MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.07, 11:12
28
+23 °С
Вітер: 3 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3019702
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
09.11.2021 р.
answerview
Вдома, сатурація 95 це ще нічого, каже як вилікується буде вакцинуватися через 4 тижні

У приятеля недавно на работе ковидом целую неделю болел и работал хлопец 60 летний, с ним контактировал коллектив человек 50 , никто не заболел. Дома жена с сыном ему вызвала скорую и увезли в больницу, определили ковид, лечили в больнице неделю ,пошел на поправку , через день в больнице случился инсульт, на третий день умер.
Я прошлым летом и осенью болел оба раза без температуры, пропадало обоняние, не слышал запах бензина, солярки. Болел по пару недель, температуры не было, слабость, першило в горле , покашлевал ,не сильный насморок. Пил очень много чаю (2-2.5 л. в сутки) и Бромгексин Израильского производства, не давал простуде спустится в легкие. Главное побольше питья -вымывает простуду.
4
like
4
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
03_biggrin Два еврея лоханулись. https://www.facebook.com/100003496095686/posts/4314951175298043/?app=fbl

https://www.facebook.com/1181511828673019/posts/2087513264739533/?app=fbl
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 09.11.2021 р., Юра-Ездок
2
like
2
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
головний наш антивакс з міцним імунітетом(Вепс) лежить вже з Ковідом
Вдома, сатурація 95 це ще нічого, каже як вилікується буде вакцинуватися через 4 тижні
то якщо імунітет міцний і почувається, як при звичайній застуді, то чому так різко змінив думку? 06_question
та й навіщо вакцинація, якщо буде вже власний імунітет? 06_question хочеться відповідей саме від "невіруючого" в Ковід.
теперь отмалчиваются.Признавать себя лопухом, никто не хочет. 
а скільки таких із зеленським 15_badgrin
Я - привитый и заболел ковид19
ефективність вакцин 80-90%, це повторюється скрізь по 10000 разів
 а це означає, що із 100 чол вакцинованих захворіє принаймні 10 чол.
і з цих захворівших під госпіталізацію потрапить 1.
це ж елементарна математика ...
☭ = 卐 = Z
Змінено: 09.11.2021 р., hitmanhunter
2
like
1
1
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
Вакцинация это не панацея от Ковид. Всеволишь уменьшает вероятность заболеть и перенести легче, если же подцелил.
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
4
like
3
1
bad
shockingly
09.11.2021 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
пластинку сменили по Ковиду и прививкам.

Вакцинация это не панацея
уменьшает вероятность заболеть 
Саме так. Але я, наприклад - антиваксом ніколи не був (і ще до Ковіду), хоча особливо не агітував.
Але мене прикрутило ще до того, як встиг зробити вакцинацію... та й так прикрутило, що я сам почав агітувати ЗА вакцинацію... Батьків задовбав, вони вакцинувались тільки, щоб я відчепився.

Вепсу (і не тільки) теж писав тут 100 разів і факти різні приводив. А він відповідав, що не буде він вакцинуватися і все на тому, не треба його "агітувати".

Ну і мені, доречі, після виживання хвороби лікарі сказали, що вакцинуватись треба вж через 3 міс (бо організм має відійти від такого удару), вже 3 міс пройшло, але ніяк не виберуся... і хочу Джонсона - у нього найменше побічних. 06_question Але і найменший захист, щось близько 70%... але + імунітет, щось да й буде. 06_question

User, то хоч відписатися нам як самопочуття, може? 
☭ = 卐 = Z
Змінено: 09.11.2021 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
09.11.2021 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
В Европе большинство Пфайзером.
Думаю немцы и евреи для себя не дураки... Тем более она разрешена уже и детям.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
Думаю немцы и евреи для себя не дураки
Згоден, ну я ще орієнтувався по Канаді

☭ = 卐 = Z
1
like
1
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
☭ = 卐 = Z
2
like
2
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
А тем временем на расии.. https://www.facebook.com/100002311736532/posts/2650799908340374/?app=fbl
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
то хоч відписатися нам як самопочуття, може?
та каже що не думав шо так важко буде щоб руку чи ногу хоча б підняти, так мабуть до компа вже третій день дійти не може02_sad
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
09.11.2021 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Не встиг написати як ожив03_biggrin, значить діло буде

http://www.moto.com.ua/ua/forum/topic-1790124/#1791221
1
like
1
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
Дома или в больнице?

Дома, жена медсестра, колет каждые 12 часов антибиотик. Но через 2 дня придется мне ей колоть видимо( тест придет из Сум).
то хоч відписатися нам як самопочуття, може?
Уже могу, лежал с субботы как труп.
Олег пусть выздоравливает. 
Думал не вытяну.. Теперь иммунитет на 3 месяца и справка на полгода.03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
3
like
2
1
bad
shockingly
09.11.2021 р. відповів для Veps  
answerview
Справка зароблена кров'ю - це канєшно суперприз03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
09.11.2021 р.
answerview
Специ по виборах казали що коли розрив складе менше 10% у Пороха є всі шанси виграти в другому турі - ситуація назріла03_biggrin
 Тепер питання хто як стартоне і чи втигне Ахметов до того часу вивести Разумкова на друге місце
like
bad
shockingly
10.11.2021 р. відповів для Veps  
answerview
У кого є час, можете подивитись, азербайджанець норм з каців віджигає, 
дивився частково пару стрімів -   троль 80й лвл ))
https://youtu.be/cSV9VuGb8mw?t=8419

https://youtu.be/cSV9VuGb8mw?t=10189 після супутника)
Уже могу, лежал с субботы как труп.
та каже що не думав шо так важко буде щоб руку чи ногу хоча б підняти, так мабуть до компа вже третій день дійти не може
Було так само. 03_biggrin
..найтяжчі перші 7-8 днів (особливо з 2го по 5й), далі починає трохи відпускати (ну або гіршає)... сатурацію до 5го дня можна не дивится, бо це тільки вірусне запалення, слідкувати за температурою, щоб не було більше 39.
А після 7-8го дня воно все затихає, або переходить у бактеріальне... Тоді треба антибіотик.
Хоча лікарі можуть назначити його і раніше - дивлячись із результатів крові. Мені не призначали.

А якщо пропав нюх/смак, то повністю може повернутись через 2 тижні, може через місяць, а може і через 2. 
Слабкість - у кого 2 тижні, у кого 2 місяці. По-різному.
Мені було хріново десь 5 тижнів. Але найтяжчі перші 2. 18_good 
Хоча загальна слабкість (до фізичної роботи) у тілі трималася загалом до 2х місяців.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 10.11.2021 р., hitmanhunter
3
like
3
bad
shockingly
10.11.2021 р. відповів для alikxom  
answerview
Шо там в Донецьку вчора бабахнуло?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
10.11.2021 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
   У меня нюх плавно пропал дня за четыре, затем через недельку плавно начал восстанавливаться. Вкус не пропадал, может немного изменялся. А вот подкашливание отступать не торопится, наверное надолго.
Больничный дали на две недели.
Змінено: 10.11.2021 р., bga
2
like
2
bad
shockingly
10.11.2021 р.
answerview
Результаты исследования SOCIS подтвердили тенденцию, зафиксированную КМИС, Центр Разумкова и группа "Рейтинг".

"Если бы выборы в Верховную Раду состоялись в ближайшее воскресенье, за партию
"Слуга народа" готовы проголосовать 16,6% всех опрошенных. В сентябре рейтинг "Слуги народа" составлял 19,2%.

За партию "Европейская Солидарность" готовы проголосовать 12,9% % от всех

Другие партии: ОПЗЖ - 8,6%,
"Батькивщина" - 7,6%,
"Сила и Честь" - 4,6%, партия Дмитрия Разумкова - 4,0%, партия "Наши" - 3, 7%. Источник: https://censor.net/ru/n3298636
Змінено: 10.11.2021 р., User
like
bad
shockingly
10.11.2021 р.
answerview
Шо там в Донецьку вчора бабахнуло?

На окраинах Донецка каждый день бабахает.
Змінено: 10.11.2021 р., alikxom
like
bad
shockingly
10.11.2021 р.
answerview
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин