Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
отказался уже лет семь. маленьких детей нет, иглы убирать нет желания на первое мая
ставим маленькую искусственную. иногда просто пару веток от сосны в вазу или на окна, для аромата.
хотя,какой аромат от сосны... от Оливье и мандаринов - то да, новым годом пахнет
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Коболев на шустере "душит" Тимошенко...

"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Андрей Миронов
Нижняя палата конгресса США запретила Пентагону военное сотрудничество с Россией
Палата представителей конгресса США приняла законопроект о предоставлении денежных средства Пентагону в 2017 году, который предусматривает запрет на сотрудничество в военной сфере с Россией.
Как утверждается в заключении профильного комитета палаты по делам вооруженных сил, «двустороннее военное сотрудничество представляется необоснованным до тех пор, пока Россия продолжает проявлять агрессию и запугивать партнеров и союзников США в Европе».
Согласно законопроекту, сотрудничество между Вашингтоном и Москвой в сфере обороны может быть возобновлено в полной мере только после того, как министр обороны и госсекретарь США заверят конгресс в том, что «Российская Федерация прекратила оккупацию части территории Украины» и приостановила действия, которые якобы «угрожают суверенитету и территориальной целостности Украины и членов НАТО».
Уточняется, что США по-прежнему признают законный статус российских военных баз на территории Крыма, созданных на основании соглашения от 1997 года.
Ранее сообщалось, что в новой концепции внешней политики России говорится о том, что Москва рассматривает создание ПРО США как угрозу своей безопасности и оставляет за собой право на ответные меры.
https://www.gazeta.ru/army/news/9406793.shtml
Дизель - наше всьо!
"Баба Ліза" пише у Бердянськ.
Єлизавета ІІ надіслала листа українським школярам. Учні бердянської загальноосвітної школи № 1 отримали листа від Королеви Єлизавети ІІ.Ця радісна звістка повідомляється на сайті школи.У квітні цього року вчителі та учні бердянського навчального закладу надіслали королеві вітальну листівку з нагоди її 90-річчя.Школярі привітали Єлизавету ІІ й традиційно побажали їй здоров’я та довголіття."І нарешті ми дочекалися відповіді! У своєму листі Єлизавета щиро подякувала за теплі слова та привітання. Ця листівка стане ще однією гордістю нашої школи та займе почесне місце в шкільному музеї!", – йдеться у повідомленні.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1850421261905458&id=100008128068464
Дизель - наше всьо!
Віталій Портников
7 хв. ·
Юлія Тимошенко, яка на каналі Савіка Шустера захищає 112 і NewsOne - одне з найбільших особистих розчарувань, які мені довелося переживати. Я знаю, що в політиці кордонів немає, але Юлія Володимирівна і це перейшла.
112 канал, Юліє Володимирівно, влаштовував провокації проти активістів Майдану, був створений для дезінформації і наклепів. NewsOne щоденно, 24 години на добу, переконує своїх глядачів, що всі наші зусилля по зміні країни, все протистояння з Росією - марні. 112 канал пов'язують з Захарченком, "м'ясником Майдану". NewsOne - c Азаровим, але й Мураєв з Рабиновичем - не краще. Але справа не тільки в цьому.
Справа в тому, Юліє Володимирівно - ви повинні це знати - що будь-яка відозва Майдану за ваше звільнення - сприймалася людьми з недовірою. Що її буквально проштовхували на мітингах Турчинов, Яценюк і Таня Чорновіл. А люди вважали, що ви таке ж породження олігархічної системи, як Янукович. Чи не тому, що їх переконували в цьому серед інших бродячий цирк Савіка Шустера чи телеканал "Інтер"? Якби ми не зламали цю систему, ви до сих пір би сиділи, Юліє Володимировно. А Шустер вів би свої програми і скакав би по пеньках з Януковичем разом з іншими пристосуванцями. І був би як сир у маслі. Проблеми у нього виникли не до, а після Майдану. І то - вигадані проблеми. Ви це добре знаєте.
А ми - чесні журналісти - захищали вас як політичного в'язня. Кожен з нас заплатив за це. Таня Чорновіл - здоров'ям. Я - брудним цькуванням. Ніхто з людей, яких ви захищаєте, мене не підтримав, а кілери з 112 каналу ще й приїхали до мене додому разом з "тітушками". А тепер ще й ви витерли об нас ноги. Соромно, Юліє Володимирівно. Всьому має бути межа.
Я розумію, що пристосуванці, які давали вам ефір, коли це було їм вигідно, тепер вас не запрошують - інші часи, інші замовники. Але я, як це і належить в справжній журналістиці, буду радий бачити вас в своєму ефірі на espreso.tv. Бенефісу, який влаштовують вам інформаційні найманці, не обіцяю. Але завжди готовий з вами розмовляти в чесній дискусії.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
В США чувак из РФ замочил своих приемных родителей. Генетика, однако.
http://miggerrtis.livejournal.com/1280985.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social
Іван Виговський
9 ч ·
Ржака... не можу зупинитись... це ж треба так доікспердитись... просто уявіть все це...
- Прихильник та противник театру на Подолі побились на Тернопільщині.
- У селищі міського типу Підволочиськ...
- Суперечка спалахнула, коли двоє сусідів повертались із церкви додому...
- Після кількох хвилин колотнечі розбишак розняли односельчани. Проте, коли люди дізнались причину конфлікту, суперечка ледь не переросла у масову бійку...
- Усе завершилось, коли повиходили дружини Миколи та Василя і розвели їх по домам...
Плекаю надію, що це фейк...
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Андрей Миронов
В США чувак из РФ замочил своих приемных родителей. Генетика, однако.
http://miggerrtis.livejournal.com/1280985.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social
Да гены однако http://fakty.ictv.ua/ru/svit/20160808-1591677/
Вот двоешники редакторы))) Это ты наверное редактор данного журналу? Тупо слепил две новости в одну.
Про Холоденко там еще ниче не понятно (насколько я понимаю), как умерли, кто виноват и т.д.
Змінено: 03.12.2016 р., August
Даешь не нужную инфу к теме вообще не как.В любой стране мира просходили точно такие же кровавые события,и это не зависит от национальности.
фейк то сірьожа лєщенко, а то виговський з юарев'ю новину взяв
ти — сергій лещенко
@
непідкупний антикорупціонер 10 з 10
@
зі статками, як у типового українського корупціонера
@
що ти робив з 2004 по 2010, нікому ніколи не розповідаєш
@
тому що в цей час пишеш під ніком “леонід амчук” на укрправді замовні матеріали
@
твоя готовність брати у всіх і писати про все дуже подобається замовникам
@
купуєш першу квартиру
@
викриваєш всіх підряд і багато хто хотів би тобі вірити
@
але джерела твоєї інформації невідомі
@
як і джерела твоїх доходів
@
григоришин
@
пінчук
@
джинса на укрправді
@
отримуєш непогані західні гранти
@
розподілом яких займається твоя колишня дівчина свєта заліщук
@
ведеш на гроші льовочкіна інформаційну війну проти коломойського
@
від початку і до кінця майдану перебуваєш в сша
@
повертаєшся в україну, хорониш все, у що вірило українське суспільство
@
не замовкаєш про корупцію в бпп, будучи сам депутатом від бпп.
@
маєш багату і щедру маму
@
і не менш щедру притулу
@
звинувачуєш порошенка в олігархізації країни
@
сам живучи за гроші олігарха
@
брешеш про свою квартиру, як янукович про межигір’я
@
і щодня нова версія
@
1. кредит від притули; 2. особисті кошти; 3. мама; 4. топольська
@
“какая нафиг разница? вам от этого легче будет?” (в.янукович)
@
заявляєш, що в країні все погано, реформ нема, люди не відчувають покращення
@
вечеряєш в дорогому ресторані з олігархом
@
маєш рахунок у сбєрбанку.
@
шикуєш, як корупціонери часів януковича
@
у тебе все добре
@
і все ж...
@
народ: су_а, бля_ь, ти настільки ох__їв, що нас за лохів маєш?
@
слава антикорупціонера поступово гасне
@
тебе криють фалосами твої найзавзятіші прихильники
@
від слів “квартира” і “григоришин” під твоїм стільцем тече підлива
Крим - це Україна!
Змінено: 03.12.2016 р., Grom