Активисты захватили здание ОГА в Луцке: опубликованы фото и видео.
http://apostrophe.ua/news/society/accidents/2017-03-13/aktivistyi-zahvatili-zdanie-oga-v-lutske-opublikovanyi-foto-i-video/89777
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
ДЕСЯТКИ ЛЮДЕЙ ПРИЙШЛИ ПІДТРИМАТИ БЛОКАДУ: ЩО ЗАРАЗ ВІДБУВАЄТЬСЯ НА МАЙДАНІ
https://keennews-24.blogspot.com/2017/03/blog-post_435.html
Очевидцы с Майдана:
Та колбасится там сотни полторы всяких людей.Большинство из которых аферисты всех мастей под стать организаторам. Зато в фб визг до небес.
Стоны зрадофилов слились с кацапскими подвываниями в одну сплошную серенаду-и небо упало на землю!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.
Интеллект - враг пропаганды.
(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Я мовчав про Семена останні два роки, але зараз таки скажу, а потім знову надовго замовчу. Вважайте це останнім моїм словом про «блокаду» і її головного командира.
Коли я згадав, як Семен обійшовся зі своїми ж хлопцями, полоненими в оточенні 2014-го, як витрачав волонтерські гроші на власну передвиборчу кампанію, поки тих катували в підвалах Донецька, а тепер він кричить, що «блокада» організована заради полонених, за яких у нього болить серце, до мене в коментарі прийшла купа людей з однією тезою – «Не важливо, хто на чолі, важливо, що діло правильне». Або так – «Не важливо, що він робив в 2014-му, важливо, що він робить зараз».
Друзі, я був гранатометником в його батальйоні, а ви – ні. Я знаю те, чого ви не знаєте, я багато бачив, багато чув, чув те, що мені не призначалося, чув з різних джерел, які незалежно підтверджували одне одного, чув від людей, яким вірю більше, ніж собі. Я не слідчий, я не робив копій з документів і не фотографував докази. Але я і не сліпий, не глухий, і хай може псих, проте не повний ідіот. Я намагаюся робити висновки і вчитися на помилках.
Я свого часу пішов за людиною, яку навіть не знав в обличчя, на добру і страшну справу, по результатам якої Семен та його наближені стали депутатами, а решта батальйону – ви знаєте, що стало з рештою його батальйону. Спираючись на побачене, почуте і проаналізоване, я стверджую голосно і прилюдно, клянуся своїм іменем і всім для мене святим: Семен – шахрай, кидала, крадій, крикливий аферист, для якого люди – копійки.
Я зараз спостерігаю, як безліч хороших людей потягнулося на його «блокаду», як безліч хороших людей щиро вважають, ніби слова про Семена кидають тінь на них і на справу, за яку вони взялися. Вони порівнюють «блокаду» з Майданом.
Так от ви, якщо ви таки дійсно не забули Майдан. Ви, ви всі, хто говорить, що не в Семені діло, а в самій «блокаді», і мовляв, не важливо, наскільки чесна людина, яка почала і очолила, головне, що діло правильне – ви всі зараз ненавидите Порошенка, Яценюка, Авакова, Кличка та інших гівномутів у владі. А ви не забули ще, як вони стали владою?!..
...Не забули? Чи, може, треба нагадати?..
На початку Майдану ми теж собі думали: не важливо, хто очолює, головне - проти кого і за що. Нинішній результат бачите?.. Тож я не хочу ще однієї серії. Не хочу потім чути вашого голосіння, як вас знову обдурили у ваших найкращих поривах. Хочу вас попередити, в решті решт.
Я все сказав. Далі самі думайте.
Карл Маркс.
За три роки я вже міг би бути сценаристом "майдану 3.0"
ААААААА!! Наших б'ють!! Муусара, БЕРКУТ!!
Маніпуляція на Небесній Сотні, загиблих в АТО і т.д.
"Патріот" вкидує пост про те, що збираємося на Майдані
Тисячі репостів, десятки тисяч лайків. Всі йдуть лічно
Кремлівські змі обовязково розказують про активістів (не фашистів, не радикалів), які збираються на Майдані
Збирається 200 людей. Поговорили півгодини
Йдуть на Банкову. Розходяться
Мудрі люди вже давно зрозуміли різницю між багатотисячними "майданами" в інтернеті і діями українців. А дурні й далі продовжують думати, що в чуваки з тризубами в інтернеті - це справжні патріоти, які відстоюють інтереси України.
І мова тут не про те, що українці люблять владу. Ні, це не так. Просто більшість тих, хто поза інтернетом не підається на істерики ботні і брехню так званих "лідерів-потріотів".
І мова тут не про підтримку чи не підтримку блокади. Думаю, багато людей (а може й більшість) її підтримують, бо влада про..рала інформаційну війну і зовсім не розказуує людям де правда. Тому й не дивно, що навіть птушники з підтримкою гусні і "наших" ЗМІ можуть впливати на думки тисяч людей.
Просто люди відчувають різницю між Майданом і цим бл..ким цирком, який вже 3 роки намагається влаштувати гусня
Карл Маркс.
Если не знаешь, как поступить – поступай по закону
Helgi Sharp
“Блокадники” мне всё больше напоминают гнилую кремлёвскую власть, которая ради беспроигрышной провокации посылает на Евровидение инвалида – Киев даст слабину и отступит от своих правил или же (ах-ах!) обидит инвалида в глазах европейцев.
Так и семенчики-парасюки – не разгонят, будем сидеть на путях до последнего, ездить по границе и устраивать провокации, отгребать, но опять ездить. Чудесный пиар! Начнут разгонять? Ещё лучше: распиарим лозунг “Чем эта власть отличается от Януковича, если разгоняет патриотов?!”
Вот такая нехитрая PR-многоходовочка, которую, то ли мокшане содрали у редутчиков, то ли редутчики у мокшан…
Выход? Он в первой фразе моего поста – поступать по закону:
1. Обычная девушка. В коляске или без, блондинка или брюнетка – неважно. Законы Украины не избирательны, они касаются всех, их нужно исполнять. И пусть в мордоре подавятся своими криками о том, что мы “фашисты”. Они так долго кричали “волки!”, что на эти крики уже никто не обращает внимания.
2. “Блокадники” нарушили ряд национальных законов – от перекрытия железнодорожных коммуникаций до незаконного хранения оружия в зоне АТО. Право на насилие имеет только государство. Закон должен соблюдаться. Он кому-то не нравится? Есть прописанные процедуры его изменения. Точка.
Крики, угрозы майданами, гневные посты в ФБ – вторичны. Первичен ЗАКОН: asperum, sed ita lex scripta est lex.
Так работает демократия. Так работает постреволюционное общество, ибо ни одно государство не может нормально развиваться в условиях перманентных революций.
Как сказано в Экклезиасте: «Всему свое время, и время всякой вещи под небом: время разбрасывать камни, и время собирать; время раздирать, и время сшивать.»
Нужно сшивать…
http://tverezo.info/post/12284
Карл Маркс.
З банками це інша справа - тут я за. Взагалі не розумію - які мудаки несуть туди гроші
Ще б Інтер замурували.
Але зате ти розумієш і підтримуєш торгівлю з дірою і рашою.
Зараз банк Порошенка набирає силу, і закриття рос банків йому на лапу, тому напевно менти тільки спостерігаю і кіпіша від уряду ніякого.
Тут не торговля ,идет полноценный грабеж восточного региона олигархами,вывоз всего за бесценок и редуты мешают вывозить ресурсы, мешая обогащению порошенко, мамедова и прочей..
Іван Хомяк
50 відтінків постколонізації.
У колонізованих країнах відбувається свідомий добір менталітету жителів. Усякий власник вільного розуму або перевербовується на бік метрополії, або знищується. У результаті тривалої селекції абсолютну більшість такої країни становлять раби. Коли колоніальний гніт слабне, країна не стає державою, а населення нацією. Раби не здатні стати нацією і отримати свою державу.
Маса рабів не однорідна. Їх грубо можна розділити на три категорії:
1) Раби послушні. Це ті що у нас є "ватою" або "совком". Вони не здатні жити без господаря. Ланцюги і нагайка це їхня заповідна мрія. Вони ненавидітимуть будь якого хоч трохи демократичного керівника. Їм потрібен агресивний червоногепий бабуїн а не найнятий менеджер у владі.
2) Раби пасивні. Немає що писати. Про них усе написав Дмитро Донцов. Однак їх більшість. Вони в рабстві тихенько ниють і на волі ниють.
3) Раби бунтівливі. Їм аби валити. Не важливо що і кого. Головне двіжуха. Головне не думати на два кроки вперед. Брешу. Їм головне не думати. Якщо ви хочете взнати про них більше, прочитайте про підліткову соціально-психологічну дезадаптацію.
Жодна із цих категорій не здатні створити державу. Більш того. вони навіть революцію створити не здатні. Раби можуть себе називати патріотами і націоналістами, але це лише назва. Але про це завтра...
З банками це інша справа - тут я за. Взагалі не розумію - які мудаки несуть туди гроші
Ще б Інтер замурували.
Але зате ти розумієш і підтримуєш торгівлю з дірою і рашою.
Зараз банк Порошенка набирає силу, і закриття рос банків йому на лапу, тому напевно менти тільки спостерігаю і кіпіша від уряду ніякого.
Тут не торговля ,идет полноценный грабеж восточного региона олигархами,вывоз всего за бесценок и редуты мешают вывозить ресурсы, мешая обогащению порошенко, мамедова и прочей..
"Сейчас все будет развиваться стремительно", - Ліза Богуцька.Блогер наголосила, що через три роки після анексії Криму маски впали, Путін - не загарбник, бо справжня сволота знаходиться всередині країни.
"Сейчас все будет развиваться стремительно. Это не поезд нашей действительности. И даже не пассажирский самолет. Это истребитель. Сверхзвуковой. События будут разворачиваться гораздо быстрее, чем в 2014 году." Про це написала у своєму Fаcebook Ліза Богуцька, передають Патріоти України, продовжуючи:
Три года назад, когда случилась аннексия Крыма и я была в бешенстве от импотенции нашей власти, считая путина захватчиком и последней сволочью, один человек, который умеет видеть наперед. сказал мне, что через 3 года упадут маски и ты увидишь истинную сволочь.
Путин- не захватчик. Он лишь взял то, что причитается ему по договору. Тогда я улыбнулась с недоверием.
Теперь эту истинную сволочь вижу не только я. Слава Богу, что многие увидели вторую сторону "договора"...
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
Не фігей ще не те буде
То ти молодий і мабуть не пам'ятаєш що Медведчук допомагав організувати Народний Рух у 89-му(навіть грошима на листівки допомагав), Лавринович був заступником Чорновола..... ну всіх зразу і не згадаєш.
Ну й тут не треба вже згадувати Пушкаря, Виговського, Петлюру, Скоропадського. Це було за моєї пам'яті і моєї участі:
Формально було проголошено про розпад коаліції навколо Руху.
УРП і ДемПУ разом з декількома незначними за кількістю людей організаціями проголосили себе послідовними прихильниками президента України Леоніда Кравчука. НРУ був перереєстрований у січні 1992 року Мінюстом України в зв'язку з принциповими змінами Програми та Статуту.
Народний Рух заявив про свою опозицію режиму і розпочав кампанію по достроковому припиненню повноважень депутатів Парламента і Президента України. Кампанія завершилась успішно восени 1993 року і на весну 1994 року були призначені дострокові вибори.
Ну чим закінчилися ті дострокові вибори і як розплатився Чорновіл мабуть нагадувати не треба.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
у '89 мені було аж 4 роки... ага памнятаю
зато мій батя стояв у ланцюгу єдності, той що від Києва до Львова... ось недавно працював у архіві все намагався розгледіти його у цім ланцюжку (нема його на відео, а на чорнобілому фото ніц не зрозуміло - просто люди стоять на ужбіччі, ліричний відступ)
Oleg Petrichenko
31.08.2015. Обдолбанный идеями "тотальной зрады" ура-патриот кидает гранату под ВР чтобы "не допустить принятие предательских поправок к конституции и сдачи национальных интересов в угоду Кремля". Несколько человек погибли, более ста ранены.
Поправки были приняты, прошло полтора года и никакой зрады нет, моторола и гиви вместо парламента, чем нас тогда пугали "патриоты", находятся в аду. Но ни ВО "Свобода", ни Тимошенко, ни Самопомощь тогда не понесли никакой ответствеености, хотя именно они вывели людей ради дешевого пиара и пудрили им мозги "сдачей национальных интересов".
Сейчас похожая история: Самопомощь и прочие популисты руками ура-патриотов зарабатывают себе политические балы. Когда прольется кровь в каком-то мирном городе, никто из них не понесет никакой ответственности.
По поводу "патриотизма" и "защиты национальных интересов" нашей оппозицией: Саакашвили, будучи президентом Грузии, не только торговал с оккупантами, но и подписал договор с абхазскими террористами про совместное управление ГЭС, но сейчас, будучи оппозиционером в Украине, он врет, что "прекратил торговлю и это остановило войну". И никакой ответственности за свою ложь он не несет, и не понесет, ибо пипл схавает.
P.S.: патриотический популизм во время войны - это и есть "торговля на крови", только товар - это пиар. В августе 2015 года за подобный пиар "свободы", ЮВТ и Самопомощи Украина заплатила жизнями людей, но с тех пор многие "патриоты" так и не поняли, что они лишь марионетки в политической борьбе, в которой патриотизм - это не идея, а политический актив.
зіпсували слово патріот, щоб його не добивати (слово "патріот") отих квасних буду називать ПОЦреотами, адже приїжджала тітка з Ізраїля і навчила казать Лехаім=Будьмо, і кошерного сала привезла
Тітка трохи шокована, але втам теж є буйні і їх так само ганяє поліція, але Ізраїль воює з першої секунди створення, тому депутати сідають в тюрягу аж бігом кілька прем'єрів сидять. Спроба махнуть ножем на поліцію закінчиться пострілом, з гарантією положать! (вона теж чула про чувака в Канаді - дивується. чого ми дивуємось)