MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
14.08, 12:55
32
+27 °С
Вітер: 3 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3093158
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
zvon
07.03.2017 р.
answerview
Названы продукты, которые в первую очередь подорожают в Украине в марте 6 марта 2017, 23:11 — Экономика 626 21 Растительное масло, гречка, хлеб, сахар и фрукты с овощами вырастут в цене в среднем на 5%. А вот продукты животного происхождения примерно на такой же процент подешевеют. Ассоциация "Украинский клуб аграрного бизнеса" обнародовала интересную информацию по поводу изменения цен в текущем месяце. Так, по данным экспертов-экономистов, стоимость масла, сахара, гречки и хлеба в марте может вырасти на 4−6%. Это произойдет, убеждены они, под влиянием роста тарифов на электроэнергию и снижения уровня запасов. В свою очередь, продукция животноводства в марте отметится снижением цен в среднем на 6%. Снижение цен обуславливается уменьшением стоимости продукции животноводства в связи сокращением спроса на нее по причине наступлением поста. Есть и вторая причина: начало сезонного увеличения производства молока и молочной продукции. Помимо этого, в УКАБ напомнили, что в прошлом месяце говядина и свинина подорожали на 5% и 4% соответственно. К слову, по данным украинской Государственной службы статистики, средние цены реализации аграрной продукции сельскохозяйственными предприятиями страны в 2016 году выросли на 9% по сравнению с 2015 годом.

Одни покращеня куда не глянь)))
2
like
bad
shockingly
2
07.03.2017 р. відповів для zvon  
answerview

что путю тут не ждут -  это и ежику ясно.
но что со своими педерастами предстоит разобраться -   это точно. даже в своем местечке я это вижу

Разбираться с ними лучше в правовом поле - в прессе, парламенте, суде.
Если начнёте разбираться на площадях, то гражданской войны точно не избежать.
Не даром же классик сказал, что не такі страшні московські воші, як українські гниди.
На войне всё понятно - вон там враг, и в него нужно стрелять.
А в тылу врага просто так нельзя взять и грохнуть.

Одни покращеня куда не глянь)))

Ну так война ! Что ты хотел  06_question ?
Даже я в своих ебенях войну ощущаю ... по ценам в магазинах.
Цінуй тих, кому ти потрібен.
І не заважай тим, кому ти не потрібен.
4
like
3
bad
shockingly
1
Риболов видалений
07.03.2017 р.
answerview
Полтавский облсовет тоже поддержал блокаду оккупированного Донбасса

Тернопольский облсовет 3 марта проголосовал за поддержку блокады оккупированной территории Донбасса, а сегодня, 6 марта, то же самое сделал и Полтавский облсовет.

В документе полтавский депутатов сказано: «Подконтрольные Кремлю фейковые «республики» через коррупционные схемы наполняют свои бюджеты, из которых финансируется деятельность террористов, в частности, боеприпасы, которыми они ведут огонь по нашим войскам. На территорию Украины из неподконтрольных областей по контрабандным каналам попадает оружие, наркотики, контрафактная и фальсифицированная продукция (речь идет об алкоголе, табачных изделиях, лекарствах и т. п.). Кроме того, через линию разграничения в Украину поставляются и реализуются нефтепродукты, уголь, вследствие чего террористы и их сторонники-олигархи наполняют свои карманы».

В связи с чем «Полтавский областной совет требует:

— на законодательном уровне принять меры по усилению контроля за перемещением лиц через временно оккупированную территорию Украины;

— провести масштабное расследование касательно предоставления разрешений на оптовые поставки продукции из оккупированного Донбасса на территорию Украины;

— установить мораторий на ввоз грузов (товаров) на временно оккупированную территорию Украины и вывоз грузов (товаров) с нее, за исключением гуманитарных грузов (товаров), которые ввозятся на временно оккупированную территорию Украины под контролем специально делегированных представителей Организации по безопасности и сотрудничеству в Европе или с участием Международного комитета Красного Креста и Красного Полумесяца;

— прекратить преследование ветеранов добровольческих батальонов, которые начали блокаду торговли с террористами в Луганской и Донецкой областях», — отмечается в принятом документе.

За обращение о поддержке блокады к Президенту, Верховной Раде и Кабинету министров проголосовали 52 депутата из 70 присутствующих.

Тем временем, барыжная власть сегодня провела очередные грязные провокации против блокады торговли на крови.

Ею был организован митинг против блокады в Авдеевке, а затем началось формирование колонны автобусов с «бабушками» и «титушками» из Авдеевки к редутам блокады (пока информации от Штаба блокады о том, что эта проплаченная «делегация» прибыла на редуты, нет)…
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
3
like
1
bad
shockingly
2
07.03.2017 р.
answerview
ПРОПАГАНДИСТСЬКА КІБЕР-СХЕМА ДЛЯ УКРАЇНИ: ХАКЕРИ ВИКРИЛИ "СПЕЦПРОЕКТ" МОСКВИ
06.03.2017 22:25
Ідеологічними союзниками проекту є "Опоблок", партія "За життя", Компартія, УПЦ МП, "євроскептики"
Далее здесь:http://www.5.ua/polityka/propahandystskyi-kiberproekt-dlia-ukrainy-khakery-vykryly-spetsproekt-moskvy-140205.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
07.03.2017 р. відповів для Potapenko  
answerview
Если начнёте разбираться на площадях, то гражданской войны точно не избежать.

нарешті хтось це сказав = підтримую

із злочинністю можна боротись лише і виключно законними методами
бо правоохоронець, який переступає закон типу для його захисту сам стає злочинцем
МАЙДАН починався з безпричинного побиття студентів = явне і безсмислєннє перевищення повноважень

Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Вторник. Что бы я отметил?
- Большое сердце Канады:
Канада продлила миссию своих военных инструкторов в Украине до конца Марта 2019 года.
- Я писал об этом ранее:
Посольство США в Украине отмечает необходимость скорейшего создания в стране Антикоррупционного суда.
- Не может быть):
Олланд: Россия использует все возможные способы, чтобы повлиять на общественное мнение на Западе.
- Важная встреча:
Климкин сегодня встретится с Тиллерсоном в США.
- Ну что, пыхнем?
Кабинет министров Израиля одобрил декриминализацию использования марихуаны.
Вот такие новости.
Майте всі гарний день.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
Богдан Карпенко
Я так розумію, тут адвокати Насірова передають подяку Найєму, Лещенку, Міхо, Сакварелідзе і ко, які скликали людей, і вимагали тиснути на суд, блокувати тощо, замість вимагати міняти КПК (тут нагадаю, що серед тих, хто закликав людей, були і народні депутати, у т.ч. ті ж Лещенко, і Найєм), і замість вимагати у НАБУ не робити таких очевидних помилок
-------
Захист відстороненого Голови ДФС Романа Насірова звертатиметься до Європейського суду з прав людини щодо проведення судового процесу. Про це під час судового засідання повідомив один із адвокатів Романа Насірова, повідомляє кореспондент Укрінформу. "Сьогодні ми вже маємо сьоме березня. Ми розглядаємо справу поза розумними та гуманними термінами розгляду клопотань, враховуючи те, що наш клієнт (Насіров - ред.) знаходиться без будь-яких запобіжних заходів... Сьогодні можна це розцінювати як знущання та катування нашого клієнта без належного доступу до правосуддя. Ми констатували порушення, які будемо подавати до Європейського суду з прав людини після отримання рішення суду", - сказав адвокат.
https://www.ukrinform.ua/rubric-politycs/2188501-nasirov-zvernetsa-do-espl-sodo-sudovogo-procesu.html

красавці! + все що писали/говорили Чорновіл та Береза!!!
ми ще й винні будем
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
С Сети:

"Про пиар на крови"

Богдан Карпенко

Переглянув відео "Блокадиники закидали яйцями Тетяну Чорновіл". Закидати яйцями жінку - це дуже "достойно". "Геройство" неймовірне.

"...Вот, я, кстати, тоже всегда с собой параллели провожу.
Я Черновол очень не люблю. Вот, очень. Она провокатор еще тот.
И при всем при этом, там было поведение у оппонентов мерзее некуда, как у гопоты(( и это на камеры..."

Vitaliy Protsyuk

Чорновол вони лиш яйцями закидали...попри камери...
А ось що було б якби тому озброєному непотребу спробував щось пояснити без камер, скажімо я...Які були б шанси того що піду звідти живим та неушкодженим? Тоді б їх ніщо не стримувало б, як я розумію...тих сєпарів перефарбованих
Ех, коли вже цей увесь цирк закінчиться((

"...я пока там увидел припе3денную курву домбасскую (хотя таких и на расее полно), мужика трущего "покупка угля на украинских шахтах позволяет три года покупать пушки танки и снаряды..." и Черновол которая пыталась что то объяснить стене из говна и палок..."

Карл Маркс.

Змінено: 07.03.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview

праЗДнік? в ньому лишився якийся сенс?

краще б день матері усі пам'ятали і принаймні позвонили МАМАМ
Крим - це Україна!
Змінено: 07.03.2017 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
Пиар на крови

по видео с Черновол:
представте кто то дал бы по морде семену или парасюку - вначале был бы "овощь и яйцо" а потом мы бы с вами месяц наблюдали в экранах 112 канала забинтованную харю с рассказам как порох подослал диверсантов...
Карл Маркс.

Змінено: 07.03.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
Іван Хомяк
Чим гірше тим краще. (ЗРАДА)
Мені болить душа. Готую дітям сирну запіканку, а всередині кипучий біль. Доця зайшла на кухню питає, що зі мною. Що тобі сказати доцю? Про твоє ймовірне майбутнє і про винуватців у цьому ймовірному майбутньому.
За рідким винятком, українці голосно ниють, що стало гірше нікуди. Що зробиш, етнос, який провів тисячу років у рабстві, відчувши послаблення кайданів, одразу починає сопливо вити про нестерпне життя. Одні мовчки сопляють, інші галасують немов їм щось прищемило. І всі у них винні, і всі їм щось мають дати...
Ніхто не бачить змін. Ніяких. "Гірше як при Януковичі". Дикому кабану також гірше ніж домашній льосі. Зате він сам відповідає за своє життя, а домашню свиню чекає одне -швайка.
Іде війна. Ви на вулицях своїх міст відчуваєте, що вона йде? Що, вже ввели продуктові картки, електрика дві години на день і транспорт конфіскували на потреби армії? Ви забули з ким воюємо? РФ витрачає на війну 62 (!) млрд доларів ми у 27 (!) разів менше. У колаборантів немає проблем із боєприпасами, ГСМ чи технікою - військові склади РФ можуть забезпечити ще півсотні таких Л/ДНР. А у нас зараз техніку ремонтують в борг.
Не зважаючи на війну, економічне падіння зупинилося, тільки тому що ми дали гібридну відповідь на гібридний удар. В останньому кварталі мали 4,5% росту. Після нового року підняли мінімалку і деяким категоріям бюджетників. Де долар по 50? Пустили чутку, що іде у відставку Гонтарева, щоб хоч на 15 копійок провалити?
Що робити усунутій від потоків опозиції. Саме так, - усіма способами валити країну. Далі ж може настати момент, коли прийдеться "жити на одну зарплату". Які будуть шанси опозиції в успішній Україні? Вірно, ніякі. То що робить опозиція? Замість того щоб давати альтернативу як зробити краще, вона робить усе щоб Україна провалилась. Нащо демонструвати як справитись із вивозом сміття, коли можна боротися із "торгівлею із окупантами". Керувати областю це не наш рівень, дайте мені диктаторські повноваження, я покажу як бариг барижити. Далі із Путіним легко буде договоритися, як у 2008 за газ, торгувати у відкриту із окупованими територіями і в односторонньому порядку впроваджувати безвіз з окупантом. А народу можна до скінчання віку розказувати про бариг-попередників і липецьку фабрику.
Наші опозиційні політики брешуть так, що попіл Гебельс на ельбському полігоні підскакує. Америка скоротила допомогу до 150 млн дол (Гриценко) - читаю заяву держдепу: Україна отримує перший транш в 150 млн дол із 350 запланованих на рік. У Порошенка мільярд доларів в панамських офшорах (Сакваралідзе) - але усі хто хоче може перевірити хакнуті матеріали із панамських офшорів... Я можу про цю брехню писати безперервно.
Знаєте чого мені болить? Не тому болить, що я піду на дно разом із усіма, хто не хоче бачити правди. Тому що не лише серед більшості населення є ті що ведуться на цю брехню, а й серед моїх друзів, яких я дійсно по людському люблю і поважаю, є купа тих хто заковтує цю брехню як голодне немовля цицьку. Вони як Одкровення хапають відверту брехню із уст своїх кумирів: Саакашвілі, Сакваралідзе, Садового. Тимошенко. Ляшка, Заліщук, Гриценка, Лещенка, Грішина, Соболєва, Парасюка... У нас немає опозиції, у нас є саботажники і колаборанти.
Ось візьміть для прикладу блокаду. Серед вас багато хто її підтримує з різних мотивів - не буду про це. Навіть про те що повна блокада кордону РФ це втрата ролі транзитера і збитки 1,7% дохідної частини бюджету для нас та лише 0,2% для РФ. Це при тому, що в РФ усе профінансовано на 100%, а ми воюючу армію лише на 54%. Пофіг мотиви вболівальників і учасників. Мотиви організаторів? Усі їхні дії це бажання продемострувати, що влада б'є ветеранів. Усе, крапка. Скільки було силових зіткнень із блокадниками. 1. Скільки анонсовано? Два місяці підряд знімають ґвалт, що ось їде кримський беркут розганяти блокадників. Влада, проігнорувавши закон, на провокацію не піддалася. Вони вже в Сумській області намагаються блокувати. Їм усі ваші мотиви пофіг. Їм потрібна мотивація вас на силове протистояння з державою. А потім вони на російських штиках принесуть вам мир. Оглянься. Це сценарій. На щастя імпровізувати вони не вміють. Мав бути у листопаді-грудні тарифний шатун, який готував фон. Далі влада "б'є ветеранів" на січень-лютий (до речі ветеран це той хто бере участь у війні до перемоги). 20 лютого кривавий понеділок. А в березні той хто пише Царьову тексти вже видав заготовку про те як Порошенко утікає в Іспанію. Не розрахували, що на провокацію не поведуться. Фінальною фазою цієї вистави має бути "Бойова співдружність-2017", коли в кінці літа війська РФ прийдуть наводити порядок.
Мені болить, бо на кого ж надіятися, як не на друзів? Знову, вчетверте, ставати виправляти разом із кількома тисячами помилки мільйонів. Ми що, китайські комсомольці, щоб створювати собі труднощі, а потім їх з гордістю долати? Мені болить, що мене знову і знову штовхають забити на все і відправити резюме та згоду на роботу в Монреаль...
Вибач, упертий читачу, що так багато написано. Ті хто мають пам'ять як у золотої рибки, не читають далі брехливого заголовку. Політика найогидніша для мене справа із усіх, навіть за проституцію, але замість того щоб писати про улюблені дослідження і подорожі, маю робити оцю гидоту.
Піду спечу пісного пирога із абрикосами, хоч пузо потішу...
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
07.03.2017 р.
answerview
Суд назначил Насирову арест. Активисты торжествуют

Сегодня ближе к утру Соломенский райсуд Киева, наконец-то, избрал меру пресечения для отстраненного председателя Государственной фискальной службы Романа Насирова в виде ареста на 60 суток и установил залог  в размере 100 млн гривен.

Такое решение ночью принял судья Александр Бобровник.

Следственный судья постановил: «Ходатайство НАБУ, согласованное прокурором САП, удовлетворить частично. Применить к Роману Насирову содержание под стражей сроком на 60 дней. Дата окончания — 23.50 30 апреля. Залог 100 млн гривен».

Кроме того, суд возложил на Насирова ряд обязательств — в частности не выезжать за пределы Киева без разрешения детектива, прокурора и суда, воздерживаться от общения с подозреваемыми, сдать паспорта для выезда за границу и другие документы, которые позволяют покинуть пределы страны. Также Насиров обязан носить электронный браслет.

Активисты, которые ранее собрались у зала суда, обрадовались такому приговору (они зажигали файеры по этому поводу) и разблокировали выезды из суда.

«Это первое в истории страны решение суда об аресте чиновника такого уровня. Самая большая сумма залога. И это наша общая #перемога. Благодаря НАШЕЙ акции Роман Насиров не скрылся, не исчез, не заболел, а принял полноценное участие в заседании суда. Благодаря ВАМ ВСЕМ, кто в эти двое суток были вместе, суд вышел на работу, не отсрочил рассмотрение дела, не перенёс в другое здание, а был вынужден работать в режиме нон-стоп, как того требует закон», — такие восторженные слова разместил в 5 часов утра в блоге УП нардеп Мустафа Найем, которые и призывал активистов два дня назад собраться возле суда.

«Важно помнить, что Роман Насиров не просто был главой фискальной службы. Он один из ближайших соратников главы государства и открыто поддерживается парламентским большинством. Его арест может стать началом крушения института политической крышы – тысячи чиновников и политиков воочию получили сигнал, что даже самая высокая политическая крыша в ключевой момент может не сработать», — пояснил Найем.

Адвокаты Насирова недовольны решением суда по избранию меры пресечения отстраненному председателю ГФС и будут подавать апелляцию. Об этом адвокат Андрей Кузьменко заявил журналистам после окончания судебного заседания, передает «УНИАН«.

Сам Насиров заявил, что будет обжаловать действия НАБУ в Европейском суде по правам человек. «Я обязательно буду обжаловать, скажу больше: я буду обращаться (в ЕСПЧ) в любом случае, потому что то, что происходило в последние 4-5 дней вызывает сомнения в судопроизводстве и даже в таком органе как НАБУ… Я думаю, все даже хуже, чем с 2010 по 2013 год», — отметил он.
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
В поселке Краснокаменка под Феодосией в Крыму директор школы и вызванная ей полиция прогнали со стадиона играющих в футбол подростков: их обвинили их в проведении незаконного митинга.

Встреча проходила 4 марта на школьном стадионе. Директор школы увидела, как подростки играют в футбол и вызвала полицию. Когда приехал участковый, она потребовала от футболистов прекратить игру, объяснив это тем, что участники матча не уведомили о проведении игры городские власти.

http://www.currenttime.tv/a/28353528.html
Змінено: 07.03.2017 р., August
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
07.03.2017 р.
answerview
Скрепи в люті: Канада продовжить військову місію для підтримки ЗСУ
вівторок, 7 березень 2017, 8:35

Канада продовжила військову місію для підтримки Збройних Сил України на два роки

Рішення канадського уряду продовжити військову допомогу Україні не сподобалось в Москві і викликало гостру реакцію з боку Росії.

В російському посольстві в Канаді прокоментували продовження на два роки військової тренувальної місії Unifier в Україні, назвавши це рішення «контрпродуктивним».

«Рішення уряду Канади не сприяє внутрішньоукраїнському політичному процесу, включаючи передбачуваний мінськими угодами діалог між Києвом і Донбасом», - йдеться в опублікованій в Twitter заяві представника посольства Кирила Калініна.

Представник російського посольства звинуватив Канаду в переслідуванні військових цілей замість того, щоб «чинити тиск» на київську владу стосовно виконання мінських угод.

Канада продовжила військову місію для підтримки Збройних Сил України до кінця березня 2019 року.

"Збройні Сили Канади надають військову підтримку і зміцнюють потенціал українських військ для підтримки зусиль України у зміцненні суверенітету, безпеки і стабільності", - йдеться в заяві канадського уряду, інформують Патріоти України.

У документі перераховані основні напрями, за якими надається підтримка, серед них: знешкодження боєприпасів, модернізація системи логістики, а також медичне навчання.

Український посол Андрій Шевченко підтвердив у своєму Twitter, що Канада оголосила про продовження військової тренувальної місії Unifier, в рамках якої в Україну буде відправлено близько двохсот канадських армійців.
Опублікував: Світлана Іваненко
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
07.03.2017 р.
answerview
Антикоррупционная прокуратура о решении суда по Насирову: В целом мы довольны, но изучаем вопрос обжалования суммы залога

Сторона обвинения удовлетворена решением суда по избранию меры пресечения главе ГФС Роману Насирову, однако не исключает подачи апелляции со своей стороны.
Об этом журналистам по завершении судебного заседания заявил представитель Специализированной антикоррупционной прокуратуры Роман Симкив, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на УНИАН.
"В целом мы довольны решением суда, что суд правильно оценил риски, все те доказательства, которые мы подали и выбрал именно ту меру, которую мы просили - содержание под стражей. Также суд оценил обоснованность подозрения: что у стороны обвинения были все основания объявить подозрения и признал порядок его вручения законным. Что касается определения альтернативной меры пресечения - залога в 100 млн грн - то мы будем изучать этот вопрос, хотя я склоняюсь к тому, что мы будем оспаривать это решение, поскольку нужно определиться, обеспечивает ли размер залога выполнение Насировым своих процессуальных обязательств", - рассказал Симкив.
Кроме того, прокурор считает, что риска побега Насирова из Украины в случае внесения им залога нет, а также говорит, что минимум сутки после внесения залога Насиров будет находиться в следственном изоляторе, поскольку продлится проверка законности внесения залога.
"Даже если завтра он эти деньги внесет, то есть сутки для проверки законности и соблюдения процедуры внесения залога, то есть он сможет выйти из СИЗО только на следующий день, в четверг".
Также прокурор добавил, что Насирова повезут в следственный изолятор города Киева.
В отношении возможности побега Насирова с использованием паспорта гражданина Великобритании, прокурор заявил, что суд обязал главу ГФС сдать не только украинские паспорта, но и любые другие документы, которые дают право выезда заграницу. К тому же, он будет носить электронный браслет, отслеживающий его перемещения. Прокурор подчеркнул, что следствию доподлинно известно о наличии у Насирова британского паспорта, и поэтому прокуроры будут настаивать на его сдаче. А что касается паспорта гражданина Венгрии, прокурор отметил, что его наличие официально не подтверждено венгерской стороной, а является лишь оперативной информацией детективов НАБУ.
Также он добавил, что в случае несдачи Насировым британского паспорта, прокуратура может ходатайствовать об изменении меры пресечения, если у нее появится информация, что он попытается покинуть территорию Украины, воспользовавшись этим документом.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
Levitov Allan
Знаете, в чем беда пост-совка?

Определенная часть населения не разбирается (и не хочет разбираться) кто за что отвечает. И слова о "децентрализации" или "трех ветвях власти" - вызывают у них только раздражение и агрессию.
- Толкуй! Президент виноват, что у нас дворник запил. Шоколадник!
Именно такие люди демотивируют позитивные изменения - т.к. склонны "наказывать невиновных и награждать непричастных".

И именно такие люди - когда объективно налажало НАБУ - склонны обвинять суд (при всем моем негативном отношении к судам).

Отдельно доставила поддержка такими людьми нардепов, которые за 3 года не предприняли ни единой попытки изменить ублюдочный портновский КПК - но теперь готовы в честь этого помитинговать.
Отдельно отдельно доставили аргументы типа "Это что, НАБУ устроило Насирову инфаркт?" Да нет конечно!
Как НАБУ вообще могло представить, что Насиров начнет "косить на больничку?" Они же вообще не знают, как это обычно происходит. Они не знают, что обвиняемый - внезапно! неожиданно! - будет всеми правдами и неправдами доказывать свою невиновность. Они не видели перформансов Корбана, Мосийчука, прочих... Там же, по-видимому, работают дети! А вы их ругаете.

Очень разочарован незрелостью и инфантильностью части общества.
Наказанием невиновных (в дан.случ. судей) и защитой налажавших - страну не не построишь. Скорее, наоборот.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview
Украинский бизнесмен Ринат Ахметов выбыл из рейтинга самых богатых людей мира - Bloomberg Billionaires Index 500. Об этом свидетельствуют данные рейтинга (обновляется ежедневно) на 6 марта, пишет "Интерфакс-Украина".

Состояние владельца Группы СКМ Рината Ахметова с 20 февраля 2017 года, согласно оценкам Bloomberg, уменьшилось почти на $1 млрд – с $4,44 млрд до $3,5 млрд.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
07.03.2017 р. відповів для User  
answerview
це те шо він засвітив, палюбому в нього теж є віолончеліст

міну-суй

коли набридне відкривати спойлери = просто скажіть
Крим - це Україна!
1
like
bad
shockingly
1
07.03.2017 р.
answerview
Павло Бондаренко
Аби ви розуміли, що відбувається. Це вже -надцятий пост на цю тему. І ще -надцять напишу. Аби до декого дійшло хоча б методом багаторазового повторення. Мов до собак академіка Павлова Івана Петровича.
Ми здобули формальну незалежність 1991 року. Підкреслюю: фор-маль-ну. Але продовжували бути de facto домініоном Російської Федерації.
Що таке домініон? Цитую, а ви порівнюйте з українськими реаліями:
"У принципі, домініони мали повну свободу вирішувати свої власні справи в усіх областях, за винятком оборони і зовнішньої політики. У той же час, проте, законодавство не могло суперечити закону, який приймався парламентом у Лондоні. Домініони мали набагато менше фінансових зобов'язань, ніж столиця колонії, але вони не могли розраховувати на британські ресурси. Коли один з домініонів збанкрутував, ціною на погашення своїх боргів через Лондон була втрата автономії (на кшталт Ньюфаундленд 1934, що в підсумку призвело до його приєднання до Канадської федерації в 1949)".
Як на мене - майже стовідсоткова калька на становище України з 1991 року до 2014-го. Цього особливо ніхто і не приховував. Стастус фактичного домініону України визнавався каламунтним іиразом "сфера росіських інтересів", яку приймали у світі як належне.
Що сталося у 2014 році? Ми, нарешті, виломилися із статусу домініону і набули не лише формальної, але і фактичної незалежності. На жаль, абсолютно несподівано для політичних, економічних і навіть культурних еліт. Проте, на відміну від Британської імперії, Москва не змирилася з цим і прагне своє домінування відновити.
Звідси не лише війна на Донбасі. Звідси фінансування, незважаючи на величезні проблеми в економіці, української "п`ятої колони", усіх цих соболєвих-гришиних-тимошенок-гриценок-бойків-рабіновичей.
Ну і, звичайно, підтримка деструктивних елементів всередині країни, місцевих "професійних українців" та безбаштових "патріотів", які дійсно в житті своєму собачої будки не побудували, зате рвуться керувати державою. Причому, керувати методом розстрілів, створення концтаборів, побиття опонентів та інших цікавих речей.
Ми можемо скільки завгодно плюватися в бік Парасюка, Семенченка, Тимошенко, Лєщєнка. Але вони нікуди не зникнуть. Бо це - цілий пласт населення, якому власна держава не потрібна. Яким по барабану держава. Головне - власна квартирка, хатинка і рахуночок в банку.
Ми це вже проходили у минулому. Чому України не відбулося у 17 сторіччі? Тому що тодішній еліті - козацким полковникам та отаманам (за рідкісними виключеннями) теж не була потрібна держава. Головне - власний хуторок, млинок і червінці. А чия пика на тих червінцях - московского царя Олексія Михайловича, польського круля Яна ІІ Казиміра чи турецького султана Мехмеда IV - то справа другорядна.
На щастя, як на мене, зараз ми маємо куди більшу кількість представників політичної та фінансово-економічної еліт, які орієнтовані на боротьбу за незалежність, і куди більшу кількість простих "козаків" та "посполитих", які ці еліти підпирають.
Інакше Україну вже давно б "здали" Путіну і "ростовський сиделець" повернувся б у крісло губернатора домініону.
Так шо переможемо, скільки б Гришин не мотався Україною з мегафоном напереваги і скільки б Тимошенко не плела інтриг.
І коли В.Ф. Янукович раптово загине від тяжкого нападу нежиті або діареї; коли місцеві "борцуни" почнуть один за одним мерти від тяжкої алопеції та прогресуючього синдрому Асперга - це буде сигналом, що Москва здалася.
Бо це означатиме: послуги холуїв, орієнтованих на хуторочки та млиночки вже не потрібні.

Десь так.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
07.03.2017 р.
answerview

Мартин Брест
Современный військовий словник.
Лофт - сооружение из ящиков, досок, сбитого стола, кусков пленки и масксети, где особовий склад отдыхает, принимает пищу, чистит зброю и просто трындит.
Латте - растворимый кофе со сгущенкой. Готовится в металлической кружке. Кружку не мыть - так вкусней получается.
Двойной латте - растворимый кофе и мноооого сгущенки. Бо сгуща обычно дохрена, а кофе всегда или "заканчивается", или "закончился".
Смузи - чистый сгущ. Бо кофе закончился.
Борщ "Цезарь" - борщ с тушманом, овощи в котором порубаны кусками величиной с кулак. Бо лень.
Борщ "Греческий" - старшина забыл кинуть тушман в "Цезарь".
Бизнес-ланч - жареная картошка с салом и свежим хлебом.
Краудфандинг - рота сбрасывается по 200 грн на ремонт машин.
Тимбилдинг - все, свободные от нарядов, берут бензопилу и идут в посадку за дровами.
Коучинг - старшина помогает командиру взвода собрать ДШКМ обратно.
Коворкинг - к сборке ДШКМа привлечен пулеметный расчет.
Воркшоп - к сборке ДШКМ привлечены все доступные військовослужбовці.
Скилл - пришел мехвод, поматерился и собрал.
Факап - но он не стреляет.
Дауншифтинг - попытка солдата перевестись из линейной роты в роту матеріально-технічного забезпечення.
Каминг-аут - "хрен тебе, а не перевод".
Барбершоп - баню натопили.
Джетлаг - четыре наряда в сутки.
Инвайт - звонок связиста "срочно едь в штаб, комбат орет".
Кайтсерфинг - падение в сочную донбасскую грязь прямо на выходе из бани.
Лоукостер - командирский УАЗ заглох при поездке на Новую почту.
Мастхэв - надежные резиновые тапки.
Паблик - утреннее построение.
Тренд - пиксель.
Хипстер - внешний вид командира ВОПа на еженедельной нараде в штабе батальона.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
07.03.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Levitov Allan
Знаете, в чем беда пост-совка?

Определенная часть населения не разбирается (и не хочет разбираться) кто за что отвечает. И слова о "децентрализации" или "трех ветвях власти" - вызывают у них только раздражение и агрессию.
- Толкуй! Президент виноват, что у нас дворник запил. Шоколадник!
Именно такие люди демотивируют позитивные изменения - т.к. склонны "наказывать невиновных и награждать непричастных".

И именно такие люди - когда объективно налажало НАБУ - склонны обвинять суд (при всем моем негативном отношении к судам).

Отдельно доставила поддержка такими людьми нардепов, которые за 3 года не предприняли ни единой попытки изменить ублюдочный портновский КПК - но теперь готовы в честь этого помитинговать.
Отдельно отдельно доставили аргументы типа "Это что, НАБУ устроило Насирову инфаркт?" Да нет конечно!
Как НАБУ вообще могло представить, что Насиров начнет "косить на больничку?" Они же вообще не знают, как это обычно происходит. Они не знают, что обвиняемый - внезапно! неожиданно! - будет всеми правдами и неправдами доказывать свою невиновность. Они не видели перформансов Корбана, Мосийчука, прочих... Там же, по-видимому, работают дети! А вы их ругаете.

Очень разочарован незрелостью и инфантильностью части общества.
Наказанием невиновных (в дан.случ. судей) и защитой налажавших - страну не не построишь. Скорее, наоборот.

РОЗДІЛ V. Президент України

Стаття 106

Президент України:

6) призначає всеукраїнський референдум щодо змін Конституції України відповідно до статті 156 цієї Конституції, проголошує всеукраїнський референдум за народною ініціативою;
7) призначає позачергові вибори до Верховної Ради України у строки, встановлені цією Конституцією;
8) припиняє повноваження Верховної Ради України у випадках, передбачених цією Конституцією;
9) вносить за пропозицією коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, сформованої відповідно до статті 83 Конституції України, подання про призначення Верховною Радою України Прем'єр-міністра України в строк не пізніше ніж на п'ятнадцятий день після одержання такої пропозиції;
10) вносить до Верховної Ради України подання про призначення Міністра оборони України, Міністра закордонних справ України;
11) призначає на посаду та звільняє з посади за згодою Верховної Ради України Генерального прокурора;
12) призначає на посади та звільняє з посад половину складу Ради Національного банку України;
13) призначає на посади та звільняє з посад половину складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення;
14) вносить до Верховної Ради України подання про призначення на посаду та звільнення з посади Голови Служби безпеки України;
15) зупиняє дію актів Кабінету Міністрів України з мотивів невідповідності цій Конституції з одночасним зверненням до Конституційного Суду України щодо їх конституційності;
Дизель - наше всьо!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин