MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
18.07, 10:44
44
+22 °С
Вітер: 2 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3023186
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
08.06.2022 р.
answerview
значит есть общее.

Я уже писал- "общее" с ним только поездки на  слёты и по скутерам. Это что? "По душам" с ним не общаюсь.
пофигизм.
Да, это его черта. Мне нет.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 08.06.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
08.06.2022 р.
answerview
Я уже писал- "общее" с ним только поездки на  слёты и по скутерам.
Олег, накуй его пошли.  накуя тебе с ним куда то ездить? накуя тебе с ним по скутерам говорить?   общего не должно сейчас быть ничего.   москальских тварей и промоскальских тем более надо уничтожать.  физически, морально, материально - покуй, любыми доступными способами.  война, а на войне все методы хороши.
3
like
3
bad
shockingly
08.06.2022 р. відповів для Gustav  
answerview
не скасовують громадянство України тих громадян хто в змозі стати на захист, але шкеряться як щури по Поляндіям чи по углах по безпечних містах.
..якщо мова про емігрантів, то більшості - похй на твоє громадянство України, є - ну добре, "скасували" - ну й хй з ним, не велика втрата.
Про внутрішніх переселенців - довбойопська зелена влада заборонила виїзд закордон мільйону працездатних чоловіків, які заробляли б гроші для України закордоном. (15 млрд у.о. в рік)
Натомість вони тепер сидять вдома без роботи, бо в армію їх всіх неможливо забрати, і це відомо і дебілам, т.як армії має бути тил, забезпечення + професіонали. А якщо "всіх в армію!" це = колосальні втрати помножені на х10 (як в совку), бо без тилу  - армії немає.
Мені взагалі не потрібно щоб Україна набувала якийсь там статус "нормальна",як якісь там НЕмеччина 
Я не бажаю щоб Україна ставала копією когось там "нормального".
..не бійся, не стане, 
найближчі років 30-40 так точно,
дадуть тобі дожити в твоїй "срєдє обітанія", не переживай 
☭ = 卐 = Z
Змінено: 08.06.2022 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
08.06.2022 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
там же до расеи, пять минут ходьбы. поэтому и население такое .  но таких потапухиных, надо накуй потихоньку уничтожать. пусть не реально, хотя и реально тоже очччень некуево,  а срать ему везде, где только можно
так ця війна і йде тільки через те, що раніше цього не робили, 
і допустили російську всю цю мразоту, як плісняву чи метастази - по всій країні.
ось і результат.

відео вже Юра це скидав, просто дублюю, бо в тему.

п.с. і думайте що хочете -  але коли бачу розвалені будинки ще вчорашніх ватників на бомбасі, що сидять сумні біля тих руїн - взагалі жодного співчуття це все чомусь не викликає, бо самі звали рускій мір, і він до вас прийшов, ..насолоджуйтесь... Шкода тільки хлопців із ЗСУ, які за те все воюють.
І в Бучі, Ірпіні тощо - там людей теж, дійсно дуже шкода.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 08.06.2022 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
08.06.2022 р.
answerview
накуя тебе с ним куда то ездить?

Я когда первый раз в 2016 , на VIII  слет в Кузёмин  меня Стакан пригласил, и чтобы одному не ехать так далеко - с ним поехал. Познакомились на почве ремонта, покупки компьютера  у меня- это моя работа. Я человек общительный- ну ты меня понимаешь..  Я ж на скутере только по городу катаюсь или на рыбалку за город километров   до 50 максимум, а тут больше 20005_shok Немного стрёмно было...  тогда03_biggrin Сейчас уже и один поеду без проблем.04_blush  Как то так.. 

PS. Раньше в политику не лез, а Юрик(Ездок) сразу понял что к чему01_smile
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
08.06.2022 р.
answerview
бо в армію їх всіх неможливо забрати,

Забирают, и ещё как. У нас пару дней такая тенденция проявилась- повестку вручают и собирайся на медкомиссию. В магазинах, на вокзалах и.т.д.
1
like
bad
1
shockingly
08.06.2022 р.
answerview
писал- "общее" с ним только поездки на  слёты
Поэтому и на слёты не езжу. Сидеть с подобными ватными перцами на одной поляне, себя не уважать.
Цузука тебе верно пишет - не тягай за собой. От такого гомнища, нужно дальше держаться. 

PS. Раньше в политику не лез, а Юрик(Ездок) сразу понял что к чему
А я и сейчас не особо лезу в политику, там грязь. Насмотрелся по ментовке на этих депутатов, меров и чинух.... Хитрые, жадные, вороватые и продажные в большинстве.02_sad
С Майдана и Крыма, интересует только война и всё что с ней связано.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 08.06.2022 р., Юра-Ездок
2
like
2
bad
shockingly
08.06.2022 р.
answerview
не тягай за собой

Да я и не собираюсь.
А он мне говорит-  скажи на дачу ко мне пусть все приезжают03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
на дачу ко мне пусть все приезжают
можем приехать на дачу.  НО, только на дачу показаний против него, за ватную пропаганду.15_badgrin
3
like
3
bad
shockingly
09.06.2022 р. відповів для Veps  
answerview
на дачу ко мне пусть все приезжают
Може там концтабір організує, ти взагалі як вдома будеш?03_biggrin
А взагалі на наступну зустріч щоб вухо привіз15_badgrin
У мене сусід дебело психований, колись дільничному по п'яні два ребра зламав а він йому ногу прострелив. А це недавно поїхав добровольцем і випросив у мене банку з формаліном, сказав як виживе то вух привезе15_badgrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
Нацисти починають шось думати03_biggrin

единственный способ прекратить обстрелы - это не злить укров
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
Поэтому и на слёты не езжу.

Лукавишь Юрик03_biggrin , 4 слёта подряд ты ездил с ним, последний раз на Десну, а в Коржи ты не приехал. А слёт был СУПЕР , душевный , ты много потерял..  Я знаю, ты из за меня не приехал15_badgrin
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
концтабір організує, ти взагалі як вдома будеш?

Это ты о чём?
Немцы в 43 в Ромнах евреев вырезали , не только вухи- оккупация. Целое кладбище есть с того времени.  
Змінено: 09.06.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
ты ж знаешь где Вепс живет. 

Я родился и вырос в Виннице, хотелось сюда и вернуться, но по семейным обстоятельствам и по работе тут оказался. Думаю что в Виннице ватников не меньше чем в 100 км. от границы07_dirol 
Но меня УЖАСНО раздражает пофигизм отдельной категории граждан- наблюдатели, млять.
"А кто же победит?" "За того руку подниму"
Змінено: 09.06.2022 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
Для тех кто подпевает за расейский народ не причем, то всё путин. И за хороших плохих русских.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02oxfCtqaT9rND58BWbL8pj8cB1pXc4TjwHxvRQTHDdkP9F9yPqmQRX1sfYnXhZoX8l&id=100017282853858

Гибридка. https://youtu.be/CWC9KND4Scg

02_sad https://youtu.be/WmKSQDRQ0Pg https://youtu.be/WmKSQDRQ0Pg

https://youtu.be/poINW5LEfho

https://www.facebook.com/nikulina.bogdana/videos/403449655013216/
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 09.06.2022 р., Юра-Ездок
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
Немцы в 44 в Ромнах евреев вырезали
Ромни були звільнені від фашистів у вересні 1943 року, як і моя Лозова...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
09.06.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
Поправив , можеш вдаляти.
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
Сгорел склад Загорского оптико-механического завода, где производится оптика для прицелов Армии РФ.

03_biggrin

Вкупе с недавним (пару месяцев назад) пожаром в тверском НИИ, - такое ощущение что у нас в тылу работают какие-то говнюки... Либо западная агентура, - либо сочувствующая ей либерда...

Либо выходцы с Украины.
Змінено: 09.06.2022 р., User
like
bad
shockingly
09.06.2022 р.
answerview
А САУ Цезар ще й з кондиціонером01_smile

https://ru.krymr.com/a/news-foto-voyna-donbass-vsu/31890893.html
like
bad
shockingly
10.06.2022 р.
answerview
100-200 наших военных каждый день. https://hromadske.ua/posts/podolyak-shodnya-na-vijni-gine-100-200-ukrayinskih-vijskovih
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин