Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
сидели вечером вчера у озера. пили водовку, шашлык кушали да о всяком говорили. в итоге, все сошлись на том, что эти "волнения и восстания" - чистой воды постановка. поколотятся за денежку да угомонятся. остальные сделают выводы ху из ху (из избранных)
Люди в большинстве устали от волнений и нестабильности. Майдана 3 не предвидеться, пока..
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Валентин Манько: Ми тоді першими ходили в розвідку, ми бачили росіян, а не сепаратистів, слідкували за ними, доповідали керівництву, але нас ніхто не чув. http://poshtar.info/2017/08/28/valentyn-manko-my-todi-pershymy-khodyly-v-rozvidku-my-bachyly-rosiian-a-ne-separatystiv-slidkuvaly-za-nymy-dopovidaly-kerivnytstvu-ale-nas-nikhto-ne-chuv/
"ІЛОВАЙСЬК, ПОРАНЕННЯ, ПОЛОН": ІСТОРІЯ БОРОТЬБИ ЖІНКИ-ВОЇНА https://www.5.ua/suspilstvo/ilovaisk-poranennia-polon-istoriia-borotby-zhinkyvoina-154109.html
Пособница оккупантов «Боня» рассказала о положении дел в батальоне «Сомали».
https://informnapalm.org/39807-posobnitsa-okkupantov-bonya-rasskazala-o-polozhenii-del-v-batalone-somali/
За рашу... http://ukr-biz.com.ua/blogs/59439/
КЛОУНЫ И ЦАРЕБОЖНИКИ https://www.youtube.com/watch?v=gnWTd5eR78o&feature=em-lss
Совок в фотках http://thickpolicy.media/foto-zapreshhyonnye-v-sssr/
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Береза виїзджав з усіма - під вогнем, одна з куль розбила камеру мого друга Тараса Чкана...
харе
Сам ти брехун.
Виїжджати то виїжджав з усіма, а вночі драпав з генералом через кукурудзу,залишивши журналістів напризволяще.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 19.10.2017 р., Vervet
Ігор Савчук
.… Туда-же ... прочих.
Напомнило:
https://youtu.be/2si47SqlvNk
Имхо, в равной степени ко всем "оралам".
Кому - татор, а кому - лятор!
сидели вечером вчера у озера. пили водовку, шашлык кушали да о всяком говорили. в итоге, все сошлись на том, что эти "волнения и восстания" - чистой воды постановка. поколотятся за денежку да угомонятся. остальные сделают выводы ху из ху (из избранных)
Люди в большинстве устали от волнений и нестабильности. Майдана 3 не предвидеться, пока..
IMHO. Немає лідера, вождя, тому і немає 3 майдану.Поки нікого посадити в президентське крісло,а за горлопанами народ не піде.
Jedem das Seine
Совок в фотках http://thickpolicy.media/foto-zapreshhyonnye-v-sssr/
але є й інші фото
http://fishki.net/12259-sssr-v-fotografijah-1970-e-gody-82-foto.html
Jedem das Seine
тебе отвечу. а нужен ли он и такими ли методами???
революция - всегда зло. для банковской системы, дл ястроя. 17 год не вспоминаем - не было нас там. но опять же, случилась она на будораженье солдат. 05 год, 17 прошлого века. получили, что хотели. хоть ленин и не того добивался. ладно.
2004 и 2014. посидим-посУдим. лучше? нет таки. но терпимо. а вот тех мудозвонов, что шаткую лодку качают - их бы к ответу. к простому: что сделал ты конкретно для обороноспособности страны? каков твой взнос? крома [мат] тут, ветке? сын "воевал", ""я был ранен и восстанавливаюсь"? кроме воплей об отчислениях с пенсии я пока не слыхал ни иденого слова реальных. отчисления - то его не спрашивают. что оно само сделало? или так рассосется? да не верю я..
поправь, если не прав
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Нужен. Власть нужно торбить всегда. Тогда она немного оглядываеться на народ. И по другому ответственность элиты никак не развить . простое правило водзания по заслугам должно работать всегда . Для любого члена общества. Не взирая на ранги.
В каких странах, которые на данный момент можно считать благополучными, такая система сработала?
Может немцы власть торбили? Или шведы? Япония? Южная Корея?
Я вот не знаю ни одной страны, в которой народ сам себя пинал бы (а власть это и есть граждане страны) и добился бы хорошего результата.
расскажи с чего ты этот бред вздумал.
2016 рік-протести студентів у Британії .
Вчора у Великобританії пройшли протести проти виходу з ЄС.
Травень 2016,Великобританія - протест проти зайвої вимогливості освітньої системи
Ти напевно навіть про страйк авіадиспетчерів в 1916 році, у Франції не чув?
І таких прикладів тисячі, і в різних країнах.
Jedem das Seine
Цікаво а яка ж політична партіч організовувула страйк авіадиспетчерів в 1916 році, у Франції, страйки страйкам різні і не потрібно все тулити до купи
Как понимаю, пост не мне адресован... http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1672804/#1672804
Но по предмету поста всё же отвечу. Я против Майдана 3 и бакса за 40! Считаю крайний Майдан не доведён до конца. Фундаментально в стране ничего не поменялось. Все те же лица.. Даже не одна хатынка в Конче Заспе не сгорела...( Кто по горячке убежал за поребрик, вернулся. Олигархию нужно было давить под корень, сколько было сил. Тем более народ поддерживал.
Сам Майдану помогал финансово, продуктами и тёплыми вещами. В пикетировании не участвовал.
Регулярно созванивался с бывшими коллегами "с той стороны" и методично "обрабатывал" их. Конечно это громко сказано, но жёстко напоминал, что клятву они давали не яныку а народу Украины.
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 19.10.2017 р., 99Ezdok99
2016 рік-протести студентів у Британії .
Вчора у Великобританії пройшли протести проти виходу з ЄС.
Травень 2016,Великобританія - протест проти зайвої вимогливості освітньої системи
Ти напевно навіть про страйк авіадиспетчерів в 1916 році, у Франції не чув?
І таких прикладів тисячі, і в різних країнах.
Я не склонен относить Великобританию к таким уж благополучным странам, чтобы брать с них пример.
Забастовка авиадиспетчеров с большим трудом можно отнести к доктрине "торбить власть".
Я вот не знаю ни одной страны, в которой народ сам себя пинал бы (а власть это и есть граждане страны) и добился бы хорошего результата.
И кстати, что там с результатом у студентов и авиадиспетчеров? Великобритания решила остаться в ЕС?
меня, в первую очередь, бы интересовали положительные результаты прессинга.
Змінено: 19.10.2017 р., Gustav
Я не склонен относить Великобританию к таким уж благополучным странам, чтобы брать с них пример.
2017 рік, страйк в аеропортах Німеччини
Jedem das Seine
Майдан виникає тільки тоді коли є загроза державності і організувати його під силу тільки націоналістам(поки що так):
91 - за незалежність,
2004 - за проукраїнського Ющенка проти проросійського янека,
2013 - янек здає державу
Порох не дурень і це розуміє. Думаю що не від чистого серця він ставить із себе такого вже націоналіста(поза мікрофоном він завжди говорить московською, сам не раз чув) - він просто розуміє що як тільки він звихнеться з курсу побудови України - так його і скинуть зразу ж. А всі інші майданчики то не дуже страшно - поколотяться і розійдуться. З іншого боку дійсно поки що немає людини яка б реально була йому конкурентом, всі вже розуміють що крали і будуть красти і міняти шило на мило з неясним результатом в кінці.
Коротше, якщо я приймаю участь - то Майдан, а як ні то й ні.

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Цитата
Ми зараз маємо дуже ПОГАНУ українську владу. Ну справді, вона НЕДОЛУГА й не така, про яку ми мріяли, геть НЕІДЕАЛЬНА (чи буває будь-яка влада ідеальною апріорі — то вже інше питання). Особисто я маю безліч претензій до нашої поточної влади, так само, як я маю їх завжди і до будь-якої влади.
100 років тому ми так само мали ДУЖЕ ПОГАНУ українську владу, якихось нерішучих та наївних соціал-демократів — Центральну Раду, яка довго тягнула з проголошенням самостійності, а потім розпускала ледь сформоване українське військо через власні ідеологічні ілюзії; згодом — гетьмана-диктатора, колишнього російсько-імперського офіцера-монархіста, дехто каже навіть, що насправді він хотів знищити українську незалежність; а тоді ми мали соціалістичну Директорію, не менш слабку та сумнівну, ніж Центральна Рада... Всі ті три українськи влади були дуже ПОГАНІ, КВОЛІ, НЕПОСЛІДОВНІ, НЕДОЛУГІ тощо.
Але знаєте, я був би щасливим, якби 100 років тому хоч якась з цих ПОГАНИХ українських влад таки закріпилася б у Києві і створила таку-сяку недосконалу, але самостійну Україну.
Тоді б 20-е століття для нас було б геть іншим. Так, може загалом і не набагато кращим, але точно значно менш кривавим, менш голодним та менш злиденним. І зараз, можливо, ми б переймалися речами, якими нині переймаються якісь поляки чи фінни, недолугі влади яких тоді ж таки перемогли там, де ми програли.
І багато хто з тодішніх українців 100 років тому можливо тішився з повалення тієї чи іншої (а може й усіх трьох) поганих українських влад. Але це не врятувало їх та їхніх дітей і онуків від ІДЕАЛЬНОЇ ВЛАДИ російських неоімперців-більшовиків, що прийшли з Москви й Пітера панувати на наших землях протягом ще й наступного століття (наче їм попердніх двох було мало). Ба, вони не збираються відступати й досі...
Та історія не знає умовного способу («сослагательного наклонения»). Проте майбутнє завжди є невизначеним та залежить він наших дій зараз.
Я нікого не захищаю й не критикую, нікого ні до чого не закликаю, не спонукаю не агітую й не переконую. Хіба що пропоную подумати про все це.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 19.10.2017 р., User