Іван Хомяк
Друзі.
Можливо це проходить повз вас непоміченим, тому я хочу вас попередити.
Проти української держави здійснюється потужна інформаційна атака. Вона проявляється в тому, що тисячі ворожих ботів поширюють десятки фейків. Вони лізуть до вас в друзі і ви підтакуєте їм, перепощуєте дебільні фейки, незважаючи на їхні пусті сторінки і дивне походження. Вони брешуть, а ви вірите. Солодка брехня завжди краще йде ніж гірка правда. А так приємно бажане сприйняти за дійсність.
Вони піднімають паніку і розпалюють агресію.
Чому ніхто із вас не звернув увагу на те, що сторінка "Українська революція", яка закликає на Майдан, пише, що на Донбасі не російська агресія, а народ повстав проти Порошенка. У вас що геть пам'ять відбило?! Ви не пам'ятаєте як усе було!?
Ви не бачите, що разом з оцими переодягненими в націоналістів і патріотів, однакові заклики поширюють рашистські канали "Lifenews" і "Новости Новоросии" медведчуки і регіонали. Ви послухаєтесь закликів цих пропагандистів? У ваших промитих "зрадою" головах залишилась хоч краплина мізків?
Та інформації ворогам буде мало. Потрібна демонстрація як київська хунта знищує патріотів і ветеранів. І купа пацанчіків, які пішли в добробати лише, щоб займатися бандитизмом, а зараз збиті в банди під назвою "охоронні агенства" будуть демострувати як Нацгвардія застосовує силу проти ветеранів. Багато із них далі "тренувального" табору до нуля і не наближалося. І усі їхні фронт були це блокпости бурштинокопачів. Може наші найнаціоналістичніші націоналісти розкажуть мені, чому їхню охоронну фірму тримає регіонал Бойко.
Я можу наводити купу фактів. Вони не таємні - роззуйте очі ви, побачите це самі. Силових провокацій буде більше і більше. Гебісти діють за штампами вони використовують кримінал і переодягнених "героїв". Як це вони робили після ІІ світової із УПА.
Російська імперія агонізує. Це остання атака смертельно пораненого звіра. Хочете погратися в революцію? Спробуйте, тільки не забудьтеся що ставка в цій грі Україна.
Рекомендую. Не постіть фейки. Перевіряйте інформацію із незалежних джерел. Не можете перевірити - мовчіть. Будьте акуратні у "виборі друзів". не цурайтеся контрпропаганди. Не будьте пасивними. Боріться із ворожим інформаційним наступом.
Якщо ми витримаємо без великої крові оці два тижні, ми будемо українська нація. Якщо завалимо державу - будемо етносом лузерів. Два тижні і імперія почне валитися. До кінця року вони втратять Донбас, а за 2-3 роки і Крим.
Не будьте дурнями, якщо для вас дійсно "Україна понад усе".
Вибирайте свою сторону.