Так там источник данных указан.
Мав на увазі, що там не актуальна щоденна/погодинна LIVE інформація, а якесь там оновлення даних відбувається раз у декілька місяців, а може і кварталів.
И не знаю как в Зимбабве, но у нас таковые меры по жестче, чем во многих европейских странах и, очевидно, несколько более своевременно.
Та без питань, побачимо через 2-3-4 тижні, що дадуть, ці міри. Добре якщо не повториться Італія. Бо в нас справа не у мірах, а у половині населення, яке, вибачте, срало на ті міри. І лазило і лазить без масок/перчаток по ринкам, маршруткам і т.п. згрібаючи гречку і сіль. Хотя знову ж - упевнений, що і через 2-3 тижні кількість потерпілих буде занижуватись в десятки разів, а не в рази, як зараз.
Також враховуйте те, що в тій же Німеччині, близько 25000 ап. штуч.дихання проти наших біля 600.
Поэтому в очередной раз вопрос - почему Вы так ненавидите Украину, что всякий раз стремитесь облить грязью украинцев?
Вже вкотре Вам відповідаю: Україну я не ненавиджу, це хороша країна, хороше розташування, навіть і погода більш-менш, і природа теж доволі хороша! ...а от з доброю половиною населення так - не пощастило їй. І я не приховував ніколи - що такої кількості неосвіченого, несвідомого, озлобленого і самозакоханого бидла, що какає і смітить собі (і ближньому) під ноги - не зустрічав ніде, де бував по світу (ну окрім русні). І це як той зомбі-вірус - нормальні і адекватні люди, яким тут теж не пощастило народитися, також через деякий час стають майже такими ж самими.
В общем ведут к тому, чтобы сделать в итоге виноватыми не импотентное, тупое правительство, а самих людей.
А що зробить тупе керівництво, проти тупих людей?