MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.06, 05:09
27
+19 °С
Вітер: 3 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2971776
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
22.08.2017 р.
answerview
03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
VoxCheck
Юрій Бойко з Opposition Bloc про тарифи на електроенергію:
“У нас стоимость электроэнергии уже выше, чем в Европе.”
З березня 2017 року максимальна вартість за 1 квт/год для домогосподарств в Україні становить 1.68 грн з ПДВ. За курсом НБУ на 07/08/2017 це 0,054 євро. Для промислових споживачів електроенергія коштує 2,66 грн з ПДВ (або 0,072 євро).
За останніми даними Євростату у 2016 році ціна на електроенергію для європейських домогосподарств складала 0.20 євро за 1 квт/год, для промислових споживачів 0.14 євро за 1 квт/год.
https://voxukraine.org/2017/08/21/brehnya-vid-vilkula-bojka-ta-goncharenko-voxcheck-impact-17-desyatij-dajdzhest/

я так розумію наближається черговий тарифний мандан?
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
народ = це ЗРАДА!
концентрована броварська нічна ЗРАДА

?Ирина Юхно
Доброй ночи!всем кто не спит!Я,в шоке с нашей полиции!по наводке не понятно,но в г.Бровары в кафе которое стоит над трассой,мы праздновали годик нашей креснице),и мой кум не успел выехать на главную трассу как тут как грибы)),появилась наша доблесная полиция!)требовали 10000 грн.за то что б отпустили),хотя мы даже не успели отъехать от кафе на трассу!есть видео но пока не сброшу,только по тому что они были не правы!прошу нашего президента которому люди доверяли,и верили в нашу полицию что она защитит нас!,но нет !,кроме Вас самих ,не кто Вас и вашиш детей не защитит.

ви теж вважаєте, що можна бухими кататься?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р. відповів для Grom  
answerview
це у них такий БЕЗВІЗ Ж)

дуже надіюсь шо це надовго, на ду-у-у-у-у-уже довго  18_good
і що це тільки початок...бо їм ще багато за що доведеться відповідати...
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.08.2017 р., hitmanhunter
3
like
3
bad
shockingly
22.08.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
хай вдома розважаються  03_biggrin

Dmitro Vovnyanko
В Ростові-на-Дону згорів цілий квартал - 10 000 кв м, біля 30 будинків.
Місцеві мешканці вважають що то підпал - будинки спалили забудовники. Справа в тому, що в 2018 р. В Ростові мають проходити матчі чемпіонату з футболу і згорілий район буде розташований упритул до фан-зони. Тобто, якщо його забудувати генделиками та розважальними центрами...
Мешканці? Які-такі мешканці?! Пацанам бабло рубати треба. А в місті до чорта безробітних мишибратьєв з ДиРи, які не те що квартали - цілі містечка зносили к свиням разом з мешканцями.
Спалити кілька десятків будинків для них - не питання. І зникнути - не питання, чкурнув в ДиРи, і ти вже на палій, а "апалчєнєц" в донецькому генделі.
Це - реалії нинішньої Росії. Привівши мишибратьєв в чужий дім, не не варто думати, що вони колись не зазіхнуть на твій.
Мешканці 30 будинків в Ростові це вже відчули. Інші 140 з гаком мільйони пацаків - на черзі.

про версію підпалу та забудовників уже говорять усі крім федеральних каналів, ті вперто твердять: проводка, жара, вітер
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
хз, може це професійне чи проХВесіональне = не люблю 3,14здунів, вралЄй і запроданців. Тобто я не люблю усе, що так феЄрично скомпільовано у гуртку "#медіапiздота"

стараюсь себе стримувать і поменше срать в цю гілку форума... але ну ЗАДОВБАЛИ ж
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
це ГРОБИ, їх багато. Якщо треба привезуть ще
радію з цього приводу, щиро
мама каже, що я хворий
мама лікар...
треба іти лікуватися в АТО!

Юрий Бирюков
Сможем ли мы поставить точку? Если будет нужно - сможем. Много-много-многоточий.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
01_smile
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
3
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
Читаю форум все отлично. Все прекрасно. пошел на рынок сегодня. Арбуз 7грн за кг, свинина 140грн. задняя часть. Ну и автогаз 15 грн литр. Ничего не понимаю. мозги плывут. Все цены выросли за неделю.
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
RBC vs РЕАЛЬНІСТЬ
03_biggrin
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.08.2017 р. відповів для cem  
answerview
Читаю форум все отлично. Все прекрасно. пошел на рынок сегодня. Арбуз 7грн за кг, свинина 140грн. задняя часть. Ну и автогаз 15 грн литр. Ничего не понимаю. мозги плывут. Все цены выросли за неделю.
хм... не на тот рынок ходил. у нас арбузы по 3 грн за кило, газ - 12 с копейками. за мясо не в курсе.
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
ціни різні, я брав диньку в магазині по 13 грн/кг
по мясу хз, я більше ковбасу споживаю... нажаль не зажди якісну...

городина на базарах можна накупить на 200 грн повний рюкзак
руктів повен рюкзак я напихую за 350-400 грн
якось так

Роман Шрайк
почти 1700 регистраций электромобилей в украине в первой половине 2017 года. это много и это круто)

по подсчетам блога ev-sales, это 4.5% от всех регистраций. что круто - в мире сейчас во многих странах 1-2%. кроме, конечно, норвегии, где этот показатель около 40%. скоро там каждый второй новый автомобиль будет электрическим. но это ж не наш путь, нам ндс на электромобили отменять никак нельзя.

одна ремарка - у нас в статистике учитываются подержанные авто, а в мире - только новые. что поделаешь - у нас бедная страна, народ выкручивается как может. но вдвойне круто для бедной страны пытаться изо всех сил поспевать за прогрессом. надеюсь, моя небольшая лепта в этом тоже есть)

украина - бедная страна, стремящаяся к прогрессу.
в бедности наш бич, в стремлении - наш шанс. нищенская психология тормозит нас и тащит в болото. стремление к прогрессу раз за разом дает нам шанс. раз за разом мы вырываемся из безнадеги. тонем и выплываем, тонем и выплываем..
украинцы покупают много подержанных электромобилей. в западных блогах я не раз видел удивление по этому поводу. там не могут понять как так. с одной стороны, нищая страна, что видно не только по ввп и уровню зарплат, но и по доле подержанных авто. с другой стороны, этих, пусть даже подержанных, электромобилей продается больше, чем во многих гораздо более успешных странах.
мы не закрыты к инновациям. мы готовы пробовать новое. да, естественно, не все, большинство - почти всегда болото. но все же новаторов значимое количество.
вот на таких новаторах и должно строиться будущее. в них наш шанс.
далеко не все бедные страны стремятся к прогрессу. у таких шансов нет. а у нас есть.
украина все еще может стать успешной страной.
меньше коррупции. ноль коррупции. больше эффективности. больше людей, способных быть эффективными. меньше нищенской психологии. меньше компромиссов с отсталостью.
больше шансов для страны.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р. відповів для cem  
answerview

Скільки заробляїш в Києві? Бо в Полтаві кавуни по 4, свинина найкраща 110, за газ не знаю він хвилює тільки хитрожопохиш консервованих що купили установки і думали що вигадають 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
3
bad
shockingly
22.08.2017 р. відповів для User  
answerview
 за газ не знаю він хвилює тільки хитрожопохиш консервованих що купили установки і думали що вигадають 03_biggrin

не тільки хитрожопі, а ще ті хто зимою на мотоциклі не хоче не вміє їздити  01_smile
навіть якшо газ буде по 20, він буде вигідніший від бензину по 26, і установка окупиться за рік  03_biggrin
а щодо городини на ринках, то ціна на багато що впала майже в 2 рази
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.08.2017 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Шахматы против "чапаева".
Вчера Волкер был в Минске на переговорах с Сурковым. Завтра Волкер вместе с Министром Обороны США приедет в Киев. Но мало кто обращает внимание на то, что сегодня (между Минском и Киевом) Волкер - в Литве. а в Литве - наши Джавелины.
Поэтому Украина может смело перефразировать Голду Меир и говорить России - "У нас нет Джавелинов. Но, если вы сунетесь, то мы их применим".
Хорошего послеобеда всем.

https://ukrainian.voanews.com/a/volker-lytva/3995507.html
Спецпредставник США Волкер у Литві зустрівся з головою МЗС Лінкявічюсом
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
Svetlana Ljubovnikova
----
Возвращаюсь из госпиталя. Автобус едет по живописному зеленому оазису на берегу Дуная. С края стоят 2 недешевые термальные гостиницы.На остановке возле них,заходит группка туристов.Руцких.Средний возраст, ближе к закату,ярко накрашенные одинаковой помадой губы у теток ,золотые печатки у мужиков, одинаково брезгливое выражение лица у всех,долго и громко спорят-как правильно прокомпостировать талончик,раздражаются друг на друга,на компостер без дырок,и на то,что нет свободного места рядом для всех.Одна из теток-жестом показала мне-давай,подвинься,мол.., хм-хм..,-потом говорит- "да черт с ней,она ж не понимает,и смотрит так надменно "..
Ага..,надменно я смотрю,тетя,очень даже..
Дальше-пошел разговор у них- да,неплохая страна, ниче так,не Мацква ,конечно,но жить можно было бы,вполне-вполне,продукты вкусные,еврозона опять же, но если б еще и местных (!!!) поменьше,с их языком дебильным (!!!),-ниче ж непонятно..ха-ха-ха...,да,-лучче уж в Чехии,там хоть как-то понять можно..
И тут у меня звонит телефон.
-Так,я вже повертаюсь з госпіталя,за кілька хвилин буду дома. Сьогодні багато,хто був з нашіх,продуктів зараз не треба- вони не встигають все з"їдати,фрукти є,пити є. З вівторка вже почнуть операції робить,у Сашка осколочних дуже багато, у Славіка там-страшне,після як на розтяжку потрапив,то чудо,що так,починять,каже, Сергію скоро штиря знимуть,имплант поставлять,буде бігать,..Так ти ж знаєшь,які вони-сміються,шутять ,-кажуть,якщо медкомісія пропустить повернемося к своїм,на війну-до перемоги..Ось такі вони...Ні,нічого не просять,як завжди.Наступного місяця,кажуть ,-нові приїдуть на лікування. Невідомо на разі,хто буде ,то ж НАТО працює ,вони розподіляють..Ну добре,давай-по графіку перевір,-хто завтра йде в госпіталь, ще скоординуємось..
Слава Україні!
Какая это была вкусная пауза!!! Театральная! Какие белые выпученные глаза! Какие поджатые в куриные жопки рты ! Яка прикра несподіванка ))))
---
Классно я поговорила с органайзером,который позвонил напомнить про завтрашний визит на маникюр..))))
Люблю такое...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
У Києві сьогодні відбудеться презентація документального фільму Суспільного телебачення Литви “Промберги. Симфонія сірої зони”.
https://uain.press/films/lytovskyj-film-pro-vijnu-na-donbasi-prezentuyut-sogodni-u-kyyevi/
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
Так, я не понял.... Почему Сбербанк и заправки ТНК до сих пор существуют?) 07_dirol
1
like
1
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
Знаете что я заметил в Киеве..... - ни единой машины с российскими номерами не встретил)).
И ещё мои ощущения: сегодня начался дождь... выезжал из Киева при слегка моросящем дождике.... замёрз.... Но куртку с нашивкой украинского флага (в которой я спокойно езжу по Москве), мне стыдно было одевать... Пока не въехал в Бровары и не замёрз окончательно. Абсолютно несовместимый симбиоз росс.номеров и укр.символики. Кажется что как только надену куртку - "запачкаю" нашивку.
Может это чисто мои внутренние ощущения, но все же думаю это не только у меня.

Юра Ездок - рад знакомству!
Змінено: 22.08.2017 р., August
like
bad
shockingly
22.08.2017 р.
answerview
За семь месяцев 2017 года в сообщении Украина-Евросоюз-Украина железнодорожным транспортом путешествовало в 8 раз больше пассажиров, чем в прошлом году. В то же время поток пассажиров в сообщении с Россией уменьшается. Источник: https://biz.censor.net.ua/n3031453
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин