MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
22.08, 07:52
44
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3110428
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.11.2016 р. відповів для cem  
answerview
і що ти з написаного зрозумів?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
В ФБ какая-то дура опубликовала фотку..... Вервет, тебе особенно полезно будет почитать комментарии))
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1294882203917246&id=100001864363592&set=a.202266033178874.50706.100001864363592&source=48
1
like
1
bad
shockingly
27.11.2016 р. відповів для August  
answerview
совдепия 21 века
like
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
Оприлюднено документи КДБ щодо репресій проти українців, які чинили опір винищенню Голодомором

Центр досліджень визвольного руху (ЦДВР) спільно з Архівом СБУ оприлюднили документи КДБ стосовно репресій проти людей, які чинили опір винищенню Голодомором у 1932-33 роках.
http://www.unian.ua/society/1646091-oprilyudneno-dokumenti-kdb-schodo-represiy-proti-ukrajintsiv-yaki-chinili-opir-vinischennyu-golodomorom.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
28_bad
Джон Сміт

"Самая главная ошибка, которую я совершил, - я не смог, не нашел в себе сил в то время подписать приказ о введении войск, военного положения в Украине. Это был единственный способ остановить радикалов" - проще говоря "недострелял".

И цитаты из "патриотов":

"Какая разница для людей, кто будет к ним наплевательски относиться, Порошенко или Янукович?… При Януковиче хотя бы гривна была получше." - ссакашвили

"Повернiть ту владу, злочинну, яка робила краще для людей! I не знущайтеся!" - тимошенко

"Режим прошлого «отца нации» мелкого шапочного жулика Януковича был честнее и легитимнее нынешнего...Витя не обещал золотые горы, следил за базаром, и отвечал за слова. Один только раз смухлевал на Ассоциации, и сгоряча уехал в Ростов." - кацъянов

"Петр Алексеевич должен просто извиниться перед Виктором Федоровичем, пригласить его в Украину и уступить свое кресло." - сявченко

Комментарии излишни.

Marina Daniluk-Yarmolaeva

Надя Савченко яркий пример, почему шестилетним детям нужно покупать развивающие книжки, а не предлагать рюмку.
По ходу, барышне надо о завершении политической карьеры заявлять, а не о партии.
В июне Надюша была лидером общественных симпатий с результатом 35% и была в пятерке президентских рейтингов. Так бездарно языком опустить себя на самое дно -- надо иметь талант.
Карл Маркс.

Змінено: 27.11.2016 р., ALAN60
like
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
Одна из версий

Павло Бондаренко

Не слухайте те, що говорить Міхо. Думайте над тим, для чого він так говорить.
Ви помітили, як різко притихла Юля Владимировна та її партія "Родина"? Вже якось по ходу і дострокових виборів не дуже хочеться...

Що сталося? Гей, Юля Владимировна, невже вихід Міхо на ринок люмпенів з тими самими вимогами раптом поламав гру? Кількість люмпенів не безрозмірна і якщо ділити їх на Юлю, Олега, Сашка, Вадіка, Олежку, Андрюху, Ще одного Андрюху, а тепер вже і Міхо, получітцца як у тій казці про пуд заліза, коваля з руками із дупи і звуком "пшик".

Міхо добряче прорідив лави бажаючих голосувати за Вану та головного ради кала країни. Головний ради кал, до речі, теж якось різко поміняв риторику й почав наступ на Вану. А щойно ледь не цілувалися.

Битва за лекторат, чи то пак, як колись висловилася Вана - "біомасу", продовжується. І несподіваний вихід на поле бою Міхо лише додає їй пікантності. Бо декому вже не дуже хочеться "перевиборів" - результат їх може бути не на користь цього декого))

Особисто я вже виграв пляшку "конини" у парі чи будуть дострокові вибори восени.
Приймаю ставки на весну.

А ви кажете, Міхо проти діючої влади)))
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
Mason Lemberg

Три рази сьогодні збирався писати цей пост, три рази видаляв написане, але після прочитання чергових політично-шизофренічних спекуляцій бNдла, котре навіть в сьогоднішній день не може спинитися, все ж таки напишу цей пост, який буде значно злішим ніж той, що я видаляв три рази.

Голодомор 1932-1933 років - це найстрашніший акт геноциду українців. Настрашніший, найжахливіший, але далеко не єдиний.
Геноцид українців з боку орди триває багато століть. Орда робила все, щоб знищити Україну, українців, щоб знищити нашу ідентичність, щоб в зародку задушити нашу незалежність.
І це не закінчилось в 1933 році. Це триває і досі.

Війна, яка зараз триває, яка локалізувалась на Донбасі - це продовження плану знищення України, української ідентичності, українців, як народу.
На цьому фоні дуже дивно виглядають заяви ідіотів з числа населення чи ще більших ідіотів з числа "політиків" про ізоляцію Донбасу. Орді не потрібне Широкине, орда прагне знищити вас, підкорити вас, зробити з вас другосортного смішного хохла, которий красіво пойот.... і послідовно робила це століттями, винищуючи тих, хто противився і перетворюючи всіх інших на безправних холуїв, кінцевою метою яких є ковбаса по 2.20.

- Чи могли українці уникнути масового знищення, геноцидів, зокрема чи могли українці уникнути голодомору 1932-1933 років?
- Безумовно могли!
Але не в 1932 році, а в 1918 році, зберігши українську державу, чи ще раніше в 17-му столітті - зберігши козацьку державу.

Але тоді українці вибрали інший шлях. Тоді українці вибрали шлях розбрату, шизофренії, шлях солодких обіцянок і тоді українці зруйнували свою ж країну.
Тим самим, це ж покоління українців, втратило щонайменші шанси уникнути долі, яка спіткала їх в 1932-1933 роках.
Орда не здатна зупинятися, не заливши все ріками крові. А знищивши всі державні інститути, кожен окремо втратив шанси на виживання.

Обмірковуючи ті події, раніше я думав, що виною всьому стала неосвіченість українців, які не змогли противитись таким солодким ідеям "светлого коммунистического будущего".
Тому для мене справжнім шоком є те, що я бачу зараз. Це відверто. Українці, які пережили геноциди і знищення роблять все те, що робили їх предки 100 років тому.

І здавалось би освічені люди...
І війна йде в країні, з ордою, але ніяких антитіл, ніякої пам'яті...
Але ж ні. "Землю крестьянам" замінили на "дешеві тарифи", "фабрики рабочім" замінили на "поборемо корупцію за тижні", продовжуючи носити хабарі чиновникам..

Мова тут не в прізвищах політиків, точніше політичних блазнів, мова про вас, мова про суспільство! Про суспільство, яке котиться в прірву зрівнюючи фотки Порошенка і януковича, що покладають квіти жертвам голодомору і встановлюючи по цих фотках рівень реформування країни.
Ви на дні. І не треба виправдовувати своє перебування на дні тим, що Порошенка захищають проплачені боти, що існують лиш в хворобливих фантазіях. Суть - не в порівнянні прізвищ.
Ви на дні, тому що просрали всі полімери і використовуєте будь-яку нагоду (подію), навіть найстрашнішу, для того, щоб підтвердити свої бредові фантазії, основані на гаданні реформ по фотках.
Ви на дні, коли розказуєте, що за янека не було АТО, бо АТО можна закінчити за 1 хвилину, програвши, одівши кайдани і ставши бNдлом...

І тому те, що я зараз бачу - це для мене шок. Страшно бачити людей, які сидячи у відносно комфортних умовах (настільки наскільки дозволяє війна) прагнуть якнайшвидше стати бNдлом...

Причому я не маю жодного сумніву в тому, що хтось не розуміє куди скочується. Всі перекрасно розуміють. Розуміють, але ставлять свої дитячі образи і інфантильні сподівання вище інтересів країни, не усвідомлюючи, що це ВАШІ ОСОБИСТІ інфантильні сподівання. Це ВИ ОСОБИСТО марили про те, що як тільки проженуть янека, так відразу зарплата стане як в Європі і працювати не треба буде... ВИ!
І ви через це втратили залишки здорового глузду, а найголовніше залишки інстинкту самозбереження. Бо це Франція/США/Греція має право на помилку, довірившись тим, хто резонує з мареннями суспільства, а Україна і ВИ - не маєте.

І зараз люди, розуміючи до чого це все може привести, продовжують ставити ВЛАСНІ дитячі образи через невиправдання ВЛАСНИХ інфантильних сподівань вище всього і шукаючи щораз нових ідолів, котрі їм пообіцяють нові сподівання, аби нічого не робити самому...

Українське суспільство впевнено крокує стежкою, якою пройшли наші предки 100 років тому. Дивлячись на це все мені й страшно уявити куди ми прийдемо.
Залишається сподіватись хіба що на те, що ми прокинемося від цього страшного сну чи гіпнозу...
Карл Маркс.

5
like
5
bad
shockingly
27.11.2016 р. відповів для ALAN60  
answerview
Одна из версий

Павло Бондаренко

Не слухайте те, що говорить Міхо. Думайте над тим, для чого він так говорить.
Ви помітили, як різко притихла Юля Владимировна та її партія "Родина"? Вже якось по ходу і дострокових виборів не дуже хочеться...

Що сталося? Гей, Юля Владимировна, невже вихід Міхо на ринок люмпенів з тими самими вимогами раптом поламав гру? Кількість люмпенів не безрозмірна і якщо ділити їх на Юлю, Олега, Сашка, Вадіка, Олежку, Андрюху, Ще одного Андрюху, а тепер вже і Міхо, получітцца як у тій казці про пуд заліза, коваля з руками із дупи і звуком "пшик".

Міхо добряче прорідив лави бажаючих голосувати за Вану та головного ради кала країни. Головний ради кал, до речі, теж якось різко поміняв риторику й почав наступ на Вану. А щойно ледь не цілувалися.

Битва за лекторат, чи то пак, як колись висловилася Вана - "біомасу", продовжується. І несподіваний вихід на поле бою Міхо лише додає їй пікантності. Бо декому вже не дуже хочеться "перевиборів" - результат їх може бути не на користь цього декого))

Особисто я вже виграв пляшку "конини" у парі чи будуть дострокові вибори восени.
Приймаю ставки на весну.

А ви кажете, Міхо проти діючої влади)))

Третій раз пишу: вибори через рік, Міхо забере голоси Йулі і Ляшка і коаліцію сформують - партія Міхо, Самопоміч, БПП, можливо ще Свобода чи хтось з правих. Пізніше вибори Президента: Президент Садовий, прем'єр Саакашвілі, голова НБУ Ющенко, інші по ситуації.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
Музыкальная пауза от Леси Рой:

Карл Маркс.

like
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
Заступник командира 53 бригади затриманий за продаж боєприпасів у зоні АТО
Цитата:
Встановлено, що цей військовий, "упродовж червня-липня 2016 року з метою особистого збагачення збув цивільній особі понад 5 тис. одиниць бойових припасів (патрони калібру 7,62 мм та 5,45 мм, гранати РГД-5), за що отримав 66 800 грн

Карл Маркс.

1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
В ФБ какая-то дура опубликовала фотку..... Вервет, тебе особенно полезно будет почитать комментарии))
https://m

Москалю, не кажи мені що мені корисно, а шо ні, і я не скажу, куди тобі іти.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Змінено: 27.11.2016 р., Vervet
4
like
bad
shockingly
4
Риболов видалений
27.11.2016 р. відповів для User  
answerview

Третій раз пишу: вибори через рік, Міхо забере голоси Йулі і Ляшка і коаліцію сформують - партія Міхо, Самопоміч, БПП, можливо ще Свобода чи хтось з правих. Пізніше вибори Президента: Президент Садовий, прем'єр Саакашвілі, голова НБУ Ющенко, інші по ситуації.

Толя, зробив скрін, через рік подивимось, як ти шаманиш. 01_smile

Цікаво, якщо твій прогноз справдиться, що будуть співати порохоботи тоді, рошенок адже роздавать вже ніхто не буде.
Jedem das Seine
Змінено: 27.11.2016 р., Vervet
like
bad
shockingly
27.11.2016 р.
answerview
Армен про московську мову

like
bad
shockingly
27.11.2016 р. відповів для Vervet  
answerview
Ніхто співати не буде, Порох це перехідний етап, поки що він на своєму місці в потрібний час.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
27.11.2016 р. відповів для User  
answerview
Ніхто співати не буде, Порох це перехідний етап, поки що він на своєму місці в потрібний час.

Перехідний чи ні, залежало і залежить від нього, від його роботи і його дій.
Живий приклад того Міхо, теж як би перехідний, але скільки він встиг корисного зробити для своєї країни.
Jedem das Seine
2
like
1
bad
shockingly
1
Риболов видалений
27.11.2016 р.
answerview
Главарь ДНР обещает захватить Николаев, Херсон, Днепр, Запорожье и Одессу. Видео

Бандиты "ДНР" хотят захватить Николаев, Одессу и Каховку (Херсонская область), а также Херсон, Днепр и Запорожье.

Об этом на днях заявил главарь террористической организации "ДНР" Александр Захарченко во время концерта.

"И в город Николаев, и в славную Каховку, и в Одессу мы придем как хозяева. Это 100 процентов. Херсон, Днепропетровск, Запорожье...", - пообещал он.

Напомню, в прошлом месяце бандит Захарченко объявил Украине войну за убийство бандита Моторолы.

Отмечу, что последний тоже много чего говорил до тех пор, пока его не грохнули 16 октября в лифте собственного дома…

Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
27.11.2016 р.
answerview
Именинница

Хочу присоединиться к поздравлениям, которые сегодня получает лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко в связи с Днем рождения. Поздравляю и желаю успехов, в первую очередь, в борьбе с главным «шатуном» Украины, которым она недавно метко назвала президента Порошенко!
Также хочу по случаю сказать, что, конечно, Тимошенко сделала за время своей долгой политической и административной деятельности немало ошибок. Однако она является единственным из всех украинских премьер-министров и президентов, кто продемонстрировал реальную борьбу с отечественным олигархатом, а следовательно и с коррупцией - поскольку олигархия является главным фактором тотальной коррупции в Украине.
Я имею в виду, в первую очередь, успешно проведенную Юлией Тимошенко в 2005 году реприватизацию «Криворожстали», которая ранее была «прихватизирована» олигархами Пинчуком и Ахметовым при содействии экс-президента Кучмы (через Чечетова).
Естественно, Юлия Владимировна за это и другие подобные дела всегда «получала» и продолжает «получать» сейчас, как говорится, по-полной программе. В частности, украинские власти и олигархи регулярно поливали и поливают ее грязью через свои СМИ, проплаченных политологов, журналистов и т.д.. Также, как известно, Тимошенко даже дважды «сидела» - при Кучме и при Януковиче...
Автор: Мишель Пророк
Jedem das Seine
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
6
like
1
bad
shockingly
5
answerview
Именинница

Хочу присоединиться к поздравлениям, которые сегодня получает лидер «Батькивщины» Юлия Тимошенко в связи с Днем рождения. Поздравляю и желаю успехов, в первую очередь, в борьбе с главным «шатуном» Украины, которым она недавно метко назвала президента Порошенко!
Также хочу по случаю сказать, что, конечно, Тимошенко сделала за время своей долгой политической и административной деятельности немало ошибок. Однако она является единственным из всех украинских премьер-министров и президентов, кто продемонстрировал реальную борьбу с отечественным олигархатом, а следовательно и с коррупцией - поскольку олигархия является главным фактором тотальной коррупции в Украине.
Я имею в виду, в первую очередь, успешно проведенную Юлией Тимошенко в 2005 году реприватизацию «Криворожстали», которая ранее была «прихватизирована» олигархами Пинчуком и Ахметовым при содействии экс-президента Кучмы (через Чечетова).
Естественно, Юлия Владимировна за это и другие подобные дела всегда «получала» и продолжает «получать» сейчас, как говорится, по-полной программе. В частности, украинские власти и олигархи регулярно поливали и поливают ее грязью через свои СМИ, проплаченных политологов, журналистов и т.д.. Также, как известно, Тимошенко даже дважды «сидела» - при Кучме и при Януковиче...
Автор: Мишель Пророк

Ну шо я вам говорил? 15_badgrin
Похоже верветовские картинки - это партийный ресурс Батькивщины. Сидит целый штат фотошопперов и ваяют "произведения исскуства", а затем этот говновирус разносится верветами по всей стране 03_biggrin
5
like
5
bad
shockingly
answerview

Перехідний чи ні, залежало і залежить від нього, від його роботи і його дій.
Живий приклад того Міхо, теж як би перехідний, але скільки він встиг корисного зробити для своєї країни.

Хрен его поймет тебя пишущим на украинском ... Копировать это просто, а самому писать очевидно не очень.
Шо такое "Живий приклад того Міхо"?
Того етого....

А чем тебе Порошенко не успел поработать на благо Украины?
Или ты хотел на следующее утро после его вступления на должность уже шоколад ложкой наваливать и бабло пачками складывать?
Чем такой Саакашвили хорош, что Порошенко не делает?
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
28_bad

Ну шо я вам говорил? 15_badgrin
Похоже верветовские картинки - это ...  03_biggrin

01_smile ...А может оно старая и вонючая путькина консерва,которую сейчас стало раздувать??? 21_umnik  17_wink
Карл Маркс.

Змінено: 27.11.2016 р., ALAN60
1
like
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин