Ну и как же обойтись сегодня без зрадо...ов???
Павло Бондаренко
56 хв ·
Ну що, вельмишановні "зрадофіли", як ви себе почуваєте? Не нудить? Не відригується напіврідка субстанція, якою вас нагодували "лідери думок"?
Відомий блогер Торгало, який днями розігнав сенсацію про "24 віли Яценюка", раптом поспішає вибачатися:
"Мне как искреннему патриоту, безмерно больно видеть, как настроенные против нашей государственности и независимости зарубежные СМИ, воспользовались моим необдуманным поступком. Я заявляю, что мои обвинительные утверждения по поводу покупки вилл, оказались просто пересказом сплетен из Майями.
Я приношу свои извинения Арсению Яценюку".
Йому, бачте, "больно", що його "необдуманным поступком воспользовались антиукраинские СМИ".
Відома й причина, з якої Торгало стало раптом "больно". Яценюк подав на нього до суду. Якби не це, підозрюю: якось би пан Торгало з "болью" впорався й далі розливав би субстанцію, що її із задоволенням сьорбають в секті "Свідки зради".
А ще, давайте пригадаємо - було вибачення великого борця з корупцією "злочинної влади", креативного "автомайданщика" пана Мочанова (прізвище ж яке!), котрий теж розігнав "пересказ сплетен" щодо святкування тим таки Яценюком свого "першого мільярду", який буцімто він напиляв з бюджету до власного гаманця.
І от хоча б хтось із вас, панове "зрадофіли" вибачився за те, що допомагав розганяти брехню, тиражовану "борцями", а за ними - "антиукраинскими СМИ". В чому проблема? Пальці ж на руках не відсохнуть, написати кілька слів на свою сторінку?
В Олега Торгало не відсохли ж?
Не хочете спокутувати частину провини?
Справа не в Яценюку. До Арсенія Петровича особисто в мене давне й послідовне специфічне ставлення. Справа в тій інформаційній війні, яку ви, панове, допомагаєте вести Кремлю. Адже казочки про "Ліпецьку фабрику", "Вальцмана", про те, як "Порошенко та олігархи наживаються на війні", про "шоколадки з портретом Путіна" та "оффшори" - вони вийшли з тих самих кабінетів, в яких складалися епоси про "перший мільярд" та "24 віли на Майамі".
Відомо, що коли Всевишній хоче покарати людину, він її лишає розуму. Зрозуміло про що я, панове?