MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
19.07, 22:06
44
+20 °С
Вітер: 4 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3026853
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
09.02.2022 р. відповів для Griin  
answerview
А ты про какого ?

Я за Вову не голосовал и мне он не приятен, но встречал многих которым Вовы нравятся и не всегда понятно все или через одного. вот я и спрашиваю...
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
Не....кроме Вовы есть варианты....Я вот чем дальше тем больше обращаю внимание на Алексея. Очень неплохо подает надежды , спокоен,  логика, рефлексия на месте, мыслит системно....Пока вижу плюсов больше чем минусов
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
заздрість я якраз бачу у тебе, а  мені чому  заздрити? 

Навіть не уявляю в чому я можу тобі заздрити... Я заробляю більш ніж такіж самі специ у странах східної Європи. В мене гарний моцик, на якому я подорожую. Мене на те , щоб я жив у поляндії фіг хто умовить зараз. Мені там нема чого робити. Мені там не подобається. Там не смачно готують. Там злі поліцаї. Там платні автобани.
І я не пхаюсь до поляків на форум мотоциклістів  розповідати як у погано у Полщі.

А  якщо я захочу в Теско поїхати, то якось дочекаюсь відпустки.
Змінено: 09.02.2022 р., Gustav
like
bad
shockingly
answerview
Я вот чем дальше тем больше обращаю внимание на Алексея. Очень неплохо подает надежды , спокоен,  логика, рефлексия на месте, мыслит системно....Пока вижу плюсов больше чем минусов

так он же сидит. Или ты про какого Алексея?
1
like
1
bad
shockingly
09.02.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Відкрию секрет - весь цивілізований світ знає англійську мову.
Не факт. Я вон в штатах был.....Там полно людей которые живут там десятилетиями, а их знание английского на уровне 100-200 слов...Просто живут в своей этнической  среде, и особо нет стумула к изучению языка.
Змінено: 09.02.2022 р., Griin
like
bad
shockingly
09.02.2022 р. відповів для Gustav  
answerview
А ты за какого?03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Там полно людей которые живут там десятилетиями, а их знание английского на уровне 100-200 слов...Просто живут
то ми ж говорили не про "біомасу" які їдять і какають, такі скрізь є.. а ще є бомжі - їм точно англійска не треба01_smile   
☭ = 卐 = Z
Змінено: 10.02.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
answerview
якщо почнуть працювати суди і поліція - я сам його виберу, 
а покищо тільки один популізм, + сором на міжнародній арені, нічого більше.
Начнут. Не сразу, Данил, постепенно сломают Фишка вся в переходном периоде, когда система обновляется не все элементы самой системы успевают за вектором изменений. Некоторые буксуют , приходится их втаскивать в процес постепенно.ломать нельзя. Только перестраивать. 
like
bad
shockingly
answerview
Что такое биомасса?
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
Что такое биомасса?
аудиторія "серіалу" свати 15_badgrin
☭ = 卐 = Z
Змінено: 09.02.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Канєшно за Ваву15_badgrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Ну я лично не фанат сватов и 95 квартала, но вот мне интересно, ты какие фильмы смотришь?
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
>якщо почнуть працювати суди і поліція - я сам його виберу, а покищо тільки один популізм, + сором на >міжнародній арені, нічого більше.

Начнут. Не сразу, Данил, постепенно сломают Фишка вся в переходном периоде, когда система обновляется не все элементы самой системы успевают за вектором изменений.
Практически всегда фраза построенная "Если они, то я тогда" означает что никогда, вобще никогда, написавший эту фразу не собирается делать то что он написал.
Только если я буду знать что вакцина безопасна, только тогда ... означает что никогда этот человек не согласится на то, что он достаточно знает о вакцине (к примеру)
Если начнут работать суды, означает что никогда не будет признания что суды работают как нравится этому господину. 
Потому что тогда надо шевелить жопой, а если корчить грустное лицо, то не надо
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
О, знову про те саме пішло... і нащо мені твоя Польща здалася? а особливо те, подобається тобі там чи ні?
Ты живешь в Польше? Ты писал что я тебе завидую? Поэтому я пишу про Польшу. 
like
bad
shockingly
answerview
Шо ж ты горячий такой?03_biggrin Не бывает так шоб дом перестроили за одну ночь...А если еще и стены с трещинами да и фундамент кривокосо был положен. На устранения такого гемора времени , ума и терпения надо вагон.
like
bad
shockingly
answerview
Ну я лично не фанат сватов и 95 квартала, но вот мне интересно, ты какие фильмы смотришь?
А у нас тут що вже, кіноклюб? 15_badgrin 
Ну  зараз ніякий не дивлюсь, а типу, повторно що можу подивитись - Сам удома. Сам удома 2 

А що дивиться виборець зеленського?

терпения надо вагон.
Зеля куйлу з Макроном так і сказав

-Ты живешь в Польше? 

-Ты писал что я тебе завидую? 

-Поэтому я пишу про Польшу.

-20й раз пишу - зараз ні.

-Ти теж писав.

-Ну добре, пиши. Якщо так добре знаєш.
(Бо часто у багатьох писателів така писанина до дупи, бо людина має пожити у країні деякий час, щоб  хоч якось більш-менш корректно характеризувати країну, 
а не заїхати  по дорозі на своєму драндику у маркет  скупитися, пожерти у першій зустрічній забігайлівці, та отримати штраф від поліції  - ну і почати  описувати як же ж там все х*****)
☭ = 卐 = Z
Змінено: 13.02.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
answerview
Шо ж ты горячий такой? Не бывает так шоб дом перестроили за одну ночь...А если еще и стены с трещинами да и фундамент кривокосо был положен. На устранения такого гемора времени , ума и терпения надо вагон.

Та не, я знаю и  понимаю что работы много и дорогу осилит идущий.
Но что то делать тяжелее, когда рядом толпятся критики и ноют что всё равно ничего не выйдет, лучше бы ты ото от делал а не это, и вот когда если Солнце взойдет вот оттуда то я руки с карманов выйму и помогу ...
Змінено: 09.02.2022 р., Gustav
like
bad
shockingly
09.02.2022 р.
answerview
россияне их спасли от Америки и бандеровцев.

А как США,Украина и Казахстан в 1999-2000 от голода их спасла - не хотят знать.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
answerview
"Если они, то я тогда" означает что никогда, вобще никогда, написавший эту фразу не собирается делать то что он написал.

доречі знаєш чому багатьом туристам із постсовка не подобається європейська Поліція?
бо часто, приїзджаючи у цивілізовану країну, вони поводять себе там так само (по-свинськи) як і вдома, бо вдома ж можна, за це нічого не буде,
а тут "дядя в форме поругал...((  фу! плохой дядя!! больше я к нему не поеду на своем мопедике".
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
answerview
-20й раз пишу - зараз ні.-
Значит не мне ты писал. Я бы запомнил что ты в страну вернулся и сразу бы начал спрашивать где ты теперь.

Ти теж писав.
Ну конечно я тебе писал что не надо завидовать. Завидовать мне, что я живу в хорошей стране, а у тебя там всё плохо. 
причем "там" это географически все равно где. тебе плохо, потому что... ну я не знаю почему.

Это как в прекрасном советском анекдоте
В забеге двух глав правительств, Рейган занял предпоследнее место, а Леонид Ильич почетное второе место.

а не заїхати  по дорозі на своєму драндику у маркет  скупитися, пожерти у першій зустрічній забігайлівці, та отримати штраф від поліції  - ну і почати  описувати як же ж там все х*****
Увы, в поляндию я на своём дрынчике не ездил. Всё потому же, что ничего интересного не предполагал там увидеть. Хотя наверняка что то там есть. Поэтому какое там хххйовое я описывал исключительно по опыту рабочих поездок.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин