MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.07, 09:36
44
+17 °С
Вітер: 3 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3024935
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
09.02.2022 р. відповів для User  
answerview
Эй ну послушай. Не надо опускать руки. Продадим и дороже. Наклейку мотоциклетную приклеем. Скажем что +5% скорости. +10% харизмы, чтобы девки цеплялись. 
Продашь и еще попросишь...
like
bad
shockingly
09.02.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Не наїзджай - хочу ШАРУ15_badgrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
09.02.2022 р. відповів для Gustav  
answerview
При населении то 40 с хвостиком...

Це у Вікіпедії так написано? Сусіди-поляки у себе недавно порахувли - 38 лямів. Рахували разом із двома міліонами українців.
А реальну к-ть населення самої України ніхто не знає, "40 з хвостиком" - то було до Кримнашу і Даунбасу. А еміграція по ляму в рік? 
Людина, яка не мешкає в Україні, не платить податки і не збирається повертатися - це житель країни?
Ось перепису чого немає? Бо бояться порахувати і  - о*уїти. 

п.с. Ну, киянам може здаватися, що народу дофіга, бо із усіх сіл, хто не закордон - то всі туди поперли. А поїдьте у будь яке село якоїсь Черкаської чи Миколаївської області - пустирі. 
Села, де 20 років тому було по 2000 населення у кожному, зараз по 20 бабів і по 5 дідів.

Не наїзджай - хочу ШАРУ
та будь ласка, я ж не проти, якщо працюєте або працювали, то такого роду "шара від держави" - це просто повернення невеликої частини зароблених вами грошей.
навіть у такому ключі, я б краще отримав ті 3000 грн, додав би ще 3000 пенсії і купив би собі   щось вже хоч трохи схоже на смартфон.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 09.02.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
answerview
Давай ты не будешь сгущать краски.
3 кГривен это смартфон стоит тебе на рознице. Глючит всё и дарёному коню в зубы не смотрят.
Бюджет МинОбороны как я помню 131 млрд.
Смартфон обещал Президент не воюющей страны. Не надо смешивать.
що якщо лопата, яка коштує 100грн купується державою за 300грн, то що буде із смартфонами?
Это ты так покупал или тебе в расследовании про вора Порошенко такое рассказали?

Це тому 1 млн, хто працює і платить податки, треба всяти заплатити 3000 грн зі свого карману за те, щоб якась бабка зайшла у Дію і проголосувала за зеленського. Виглядає так.
Это у тебя так виглядає
Але працюючих більше ніж 2.5 мільйони, тому не зрозуміло чому кожен має виймати цілу вартість смартфону. Крім того, бюджет наповнюють не тільки фізичні особи. Ще у бюджет йдуть кошти з різних там єкспортних операцій наприклад, до яких ні ти ні я відношення не маємо. Тому волати що кожен з нас схудне на три килогривні шоб бабці дали цацку - ну це якось виглядає на клікушество. Або на ворожу діяльность, що щоб не робилось у країні, то все зрада і капець.
like
bad
shockingly
answerview
Це у Вікіпедії так написано?

Ні, це я сам порахував. Тому якщо в тебе є якісь інші відомості, окрім казочок що всі вже з країни поїхали, то будь ласка.  А так іди до біса. Ти не наш, ти не тутешній і не тобі розповідати мені шо там у Черкаський області, я там зовсім недавно був. А ти з'їбався з країни і скавчиш там із за кордону шо ми тут помремо від голоду, якщо десять мільйонів просремо. І не таке просирали і живі.
Змінено: 09.02.2022 р., Gustav
4
like
3
1
bad
shockingly
answerview
3 кГривен это смартфон стоит тебе на рознице. Глючит всё
Мені смартфон на розниці коштує 18к грн, і той брався б\в, і навіть і він - іноді підглючує. А за 3000 то не смартфон, то популістична хрінь для лохторату і підробки виборів. 
Додайте їм тоді вже пенсії - вони самі собі куплять що хочуть.
лопата, яка коштує 100грн купується державою за 300грн
Это ты так покупал или тебе в расследовании
ну ти наче не в Україні живеш, їйбогу03_biggrin
не зрозуміло чому кожен має виймати цілу вартість смартфону. Крім того, бюджет наповнюють не тільки фізичні особи. Ще у бюджет йдуть кошти з різних там єкспортних операцій
Я знаю імпортні операцїї - Україна купує борошно в Туреччині. 18_good
Ой добре... отримуйте усі по смартфонах, і дійсно, чому мені так переживати, я ж то і правда за них   не платитиму03_biggrin 
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
answerview
Мені смартфон на розниці коштує 18к грн, і той брався б\в, і навіть і він - іноді підглючує. А за 3000 то не смартфон, то популістична хрінь для лохторату і підробки виборів. Додайте їм тоді вже пенсії - вони самі собі куплять що хочуть.

Тогда пройдите по ссылке
 Наличку на руки никто выдавать не собирается. Её просто проедят. И из за границы начнуть ныть голоса что кинули подачку, чего так мало...
ну ти наче не в Україні живеш, їйбогу
ну ты то точно не в Украине живешь, поэтому уж кто бы писал.
Приедь и купи что то на гос.службе. Через тендеры и прозоро. И тогда будешь мне в уши тулить.
Я знаю імпортні операцїї - Україна купує борошно в Туреччині.
Это новая методичка вышла? Я тебе специально написал - ЭКСПОРТНЫЕ операции. Поскольку с импорта ты обязательно начнешь тянуть сову на глобус что мы за него из своего кармана заплатим. Или вспоминать что в Польше украинское масло дешевле , чем в Украине. 
like
bad
shockingly
answerview
казочок що всі вже з країни поїхали, то будь ласка.
я не казав, що всі, не всі,
більшість твого віку і старші сидять, заспокоюють себе і чекають пакращень і стабільнасті,
смартфонів ось дочекались. 15_badgrin18_good

а я казав про молодь 18-35 років - майбутнє і перспективу країни.
А так іди до біса. Ти не наш, ти не тутешній
 я там зовсім недавно був
Ага, не їздив я по ваших єпєнях 08_lol.  А тебе я нікуди не пошлю, ти і так там вже. ну хібащо в росію, бо там ще "краще".
І не таке просирали і живі.
та я бачу шо ви весь час тільки шось просираєте, може досить вже срати? І так усе вже засране скрізь
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
answerview
брався б\в, і навіть і він - іноді підглючує
Смартфон , байк и кроссовки нельзя покупать бу. Нужно брать только новьем.03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
я не казав, що всі, не всі,більшість твого віку і старші сидять, заспокоюють себе і чекають пакращень і стабільнасті,
смартфонів ось дочекались. 

а я казав про молодь 18-35 років - майбутнє і перспективу країни.
Яка різниця всі ти написав чи ні всі, а лише молоді. 
Ти не тутешній. Ти не бачиш як живе країна. Сиди собі пшецьку вивчай.

Якщо тобі краще у москалії, то можеш потихеньку через бацькостан туди поїхати, мову знаєш, хаяти Україну вмієш.

та я бачу шо ви весь час тільки шось просираєте, може досить вже срати? І так усе вже засране скрізь
Не треба заздрити. Ти своє вже просрав і маєш тепер з ляхами хоровода водити.
навіть якщо у тебе все там засране - ти сам обрав таку долю.
Змінено: 09.02.2022 р., Gustav
1
like
1
bad
shockingly
09.02.2022 р. відповів для Griin  
answerview
Смартфон , байк и кроссовки нельзя покупать бу. Нужно брать только новьем.
А труси? Ты ж про трусы забыл... или можно?
2
like
2
bad
shockingly
answerview
Тогда приплюсуй носки 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
answerview
А пан знает толк... трусы с приплюсованными носками это новаторская идея
like
bad
shockingly
answerview
Тогда пройдите по ссылке
ти мені будеш розповідати скільки коштує смартфон? 200 долларів бюджетні моделі.
400-500 середняки і від 1000 флагмани.
повторюю для тих хто у броні - смарт за 100 у.о. це хлам яким неможливо користуватися навіть пенсіонерові. Чи ти не поважаєш українських пенсіонерів вже геть настільки? 

ну ты то точно не в Украине живешь, поэтому уж кто бы писал
це тобі бабки на лавочці сказали? бо я тобі вже мільйон разів писав, що через специфіку роботи я живу у переїздах. і в Україні буваю теж часто. Пакращень  - я не помічаю, особливо останні 2 роки.
чи у тебе просто шось переклинює? сходи до лікаря, поприймай седативні, щось від тиску там і т.п
☭ = 卐 = Z
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Сиди собі пшецьку вивчай.
з ляхами хоровода водити.
Відкрию секрет - весь цивілізований світ знає англійську мову. Кожен німець, фінн, чи араб в Дубаї, та навіть твій улюблений поляк, наприклад польський Поліцейський - знає англійську на достатньому для простого спілкування рівні.

Не треба заздрити
заздрість я якраз бачу у тебе, а  мені чому  заздрити? 
тільки поспівчувати хібащо
☭ = 卐 = Z
Змінено: 10.02.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
Не знаю чего вы взьелись на шаровай смарт. У меня две тетки с раскладушками ходят.Я думаю эту попытку Зеленского оценят. Я бы например, оценил. И на следующих выборах с учетом того , что Юля и Петя снова пойдут на президента, выбрал бы снова Вову.:)
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Не знаю чего вы взьелись на шаровай смарт. У меня две тетки с раскладушками ходят.Я думаю эту попытку Зеленского оценят. Я бы например, оценил. И на следующих выборах с учетом того , что Юля и Петя снова пойдут на президента, выбрал бы снова Вову.:)
Это ты про того Вову что я подумал?
1
like
1
bad
shockingly
answerview
А ты про какого ?03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Смартфон , байк и кроссовки нельзя покупать бу. Нужно брать только новьем.

У європейських комісійках часто продають б/в речі якими користувались 1-2 рази. 
напр., смартфон,  S21  - був у заводській плівці (стан "А") і з гарантією 24 місяці. Але б/в. Чому його не можна купити? 
  приплюсуй носки
а ось це згоден, краще купувати новим 03_biggrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 10.02.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
answerview
То есть по ссылочке ты не ходил...

бо я тобі вже мільйон разів писав, що через специфіку роботи я живу у переїздах. і в Україні буваю теж часто.
І шо с того? Я тобі теж саме писав, але ти уперто мені якись байки розповідаеш.
Полякі мені не улюблені. Угорці і словаки значно мені більше подобаються і серед них дуже не кожний знає англицьку. І якщо зі словаками то ще так сяк, то угорська то така мова в якій нема геть нічого зрозумілого для нас, окрім єгешегедрє. А на ингліше вони не розмовляють. У всякому випадку середній клас. 
Тому не надо мені ля-ля твої. 
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин