MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.06, 23:24
44
+15 °С
Вітер: 4 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2985995
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
19.10.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
сидели вечером вчера у озера. пили водовку, шашлык кушали да о всяком говорили. в итоге, все сошлись на том, что эти "волнения и восстания" - чистой воды постановка. поколотятся за денежку да угомонятся. остальные сделают выводы ху из ху (из избранных)

Люди в большинстве устали от волнений и нестабильности. Майдана 3 не предвидеться, пока..
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
19.10.2017 р.
answerview
Валентин Манько: Ми тоді першими ходили в розвідку, ми бачили росіян, а не сепаратистів, слідкували за ними, доповідали керівництву, але нас ніхто не чув.  http://poshtar.info/2017/08/28/valentyn-manko-my-todi-pershymy-khodyly-v-rozvidku-my-bachyly-rosiian-a-ne-separatystiv-slidkuvaly-za-nymy-dopovidaly-kerivnytstvu-ale-nas-nikhto-ne-chuv/

"ІЛОВАЙСЬК, ПОРАНЕННЯ, ПОЛОН": ІСТОРІЯ БОРОТЬБИ ЖІНКИ-ВОЇНА   https://www.5.ua/suspilstvo/ilovaisk-poranennia-polon-istoriia-borotby-zhinkyvoina-154109.html

Пособница оккупантов «Боня» рассказала о положении дел в батальоне «Сомали».
https://informnapalm.org/39807-posobnitsa-okkupantov-bonya-rasskazala-o-polozhenii-del-v-batalone-somali/

За рашу...  http://ukr-biz.com.ua/blogs/59439/

КЛОУНЫ И ЦАРЕБОЖНИКИ   https://www.youtube.com/watch?v=gnWTd5eR78o&feature=em-lss

Совок в фотках  http://thickpolicy.media/foto-zapreshhyonnye-v-sssr/
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
19.10.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Береза виїзджав з усіма - під вогнем, одна з куль розбила камеру мого друга Тараса Чкана...
харе

Сам ти брехун.
Виїжджати то виїжджав з усіма, а вночі драпав з генералом через кукурудзу,залишивши журналістів напризволяще.

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 19.10.2017 р., Vervet
1
like
bad
shockingly
1
19.10.2017 р. відповів для Grom  
answerview

Ігор Савчук
.… Туда-же ... прочих.

Напомнило:
https://youtu.be/2si47SqlvNk

Имхо, в равной степени ко всем "оралам".
Кому - татор, а кому - лятор!
like
bad
shockingly
Риболов видалений
19.10.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
сидели вечером вчера у озера. пили водовку, шашлык кушали да о всяком говорили. в итоге, все сошлись на том, что эти "волнения и восстания" - чистой воды постановка. поколотятся за денежку да угомонятся. остальные сделают выводы ху из ху (из избранных)

Люди в большинстве устали от волнений и нестабильности. Майдана 3 не предвидеться, пока..

IMHO. Немає лідера, вождя, тому і немає 3 майдану.Поки нікого посадити в президентське крісло,а за горлопанами народ не піде.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview

але є й інші фото

http://fishki.net/12259-sssr-v-fotografijah-1970-e-gody-82-foto.html
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
тебе отвечу. а нужен ли он и такими ли методами???
революция - всегда зло. для банковской системы, дл ястроя. 17 год не вспоминаем - не было нас там. но опять же, случилась она на будораженье солдат. 05 год, 17 прошлого века. получили, что хотели. хоть ленин и не того добивался. ладно.
2004 и 2014. посидим-посУдим. лучше? нет таки. но терпимо. а вот тех мудозвонов, что шаткую лодку качают - их бы к ответу. к простому: что сделал ты конкретно для обороноспособности страны? каков твой взнос? крома [мат] тут,  ветке? сын "воевал", ""я был ранен и восстанавливаюсь"? кроме воплей об отчислениях с пенсии я пока не слыхал ни иденого слова реальных. отчисления - то его не спрашивают. что оно само сделало? или так рассосется? да не верю я..
поправь, если не прав
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
2
like
1
bad
shockingly
1
19.10.2017 р. відповів для Vervet  
answerview

але є й інші фото
http://fishki.net/12259-sssr-v-fotografijah-1970-e-gody-82-foto.html
.

Успокойся, против грамотной пропаганды ты не попреш. Для того что бы восхвалить такое нинешнее , нужно крепко обосрать прошлое. По этому то что было тогда хорошее никто нигде не покажет, будут гнать один негатив.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
тебе отвечу. а нужен ли он и такими ли методами???
революция - всегда зло. для банковской системы, дл ястроя. 17 год не вспоминаем - не было нас там. но опять же, случилась она на будораженье солдат. 05 год, 17 прошлого века. получили, что хотели. хоть ленин и не того добивался. ладно.
2004 и 2014. посидим-посУдим. лучше? нет таки. но терпимо. а вот тех мудозвонов, что шаткую лодку качают - их бы к ответу. к простому: что сделал ты конкретно для обороноспособности страны? каков твой взнос? крома

Нужен. Власть нужно торбить всегда. Тогда она немного оглядываеться на народ. И по другому ответственность элиты никак не развить .  простое правило водзания по заслугам должно работать всегда . Для любого члена общества. Не взирая на ранги.
2
like
1
bad
shockingly
1
19.10.2017 р. відповів для cem  
answerview
Нужен. Власть нужно торбить всегда. Тогда она немного оглядываеться на народ. И по другому ответственность элиты никак не развить .  простое правило водзания по заслугам должно работать всегда . Для любого члена общества. Не взирая на ранги.

В каких странах, которые на данный момент можно считать благополучными, такая система сработала?
Может немцы власть торбили? Или шведы? Япония? Южная Корея?
Я вот не знаю ни одной страны, в которой народ сам себя пинал бы (а власть это и есть граждане страны) и добился бы хорошего результата.
расскажи с чего ты этот бред вздумал.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
19.10.2017 р. відповів для Gustav  
answerview

В каких странах, которые на данный момент можно считать благополучными, такая система сработала?
Может немцы власть торбили? Или шведы? Япония? Южная Корея?
Я вот не знаю ни одной страны, в которой народ сам себя пинал бы (а власть это и есть граждане страны) и добился бы хорошего результата.
расскажи с чего ты этот бред вздумал.

2016 рік-протести студентів у Британії .
Вчора у Великобританії пройшли протести проти виходу з ЄС.
Травень 2016,Великобританія - протест проти зайвої вимогливості освітньої системи
Ти напевно навіть про страйк авіадиспетчерів в 1916 році, у Франції не чув?
І таких прикладів тисячі, і в різних країнах.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Цікаво а яка ж політична партіч організовувула страйк авіадиспетчерів в 1916 році, у Франції, страйки страйкам різні і не потрібно все тулити до купи
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Как понимаю, пост не мне адресован... http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1672804/#1672804

Но по предмету поста всё же отвечу. Я против Майдана 3 и бакса за 40! Считаю крайний Майдан не доведён до конца. Фундаментально в стране ничего не поменялось. Все те же лица.. Даже не одна хатынка в Конче Заспе не сгорела...( Кто по горячке убежал за поребрик, вернулся.  Олигархию нужно было давить под корень, сколько было сил. Тем более народ поддерживал.
Сам Майдану помогал финансово, продуктами и тёплыми вещами. В пикетировании не участвовал.
Регулярно созванивался с бывшими коллегами "с той стороны" и методично "обрабатывал" их. Конечно это громко сказано, но жёстко напоминал, что клятву они давали не яныку а народу Украины.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 19.10.2017 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
answerview
2016 рік-протести студентів у Британії .
Вчора у Великобританії пройшли протести проти виходу з ЄС.
Травень 2016,Великобританія - протест проти зайвої вимогливості освітньої системи
Ти напевно навіть про страйк авіадиспетчерів в 1916 році, у Франції не чув?
І таких прикладів тисячі, і в різних країнах.

Я не склонен относить Великобританию к таким уж благополучным странам, чтобы брать с них пример.
Забастовка авиадиспетчеров с большим трудом можно отнести к доктрине "торбить власть".

И кстати, что там с результатом у студентов и авиадиспетчеров? Великобритания решила остаться в ЕС?
меня, в первую очередь, бы интересовали положительные результаты прессинга.
Змінено: 19.10.2017 р., Gustav
like
bad
shockingly
answerview
 Олигархию нужно было давить под корень, сколько было сил. Тем более народ поддерживал.

Это типа как фабрики рабочим, землю крестьянам, да?
без суда и следствия всех к стенке? Взять и поделить?
Ты действительно этого хочешь?
Я например знаю множество людей, которые считают что люди обладающие хотя бы мопедом - олигархи.
Потому что им даже водки не за что купить, а тут мопед, японский и бензин заправляет по ценам, что лучше бы на чекушку подкинул труженикам.
Готов пойти под корень или тебя типа не за что?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
19.10.2017 р. відповів для Gustav  
answerview
Я не склонен относить Великобританию к таким уж благополучным странам, чтобы брать с них пример.

2017 рік, страйк в аеропортах Німеччини
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview

2017 рік, страйк в аеропортах Німеччини

Не знаю про такой. Ну да ладно. И что? Торбили власть, ставили палатки, чего то добились?
like
bad
shockingly
19.10.2017 р.
answerview
Ну всё, Юлькин лекторат уже не Юлькин https://www.youtube.com/watch?v=7ymgUC4P1IA
Похоже Вервет скоро порохоботом станет 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Майдан виникає тільки тоді коли є загроза державності і організувати його під силу тільки націоналістам(поки що так):
91 - за незалежність,
2004 - за проукраїнського Ющенка проти проросійського янека,
2013 - янек здає державу
Порох не дурень і це розуміє. Думаю що не від чистого серця він ставить із себе такого вже націоналіста(поза мікрофоном він завжди говорить московською, сам не раз чув) - він просто розуміє що як тільки він звихнеться з курсу побудови України - так його і скинуть зразу ж. А всі інші майданчики то не дуже страшно - поколотяться і розійдуться. З іншого боку дійсно поки що немає людини яка б реально була йому конкурентом, всі вже розуміють що крали і будуть красти і міняти шило на мило з неясним результатом в кінці. 06_question
Коротше, якщо я приймаю участь - то Майдан, а як ні то й ні. 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
3
bad
shockingly
19.10.2017 р.
answerview
Цитата
Ми зараз маємо дуже ПОГАНУ українську владу. Ну справді, вона НЕДОЛУГА й не така, про яку ми мріяли, геть НЕІДЕАЛЬНА (чи буває будь-яка влада ідеальною апріорі — то вже інше питання). Особисто я маю безліч претензій до нашої поточної влади, так само, як я маю їх завжди і до будь-якої влади.
100 років тому ми так само мали ДУЖЕ ПОГАНУ українську владу, якихось нерішучих та наївних соціал-демократів — Центральну Раду, яка довго тягнула з проголошенням самостійності, а потім розпускала ледь сформоване українське військо через власні ідеологічні ілюзії; згодом — гетьмана-диктатора, колишнього російсько-імперського офіцера-монархіста, дехто каже навіть, що насправді він хотів знищити українську незалежність; а тоді ми мали соціалістичну Директорію, не менш слабку та сумнівну, ніж Центральна Рада... Всі ті три українськи влади були дуже ПОГАНІ, КВОЛІ, НЕПОСЛІДОВНІ, НЕДОЛУГІ тощо.
Але знаєте, я був би щасливим, якби 100 років тому хоч якась з цих ПОГАНИХ українських влад таки закріпилася б у Києві і створила таку-сяку недосконалу, але самостійну Україну.
Тоді б 20-е століття для нас було б геть іншим. Так, може загалом і не набагато кращим, але точно значно менш кривавим, менш голодним та менш злиденним. І зараз, можливо, ми б переймалися речами, якими нині переймаються якісь поляки чи фінни, недолугі влади яких тоді ж таки перемогли там, де ми програли.
І багато хто з тодішніх українців 100 років тому можливо тішився з повалення тієї чи іншої (а може й усіх трьох) поганих українських влад. Але це не врятувало їх та їхніх дітей і онуків від ІДЕАЛЬНОЇ ВЛАДИ російських неоімперців-більшовиків, що прийшли з Москви й Пітера панувати на наших землях протягом ще й наступного століття (наче їм попердніх двох було мало). Ба, вони не збираються відступати й досі...
Та історія не знає умовного способу («сослагательного наклонения»). Проте майбутнє завжди є невизначеним та залежить він наших дій зараз.
Я нікого не захищаю й не критикую, нікого ні до чого не закликаю, не спонукаю не агітую й не переконую. Хіба що пропоную подумати про все це.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 19.10.2017 р., User
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин