MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.08, 23:42
44
+18 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3113633
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.01.2017 р. відповів для cem  
answerview
Эти покращення мы прошли в 2016. Больше всего убила зарплата газовиков. И это гос компания в которой зарплата из нашего кармана.  остальное то же весело.
http://www.epravda.com.ua/publications/2017/01/5/616552/
Кстати ресурс наш украинский.
4
like
2
bad
shockingly
2
Риболов видалений
05.01.2017 р.
answerview

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
4
like
4
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Эти покращення мы прошли в 2016. Больше всего убила зарплата газовиков. И это гос компания в которой зарплата из нашего кармана.  остальное то же весело.
http://www.epravda.com.ua/publications/2017/01/5/616552/

Вы будете смеяться: Коболев обнаружил ущербность субсидий

Вчера председатель правления «Нафтогаза» Коболев в интервью «5 каналу» сознался, что система субсидий, с которой как дурень с писаной торбой носится премьер-министр Гройсман, а раньше носился Яценюк, порочна — она не способствует экономии населением газа. Представляете? Политики и эксперты криком кричат об этом уже два года, а главе «Нафтогаза» только сейчас, наконец, дошло?..

"Если потребителю было начислено 100 гривен, а он использовал 80. И по моему глубокому убеждению, и это подтверждает международная практика, остаток 20 грн должен быть передан этому потребителю - как бонус за то, что он использовал меньше энергии, он сэкономил. Потребители, и здесь как раз мы делаем анализ, или компании теплокоммунэнерго просто перестали уменьшать потребление газа при повышении температуры. Это очень угрожающая тенденция, указывающая на то, что уменьшены стимулы для экономии и эти стимулы надо возвращать", - глубокомысленно и корявенько рассказал вчера Коболев.

При этом он предположил, что монетизированная версия субсидий, которая подтолкнет людей к экономии газа, может заработать в апреле 2017 года.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
answerview
Эти покращення мы прошли в 2016. Больше всего убила зарплата газовиков. И это гос компания в которой зарплата из нашего кармана.

C какой это радости их зарплата из нашего кармана?  Они сами зарабатывают не кисло. Так что скорее многое у нас из их кармана.

www.epravda.com.ua/publications/2017/01/5/616552/
Ха ха ха ха.... а ай-пи адрес у них почему то ведет на американский хостинг. Это как? У украинского ресурса нет места в Украине?
2
like
1
bad
shockingly
1
05.01.2017 р.
answerview
Как прогнозировал Демура:
"доллар сначала должен "сходить" на 56-58руб,а потом "пипец"(в лучшем случае 120руб)." Ну чтож,похоже началось. 01_smile
Очень-бы хотелось,чтобы по нам уж так сильно не попало.
"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."

Андрей Миронов
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2017 р. відповів для zaremba  
answerview
В многие страны мира поставляют, но не везде производят. 01_smile  
Украина собирается производить американские винтовки М-16. (В др. источниках пишут М-4).
biz.censor.net.ua/events/3018211/ukraina_sobiraetsya_proizvodit_amerikanskie_vintovki_m16
М16 достаточно устаревшая штурмовая винтовка и ни чем не лучше ак74.
Считаю что это кто то решил бабок отмыть не более.

Отличный пост для адепта зрады!
Я не знаю что к чему, но кто то отмывает бабки. Ну то есть вобще ничего не понятно, значит кто то моет бабки...

Мы страна зеленых помидоров, мы в состоянии производить уникальных вещей раз два и всё. Высокотехнологичного ничего. Если кто то предоставил нам возможность производить древнее гавно мамонта и мы за это еще и денег заработаем, то надо радоваться.
Но это не наш метод. У нас же зрада. Кто то деньги отмывает...
4
like
3
bad
shockingly
1
05.01.2017 р.
answerview
Россия обстреливает территорию Украину "Градами". РосТВ подтверждает. Без сомнений.
https://www.youtube.com/watch?v=1ci3L6To4xc
3
like
3
bad
shockingly
05.01.2017 р.
answerview
"Укртатнафта" готовится принять на переработку азербайджанскую легкую нефть - партия Azeri Light в количестве 80 тысяч тонн уже прибыла в Украину в последних числах декабря 2016 года, сообщает пресс-служба "Укртатнафты".
Азербайджанская нефть будет поставлена для переработки на Кременчугский НПЗ.
Планируется, что общий объем таких поставок на "Укртатнафту" в 2017 году достигнет 1,3 миллиона тонн.

Украине за год удалось сэкономить около 400 млн долларов благодаря покупке газа на западной границе, а не восточной.
Об этом в интервью "5 канала" сказал председатель правления НАК "Нафтогаз Украины" Андрей Коболев.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
05.01.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
Вони кормили всю Україну = що їм той дізель?
тим більше у них є енергомост = там цьой електрікі хоч задом жуй
Крим - це Україна!
Змінено: 07.01.2017 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2017 р. відповів для Limon  
answerview
у нас гривня подешевшала... і судячи з усього це через викачування долара запоребрік, 3 січня фубль був 62 за долар...
в будь-якому випадку економічних причин для падіння гривні зараз нема = економіка традиційно сповільнилась-заснула на два тижні, тому потреби в доларі неможе бути...
от же з мого бидляцького вікна видно, що почались махінації, якісь схеми і т.д.

ще думаю запоребріку муляє наша мінімалка = 3200 це більше ніж 6 204 фубля 01_smile
тому щоб не ліпить пітуха із навоза, їм довелось трохи піднатужиться і встановить - 7 500 фублів (це десь 3400 грн, але курс дуло такоє  01_smile )
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2017 р.
answerview
Пропагандисты Кремля в 2017 году будут делать упор в информационной части гибридной войны против Украины на трех тезисах, один из которых заключается в "необходимости" примирения между Киевом и Москвой.
Об этом сообщил на своей странице в Facebook нардеп от Блока Петра Порошенко Владимир Арьев.
По его словам, Кремль будет убеждать украинцев в том, что "Украинская власть виновата во всем, поэтому ее надо изменить; Европе Украина не нужна; Измените власть, восстановите дружбе с РФ и все будет хорошо".
Политик подчеркнул, что все три компонента будут использованы одновременно со многими ответвлениями от каждого – как для украинской, так и для международной аудитории.
"Если устоять ментально, как устояли в свое время против информационного давления и дезинформационных вбросов страны Балтии, то состоимся как государство окончательно. Если нет, то вспомните что уже сделали с Украиной восточные орды, когда 100 лет назад независимость удержать не удалось", - добавил Арьев.
2
like
1
bad
shockingly
1
05.01.2017 р.
answerview
17_wink
Шкварки News @ShkvarkiUA
Интересно - попрутся ли наши великие еврооптимиЗды в Давос на ланч в рамках экономич.форума Пинчука?

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 05.01.2017 р., ALAN60
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2017 р. відповів для User  
answerview
Пропагандисты Кремля в 2017 году будут делать упор в информационной части гибридной войны против Украины на трех тезисах, один из которых заключается в "необходимости" примирения между Киевом и Москвой.
Об этом сообщил на своей странице в Facebook нардеп от Блока Петра Порошенко Владимир Арьев.
По его словам, Кремль будет убеждать украинцев в том, что "Украинская власть виновата во всем, поэтому ее надо изменить; Европе Украина не нужна; Измените власть, восстановите дружбе с РФ и все будет хорошо".
Политик подчеркнул, что все три компонента будут использованы одновременно со многими ответвлениями от каждого – как для украинской, так и для международной аудитории.
"Если устоять ментально, как устояли в свое время против информационного давления и дезинформационных вбросов страны Балтии, то состоимся как государство окончательно. Если нет, то вспомните что уже сделали с Украиной восточные орды, когда 100 лет назад независимость удержать не удалось", - добавил Арьев.

Александр Пилипенко

УВАГА!!!
Може я і дму на холодне, але...
Вчора інтервью з льотчицею-нальотчицею, сьогодні з Кравчуком в рамках "Разбора полёта эха в москве", да ще й в Києві, наштовхує на думку про початок чергової потужної акції кремлінів з нівелювання факту незалежності України та нав'язування думки про нульовий варіант з компенсацією за Крим...
Хакамада також волає "Давайте заплатим, долги Украины спишем"...
В Штатах та Європі підхуйльОниши пісні заспівали...
Пінчук та всіляка срань актиізувалася...
#Не_Розслабляємось
Карл Маркс.

3
like
2
bad
shockingly
1
05.01.2017 р.
answerview
Olga Stefanyshyna
Один раз на рік вирішила відключити всі фейсбуки і новини на кілька днів - хотіла, щоб серце відпочило. А тим часом очілницю мого сердешного міністерства мало не знімають з посади через Фейсбук і відеозвернення.
Якби добрі журналісти не почали мені зривати телефон за коментарями, може я б і жила собі спокійно ще декілька днів))) Але в мене серце не на місці. Хоч і трохи пізно, тут повністю моя думка і поради всім зацікавленим в роботі МОЗ.
1. На моє глибоке переконання нова команда МОЗ не має наміру красти гроші на державних закупівлях. Про це свідчить їхня з першого дня прихильність до проведення закупівель МОЗ винятково через міжнародні спеціалізовані організації, де вкрасти неможливо. І це – добре. Адже:
2. Міжнародні організації зекономили Україні близько 800 млн. грн коштів державного бюджету-2015 (ми просто порівняли їхні ціни з цінами МОЗ-2014). Деякі препарати вони (Crown Agents до речі) купили більш ніж в 20 разів дешевше від МОЗу 2014-го року. 40% закупівель-2015 відбулися напряму від виробника. На моїй пам’яті такого ніколи не було, адже в 99 відсотках випадків із 100 на тендери МОЗ виходили лише компанії-прокладки. Завдяки цим схемам 40 відсотків коштів відмивалося на державних закупівлях щороку (дані СБУ).
3. Закупівлі ліків, вакцин та медобладнання в 2016 році дійсно запустилися пізно 2016-го року: наприкінці. Так само пізно, як це було 2014-го року (за міністра Мусія), як це було 2015-го року (за міністра Квіташвілі). Чи можна було це зробити краще і швидше? Я певна, що можна. Бо краще можна зробити завжди. Але покладати всю відповідальність за те, що міжнародні організації отримали кошти на закупівлю 2016-го року в грудні - несправедливо. Адже команда Супрун розпочала цю роботу фактично в вересні. І прийшли вони в м’яко кажучи не дуже френдлі атмосферу, де дані про роботу, яку виконували (а частіше не виконували) до них треба було збирати по крихтах.
4. Розхитування крісла під в.о. Міністра саме зараз може коштувати нам набагато більшими втратами життів пацієнтів України. Досвід показав, що будь-яка зміна керівництва цього відомства сильно відтерміновує і закупівлі, і реформи загалом.
5. Неодноразово просила пані Уляну питанню закупівель приділяти увагу на тому ж рівні, що й іншим реформам, які розпочалися в медицині. ПОТРІБНО запустити тендери 2017-го року вже в січні, тобто зараз. Врахувати всі уроки 16-го року і зекономити час. Призначити заступника міністра, відповідального за закупівлі, який буде ними займатися і жити мінімум 60% свого часу. Зібрати команду людей, які передадуть закупівлі МОЗ 17-го року міжнародникам зі швидкістю світла ☺ Профілактика – це добре. Але лікувати людей треба тут і зараз.
6. Наша пацієнтська органзація за свої більш ніж 5 років багато зробила для реформи закупівель, спрощення реєстрації ліків, прозорості залишків у лікарнях для пацієнтів, збільшення бюджету на ліки. Ми сьогодні не виходимо з пікетами під МОЗ і Кабмін, як на цьому фото 2014-го року, бо щиро хочемо більше перемог Україні аніж зрад.

ПС: пану Борису Тодурову, при всій повазі, хотілося б порадити не читати за завтраком расійськіх газєт. Пане Борисе, вас сильно дезінформували якісь лихі люди. НЕМАЄ в Україні ПДВ на ліки 20 відсотків (є лише 7). НЕ беруть міжнародні організації плату за свої послуги в 7 відотків (лише 5). Не поставляють вони через рік всі препарати (деякі вже приїхали, через місяць після заключення угод 2016 року). І не треба захищати “бідних дистриб’ютерів”, яких хтось там обдурив. Міжнародні закупівлі ліків – це прорив в українській системі, виведення державних тендерів на міжнародний рівень і прозорі процедури. Завдяки цій реформі команда МОЗ не погрязає зараз в корупції, і отримала можливість розпочати реформу охорони здоров’я. Мені дуже хочеться вірити, що це якась прикра помилка, недолуга дезінформація освіченої людини, а не цілеспрямована кампанія проти міжнародних закупівель, які вже і так натерпілися сповна.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.01.2017 р.
answerview
Фірташ і Льовочкін виявились сусідами по Лазурному узбережжю: з'явились фото шикарних маєтків     http://franceinmykolaiv.blogspot.com/2016/01/blog-post_47.html
http://franceinmykolaiv.blogspot.com/2016/01/blog-post_47.html
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
Змінено: 05.01.2017 р., Nikolai
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
05.01.2017 р.
answerview
Аврору увесь рік будуть посилено охороняти...

‎Renat Kolomiets
В Полтаве закрылось отделенине сбербанка раиси. Грузят пожитки в Газельку. #перемога разве нет?

мо сходіть їм поможіть? хто в Полтаві?

але не забуваєм = пам'ятаєм
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
05.01.2017 р. відповів для Grom  
answerview
2. Вчора сбербанк працював, сьогодні не звернув уваги. 06_question
3. Ля Пен буде президентом Франції, а Тягнибок України - всьому свій час. ( а гроші треба брати у всіх, жиди на добру справу самі не дадуть).
like
bad
shockingly
05.01.2017 р. відповів для Grom  
answerview
у нас гривня подешевшала... і судячи з усього це через викачування долара запоребрік, 3 січня фубль був 62 за долар...
в будь-якому випадку економічних причин для падіння гривні зараз нема = економіка традиційно сповільнилась-заснула на два тижні, тому потреби в доларі неможе бути...

ще думаю запоребріку муляє наша мінімалка = 3200 це більше ніж 6 204 фубля 01_smile
тому щоб не ліпить пітуха із навоза, їм довелось трохи піднатужиться і встановить - 7 500 фублів (це десь 3400 грн, але курс дуло такоє  01_smile )

Самое печальное что есть причины, много денег напечатано. А товара под них нет. Более того кто собрался закрываться или просто пересидеть тот все что наторговал перевел в доллары. Выдер депозит с банка и то же туда же.  Это и спровоцировало повышение курса. Ты посмотри как идет рост , день два , три рост потом на один день откат назад. Если просумировать то за четыре дня копеек 50 в плюс и набегает . при игре так доллар не растет.
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview

Самое печальное что есть причины, много денег напечатано. А товара под них нет. Более того кто собрался закрываться или просто пересидеть тот все что наторговал перевел в доллары. Выдер депозит с банка и то же туда же.  Это и спровоцировало повышение курса. Ты посмотри как идет рост , день два , три рост потом на один день откат назад. Если просумировать то за четыре дня копеек 50 в плюс и набегает . при игре так доллар не растет.

Мне на руку инфляция процентов так на 50.... 01_smile тогда цены в гору ,выручки больше ,и опять нанимаем продавца ,и все довольны -и продавец со своими 2450 на руки и я свободен -на мот и кататься ..... 18_good  31_bigboss  03_biggrin
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
1
like
1
bad
shockingly
05.01.2017 р.
answerview
Один вєтєран бєркута і злобна хунта

В українському медіа-середовищі існує проблема, на яку мало хто звертає увагу, але тим мне менш. І полягає вона в тому, що у нас не стають знаменитими ті люди, які б мали. При чому ця категорія громадян повинна бути відомою в першу чергу спецслужбам, а вже потім - суспільству.

Я спробую виправити цю ситуацію, принаймні щодо одного персонажа, якого ну ніяк не можна оминути увагою.

Почну з передісторії. 28 грудня 16го року я давав коментар 24му каналу неподалік від російського консульства в Одесі. Поки оператор налаштовував обладнання, я помітив чоловіка, який швидким кроком прямував до вказаної установи, тримаючи букетик квітів. Я увімкнув камеру на телефоні і почав цікавитись у нього, чому він несе квіти до представництва країни-окупанта.

Переповідати всю розмову не буду, бо такі "перли" вам варто переглянути самим:

Дальше здесь:https://site.ua/sergiy.sternenko/5932/
...І наостанок.
Допоможіть бєркутьонку стати відомим. Він про це мріє, судячи з його публікацій. Тим паче що скоро Різдво, і ми можемо здійснити його маленьку мрію, поширивши цю публікацію.
Ну і як вже прийнято казати в таких випадках, "не будь як Олєг".
Не будь мудаком.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин