Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
VoxCheck
Юрій Бойко з Opposition Bloc про тарифи на електроенергію:
“У нас стоимость электроэнергии уже выше, чем в Европе.”
З березня 2017 року максимальна вартість за 1 квт/год для домогосподарств в Україні становить 1.68 грн з ПДВ. За курсом НБУ на 07/08/2017 це 0,054 євро. Для промислових споживачів електроенергія коштує 2,66 грн з ПДВ (або 0,072 євро).
За останніми даними Євростату у 2016 році ціна на електроенергію для європейських домогосподарств складала 0.20 євро за 1 квт/год, для промислових споживачів 0.14 євро за 1 квт/год.
https://voxukraine.org/2017/08/21/brehnya-vid-vilkula-bojka-ta-goncharenko-voxcheck-impact-17-desyatij-dajdzhest/
я так розумію наближається черговий тарифний мандан?
Крим - це Україна!
це у них такий БЕЗВІЗ Ж)
дуже надіюсь шо це надовго, на ду-у-у-у-у-уже довго

і що це тільки початок...бо їм ще багато за що доведеться відповідати...
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.08.2017 р., hitmanhunter
хз, може це професійне чи проХВесіональне = не люблю 3,14здунів, вралЄй і запроданців. Тобто я не люблю усе, що так феЄрично скомпільовано у гуртку "#медіапiздота"
стараюсь себе стримувать і поменше срать в цю гілку форума... але ну ЗАДОВБАЛИ ж
Крим - це Україна!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Читаю форум все отлично. Все прекрасно. пошел на рынок сегодня. Арбуз 7грн за кг, свинина 140грн. задняя часть. Ну и автогаз 15 грн литр. Ничего не понимаю. мозги плывут. Все цены выросли за неделю.
Читаю форум все отлично. Все прекрасно. пошел на рынок сегодня. Арбуз 7грн за кг, свинина 140грн. задняя часть. Ну и автогаз 15 грн литр. Ничего не понимаю. мозги плывут. Все цены выросли за неделю.
хм... не на тот рынок ходил. у нас арбузы по 3 грн за кило, газ - 12 с копейками. за мясо не в курсе.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Скільки заробляїш в Києві? Бо в Полтаві кавуни по 4, свинина найкраща 110, за газ не знаю він хвилює тільки хитрожопохиш консервованих що купили установки і думали що вигадають

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
за газ не знаю він хвилює тільки хитрожопохиш консервованих що купили установки і думали що вигадають

не тільки хитрожопі, а ще ті хто зимою на мотоциклі
не хоче не вміє їздити
навіть якшо газ буде по 20, він буде вигідніший від бензину по 26, і установка окупиться за рік

а щодо городини на ринках, то ціна на багато що впала майже в 2 рази
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.08.2017 р., hitmanhunter
Олег Пономарь
Шахматы против "чапаева".
Вчера Волкер был в Минске на переговорах с Сурковым. Завтра Волкер вместе с Министром Обороны США приедет в Киев. Но мало кто обращает внимание на то, что сегодня (между Минском и Киевом) Волкер - в Литве. а в Литве - наши Джавелины.
Поэтому Украина может смело перефразировать Голду Меир и говорить России - "У нас нет Джавелинов. Но, если вы сунетесь, то мы их применим".
Хорошего послеобеда всем.
https://ukrainian.voanews.com/a/volker-lytva/3995507.html
Спецпредставник США Волкер у Литві зустрівся з головою МЗС Лінкявічюсом
Крим - це Україна!
Svetlana Ljubovnikova
----
Возвращаюсь из госпиталя. Автобус едет по живописному зеленому оазису на берегу Дуная. С края стоят 2 недешевые термальные гостиницы.На остановке возле них,заходит группка туристов.Руцких.Средний возраст, ближе к закату,ярко накрашенные одинаковой помадой губы у теток ,золотые печатки у мужиков, одинаково брезгливое выражение лица у всех,долго и громко спорят-как правильно прокомпостировать талончик,раздражаются друг на друга,на компостер без дырок,и на то,что нет свободного места рядом для всех.Одна из теток-жестом показала мне-давай,подвинься,мол.., хм-хм..,-потом говорит- "да черт с ней,она ж не понимает,и смотрит так надменно "..
Ага..,надменно я смотрю,тетя,очень даже..
Дальше-пошел разговор у них- да,неплохая страна, ниче так,не Мацква ,конечно,но жить можно было бы,вполне-вполне,продукты вкусные,еврозона опять же, но если б еще и местных (!!!) поменьше,с их языком дебильным (!!!),-ниче ж непонятно..ха-ха-ха...,да,-лучче уж в Чехии,там хоть как-то понять можно..
И тут у меня звонит телефон.
-Так,я вже повертаюсь з госпіталя,за кілька хвилин буду дома. Сьогодні багато,хто був з нашіх,продуктів зараз не треба- вони не встигають все з"їдати,фрукти є,пити є. З вівторка вже почнуть операції робить,у Сашка осколочних дуже багато, у Славіка там-страшне,після як на розтяжку потрапив,то чудо,що так,починять,каже, Сергію скоро штиря знимуть,имплант поставлять,буде бігать,..Так ти ж знаєшь,які вони-сміються,шутять ,-кажуть,якщо медкомісія пропустить повернемося к своїм,на війну-до перемоги..Ось такі вони...Ні,нічого не просять,як завжди.Наступного місяця,кажуть ,-нові приїдуть на лікування. Невідомо на разі,хто буде ,то ж НАТО працює ,вони розподіляють..Ну добре,давай-по графіку перевір,-хто завтра йде в госпіталь, ще скоординуємось..
Слава Україні!
Какая это была вкусная пауза!!! Театральная! Какие белые выпученные глаза! Какие поджатые в куриные жопки рты ! Яка прикра несподіванка ))))
---
Классно я поговорила с органайзером,который позвонил напомнить про завтрашний визит на маникюр..))))
Люблю такое...
Крим - це Україна!
У Києві сьогодні відбудеться презентація документального фільму Суспільного телебачення Литви “Промберги. Симфонія сірої зони”.
https://uain.press/films/lytovskyj-film-pro-vijnu-na-donbasi-prezentuyut-sogodni-u-kyyevi/
Крим - це Україна!
Знаете что я заметил в Киеве..... - ни единой машины с российскими номерами не встретил)).
И ещё мои ощущения: сегодня начался дождь... выезжал из Киева при слегка моросящем дождике.... замёрз.... Но куртку с нашивкой украинского флага (в которой я спокойно езжу по Москве), мне стыдно было одевать... Пока не въехал в Бровары и не замёрз окончательно. Абсолютно несовместимый симбиоз росс.номеров и укр.символики. Кажется что как только надену куртку - "запачкаю" нашивку.
Может это чисто мои внутренние ощущения, но все же думаю это не только у меня.
Юра Ездок - рад знакомству!
Змінено: 22.08.2017 р., August
За семь месяцев 2017 года в сообщении Украина-Евросоюз-Украина железнодорожным транспортом путешествовало в 8 раз больше пассажиров, чем в прошлом году. В то же время поток пассажиров в сообщении с Россией уменьшается. Источник: https://biz.censor.net.ua/n3031453
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери