MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.07, 20:22
44
+21 °С
Вітер: 3 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3023741
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
18.03.2022 р.
answerview
Просто Нема часу на цю хuynю відповідати. Суть аналізу написанного тобою одне з двох....Це треба мати або зовсім відбитий мозок, і не розуміння ситуаціїї що в цілому, що фрагментами, або на меті за купою тіпа патріотичних поглядів приховати кусок лайна. От і вся суть.
1
like
1
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
В стране победившего путинизма страховщики ожидают резкого роста количества угонов автотранспорта в России из-за роста цен и нехватки запчастей.
ну і побажаємо їм, щоб це був тільки початок "порядків" 18_good
Россиян и белорусов забанили в Европарламенте
Вход в помещения ЕП для дипломатов их этих стран запрещен
18_good

Рекордсмен Украины по сбору кубика Рубика днепрянин Александр Иванчак составил портрет Владимира Зеленского из кубиков Рубика.
- ось почалось.... скоро почнуть коників ліпити у формі зеленського... нічого не нагадує? 73_boredom
Просто Нема часу на цю хuynю відповідати.
зовсім відбитий мозок, і не розуміння ситуаціїї що в цілому
або нема мізків, а перехід на особисті образи опонента у дискусії - це тільки підтвреджує.
твоя думка, то лиш твоя думка і більш нічого, а погоджуватись із нею чи ні, то справа кожного.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 18.03.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
mixan забанений
18.03.2022 р.
answerview
Жалеешь, что разведчиком не стал
Чтобы найти  арестовича, с его попытками стать актером .Разведчиком необязательно быть
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
like
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
Скажіть йому, що не потрібно срачу...
brenn
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
18.03.2022 р. відповів для brenn  
answerview
  Интересно, как связать курс нашей страны в сторону НАТО и агрессии россии? Как по мне, так они убивать придут с любым надуманным поводом так и без него.
А Арестович снова начал "вылизывать" Зеленскому. 
Змінено: 18.03.2022 р., bga
2
like
2
bad
shockingly
18.03.2022 р. відповів для bga  
answerview
Та не реагуйте ви на ці відосіки і якісь переговори - люди займаються любимою справою і отримують любимі аплодисменти03_biggrin, он скоро Нобелівську премію навіть отримають15_badgrin
А конкретні справи вирішують генерали і думаю без їхньою згоди ніяка х**** підписана не буде.

І треба подякувати ЗЕ вже хоча б за те що не суне свого носа у військові операції.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 18.03.2022 р., User
3
like
3
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
І згадайте що я ще рік тому писав тут що наступним Президентом буде генерал. Так що чекаємо.
Ситуація прояснить не раніше початку-середини травня, на кінець переносити не можна - у нас мотозустріч.03_biggrin
І будьте готові що ми можемо на деякий час залишитися без електроенергії, води і зв'язку.
Змінено: 18.03.2022 р., User
2
like
1
1
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
Тепер вже й справжні олені підуть03_biggrin

Змінено: 18.03.2022 р., GiS
4
like
1
3
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
Вот этот чувачок http://www.moto.com.ua/ru/profile/user-44831/
нарисовался в личке.
1.Мне претензии пишет за мое сообщение 28.02.22 .( на скрине). Не знает про обстановку и лишь в говно меня впихнуть. Что я 3 дня подряд в военкомат в двери стучался( я писал выше) чтобы в терроборону записаться , а там как вымерли все..
2.Подлавливает,  собирает компромат, в дело подшивает видимо. 03_biggrin Ничего, позже разберемся.. ху из ху
Всем!
Не надо разжигать глупые споры, особенно когда должны все сейчас быть один за одного. 
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 18.03.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
18.03.2022 р. відповів для Veps  
answerview
1.Мне претензии пишет за мое сообщение 2
ну про претензії ЗСУ - я теж нічого не зрозумів,
ЗСУ дійсно зараз працює майже на грані можливостей
і ніяких претезній до них у "простих смертних" не має бути.
http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/page-2741/#1798645 - а тут я так відповіді і не дочекався.06_question
А Арестович снова начал "вылизывать" Зеленскому. 
теж таке помітив, шкода 02_sad
А конкретні справи вирішують генерали і думаю без їхньою згоди ніяка х**** підписана не буде.
Надіємось, просто не приємно, коли перемоги здобувають генерали, а піаряться на цьому Зеленські, Арестовичі... 
Генерал “Марчелло”, який обороняє Миколаїв - хтось про нього щось чує? Зато всі знають Кіма...
☭ = 卐 = Z
2
like
2
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
Я в армии не служил, не знаю кто и за что должен отвечать , но кто-то же должен? Может я не прав, но когда по окраинам ездят рашисты и ты хочешь как то защитить свой город все куда-то пропали. Тогда, 24,25,26 февраля меня это возмутило до глубины души.  Извините за эмоции. Слава ЗСУ!
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
18.03.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Не предьявляю я никаких "претензий " ЗСУ,  прекрасно всё понимаю, что тяжело, и армия не успела вовремя произвести соответствующие действия, нападение внезапно произошло, и я описал своё состояние и не больше, и я тут не должен отчитываться перед сопляком, что говорить и делать. И выслушивать оскорбления в свой адрес
А что я тебя не ответил?..по поводу Зеленского или твоего украинского? У тебя отвращение к президенту, у меня положительные эмоции к нему. Что ещё объяснить?
Змінено: 18.03.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
18.03.2022 р.
answerview
До нас під Чаплинку підтягнули ракетні комплекси і кудись гатять з них.Гупає над головами добряче і летять палаючі уламки.Декілька ракет збились з курсу і Слава Богу не полетіли до цілі.
РУССКИЙ КОРАБЛЬ,ИДИ НА ХУЙ.
Змінено: 19.03.2022 р., santos82
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
По Киеву... стабильно напряжённо. Окружение и прорывы маловероятны, хотя не исключаем и к всему готовы. Плюшек наготовленных кацапам предостаточно.
Но я пока беру тайм-аут... Начальство уже порешало.  Нужно выйти на работу, на смену. Напарник прописался уже на объекте, надо дать отдохнуть. С шести наших, он один остался... Да и мне разгрузится, сменить обстановку, тоже не помешает.
В городе ложат ракетами регулярно. Слава Богу восновном сбитыми нашим ПВО... остатки падают. Но грохот и повреждения домов сильные. Есть жертвы.
Мне пока фортит, всё по округе взрывается: Куреневка, Подол, Лукьяновка. Я же по серёдке... Рядом военный завод и воинская часть. Короче не скучно...)
Теперь лучше понимаешь донецких. Они под этим молотом, не один год... Где-то живёшь одним днём и радуешся мелочам. Война... тоже школа жизни и хороший урок даёт. Главное выводы правильные сделать.
ДомА, многоэтажки полупустые и машин под парадными практически нет. Непривычно. На моем этаже с 4-х квартир, осталось трое жильцов... это со мной.
Кореш местный, старый друг ещё с серца... не просыхает. Хотя так сильно, раньше не бухал. Мне же, совсем не лезет спиртное...02_sad
Эти обстрелы круглосуточные, баханье тяжёлой артой нашей,  держат в напряжении, не дают расслабится ни на минуту. Как бы уже привык, на многое не обращаешь внимание. Но...
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 19.03.2022 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
19.03.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Может я не прав, но когда по окраинам ездят рашисты и ты хочешь как то защитить свой город
все куда-то пропали. Тогда, 24,25,26 февраля меня это возмутило до глубины души.
У тебя отвращение к президенту, у меня положительные эмоции к нему. Что ещё объяснить?
Ну якщо взаємозв'язку тут не бачимо, то тоді питань немає і нічого пояснювати не потрібно. 18_good
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Теперь уже и настоящие олени уйдут

Классный подгон пацанам, Шурпу варить с оленины будут.18_good
1
like
1
bad
shockingly
19.03.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Загадками отвечать не надо. 
тут не бачимо

Кто "ми"? и що ти тут не "бачиш"?. Какую связь?  Я тупой и мне конкретный ответ нужен.
ps. Связи между этим
по окраинам ездят рашисты
меня положительные эмоции к нему
И Зеленским

Не вижу . Страна большая и президент не может усмотреть всё и везде.  Во власти сидят тоже разные- и жополизы и честные.
Хаять власть мы все любим но и учитывать обстоятельства тоже уметь надо.  
Змінено: 19.03.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
с.Перемиль. Вирішили 16.03.2022, по звичці, розставити сітки на р.Стир.03_biggrin
Сволота была- сволотой и остались.
3
like
2
1
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Проверьте форумчане, у себя в личных сообщениях- есть ли вот такая  кнопка- "Пожаловаться" , справа над ответом(письмом) вам.?У меня вроде бы была раньше.06_question
like
bad
shockingly
19.03.2022 р.
answerview
Мне пока фортит

Мне и моей семье тоже.01_smile В укрытие бегали первые 3 дня, а теперь -будь что будет. Сирены по 2 раза на день, электричество суки порезали- районами восстанавливаем,  водопровод теперь барахлит. Но это всё- фуйня - Все буде Украина!!01_smile  Всем  добра и удачи!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин