MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
08.08, 20:18
44
+23 °С
Вітер: 1 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3077354
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
22.03.2017 р. відповів для User  
answerview
Я чогось думаю що скоро все почнеться по-серйозному і хто не заховається - попаде під роздачу.

і шоб ти не сумнівавсь, так і буде...суспільство ледве відходити почало від їхніх е-декларацій, як жинка бидлонасіро дістає за дві доби СТО!!! мільонів...всі знову у шоці! Якщо нормально потрясти хабарників-судей, прокурорів, бізнеспрезидентів, кумів, бдджолярів і т.д. то МВФ ми можемо кредитувати самі.
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...
5
like
3
bad
shockingly
2
22.03.2017 р. відповів для znv  
answerview
Про народ тут вообще не упоминается, никто мнение крымчан в расчет не брал, они вообще не были игроками, и все "крымское ополчение" - это пиар-выдумка.

я це достеменно знаю і вжен е перший рік говорю, що Крим це Україна!

Nastka Fedchenko
В ОРДЛО "націоналізують" квартири і будинки, власники яких мали необережність виїхати більше, ніж на 3 місяці.
Окупаційна влада вже не знає, як заохотити вбивць їхати на Донбас.
Поселять у "віджатому" житлі російське бидло, яке не мало власного кутка у расєюшкє, але продовжило контракт із незаконними бандформуваннями.
Коли закінчиться війна, в українських Донецьку і Луганську житимуть колишні автомийники, пролетаріат, "казаки", люмпен, які вбивали наших армійців. Матимемо причаєних ворогів, які кожної миті готові будуть знову взяти зброю в руки й обстрілювати мирні міста.
Пам’ятати. І про це пам’ятати, коли закінчиться війна.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
22.03.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
незрозумілі люди
незрозумілі речі
Поцієнт просіт діагноз. Гдє дохтур з галопєрідолом? 62_sarcastic

like
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
Mason Lemberg

Браво!

До речі, пан Андрій, як то буває у випадку справжніх чоловіків, занадто скромний. І він опустив важливий момент.

То я нагадаю:
В Іловайськ він і його підрозділ ввійшли вже тоді, коли наші підрозділи були в оточенні. Вони йшли на допомогу, розуміючи що це не прогулянка і не бравада.
Йшли тоді, коли костя грішин лежав в больнічкє з пораненою жопою..

Тетерук Андрій

7 Std. ·
Юлія Тимошенко допрацювалася до примітивної брехні. Вибачатися буде через суд.
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
bad
shockingly
1
22.03.2017 р.
answerview
Olga Kulaj
Сплять багато хто і справді, в піжамах. З початком осені в супермаркетах (в тих, де є й промтовари) акції на флісові піжами, електроковдри, електропростирадла і т.ін. Весело, що підлога з керамічної плитки, в т.ч. в спальнях. Спальні в багатьох квартирах маленькі, навіть менші, ніж в нас в радянських квартирах, щоб легше було нагріти. Але іспанці загартовані, не всі вмикають обігрівачі, мерзнуть українці і росіяни, доки не звикнуть за кілька років. Електрика в них, в основному, від монополіста Ібердрола.

800 за електрику, якщо велика квартира, і якщо гріють її за радянськими звичками. Насправді, в теплих краях Іспанії, коли ночами +7 -+15, обігрівачі вмикають лише на ніч і лише в спальні, тому максимум взимку за електрику 120-150є. В материковій Іспанії є зима, а отже, є й опалення. Правда, що є ціна за електрику, навіть, якщо 0 квт, 20 чи 25 є. Потужність за 30є., не знаю, чи хтось цим користується, може в новобудовах таку дають "по умолчанию", потім доплачують разово120-200 є, щоб мати, наприклад, можливість вмикати одночасно 4-5 квт.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.03.2017 р. відповів для August  
answerview
Пусть кабздона на Евровидение посылают!И репертуар соответствующий давно есть!!! 15_badgrin
Карл Маркс.

3
like
2
bad
shockingly
1
22.03.2017 р.
answerview
Коли шльондри вимагають зразкової сумлінності

Дмитро Вовнянко

Нардеп Парасюк_якого_не_впізнає_ФСБ написав, що його телефон прослуховують, що за родиною слідкують, що до нього підходять невідомі люди і кажуть незрозумілі речі… Я так розумію скоро напише, як йому здається, що його викрали, вживили чіп і під’єднали до матриці, керованої з підвалів фабрики “Рошен”…

Насправді все логічно. В комп’ютерах старе ПЗ теж часто конфліктує з новим. Я не виключаю, що залишки совісті нардепа Парасюка на якомусь етапі піднялися в останній і рішучий бій проти бажання чхати на закони країни, обкрадати машини журналістів і розсікати на крутих тачках. Це має створювати побічні ефекти.

Якщо так – все прогнозовано. Совість – приречена. Як у всякого борцуна, що дірвався до годівнички…

Я вже неодноразово писав – нічого не маю проти шльондр і пропаганди жіночої сумлінності. Мені гидко, коли зразкової сумлінності від жінок починають вимагати шльондри.

Чому Кононенко або Мартиненко мені більш симпатичні за Парасюка? Так, мудаки вони ще ті. Але розсікаючи на крутих тачках, вони принаймні не рвуться в народні герої.

Не ліплять з себе чесних і сумлінних.
http://tverezo.info/post/12449
Карл Маркс.

2
like
1
bad
shockingly
1
22.03.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
усі хто кажуть замість Україна - "ця країна" = ВОРОГИ!
це настільки просто як осягнути роботу підсвідомості - не можуть вони казати Україна, бо сам факт її існування їх бісить!

Alex Petrov
#Вона_працюе

"Власть в Украине имеет «неукраинскую кровь» и с этим надо “что-то делать“...
Народный депутат, Герой Украины, Надежда Савченко.

(То ты героиня ещё не всё знаешь. Сейчас я тебе подкину информации, ну шобы значит, было о чем поговорить на публику, с папироской в зубах!)
Не только власть Надюха, но и украинские солдаты, которые воюют за Украину тоже имеют не украинскую кровь! Я вот например наполовину болгарин и ещё до фига молдаванин. А мой Немец, тот вообще немец... Сделай с этим шо-то Надя!

Олександр Лупанов
Тьотя в тіліфоні задає Наді Савченко таке питання:

"было татаро-монгольское иго, было польское иго для Украины, сейчас еврейское иго для Украины..."

Надя шось там відповідає - діяти, каже треба і то бігом. Угу.

Я не про те. Я про те, що і тьотя з Кривого Рогу і Надянашавсьо погодилися в тому, що от було татаро-монгольске іго для України, було польске, а тепер от єврейське, значить...

Нє, ми дискутувати за реальність татаро-монгольського не будемо чи польского.

Мені просто дуже сподобалося, що обидві кремлядські курки спільні в тому, що було монголо-татарське, польське, єврейське от тепер.

А московського, значить, 300-літнього, для них не існувало. То, значить, були благословенні часи для України, не то шо татаро-монгольске, польське чи єврейське тепер іго...

Ай-яй-яй... Недоработочка, панімаш...

обчем ВОНУ задавим і переможем! 20_drinks  42_friends  20_drinks
зігую по жидо-бандерівськи  08_lol
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
У Полтаві і Кременчуці у МРЕВ зносять стіни між кабінетами - щоб було як у Грузіі 03_biggrin
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
1
like
1
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
А ще в Кременчуці буде метро 03_biggrin

"Укравтодор" підписав меморандум про співпрацю з китайською компанією China road and bridge corporation щодо будівництва дороги Полтава-Олександрія на ділянці об'їзду Кременчука з мостом через Дніпро
Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Меморандум підписали керівник "Укравтодору" Славомір Новак і віце-президент China road and bridge corporation Ду Фей.

У прес-службі з посиланням на очільника держагентства відзначили, що нинішнє транспортне сполучення через Дніпро є незручним, оскільки єдиний міст знаходиться у центрі Кременчука і щодня через нього проїжджає у середньому більше 10 тис. транзитних автомобілів, більшість з яких - вантажівки.

Станом на сьогодні цей міст через Дніпро має дві смуги руху для автомобілів. Міст було відкрито у 1949 році, а його опори побудовані ще у 1872 році. Крім міського сполучення, через цей міст проходять дві важливі автомобільні дороги державного значення: національна траса Бориспіль-Кременчук-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь і міжнародна Полтава-Олександрія, яка є частиною європейського коридору Полтава-Кишинів-Слободзея (Румунія) і є частиною 9-го панєвропейського транспортного коридору.

У відомстві додали, що в конструкції моста повинна бути передбачена можливість майбутнього облаштування лінії метро для сполучення лівобережної і правобережної частини міста.
like
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
вони таки готуються до війни

Россия готовится к возможному отключению от системы международных платежей SWIFT.
В России созданы условия для функционирования платежных систем и банков в случае отключения страны от SWIFT или других ограничений, заявила глава Центробанка Эльвира Набиуллина на встрече с президентом РФ Путиным в среду.
“Сейчас уже более 90% банкоматов и платежных терминалов готовы к принятию нашей собственной карты “Мир”. “И 2017 год мы считаем важным, поворотным именно в распространении масштабном карт “Мир”, – отметила глава ЦБ РФ.
like
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
Уляна Супрун
Зміни, які ми пропонуємо, країни роблять раз у 50 років. Велика Британія обирала модель у 1948 році, знекровлена війною. Нікого з тих, хто запускав цю модель, уже немає в живих – а система продовжує ефективно лікувати всіх підданих королівства.

Система, яку ми побудуємо, має пережити і нас, і наших дітей, і наших онуків.
http://life.pravda.com.ua/columns/2017/03/21/223241/

Павло Бондаренко
Тут у нас невеличка дискусія. Є люди, які продовжують вірити, що Парасюк опинився на сцені Майдану випадково і його промова була емоційним жестом одинака, героя, який щойно вчора бився з "Беркутом" і поряд з яким гинули товариші.
Може, я не правий і все це мені ввижається. Але.
Є цікаве відео на якому зафіксовано невідомих осіб, які наказали наказали охороні сцени пропустити Парасюка. Зверніть увагу на чоловіка у світлій з помаранчевими вставками куртці, котрий зустрічає Вову і демонструє великі пальці рук охоронцям на 42 секунді запису, мовляв, все нормально, пропустіть, так треба.
А ще на чоловіка ліворуч, зі стрічкою на грудях, який спілкується з іншим, в окулярах і жовтому жилеті з написом "Моліться". Вони явно знають, що відбувається. Це 32 секунда запису. Погляньте як людина в окулярах видивляється, шукає когось у натовпі.
А ще на новісінький, без жодних ознак кіптяви та бруду камуфляж Парасюка зверніть увагу. І це наступного дня після боїв на Майдані. І на чистісінький камуфляж "бойових побратимів" зверніть.
І ще: помітили скільки журналістів там було? Якимсь дивом вони перебували саме в тому місці Майдану, де Парасюк "проривався" на сцену. Навіть не так: вони вже чекали на нього. Бочите оператора з камерою праворуч на 23 секунді запису? Він заздалегідь став так, аби було зручно знімати саме в цьому місці.
Передивіться уважно відео: хіба це спонтанний порив? На Парасюка чекали і Парасюка вивели на сцену. Це чітко видно. Питання хто і навіщо? Хто знав що збирається сказати Парасюк?
ІМХО
http://news.bigmir.net/ukraine/877277-Pojavilos--video--kak-Parasjuk-probiralsja-k-scene-Majdana-pered-obracsheniem-k-Janukovichu-
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview

Россия готовится к возможному отключению от системы международных платежей SWIFT.
В России созданы условия для функционирования платежных систем и банков в случае отключения страны от SWIFT или других ограничений, заявила глава Центробанка Эльвира Набиуллина на встрече с президентом РФ Путиным в среду.
“Сейчас уже более 90% банкоматов и платежных терминалов готовы к принятию нашей собственной карты “Мир”. “И 2017 год мы считаем важным, поворотным именно в распространении масштабном карт “Мир”, – отметила глава ЦБ РФ.
та да. такой "мир" во всем мире начудили, что теперь готовятся не только к блокаде, но и полноценной войне. казалось бы - ХХIвек, а все туда же. спираль, не иначе. климактические идиоты с комплексом наполеона никогда не переведутся. наверное, при выборах в любой стране надо уже обращать внимание на рост и амбиции "из грязи в князи". и своим не помогут и остальным доставят неприятностей
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
3
like
3
bad
shockingly
answerview
А ще в Кременчуці буде метро 03_biggrin

220 000 жителей и метро? 30_crazy
like
bad
shockingly
answerview
Збудували б того моста ближче до Горішняка.... 30_crazy
like
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview

а це привіт з 2016 - дещо досі не змінилося...

Miroslav Oleshko
22 березень 2016 р.
Все вірно Ігор Ронович.
Іронія в тому, що цей гнівний маніпулятивний пост про Яресько пише "права рука" Тимошенко, яка 2 роки свого прем'єрства спромоглася:
1) Набрати кредитів $23 млрд. За 2 роки. Нагадаю. Янек за 4 роки набрав $33 млрд. А Яwенюк з Яресько зменшили борг на $7,7 млрд.
2) Укласти "прекрасну" газову угоду з Газпромом по ціні $490 за 1000 кубів. Але навіть не це страшно, а те, що в угоді був закладений принцип "бери або плати", згідно якого ми мали купляти газ, який нам нафіг не потрібен, а якщо не купляти, то платити за те, що не купили.
3) Вбухати в нікому не потрібні банки Родовідбанк, Газбанк мільярди державних грошей. Тільки по Родовідбанку бул вбабахало близько 13 мільярдів державних коштів. Я вже не говорю про пільгові кредити, які пробивав уряд Тимошенко для всяких Кость Живаго.
4) Довести до стану повного пздца Нафтогаз, абсолютно неадекватними рішеннями і розпилами бюджету цього підприємства.
5) Довести до банкрутства чи до повного коллапсу купу державних підприємств.
6) Не маючи джерел фінансування, перед виборами купляти людей за "юліну тисячку", яку зараз приходиться віддавати з відсотками і в доларовому еквіваленті.
7) Віддати всі ключові державні тендери своїм людям. Так потім янек робив... Янек був узурпатором, а Юля в бєлом 01_smile
8) Зробити так, що починаючи з вересня 2009 року по кінець каденції Тимошенко, держава просто не виконувала свої зобовязання перед виконавцями робіт за державні гроші, бо в "казначействі не було грошей".
9) Зупинити процес вступу в НАТО
10) Остаточно розвалити армію
11) Хіхікати з хлом, після нападу на Грузію та анексії Абхазії і Пд.Осетії. Очевидно, Тимошенко подобався такі підходи хла.
12) Я вже не говорю за всякі "ширки", лозінських і інші зашквари пані Юлі.

І промовчу вже за зашквари 2014, серед яких: вимога здатися на милість хлу навіть не мобілізуючи армію, ручкання з бандитами в Донецьку, захист сепаратистського мусора з Одеси, який винуватий в подіях 2.05.2014. і багато чого іншого...

Тому, шановний мій пане власенко, скажу вам наступне: ви будете мати право на критику тільки після того, як ви і ваша антидержавна зграя почне відбувати заслужене покарання в "местах не столь отдальонних". Бо саме ви, ваша партія і ваш "лідер" великою мірою винуваті в ситуації, в якій країна опинилась сьогодні.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.03.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
та да. такой "мир" во всем мире начудили, что теперь готовятся не только к блокаде, но и полноценной войне. казалось бы - ХХIвек, а все туда же. спираль, не иначе. климактические идиоты с комплексом наполеона никогда не переведутся. наверное, при выборах в любой стране надо уже обращать внимание на рост и амбиции "из грязи в князи". и своим не помогут и остальным доставят неприятностей

надіюсь по ним вальнуть ядеркою ще до того як вони рипнуться по-серйозному.
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
Крим це Україна!
За 25 років Україна нічого не робила для інфраструктури Криму - роіся 24 сьогодні не пам'ятаю з якого приводу

Червоненко проводив в криму чемпіонат з раллі там була асфальтова і гравійна гонка...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
Yakov Gopp
Я тут кое-что интересненькое нашёл по поводу Евровидения. Так вот, как оказалось представителям стран бывшего СССР не впервой было оказаться в списках не допущенных или отказавшихся для участия в конкурсе Евровидения. Итак, всё по порядку.
С 1995 по 1998 - отказ Литвы и Эстонии от участия в конкурсе по экономическим причинам.
1996 - РФ - недопуск - причина правовая - Накануне конкурса жюри не допустило российского участника (Андрей Косинский с песней «Я это я»), так как он не набрал достаточное число баллов в специальном отборочном туре (второй по счёту случай в истории конкурса).
1998 - РФ - недопуск - причина правовая - Недопуск оргкомитетом конкурса по причине низкого рейтинга России в конкурсе (по результатам предыдущих участий в конкурсе). Конкурс не транслировался в России в прямом эфире.
1999 - РФ - недопуск - причина правовая - Отказ от трансляции конкурса в 1998 году в России телеканалом «ОРТ», недовольным недопуском России на конкурс. Согласно регламенту конкурса, только страны, транслировавшие конкурс в прямом эфире, допускаются к участию в следующем конкурсе.
2000 - Литва - отказ - по экономическим причинам.
2003 - Литва - отказ - по экономическим причинам.
2007 - Азербайджан - недопуск - причина политическая - Недопуск, так как телеканал «AzTV», подавший заявление на членство в Европейский вещательный союз, был охарактеризован как «излишне проправительственный».
2009 - Грузия - недопуск - причина политическая - Песня, которая должна была представлять Грузию, была дисквалифицирована из-за двусмысленного в политическом смысле названия «We don’t wanna Put In», которое на слух воспринималось омофонично с «We don’t wanna Putin», что могло намекать на действующего на тот момент премьер-министра России Владимира Путина. После заявленного протеста в Европейский вещательный союз и последовавшего предложения изменить выбор песни, Грузия приняла решение отказаться от участия в конкурсе.
2012 - Армения - отказ - причина политическая - «Враждебное отношение азербайджанцев к армянам» (цитата из официального обращения Общественного телевидения Армении). Конкурс «Евровидение-2012» проходил в Баку, столице Азербайджана.
2015 - Украина - отказ - причина политическая - 19 сентября украинский вещатель Первый национальный объявил о тайм-ауте в участии страны на год по причине финансовых и политических нестабильностей в стране. Война.
2017 - ????
P.S. Так что если Украина по политическим мотивам даст отказ РФеи, то им не привыкать. Как говорится, не впервой. Да и международная дирекция конкурса тоже не против. Пора уже и привыкнуть.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
22.03.2017 р.
answerview
Helgi Sharp
В Киеве 20 градусов тепла, цена на Brent впервые с ноября 16-го упала ниже $50, Садовой уехал в Чернобль искать полигон для своего мусора, к Парасюку второй день подходят странные люди и говорят странные вещи, Евровидение впервые пройдёт без мокшан, а значит и политики. Это украинская весна, малята...)

Ещё один позитив: Саудиты стремительно вытесняют Россию из Китая.
Это стало известно из совместного заявления Пекина и Эр-Рияда по итогам визита саудовского монарха в Китай.
В частности, король Салман подписал 14 соглашений с Пекином на сумму 65(!) млрд. дол. в первый же день своего визита, в том числе о значительном увеличении поставок нефти.
P.S. В начале марта саудиты, которые конкурируют с русскими за статус крупнейшего в мире поставщика нефти, на встрече с американскими нефтекомпаниями сообщили, что ОПЕК не станет продлевать глобальный нефтяной пакт, чтобы не дать ходу добычи сланцев в США. А это значит, что цены на нефть просто обречены возобновить своё падение. Ну что ж, всё по плану...)

Процесс пошёл...
Российские банки начали откровенно демпинговать при продаже своих дочек для того, чтобы поскорее убраться из Украины.
Так, на следующей неделе может быть объявлено о покупке украинского филиала Проминвестбанка венгерской группой ОТР.
Греф сегодня тоже заявил, что активно ищет покупателя для своего Сбербанка.
Исходя из этого, надеюсь, что в течение 2-3 лет в Украине не останется российского банковского капитала, что наряду с энергетической независимостью от страны-агрессора, должно принести Киеву независимость финансовую.
К тому же, в стране останутся совокупные средства этих финучреждений (порядка 150 млрд. гривен), что не позволит нарушить общий баланс украинской банковской системы.
P.S. У Сирожи энд компани, правда, могут начаться проблемы с оплатой их непосильного труда, но ближайший банкомат Сбербанка будет не так уж далеко - в Ростове.)
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин