MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.07, 09:30
44
+23 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3041241
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
15.04.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Як це - не діють дії на випередження? Ти жартуєш, чи як?

Ні не жартую
. Я не знаю якими джерелами інфи користуєшся ти. Але якщо мова йде про дії на випередження , то яскравіше за все говорить факт про план Росії взяти Київ за 2 дні. І де вони зараз ? Тобто про якість дій на випередження це щось говорить, чи ні?03_biggrin
Змінено: 15.04.2022 р., Griin
like
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
Ні не жартую. Я не знаю якими джерелами інфи корисукєшся ти. Але якщо мова йде про дії на випередження , то яскравіше за все говорить факт про план Росії взяти Київ за 2 дні. І де вони зараз ? Тобто про якість дій на випередження це щось говорить, чи ні?
Говорить. Стандартне - "армія, мова, віра".
Створена доволі потужна Армія з 2014 по 2019й + Західна допомога (Джавеліни-Стінгери-Байрактари).
А якщо говорити - виключно про Київ, то там ще + ПВО, відновлене за кошти Roshen.
☭ = 卐 = Z
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Потім. Треба бігти. Зайнятий зара. 
P.S.Байрактари яким чином до Пороха?03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
P.S.Байрактари яким чином до Пороха?
 Можу відкрити інформацію, що зараз відбудуться випробування нового потужного ударного безпілотного комплексу "Байрактар", про постачання якого мені вдалося домовитися з президентом Туреччини (Реджепом Ердоганом - ІФ). Можу навіть сказати, що ці комплекси вже перебувають на території України", - сказав П.Порошенко, відкриваючи засідання Ради національної безпеки і оборони України в середу в Києві.
Як повідомлялося, 4 листопада 2018 року під час офіційного візиту до Республіки Туреччина президент П.Порошенко відвідав виробництво компанії Baykar Makina, яке є одним зі світових лідерів у виробництві потужних безпілотних авіаційних комплексів.
12 січня 2019 р. українська державна компанія "Укрспецекспорт" і турецька компанія Baykar Makina підписали угоду про закупівлю для української армії ударних безпілотників Bayraktar TB2
☭ = 卐 = Z
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Не мне, а всем, кто в бомбоубежище. В смартфонах программа у всех стоит, и там Отбой тривоги голосом Арестовича 03_biggrin И он не просто "Отбой" каже, а целую тираду произносит16_roll
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
В контексті теми яка тут обооворюється, це ситуація, коли бійка неминуча, чи вже відбувається як факт.
Коли бійка не минуча - всі б'ються. Так і роблять.
Але це ми тут можемо задавати питання до влади, як звичайні громадяни.
А офіційни особи під час війни - не мають права поливають лайном ту частину влади і українців, яка була/є опозиційною - як це роблять зелені посадовці, радники ОП - той же Аристович.

Не мають права закривати опозиційні проукраїнські канали (Еспресо, Прямий).  
Та записувати усіх, кому просто не подобалася чи не подобається зелена влада - одразу до "порохоботів" та зрадників. Це диктатура, а не демократія. Так роблять і кацапи - всіх неугодних прикрити, або ліквідувати.

п.с. І я і 100 разів писав, що не є фанатом пороха - бо до нього теж маю чимало питань, накшталт того ж мертветчука, чому діяв безвіз для росіян і т.п. і т.д.  - і я просто порівнюю його дії із діями Зе (хоч там і немає чого особливо порівнювати). 

Але до зелених завжди було питання:
Ви ніколи не задумувались чому Порошенко, це заклятий ворог номер 1  - тільки у кацапів і у вас,
і більше ні в кого?
☭ = 卐 = Z
Змінено: 15.04.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
Нашей ракетой все же уложили.
....В Вашингтоне подтвердили украинский ракетный удар по крейсеру «Москва», —  The Washington Post.
Высокопоставленный американский чиновник, знакомый с ситуацией, подтвердил газете The Washington Post, что по крейсеру «Москва» был нанесен удар украинской противокорабельной ракетой.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 15.04 орієнтовно склали:
  • особового складу - близько 20000 осіб,
  • танків ‒ 756 од,
  • бойових броньованих машин ‒ 1976 од,
  • артилерійських систем – 366 од,
  • РСЗВ - 122 од,
  • засоби ППО - 66 од,
  • літаків – 163 од,
  • гелікоптерів – 144 од,
  • автомобільної техніки - 1443 од,
  • кораблі /катери - 8 од,
  • цистерн з ПММ - 76,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня - 135.
  • Спеціальна техніка - 25.
  • Пускові установки ОТРК/ТРК - 4.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
answerview
по феномену Арестовича більший спеціаліст
03_biggrin
Странно что стал вдруг супер специалистом по нему, хотя послушываю не так давно.
Для сравнения… покойного Марчука больше полюблял по свободному расслабится или в дороге послушать. Или того же Солонина Марка. 
Было время и Гриценко шёл, тот что Анатолий. Много интересного рассказывал. Но как самостоятельная фигура он слаб… так потрещать языком, не больше.
Швец. Который войну профукал, тоже хорошо идёт.
Фейгин как блогер и сам интересное рассказывает.
Гордон, Портников, Пономарёв, Смешко и т.д… Даже Суворова! Так что, Арестович один со списка и далеко не первый.
Ну… за него вспомнили, вот со свежего. Посмотрим что сбудется. 
 https://fb.watch/cpkkT1Iysa/

Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 15.04.2022 р., Юра-Ездок
1
like
1
bad
shockingly
answerview
їм відновили поставки?
як на мене, це все черговий голобородько, підготовка до передвиборчих перегонів06_question

Дмитрий Чекалкин
Наші 73% навіть не підозрюють, що їх обробили ті ж самі люди, що і росіян!
https://www.facebook.com/Dmitriy.Chekalkin/posts/517917649703998
brenn
2
like
2
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
Украинский ПКР "Нептун" уничтожил крейсер, стоивший 59,9 млрд рублей.

"Москва" стоила больше годовых бюджетов таких регионов:
  • Чувашия (55,4 млрд рублей);
  • Смоленская область (50,9 млрд рублей);
  • Астраханская область (50,8 млрд рублей);
  • Курганская область (50,2 млрд рублей);
  • Тамбовская область (50 млрд рублей);
  • Ивановская область (45,3 млрд рублей);
  • Мордовия (40,8 млрд рублей);
  • Чукотский АО (40,2 млрд рублей);
  • Псковская область (38,3 млрд рублей);
  • Новгородская область (36,6 млрд рублей);
  • Орловская область (36,3 млрд рублей);
  • Кабардино-Балкария (35,7 млрд рублей);
  • Марий Эл (35,4 млрд рублей);
  • Магаданская область (35,1 млрд рублей);
  • Костромская область (34,8 млрд рублей);
  • Северная Осетия-Алания (34 млрд рублей);
  • Тува (33,3 млрд рублей);
  • Хакасия (32,8 млрд рублей);
  • Ингушетия (26,9 млрд рублей);
  • Карачаево-Черкесия (26,2 млрд рублей);
  • Адыгея (24,3 млрд рублей);
  • Алтай (21,7 млрд рублей);
  • Ненецкий АО (19,4 млрд рублей);
  • Калмыкия (16,3 млрд рублей);
  • Еврейское АО (11,8 млрд рублей).
like
bad
shockingly
15.04.2022 р.
answerview
Звонок домой маме06_question
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
16.04.2022 р.
answerview
Вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну повернувся Спеціальний підрозділ збройних сил Великобританії (спецназ SAS). Британські військові навчають українських захисників користуватись протитанковими ракетними установками Nlaw.
like
bad
shockingly
16.04.2022 р. відповів для User  
answerview
Британські військові навчають українських захисників користуватись протитанковими ракетними установками Nlaw.
Судя как украинцы используют данное им вооружение , это британцы приехали учится , украинцы скоро самолёты сбивать начнут этими комплексами 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
5
like
2
3
bad
shockingly
16.04.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Ну не знаю с чего ты взял что порх и зе враги номер 1 , то что они соперники по власти это да , то что каждый будет отстаивать свою точку зрения в отношении управления государством - это да , если есть за что посадить порохо то его и нужно сажать , про указ о приостановке деятельность некоторых партий то это вполне нормально и законно , сейчас военное положение  и работают другие законы , необходимо жесткое управление , иначе войну не выйграть , любое сомнение это слабость , лично я рад что в Украине такой президент , порох бы здал страну , просто по тому что в его окружении было больше предателей , их и сей час много , но их уберают , Украина очень изменилась за эти несколько лет , я могу много рассказать того что видел и чего никогда не ожидал , но не сейчас , вы просто вдумайтесь в то что вы читаете в сводках , даже если делить все на два , даже если брать только факты подтвержденные рашей , кто такое ждал ?а критиковать власть будем после войны , тогда и увидим кто чего стоит , имхо

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
3
like
3
bad
shockingly
16.04.2022 р. відповів для 6barakuda  
answerview
сейчас военное положение  и работают другие законы , необходимо жесткое управление
"жорстке керування" і "спроби встановити свою міні-диктатуру під шумок" - це ж різні речі,
закрили проукраїнські канали Еспресо і Прямий,
розділення народу на "правильних" і "не правильних", під час війни, як робить той же радник ОП (25% у нього гниди, а 73% красавчікі)...нехай це ще роблять прості громадяни, такі як ми тут на форумах, але точно не люди на керівних посадах тощо.
критиковать власть будем после войны , тогда и увидим кто чего стоит , имхо
тут не сперечаюсь,
та й владу вже стараюсь не критикувати - а задавати питання до неї та її прихильників,
але від зелених конструктив чути рідко, в основному тільки образи особистого характеру, не більше.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 16.04.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
16.04.2022 р.
answerview
Не в бровь, а в глаз. https://youtu.be/X1tS49qpn34
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
2
like
2
bad
shockingly
16.04.2022 р.
answerview
https://twitter.com/i/status/1514976700295176196  - чим більше їхніх 200х, тим краще їм починає доходити, ну так було завжди
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
16.04.2022 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Попытки установить диктатуру это когда меняют конституцию , все эти советники и пресс секретари это попугаи , они ни чего не решают , я не согласен и с зе кое где , но я смотрю в окно и на результат , меня все устраивает , хот я и под оккупацией (к стати есть возможность на себе узнать что такое диктатура ) и мог бы выдвигать  претензии к Украинской власти , но я этого делать не буду , я уверен что делается всё что можно и даже нельзя , а то что идёт в эфир не всегда отражает суть , меньше смотрите телевизор (у меня его нет совсем ) и больше анализируете результаты , это важно 

6
like
6
bad
shockingly
16.04.2022 р.
answerview
https://twitter.com/i/status/1514966084167819270

Господи, ничего себе какое старьё откопали. Грады на шасси Зил-131
музейные экспонаты 15_badgrin
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин