MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.07, 16:43
28
+26 °С
Вітер: 6 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3033367
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.04.2022 р.
answerview
Не знаешь они без боя сдались?
Скорее не с одного места, боя или подразделения. 
Накопилось за время боёв... перевозят с места на место, безопасное.
Далее пропустят через сито следаков, задокументирут для будущих судебных баталий и обменяют на наших всех на всех.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.04.2022 р., Юра-Ездок
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
обменяют
Обмен это тоже хорошо.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview

Обмен это тоже хорошо.

тільки для цього їх зараз і беруть у полон, більше причин вже немає
☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.04.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Парижа мало - будуть йти до Лісабона03_biggrin

"Президент России Владимир Путин твёрдо поставил цель демилитаризации и денацификации Украины. Эти сложные задачи не исполняются одномоментно. И они будут решаться не только на полях сражений. Изменить кровавое и полное лживых мифов сознание части нынешних украинцев – важнейшая цель. Цель во имя спокойствия будущих поколений самих украинцев и возможности наконец построить открытую Евразию – от Лиссабона до Владивостока"

https://news.obozrevatel.com/russia/medvedev-zayavil-chto-rossiya-hochet-postroit-otkryituyu-evraziyu-ot-lissabona-do-vladivostoka.htm
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 05.04.2022 р., User
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Американський генерал у відставці та колишній командувач силами НАТО Веслі Кларк вважає, що наступною ціллю Володимира Путіна після Донбасу є місто Дніпро.

Про це Кларк сказав в інтерв’ю телеканалу CNN.За його словами, наступного разу російські війська прагнутимуть захопити місто Дніпро, щоб відрізати українські війська від окупованого Донбасу.
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Парижа мало - будуть йти до Лісабона
Ну якщо за місяць "взяли" Прибалтику, Польщу і Україну, десь як фашисти у 1940х, то можна і до Лісабону.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.04.2022 р., GiS
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
АсФАбадители...
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
у кадырова на канале,  говорят
Завязывай шлак с кацапских ресаурсов сюда тянуть!!!

https://youtu.be/D4zd8ZiWQOU
https://zaxid.net/v_irpeni_znayshli_ubitih_i_zvaltovanih_rosiyanami_ditey_n1540317
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Президент України Володимир Зеленський вважає, що питання тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму не варто прив'язувати до переговорного процесу з Росією щодо припинення війни та виведення російських військ із тих територій нашої держави, куди вони зайшли з 24 лютого. Про це Глава держави заявив у інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна повинна продовжувати мирні переговори з росією, попри військові злочини в Бучі.
Козак! 18_good

☭ = 卐 = Z
Змінено: 22.04.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
18_good https://fb.watch/cbX2lzLfnA/

https://fb.watch/cbXhg8euPl/
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
КАК ПРОПАГАНДА НАС ОБМАНЫВАЕТ? КАК РОССИЙСКИЕ ВЛАСТИ ВРУТ ПРО БУЧУ, МАРИУПОЛЬ И ВОЙНУ
https://www.youtube.com/watch?v=7Ri3J9sT5as&t=1s
brenn
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для brenn  
answerview
КАК ПРОПАГАНДА НАС ОБМАНЫВАЕТ? КАК РОССИЙСКИЕ ВЛАСТИ ВРУТ ПРО БУЧУ, МАРИУПОЛЬ И ВОЙНУ
Навіть, якщо їх перестануть обманювати і скажуть правду, про ту ж саму Бучу - кацапи підтримають все і після цього. Так, можливо, їх стане вже не 80%, а 70%. Але більшість збережеться.
Є пропаганда чи немає, вся суть вже в тому, що самі кацапи хочуть робити геноцид українців і зробити так, щоб України не стало взагалі.

Та це один старий шпійон і ще один новий з'явився. Їх навіть по правопису видно
ага, та тут взагалі у деяких - скрізь одні шпійони та зрадники, давно вже всіх забанити до єдиного та й все на тому 09_ireful1 
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.04.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Я ж не про тебе, ти не шпійон - ти просто корисний ідіот03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для User  
answerview
Я ж не про тебе, ти не шпійон - ти просто корисний ідіот 03_biggrin
Не дуже підходить, я не відстоюю тут ніяку ідею, тимпаче якою хтось там користується.

п.с.  а у просто ідіотів, не корисних, скрізь зрада і шпійони,
а також обговорення особистостей користувачів, замість обговорення чогось по темі.
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
А є українські тг канали ,які показали наших в полоні?
 Бо як на мене така інформація знімається і викладається ворогами, тому й логічно що ресурс ворожий.В фб я знайшов два справжні відео з нашими полоненими. Не знаю як у вас,а в моїх кількох тг каналах тільки інфа про перемоги, стурбованість, обіцянки помсти за Бучу і т.д.
Може відео з Маріуполя і фейк хтозна, але розглядати суто реальність яку вказує Арестович то так собі ідея)
like
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для User  
answerview
Я ж не про тебе, ти не шпійон - ти просто корисний ідіот
Згода. Взагалі головна здібність шпійона це володіння аналітикою. Її відсутність доводить що твоє   визначення більш точніше 03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
Я ж не про тебе, ти не шпійон - ти просто корисний ідіот
А, ще особливість простого ідіота - особов'язково мати/знаходити собі спільників у пошуку зрадників та шпійонів, бо гуртом легше і батька бити та й насрана купа теж буде більша.

І своєї думки у них ні в чому немає, тільки стадні рефлекси - мекати, коли мекає все стадо.

У середньовіччі так і жінок спалювали на стовпах,  аплодували і гиготали усім натовпом.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 05.04.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
А є українські тг канали ,які показали наших в полоні? Бо як на мене така інформація знімається і викладається ворогами, тому й логічно що ресурс ворожий.В фб я знайшов два справжні відео з нашими полоненими. Не знаю як у вас,а в моїх кількох тг каналах тільки інфа про перемоги, стурбованість, обіцянки помсти за Бучу і т.д.
Може відео з Маріуполя і фейк хтозна, але розглядати суто реальність яку вказує Арестович то так собі ідея)
С начала полномаштабного вторжения, Украина имела полное право по закону военного времени ввести цензуру.  Но не сделала это... всеголиш ограничив информацию для населения.
С ряда ограничений, которые мы знаем, есть не озвучивание наших потерь и колличество пленных.
Это нормально, так делают все цивилизованные страны.
Я не адвокат Арестовича, но озвуч плиз хоть пару его высказываний где он врет.
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
05.04.2022 р.
answerview
спільників у пошуку зрадників та шпійонів, бо гуртом легше і батька бити 

Дуже важливо, щоб ти сам зрозумів що написав. Але якщо визначення User правільне, то по великому рахунку це також вже не важливо 03_biggrin07_dirol
Змінено: 05.04.2022 р., Griin
like
bad
shockingly
05.04.2022 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Я не адвокат Арестовича, но озвуч плиз хоть пару его высказываний где он врет.
я озвучував ту нісенітницю, коли він порівнював українців з росіянами, типу вони "те ж саме бо не довіряють своїй владі", але ти проігнорував і питаєш знову...02_sad
С начала полномаштабного вторжения, Украина имела полное право по закону военного времени ввести цензуру.  Но не сделала это...
і про це теж було написано вище 06_question
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин