Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.
Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:
- Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.
- Мат у будь-якій формі.
- Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
- Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
- Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
Супрун " благословила" випробування 95 медпрепаратів на українцях
Джерело: http://u-news.com.ua/40647-suprun-blagoslovila-ispytanie-95-medpreparatov-na-ukraincah-video.html
©
І шо ти занєш про випробування?
До цього було так: лежить людина помирає, ніщо не допомогає, кажуть є новий препарат, ще неофіційний, але допомагає йолки-палки, можемо привезти за півціни і т.д. і т.п. Зараз це буде просто безкоштовно - але до того пацієнт і родичі мають підписати кучу паперів - ото і вся різниця.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
А шо мені зарплату на 700 грн підвищили, а дівчатам на 1200 грн - ти це рахував?
24$ и 41$ , Це серйозні цифри ...
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
В 2016 году Литва поставила Украине 146 единиц летального оружия разработки и производства бывшего СССР.
Источник: http://ua.today/news/politics/za_proshlyj_god_litva_peredala_ukraine_146_krupnokalibernyh_pulemetov
А шо мені зарплату на 700 грн підвищили, а дівчатам на 1200 грн - ти це рахував?
24$ и 41$ , Це серйозні цифри ...
Я тобі вже писав - щ для тебе крутого може й фігня, а для мене це 29 2-х літрових пляшок пива

А давно ж казали що прийде Антихрист під виглядом Христа

Ну в общем ты понял - то что тебе зарплату подняли и твоим коллегам - это тоже зрада.
Потому что тебе подняли, а кому то не подняли.
А вот если бы никому не подняли - от тогда нормально, вот тогда хорошо...
Литва поставила армии Украины ракетные комплексы “Джевелин” и 150 тонн боеприпасов: впечатляющий список нового оружия для ВСУ опубликовали СМИ.
http://www.amn.com.ua/podiyi/lytva-postavyla-armyy-ukrayny-raketnye-kompleksy-dzhevelyn-y-150-tonn-boeprypasov-vpechatlyayushhyj-spysok-novogo-oruzhyya-dlya-vsu-opublykovaly-smy/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
"Оплати рахунки - вбий свого сина": Чому вкрай важливо підтримати блокаду ОРДЛО
субота, 28 січень 2017, 16:14
Зрадників, які шантажують країну та нас з вами, треба вішати без розмов. І гріха у цьому не буде.
Прочитав пост Семенченка. Що я вам хочу сказати: підписуюся під кожним його словом, але хочу додати, що зрадників, які шантажують країну та нас з вами, треба вішати без розмов. І гріха у цьому не буде, бо кожна така тварюка скалічить багато життів, навіть не нас самих - а наших дітей та онуків.
Точиться багато розмов щодо того, хто це робить (цю блокаду) - праві вони чи ні. Мені незрозуміло інше: якщо з нами воюють, вбивають наших воїнів, про що взагалі можна тут сперечатися? Для мене дивно взагалі, чому ми їм постачаємо воду ,електрику, платимо пенсії та "допомоги"? Це вже не маячня, це вже божевілля! Ми ж не мазохісти якісь! А якщо ми мазохісти, то треба це визнати, позривати з себе одяг та вибігти на вулиці з триколором і кричати: "Вова, приди насиловать нас, мы тебя так хотим!".
Особисто я знаю багато людей, ветеранів АТО, які поїхали блокувати залізницю. Це мужні люди, справжні патріоти, які поїхали туди заради нас з вами. Їх треба усіляко підтримувати та дякувати їм. А хто не з Україною, той проти нас.
Цитую допис Семена Семенченка: "Україна не може бути заручником неефективних власників підприємств енергетичної галузі.
Українець платить гроші за електроенергію. Українець платить гроші за тепло. Українець посилає своїх дітей захищати країну від агресії РФ. Українець не хоче, оплачуючи рахунки за тепло та електрику, фінансувати тих хто вбиває його дітей.
Якщо власники підприємств замість переробки "своїх" ТЕЦ під вугілля з підконтрольній території Україні або його закупівлі за кордоном будуть продовжувати шантаж українців відключеннями та замерзаниями, то правильна реакція держави може бути тільки одна - націоналізація таких підприємств.
Всі державні чиновники які стають на бік шантажистів - це корупціонери та агенти "ефективного російського контролю". Блокада торгівлі з окупантами чудовий час взяти на облік всю цю мразоту", - пише Семенченко.
о.Лука Радванський.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
"Не просто загинула людина - зупинилося життя цілої сім'ї": ДРГ бойовиків підступно вбила 22-річного українського воїна (фото)
Злочинці-терористи підійшли до бійця під прикриттям мінометів та розстріляли його. Вічна пам'ять Герою!

У зоні АТО 26 січня загинув 22-річний військовий Сергій Непсов з Миколаєва. Про це повідомляє волонтерська організація "Повернись живим" на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
"Міномети і артилерія не стихають по фронту вже кілька діб. От під прикриттям мінометів дуже близько підійшла диверсійно-розвідувальна група сєпарів. В хлопця влучила куля, пробила бронежилет, пробила легеню. Шансів вижити практично не було", - йдеться у повідомленні.
"Це не просто загинула людина. Це зупинилося життя цілої сім'ї. У них вже ніколи не буде так, як завжди. Його батьки ніколи не спатимуть спокійно. Всі плани, надії і сподівання – все можна перекреслювати і передумувати заново… Коли вщухне біль. Через роки. З цим болем просто навчаться жити. Пристосуються", - зазначають волонтери. На сторінці загиблого бійця у соцмережі друзі та знайомі висловлюють свою скорботу. Вічна пам'ять!
Jedem das Seine
Ну в общем ты понял - то что тебе зарплату подняли и твоим коллегам - это тоже зрада.
Потому что тебе подняли, а кому то не подняли.
А вот если бы никому не подняли - от тогда нормально, вот тогда хорошо...
Ну, єто да, вони ж не розуміють шо общественний труд на мою пользу облагаражіваєт чєловека

вони знову стурбовані
Франция и Германия выразили беспокойство в связи с решением президента США Дональда Трампа ограничить иммиграцию и беженцев из некоторых мусульманских стран. Об этом сообщает Reuters.
С Сети
Цитата:
Вомбат, со неким"вторым","третьим" и десятым командиром под вывеской многострадального бренда " батальон Донбасс"" усиленно пытаются отработать путинско-рыговское бабло по так называемой "блокаде".
Суть простая - сейчас середина отопительного сезона, и если не будет угля (а кроме как у искусственного образования ОРДЛО негде его взять), Украина, после того как остановятся ТЭС, под вой рыгов, тимошенко, и украинцев, которые будут сидеть без тепла и света, вынужденна будет закупить газ у РыФы по условиям путинско-тимошенковского договора, который мы сейчас оспариваем. А это автоматически - проигрыш в суде Стоголькома, так как покупка хоть одного куба газа по этому договору лишает наши претензии юридической силы, и все - выплата РЫФЫ миллардов долларов по иску, и миллиардов на газ. Шах и мат -Украина на крючке.
И на чьей стороне играют организаторы "блокады" и примкнувшие к ним полезные идиоты? Вот и думайте.
P.S. Лично я против торговли с ОРДЛО, но я не готов из-за лично моей хотелки оставить без тепла и света дома,больницы, детсады и т.п. А так как из-за того, что я чего то там хочу, энергосистема страны волшебным образом не превратиться из совковой, и завязанной на уголь Донбасса с газом, в суперсовременную на альтернативном топливе - я прекрасно понимаю, что сейчас Вомбат и Ко сознательно и цинично работают против Украины.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Як патрульні у Києві побили чоловіка - подробиці та наслідки (відео)
субота, 28 січень 2017, 22:16
У Нацполіції "відмазують" співробітників.
Патрульні поліцейські міста Києва побили місцевого мешканця, який намагався зафіксувати на свій мобільний телефон незаконні дії правоохоронців. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на vedomosti-ua.
"Вдарили по шиї, притисли до воріт, повалили на землю і почали товкти. Відразу важко повірити, але били чоловіка патрульні поліцейські. Володимир розповідає, - їм потрібен був мобільний телефон, на який він фіксував би незаконні дії правоохоронців. Чоловік сам звернувся в нашу редакцію, тому що з листопада минулого року для поліцейських-бешкетників не може досягти, на його думку, справедливого покарання. З тих пір, не одна заява написана в Національну поліцію, проте там в діях своїх співробітників нічого неправомірного не бачать", - пише видання.
Jedem das Seine
Стало известно о чём говорили Президенты.
http://www.rosbalt.ru/world/2017/01/28/1587114.html
За 40 минут столько друг другу успели сказать,столько накипевших проблем решить...

"Надо стараться все делать хорошо: плохо оно само получится."
Андрей Миронов
Змінено: 28.01.2017 р., Limon