиня вже нібось і гнєвну промову накрапала та приготувалась "прориватись" на телеканали, куди її "злачинний режим" не пущаіть?
ВОНА вже й мундіри пошила і на публіці їх вигуляла! А тут такий прикрий обломайтунг.
Крим - це Україна!
Змінено: 27.06.2017 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
головна новина = я GISа бачив = сьогодні вранці
короткий інструктаж і робота продовжується 01_smile

п.с. як відписать шаріку, що на його сіфілітичний рот ніхто з адекватів не дасть???
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
27.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Розумієш - піся того як вони брешуть брешуть брешуть читать у них МАЙЖЕ правду = ДУЖЕ НЕЗВИЧНО

146% севастопольців проголосували на референдумі
стандарти ВВС - станко і сотоваріщі, позор навіть серед медіаблядей
(Big Black Cock) = категорія порнухи - корелює з попереднім = медіабляді ж)

Я так понял что ты ничего не понял....
Публикация подобной чухни делает тебя таким же правдоподобным как и РТ.
Про ВВС вобще ничего не понял - тебе сериал "Шерлок" чем то подгорел?
3
like
1
bad
shockingly
2
27.06.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
те що медіашлюхи покривають "стандартами ВВС" - ні з ВВС ні з стандартами нічого спільного не має

ти не в темі - тому тобі треба пояснювати
рашка за останні 3 роки наплодила мемів стільки як Поддерев'янський, але вони всі без винятку тупі, або ДЕБІЛЬНІ = на відміну від КЛАСИКА
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
Наші вчаться.
Дизель - наше всьо!
3
like
3
bad
shockingly
answerview
те що медіашлюхи покривають "стандартами ВВС" - ні з ВВС ні з стандартами нічого спільного не має
А к чему тогда ты ВВС приплетаешь?

ти не в темі - тому тобі треба пояснювати
рашка за останні 3 роки наплодила мемів стільки як Поддерев'янський, але вони всі без винятку тупі, або ДЕБІЛЬНІ = на відміну від КЛАСИКА

Что то я всё равно не понял. А тебе зачем перенимать их методы? Зачем ты постишь явную ахинею?
При чем тут Поддеревянский? Я вот не очень уверен что его мемы и его творчество они для мировой литературы представляют какую то ценность. Может я слишком много книжек читал, но меня вот на поклонение "классику" не пробивает.
Его посылы так же сладки сердцу простого украинца, как и задорновские "нууу тупыеее" для москалей. Я бы не хотел возводить это в пример национальной гордости.
4
like
1
bad
shockingly
3
27.06.2017 р.
answerview
У Міноборони України підтвердили загибель полковника Головного управління розвідки (ГУР) в результаті вибуху автомобіля в Києві.

В оборонному відомстві заявили, що в результаті вибуху загинув співробітник ГУР, полковник Максим Шаповал.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
answerview
люди які люблять ЗРАДУ і люди які борються зі зрадою = можуть цілий день говорити самими мемами
а ти не в темі

ББС я не приплітав = його приплітають медіабляді типу Станко

стібаться з ВОРОГА? ні ти мені не заборониш  03_biggrin
Крим - це Україна!
2
like
bad
shockingly
2
27.06.2017 р.
answerview
майбутнє вже прийшло

https://economistua.com/energiya-solntsa-zamenit-ugol-ranshe-chem-my-dumali/
ДАННЫЕ АГЕНТСТВА «БЛУМБЕРГ» ПОДТВЕРЖДАЮТ, ЧТО РАСПРОСТРАНЕНИЕ ВОЗОБНОВЛЯЕМЫХ ИСТОЧНИКОВ ЭНЕРГИИ ПРОИСХОДИТ БЫСТРЕЕ, ЧЕМ ОЖИДАЛОСЬ

Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
Дмитро "Калинчук" Вовнянко
Навіяно постом бізнесмена Касьянова.

Я порохобот. Я не вірю у солодкі казочки про те, що «посадити корупціонерів – і буде рай» та «завтра Україну можна зробити Францією – тільки влада заважає». Я точно знаю – не можна зробити Францією країну, в якій фахового дбайливого зварювальника знайти – проблема, а майданарбайтера – як плюнути. Я 25 років спостерігаю, як ті хто найгучніше закликає валити «владу корупціонерів» сам стає героєм корупційних скандалів, варто йому лише дорватися до влади.

Я – порохобот. Я прочитав багато історичної літератури і точно знаю, у всі часи у всіх країнах були договорняки, переговори за лаштунками, їхні «Мінськи». Я знаю фразу Сунь-Цзи: «Війна це шлях обману». Заклики відкинути все це і стати «чесними і прозорими» для мене дорівнює закликові «відкинути снайперські гвинтівки, операції спецназу, танки та літаки, і вийти воювати з ворогом по-джентельменськи – з шаблею у чисте поле». Я знаю що найбільше за всіх цього хоче ворог. Я точно знаю з окупантом в тій чи іншій мірі торгували всі і завжди. Мені гидко коли «припинити торгувати з окупантами» закликає той, хто багато років купляв у окупанта електрику – і його прибічники.

Я – порохобот. Я порівнюю сучасний стан армії не зі своїми хатєлками, а з тим що було весною 14-го і порівнявши розумію – зроблено до фіга. Я точно знаю – багато робиться. Не все робиться швидко. Якщо зібрати водному місці дев’ять вагітних жінок немовля за місяць не народиться. Це – реальність.

Я – порохобот. Я ненавиджу стан «не війни не миру». Але водночас я розумію, що альтернатива цьому стану – втрати на рівні Червоної армії зразка 1944 р. і як похідне – ворог під Києвом. Мені такого не треба.

Я – порохобот. Я не розумію як можна виступати проти олігархічного режиму і водночас з тих самих олігархів годуватися, продаючи їм техніку? Я не розумію як боротьбу з корупцією можна перетворювати вигідну прибуткову професією? Я не розумію як можна нарікати на «владу через яку гинуть наші хлопці» і водночас ганять відпочивати на Ібіцу? Я не розумію як можна корчити з себе нереального патріота і водночас бігати від армії, не являючись у військкомат? Мені огидні борці, які займають бізнесом на лобізмі чиїхось інтересів, й при цьому подають свій бізнес за боротьбу з корупцією та за мої права.

Я – порохобот. Я не хочу аби в моїй країні була встановлена диктатура з обмеженням свободи слова і громадських інституцій – а аби цього не допустити моїй країні доведеться брати кредити і залазити у борги. Заступництво Заходу і впровадження ними санкцій я вважаю дипломатичною перемогою, а критиків цих дій – або ідіотами, або лицемірами. Я знаю, що в історії України вже був такий Симон Петлюра, який закликав «будувати сильну, свободну та незалежну Україну, яка ні в кого нічого не просить і нікого не боїться», а потім сам бігав благати милості і у французів, і у Денікіна, і у угорців, і у Пілсудського. З відомим результатом. Я не хочу повторення цього.

Я – порохобот. Я не вірю громадським активістам та лідером думок, які постійно наголошують ПРОТИ кого вони, але мовчанкою обходять питання ЗА кого вони? Таку позицію я вважаю лицемірством і маніпуляцією свідомістю. Той хто ПРОТИ, завжди – ЗА. Святе місце пусте не буває. Прибереш владу чинну – на її місце прийде інша, так було завжди іскрізь. То хай скажуть за кого вони? За бабЮлю? За ригів? За Пуйла? Я не вірю обіцянкам «збудувати нову справедливу країну без солодкого тлетворного обману». Я точно знаю – раю не землі не існує. Люди завжди лишаються людьми, жадати грошей, слави, насолоди, любові та сексу для них – природно. Всі спроби побудувати рай на землі закінчувалися одним і тим самим – ріками крові, бідою і горем. Доказано гуситами Жижки, якобінцями Робесп’єра та більшовиками Леніна.

Я – порохобот. Я маю безліч питань і претензій до чинної влади. Я ОБОВ’ЯЗКОВО колись проголосую проти неї, але тільки коли побачу команду кращу, здатну працювати на Україну ще більш енергійно, віддано та продуктивно за нинішніх. Наразі я таких не бачу. Так, я голосую за кращих з гірших. Вибір не багатий, якщо не голосувати за кращих – владою стануть гірші. Ті що Харківські угоди укладали та разом з Пуйлом гигикали.

Я – порохобот. Я далекий від пафосних слів на кшталт «всі кращі люди в цій країні – порохоботи» або до закликів «приєднуйтеся до порохоботів». Я не з чуток знаю, що бути порохоботом – важко і складно. Важко постійно йти проти течії співгромадян, яким до сказу хочеться «виробляти запорожці, а заробляти як на БМВ», «відняти та поділити» та «всього зараз і на шару». Важко постійно розбивати ілюзії людей, які всерйоз гадають, що аби вони жити як власник прибуткового цеху достатньо лише проголосувати на виборах. Огидно бачити як здорові дорослі люди мислять на рівні дитячої казочки про Чиполіно.

Але я точно знаю. Минуть десять, двадцять, тридцять років – і я буду дивитися в дзеркало так само спокійно як дивлюся зараз. Я буду абсолютно спокійно дивитися очі людям. Бо я завжди лишався чесним – і з людьми, і з собою. Я говорю те що думаю, а думаю я от саме так. І за багато років я повторюватиму те, що говорю зараз – і бажаю того самого усім іншим.

Я – порохобот.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
люди які люблять ЗРАДУ і люди які борються зі зрадою = можуть цілий день говорити самими мемами
а ти не в темі

Прикинь какая неожиданность.
Я не люблю ЗРАДУ и я не борец с нею. Я просто человек который зашел на форум мототематики.  Я не в теме. И здесь большое число людей, которые не занимаются ЗРАДОЮ и тоже не в теме.
Мы заслуживаем уважения с твоей стороны? А то как то выглядит не очень - одни как сбесились транслируют сюда ЗРАДУ, другие такую же бешенную ПЕРЕМОГУ. Может вы попуститесь уже?

ББС я не приплітав = його приплітають медіабляді типу Станко
Это еще кто? Они тоже здесь пишут? Потому что про ВВС я читаю только у тебя.

стібаться з ВОРОГА? ні ти мені не заборониш
Я вобще ничего никому не запрещаю, я просто написал тебе, что ты в своей борьбе уже лицо своё теряешь. В дальнейшем ты, скорее всего, начнешь уже сам искать и назначать себе врага.
Может ты все таки немножко сбавишь обороты?
4
like
1
bad
shockingly
3
answerview
Вибач, Густав = ти збираєшся обмежувати мою слободу снова? шо серйозно?
ти раптом згадав про цю гілку, а тепер тобі незрозумілий наш междусобойчик і я повинен ... ШО?
зробить короткий реферат за три роки = щоб ти швидко вловив терміни і загальне русло конверсації?

на інших форумах посилають в поіск і радять перечитать тему від початку

моє обличчя 01_smile
бгг - дякую за турботу, я розберусь по Свободі
Крим - це Україна!
5
like
2
bad
shockingly
3
27.06.2017 р.
answerview
це геніально
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
zvon
answerview
Скажи на кой хрен ты сюда тянешь все без разбора?? Или весь твой хлам ты щита ешь архи важным ?? 08_lol
5
like
bad
shockingly
5
27.06.2017 р.
answerview
таки й справді відключили 18_good

Телеканал Інтер заявив, що в мережі кабельного провайдера Тріолан здійснено відключення його мовлення.

Про це повідомила прес-служба телеканалу.
like
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
Ну ось і почалося: ФСБ підірвало сбушника, положили канал 24, половину банків, електроенергетику, нову пошту,,,
like
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
http://voi.com.ua/news/692207/

27 червня 2017, вівторок, 15:02 | Джерело: http://ipress.ua/

"Укрпошту", Приватбанк" та "Ощадбанк" атакував невідомий вірус
like
bad
shockingly
27.06.2017 р.
answerview
Капець, у нас все лежить, навіть захищені програми 02_sad
Недарма я два компи до інету не підключив.
like
bad
shockingly
27.06.2017 р. відповів для User  
answerview
Капець, у нас все лежить, навіть захищені програми 02_sad
Недарма я два компи до інету не підключив.

Проблемные хосты вручную,через диспетчер найди их корень-место нахождения,поудаляй,у меня часто получается,но бывают исключения, тогда применяю другие методы восстановления системы. Я никогда не пользуюсь антивирусами.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин