MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.08, 22:56
44
+21 °С
Вітер: 0 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3109732
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
Риболов видалений
01.02.2017 р.
answerview
Операція "Анаконда": Легендарний генерал-майор Гордійчук ("Сумрак") розповів про тактику ЗСУ під Авдіївкою
середа, 1 лютий 2017, 10:44

На передових позиціях під Авдіївкою зараз воює 72-га окрема механізована бригада під командуванням полковника Андрія Соколова, який з перших днів на фронті і є одним з кращих офіцерів ЗСУ.

Сили АТО зайняли біля Авдіївки так звану пануючу висоту, завдяки чому контролюють важливу транспортну розв'язку, як автомобільну, так і залізничну, і це допоможе не тільки успішно відбивати атаки терористів, а й контратакувати. Про це в інтерв'ю "Новому часу" розповів начальник Київського військового ліцею ім. Івана Богуна, Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук (позивний "Сумрак"), передають Патріоти України.

"Є таке в стратегії поняття, як "Операція Анаконда". Тобто - удушення. Тут можуть бути тактичні прийоми, наприклад, блокування. Мета - вибити з-під них точку опори, позбавити ґрунту, того що забезпечує їхнє функціонування: починаючи від інформаційних питань, закінчуючи торгово-матеріальними. Контролювати, щоб не було підкріплення, починаючи від місцевого населення, закінчуючи, військовим посиленням, за рахунок отримання резервів, як людських, так і технічних. Тому, важливо, що ми можемо це відстежувати і реагувати", - пояснив Гордійчук.

За його словами, на передових позиціях під Авдіївкою зараз воює 72 окрема механізована бригада під командуванням полковника Андрія Соколова, який з перших днів на фронті і є одним з кращих офіцерів ЗСУ.

"Так, я був з ним з перших днів в АТО. Ми з ним одним бортом прилетіли. Не буду говорити яким бортом, коли, куди саме і хто з нами був, але ми з ним побратими бойові - брати з одного окопу. Я його дуже поважаю. Він дуже розумний. Бойовий офіцер. Він - один з кращих офіцерів Збройних сил України. Він підготовлений всебічно", - наголосив Гордійчук.

Як повідомляли Патріоти України, 31 січня терористи у районі Авдіївки випустили по позиціях сил АТО близько сотні снарядів з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Крім того, в хід пішла 152-мм артилерія і танки.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
Риболов видалений
01.02.2017 р.
answerview
У Києві попрощалися з 7 бійцями, які загинули під час штурму Авдіївки

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Німецька скрипалька українського походження Марина Бондас, яка їздить на схід України, щоб доставити гуманітарну допомогу і зіграти концерти для мирних жителів та ураїнських військових, стала свідком обстрілу Авдіївки. Вона приїхала до міста якраз у неділю, 29 січня.

Марина Бондас
​

У першу ніч було практично без затишшя. Місто сидить без світла і практично без опалення, на вулиці – мінус 20
– Коли ми ще на під'їзді були, водієві зателефонували і сказали, що в Авдіївці зникло світло. Чути було великий калібр. Спочатку це якось не сприйняли всерйоз, я таке вже чула час від часу. Але до ночі коїлося щось страшне. Будинок в старій Авдіївці, в якому ми жили, трусило. Великий калібр, здалеку, потім звук наростав. У першу ніч було практично без затишшя. Вчора надвечір почало затихати, думали, що все заспокоюється, а потім знову вночі почалося. Місто сидить без світла і практично без опалення, на вулиці – мінус 20. З того боку зазвичай ціляться по позиціях
Авдіївка на наступний день після обстрілу. 31 січня 2017 року

Авдіївка на наступний день після обстрілу. 31 січня 2017 року
– Ви чули розповіді, але самі не бачили, що снаряди потрапили в житлові будинки?

Телефонного зв'язку практично немає, всі в розгубленості. До сусіда в прилеглий квартал легше дійти, ніж додзвонитися. Кажуть, такого не було з 2015 року
– Сама не бачила, тому що ми практично не ходили. Там ще зараз дуже велика проблема зі зв'язком, телефонного зв'язку практично немає, всі в розгубленості. До сусіда в прилеглий квартал легше дійти, ніж додзвонитися. Але ті, хто приходили сьогодні звідкись із міста, говорили: ось, сьогодні потрапило зранку, бачили воронку на стадіоні, прилітало в місто. І я чула: падало щось дуже велике в місто. Куди воно потрапило, я не знаю. Кажуть, такого не було з 2015 року.

– Ви говорите, в місті немає світла, немає опалення. Тобто в будинках холод? Чи на якомусь рівні опалення підтримується?

– У кого як. Де ми жили – опалення автономне, газове, тому у нас більш-менш тепло було. В якомусь із районів опалення немає взагалі. І темрява: ходимо з ліхтариками, зі свічками.

– Чи відомо про надходження якоїсь гуманітарної допомоги? Є повідомлення, що Авдіївку збираються евакуювати.

У місті розставили намети з обігрівом, люди можуть піти погрітися, зарядити телефони хоча б. Хочеться допомогти, але не знаю, як
– Що стосується евакуації, керівництво міста досить серйозно до цього ставиться, начебто готувалися. У місті розставили намети з обігрівом, там генератори, тобто люди можуть піти погрітися, зарядити телефони хоча б. Проблема особисто для мене, наприклад, – що хочеться допомогти, але не знаю, як – не надходить інформація, дуже важко розібратися. Тож поки чекаємо.

– Але про термінову необхідність гуманітарної допомоги Ви не знаєте?

Термінова необхідність в тому, щоб із Донецька перестали «фігачити» «Гради». Терміново треба, щоб відновили електрику, але електропроводи – на тому боці, і відновлювати зараз практично неможливо
– Там термінова необхідність в тому, щоб із Донецька перестали «фігачити» «Гради», вибачте! Учора вночі і сьогодні під ранок обстрілювали, на Авдіївку падали гранати, не знаю, де точно. Терміново треба, щоб відновили електрику, але електропроводи – на тому боці, і відновлювати зараз практично неможливо.

– Ви говорите про «Гради», але Ви ж не фахівець, навряд чи можете визначити точно.

Судячи зі звуку, були «гради», і було фото та відео з того боку, як вони вилітали
– Ви знаєте, коли там два дні сидиш, починаєш розрізняти. І судячи зі звуку, були «гради», і було фото та відео з того боку, як вони вилітали. У багатьох із місцевих жителів зв'язків дуже багато з Донецьком, люди передзвонюються, якщо можуть, і з того боку розповідають, як звідти вилітає або коли туди прилітає.

– Панічних настроїв в місті немає?

Ситуація якась безглузда. Коли там сидиш, весь час здається, що ось зараз все закінчиться
– Та ні, звикли вже. Не знаю, сьогодні я в місті не була. Звичайно, всі трошки здивовані, скажімо так, хтось вже дітей вивіз, хтось ще роздумує, вивозити чи не вивозити. Ситуація якась безглузда. Коли там сидиш, весь час здається, що ось зараз все закінчиться, тому всі ще сподіваються. Там, де я була, до паніки далеко. Але я по місту багато не ходила, тож про загальні настрої сказати не можу.

http://www.radiosvoboda.org/a/28270373.html
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Покращення.
Увага! З 1 лютого довідки про несудимість видаватимуть усі сервісні центри МВС. Просто та зручно!
З 1 лютого територіальні сервісні центри МВС по всій Україні видаватимуть довідки про відсутність судимості - незалежно від місця реєстрації замовника.

Замовити довідку можна з вівторка по суботу, з 9:00 до 18:00 (у суботу до 16:45), без обідньої перерви.

Запит на отримання довідки заповнюється у адміністратора територіального сервісного центру МВС, на місці. Якщо виникнуть якійсь складнощі - адміністратор заповнить запит за Вас!

Для отримання довідки про несудимість потрібно:
· звернутися до зручного за місцем розташуванням територіального сервісного центру МВС (адреси на сайті Головного сервісного центру МВС;
· пред'явітити посадовій особі територіального сервісного центру МВС документ, що посвідчує його особу, а також надати його копію
· для осіб, які були раніше судимі, при собі необхідно мати документ, що засвідчує поточну відсутність судимості.

Довідка надається БЕЗПЛАТНО в строк до 30 календарних днів з дня надходження запиту.

Найближчим часом ми впровадимо замовлення у режимі онлайн!

Детальна та доступна інформація з усіх сервісів МВС - на сайті Головного сервісного центру , на фейсбук-сторінці Головного сервісного центру та за телефоном (044) 290-19-88.

Як і планувалося, ми постійно збільшуємо низку сервісів, які надають Сервісні центри. Реформа триває.

http://censor.net.ua/blogs/5062/uvaga_vje_zavtra_dovdki_pro_nesudimst_vidavatimut_us_servsn_tsentri_mvs_prosto_ta_zruchno
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Толяну не подобається, мені теж:

Анатолій ГриценкоУкраїнський політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (2012-2014), голова Координаційної ради партії "Громадянська позиція". Доцент Києво-Могилянської академії. Полковник запасу.

Успіх = дрімуче невігластво. Критика з пропозицією
01 лютого 2017, 08:57

Учора міністр Арсен Аваков вийшов у ефір з блогом під назвою; "Увага! Вже завтра Довідки про несудимість видаватимуть усі сервісні центри МВС. Просто та зручно!"

Міністр з піднесенням повідомляє, як нам з Вами тепер буде зручно:

1) приїхати до будь-якого сервісного центру МВС;

2) вистояти чергу;

3) заповнити документ-запит;

4) показати паспорт;

5) здати копію паспорту, яку треба зробити завчасно і принести з собою;

6) зачекати місяць (до 30 календарних днів);

7) ще раз приїхати до сервісного центру МВС;

8) ще раз вистояти чергу;

9) отримати нарешті довідку про несудимість.

Міністр вважає, що це "просто і зручно.

Я вважаю це дрімучим невіглаством.

Як насправді було б "просто і зручно"? Так як партія "Громадянська позиція" пропонувала і, отримавши владу, зробила би: взагалі заборонити органам влади вимагати у громадян інформацію про них, якою вона, влада, вже володіє.

ЗАБОРОНИТИ!

Влада має у реєстрах усі судові рішення? Влада знає, хто з нас судимий, а хто ні? Знає. Заборонити владі вимагати від нас довідки про судимість! І не тільки про судимість.

Влада видала мені свідоцтво про народження, потім паспорт, ідентифікаційний код, права водія, атестати й дипломи про освіту, свідоцтво про реєстрацію машини, документ на право власності (квартира, земельна ділянка), документ про шлюб, свідоцтво про народження дітей, документи про народження чи смерть батьків, влада зареєструвала місце мого проживання, вона знає, що я не судимий...

Влада все це знає і має у своїх базах даних, реєстрах, архівах, з датами і номерами, на всіх нас з Вами!!!

І при тому влада, на кожному кроці, продовжує вимагати довідки, свідоцтва, різні надумані документи, та ще й копію їй принеси, та ще й у нотаріуса проштампуй, заплати за проїзд, витрать час, потім чергового папірця чекай тижнями і місяцями?!

Ваше "просто і зручно", пане міністр, для десятків мільйонів людей – це додаткові витрати мільярдів годин часу і мільярдів гривень коштів щороку!

Поки не "Громадянська позиція", а Ви при владі – реалізуйте нашу пропозицію, щоб держава не вимагала у своїх громадян інформацію, якою вона вже володіє. Зробіть дійсно корисну справу для десятків мільйонів людей. Це нескладно технічно, бази даних і реєстри у Вас під руками.

І тоді Ви по праву напишете блог про "просто і зручно".

І тоді, лише тоді – Ваш блог лайкнуть мільйони)

http://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/589186e5e4c66/view_print/
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р. відповів для znv  
answerview
Я вообще этого не понимаю. Работол на оборонке, в администрации. Ничего не требовали. Сами пробили по своим каналам и дело с концом.
Частник  не вправе требовать такую справку.
Так кому удобно и зачем она?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
Вона потрібна в основному для оформлення закордонного паспорта
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Гадаю, це вершина кар'єри куєк.

Попався на очі класний вірш Рибчинського про неї та таких як вона:

Збирає повні зали москалів?
Їй плескають від Криму до Тюмені?
Нехай проїде пару шпиталів,
Розводячи про братство теревені.
Вона за мир? З баблом в одній руці?
Не розуміє, де чия країна?
Нехай почуює спогади бійців,
Підірваних на москалячих мінах.
Скажіть їй люди - в нас іде війна,
І двом панам неправильно служити.
Ій плескають? Вітчизна лиш одна,
І лиш заради неї треба жити!
Їй байдужі усі жахи війни,
Бо не відчує болі, як на мене,
Той, хто платив за успіх дві ціни,
І спав з будь-ким аби дістатись сцени.
Євген Юрійович Рибчинський.
Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
01.02.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
Я вообще этого не понимаю. Работол на оборонке, в администрации. Ничего не требовали. Сами пробили по своим каналам и дело с концом.
Частник  не вправе требовать такую справку.
Так кому удобно и зачем она?

Там термін видачі - місяць, що там робити 30 днів?
Роботи на 15 хвилин максимум, а справка потрібна сьогодні, отже можна поставити будочку з попихачем за дєнюжку. Отак заробляють на повітрі авакяни.
Дизель - наше всьо!
Змінено: 01.02.2017 р., znv
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Богдан Карпенко
Друзі, тут COMBO 3 in 1!
Одразу три головні борці з корупцією на одному скріні
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Муш аб'єлса хруш. 15_badgrin
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
У нас тут вату таким кормят
https://news.mail.ru/politics/28625053/?frommail=1
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Боевики открыли огонь по энергетикам и пиротехникам ГСЧС у Авдеевки

Боевики открыли огонь по бригадам энергетиков и сопровождающих их пиротехнических группах Госслужбы Украины по чрезвычайным ситуациям, нарушив тем самым объявленный ими же до 17.00 среды режим тишины, сообщил министр внутренних дел Украины Арсен Аваков.

"Пиротехнические группы ГСЧС и бригады энергетиков под Авдеевкой обстреливают. Люди лежат на земле. Раненых и погибших нет Подлые провокаторы", - написал А.Аваков в своем микроблоге в Твиттер около 15.20.

Эту же информацию подтвердил и глава Донецкой областной военно-гражданской администрации Павел Жебривский.

"Российские боевики только что нарушили режим тишины у Авдеевки. Рашисты начали беспорядочную стрельбу по бригаде электромонтажников. Работники вынуждены были залечь, спасаясь от выстрелов. Ремонтники не дошли ориентировочно 300 метров до места возможного порыва ЛЭП", - написал он в своей странице в Фейсбук.

Ранее в среду П.Жебривский сообщил, что российская сторона в Совместном центре по контролю и координации (СЦКК) предоставила властям Донецкой области письменные гарантии прекращения огня, ремонтные бригады уже направились на ремонт линии электропередачи возле Авдеевки.

Позже первый заместитель главы Донецкой ОВГА Евгений Вилинский сообщил, что Прекращение огня в г.Авдеевка продлится до 17:00 среды.

Вместе с тем, в энергохолдинге "ДТЭК" сообщили, что рассчитывают восстановить энергоснабжение в Авдеевке в течение среды-четверга. "В 12:04 (среды – ИФ) мы получили разрешение на работу. Две бригады приступили к осмотру линий (электропередачи – ИФ). ОБСЕ сопровождает и это дает надежду, что "зеленый коридор" не будет нарушен… Если повреждения окажутся несложными, а именно - будут оборваны провода, мы восстановим сегодня до конца светового дня", - сказал директор по дистрибуции электроэнергии "ДТЭК-Энерго" Игорь Маслов на пресс-конференции в Киеве в среду.

Он подчеркнул, что главное, чтобы не возобновились обстрелы, а на маршруте обследования не оказались минные поля.

http://interfax.com.ua/news/general/400335.html
Дизель - наше всьо!
Змінено: 01.02.2017 р., znv
1
like
1
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Степан Полторак
У Чорному морі обстріляно транспортний літак Збройних Сил України.
Сьогодні, 1 лютого 2017 року, під час здійснення тренувального польоту у виключній (морській) економічній зоні України, у районі Одеського газового родовища з раніше захоплених Російською Федерацію бурових вишок зі стрілецької зброї був обстріляний транспортний літак Військово-Морських Сил Збройних Сил України Ан-26.
В результаті обстрілу літаку було нанесене ушкодження. Екіпаж літака при цьому не постраждав, Ан-26 продовжив виконання польотного завдання.
Крім того, екіпажем було виявлено і зафіксовано роботу радіолокаційної станції Російської Федерації в активному режимі, що зазвичай використовується для наведення ракет систем протиповітряної оборони.
Після повернення літального апарату на аеродром під час зовнішнього огляду повітряного корабля виявлено 3-см кульовий отвір – наслідки обстрілу літака зі стрілецької зброї.

В Кремле назвали ситуацию в Авдеевке поводом возобновить диалог между Россией и США
Полный текст читайте здесь: https://www.rbc.ua/rus/news/kremle-nazvali-situatsiyu-avdeevke-povodom-1485953608.html
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview

співпало із загостренням у Авдіївці? це випадковість? що справді?

Джон Сміт
Когда рядом с вами кто-то снова задаст вопрос "почему до сих пор никто не наказан?", вы ему вот эту цитату тычьте:
Адвокаты Януковича отказываются знакомиться с материалами дела о госизмене "Мы не начали ознакомление с материалами дела в порядке статьи 290 УПК Украины и не будем этого делать, поскольку следствие не может быть завершено, пока не будут выполнены все следственные действия, указанные в постановлении главного военного прокурора о продлении срока следствия, в ходатайствах защиты. И пока российская сторона не завершит выполнение запроса Украины о международной правовой помощи по вручению Виктору Януковичу подозрения", – сообщил адвокат Януковича Игорь Федоренко.

Вот так. Дело про госизмену продолжать нельзя пока россия не подтвердит госизмену.
Тычьте носом в эту цитату любого кто не понимает, что беглая сволочь наворовала столько, что может нанять любого адвоката. Армию адвокатов. Самых лучших адвокатов. И те будут тянуть процесс до посинения. Потому-что беглая сволочь смотрит на все это зрадное дурачье и обосновано надеется, что мы сами себя надломим. Что рассея за их спиной и она нас победит. Просто разагитирует через армию зрадных ботов в вышиванках и тогда все дела закроются.

Только терпение и упрямое движение в нужном направлении. Не терять оптимизм и не растрачивать эмоции на пораженчество. І завзяття й праця щира свого ще докажуть.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Павло Бондаренко
Зрозуміло, що більшість прихильників Савченко, Гришина та Парасюка мислити не вміють. Але раптом. Може якись рудиментарний шматочок за лобною кісткою залишився. Отож кілька питань для роздумів.

1.Чому Парасюк з Семенченком блокують другорядну залізницю на Луганщині, якою возять вугілля з ДЕРЖАВНИХ шахт, але не блокують більш потужні залізниці в Донецькій області: Донецьк-Очеретино-Покровськ-Дніпро; Донецьк-Волноваха-Маруполь; Донецьк-Волноваха-КамишЗоря-Дніпро; Ясинувата-Микитівка-Сіверськ-Красний Лиман-Харків? Адже цими маршрутами женуть набагато більше вугілля з ПРИВАТНИХ шахт, що належать Ахметову, Звягільському, Таруті.

2. Якщо брати вугілля з ДЕРЖАВНИХ шахт, що знаходяться на окупованій території - "западло", то чи значить це, що не можна також брати елекроенергію з ПРИВАТНИХ теплоелектростанцій, які розташовано на окупованій території - ЗуГРЕС та Старобішевської ТЕС, ЛЕП, ячкі ведуть від них до Маріуполя підірвати, а саме місто залишити без електрики? Чому Гришин з Парасюком не блокують пелектрику, яку Україна купує в Ахметова?

3. Якщо не можна брати з окуповапних територій вугілля та електрику, то очевидно, не можна постачати туди воду. Чи значить це, що треба підірвати насосні станції, які качають воду по каналу Сіверський Донецб-Донбас, аби не напувати окупантів у Горлівці та Донецьку? Правда, цей канал також постачає воду до Торецька, Авдіївки та Маріуполя, але принцип є принцип: хай краще Маріуполь без води, аніж торгувати з окупантами, чи не так?

4. Якщо не можна брати з окупованиєх територій вугілля, електрику і не можна постачати туди воду, то очевидно, не можна постачати туди й газ? Чи значить це, що треба підірвати газокомпресорні станції, які подають газ з Сіверодонецька на Дебальцеве, Єнакієве, Горлівку, Донецьк? Правда, від нього заживлено ще й Торецьк, Авдіїївку та Маруполь, але ж пани Гришин та Парасюк принципові? Принципові! Отож, відімкунути від газу Маріуполь і Торецьк, зате ми не обігріватимемо окупантів!

5. Чому Гришин з Парасюком вийшли на боротьбу з вугіллям, яке йде з ДЕРЖАВНИХ шахт, але не блокують справжні маршрути "контрабасу" на Донеччині, яким до Лугандонії везуться ковбаси, горілка, штани, цукор, вазелін, бояришник тощо?

Ну а до Наді Савченко окреме питання: три дні Авдїївка під вогнем ворожих градів. Українські волонтери, військові, чиновники Донецької адміністрації, прості робітники, ризикуючи життям, рятують жінок та дітей, ремонтують інфраструктуру; в місті (під обстрілами!) побував премьєр-міністр України. А де наша хоробра Надя? Чому не у вирі ворожого вогню? Чому не посміхаєтьсмся з бруствера Захарченку? Чому не поїде до Донецька домовлятися про припинення вогню? Вони ж друзі з "Захаром" та "Гіві"! Чому в цей момент її носить по Європах?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview

цю фігню вигадали для того щоб відвернуть увагу від обстріла українського літака в УКРАЇНСЬКИХ територіальних водах
здається зрозуміли, що потицяли поличкою і у око втрапили...

є така штука як морське право, обчем це найдавніше писане МІЖНАРОДНЕ право. воно крутіше ООН і США, бо немає жодної великої держави. яка б не мала виходу до моря... тому навіть у другу світову його дотримувались (навіть сука-гітлер, поки зовсім рамси не поплутав)
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Глава МИД Польши: В ближайшее время мы направим в Гаагский суд жалобу на Россию
Польша направит в Международный уголовный суд в Гааге жалобу на Россию по делу о возвращении обломков самолета Ту-154М.
PAP/Paweł Supernak
PAP/Paweł Supernak
Глава МИД Польши Витольд Ващиковский 1 февраля заявил, что «в ближайшее время», в течение нескольких недель Польша направит в Международный уголовный суд в Гааге жалобу на Россию по делу о возвращении обломков президентского самолета Ту-154М, потерпевшего крушение под Смоленском в апреле 2010 года.
Глава польской дипломатии отметил, что в течение года польское правительство пыталось «установить непосредственный контакт с Москвой с целью возращения обломков». «Россияне, как вы знаете, отвечают негативно, иногда очень дерзко», - подчеркнул Витольд Ващиковский.
Министр отметил, что в этом вопросе Польша намерена получить поддержку партнеров и международных учреждений. «Наши возможности исчерпаны», - добавил он.
По словам министра Ващиковского, составление жалобы находится на финальном этапе.
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview

Гарри Шабетник
Хунта в плен взяла бабулю?
теперь безжалостно кормит и греет её...
#Авдеевка #Avdiivka

а шо ж там під катом? вам не буде цікаво... та не... не дивіться
не варто!

Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
01.02.2017 р.
answerview
Anton Shvets
Немного теорий заговора.
Все знают, как я отношусь к Ахметову.
Я ждал чем закончится попытка ремонтов энерговвода к Авдеевскому коксохиму.
Ремонтников дыровцы артобстрелами осознанно не допускают к месту порыва.
Значит теоретически нынешнее обострение дзюдохерии у федайинов Захара можно связывать с процессом воспитания дорогого им всем РЛА.
Можно предположить, что Гудку из Кремля тонко намекают, что выходить из финансирования совместных политических проектов, имея бизнес на оккупированной территории или рядом с ней, нехорошо. И что нужно быть терпимей, а то чет расчирикался дохуя.
Гудку, решившему, что российский поводок чутка тяжеловат и неплохо было бы ослабить, показывают что могут остановить завод и на украинской территории. И это только начало. А ведь могут и Мариуполь остановить.
Если Ринат не вернется в семью братскех норотов и если происходящее действительно процесс воспитания Кремлем, то Захар может заявить о том, что будет брать Мариуполь на днях. И россияне начнут сосредотачивать войска под Мариком. В ответ на угрозу наши в город напихают ВСУ и НГУ сколько смогут и я гарантирую, что никакой размеренной работы мариупольских заводов и портов не будет. Хотя там и сейчас не очень все сладко.
Сыплешь десять патронов от снайперки в вагон с ломом или углем. И стопоришь весь состав на блоке НГУ, после звонка анонима, что в составе везут взрывчатку. Пока весь состав проверят, пока отпустят. Собственно такой случай у Ахметова уже был с машиной фонда "Помножим".
Такие вот размышления гипотетические.
А мораль здесь простая.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин