MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
07.08, 22:45
31
+18 °С
Вітер: 3 м./с., Півн
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3075493
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
04.04.2017 р.
answerview
Жена президента задекларировала аренду жилья в Испании у своего мужа.

Марина Порошенко, жена Президента Петра Порошенко, в июле 2016 года потратила 11,7 тыс. евро на аренду жилья в Малаге, Испания. Эти деньги она заплатила юридическому лицу ТОВ "Ферувіта С.Л." (Feruvita S.L.), которое принадлежит ее мужу. Об этом свидетельствуют данные Единого государственного реестра деклараций лиц, уполномоченных на исполнение функций государства или местного самоуправления.

Всего за 2016 доход Марины Порошенко составил 75 тыс. гривен. Их она получила по основному месту работы в "Благотворительном фонде Петра Порошенко". В "Международном инвестиционном банке" у нее 115 тыс. грн и EUR4,3 тыс.

Также у Марины Порошенко задекларирована квартира в Киеве площадью 80,66 кв. м, ею она владеет совместно с сыном. Еще в ее собственности земельный участок площадью 1,9 тыс. кв. м и дачный дом площадью 344 кв. м в Бориспольском районе Киевской области.

Во владении у жены Порошенко автомобиль Jaguar XF 4/2 Lv8 2008 года и гараж площадью 24 кв. м в Киеве.

Супруга президента также указала в декларации наручные часы Hublot, браслет из желтого золота Cartierи еще один индивидуальной работы, браслет, кольцо, серьги и колье Carrera y Carrera, ювелирный набор (кольцо и серьги из белого золота с бриллиантами) и серьги индивидуальной работы, кольца и серьги Dior, обручальное кольцо и серьги Leo Pi33o, кулон Carrera y Carrera, бусы и серьги из белых жемчужин Damiani.

Кроме того, она задекларировала шубу из черной стриженой норки Annabella, шубу из черной норки Rinoi, полушубок из соболя Simonetta Revizza, женские сумки Fendi (приобретена в сентябре 2014 года), Dior, Chanel.

Как сообщалось, Порошенко задекларировал 12,3 млн гривен доходов за 2016.

http://ukranews.com/news/489473-zhena-prezydenta-zadeklaryrovala-arendu-zhylya-v-yspanyy-u-svoego-muzha
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
04.04.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
як тільки ти розберешся хто і які бабки проганяв через російські банки = моя відповідь тобі буде непотрібна

якщо коротко - до замуровування і блокування - кацапські банки тут були фінансовим якорем = весь час тягли бабло із материнських структур і баластом = продать їх булонеможливо
сала йогу = редутники не промах. дали кацапам розрулить ситуацію - почитай хто такий Норвік і як він став європейською структурою

зустрічне питання = хто заставляє українських патріотів нести гроші в кацапен рейхс банк?
1,7 млн українців тримають гроші в банках з російським державним капіталом. Про це повідомила заступник голови Національного банку Катерина Рожкова. "Банки з державним російським капіталом є докапіталізованими, ліквідними. Виконують нормативи Національного банку", - уточнила Рожкова. У банках з російським капіталом українці мають вкладів на 21 млн грн. За її словами, нині вкладники цих банків не мають можливості скористатися своїми грошима через блокування банків.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/03/23/234223-stalo-vidomo-skilky-ukrayinciv-trymayut-groshi-rosiyskyh-bankah
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
Россия хочет заблокировать в Совбезе ООН дебаты о правах человека 34_wacko2
"Заместитель постоянного представителя России в ООН Петр Ильичев отверг сам тезис о том, что нарушения прав человек представляют угрозу международному миру и безопасности."
https://www.svoboda.org/a/usa-russia-un-human-rights/28409144.html
like
bad
shockingly
04.04.2017 р. відповів для cem  
answerview

С точки зрения истории которую здесь уже забывают это попахивает эпохой сталина.

Ага,"шоколадники" в сибирских *бенях уже кучу гулагов понастроили!А сколько наголодоморили!!!

Может мало кто помнит и знает что при сталине был не только гулаг. Но и налоги драли за каждое дерево, за живность во дворе и так далее. Разве сейчас ми идем не к этому.  Налог на землю у нас был 2 грн сотка, при яныке стал 4.2 грн сотка. При Яценюке 110грн сотка сейчас поскольку привязан к минималке будет 220грн. Это та земля что возле дома.  Пром там еще веселее. Просветите меня, это что уменшение налогов или они может быть остались те же. Как обещали не далече как перед новым годом.

Если хочется в Европу,если хочется жить не в совковом говне,если хочется отгородиться от парашкиной орды высоченным забором,то будьте добры и налоги платить в соответствии с правилами Евросоюза.И не понимать этого может только конченый лох!Мы сейчас только на начальном этапе,а уже всрались!Не xeр тогда было рыпаться во "всякие там Европы",а сидеть тихонько и посасывать у путьки фуёк! 13_evil
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview
вікно більше - в нього пролазить легше
тренер по виживанню нас мелких вчив = вікно метро "КАЛЬОНКА" при ударі воно лопається все. ослабіває в кріпленнях і випадає суцільним пластом БЕЗ ГОВТРИХ СКАЛОК. Незнаю чи він сам пробував, тобто чи був у нього особистий досвід на натурі, але фотки у нього були. А оскільки бокові вікна автобусів також "кальонка" = я бачив як вони розбивають = кірпіч у вікно ніби застряє. а потім на підлогу падають бризки скла розміром 4-5 мм (чесно це було дуже гарно, хоча потім дуже дуло в салон)

це безпека про яку повинні знати усі = це мають розповідать в ШКОЛІ. я так попав, що БЖД безпеку життє-діяльності я вчив аж на 3 курсі у старого маразматика (мобілками можна зварить яйце, монітори випромінюють рентген промені, захисту від спіду німа. за нами слідять, всі баби з хлорелами = тому у мене нема мобілки і я живу сам з тараканом)

якбите що давали в ДОЕЦі було в школі = народ би виживав у багатьох ситуаціях
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
Міжнародний валютний фонд в зв'язку з блокадою ОРДіЛО і втратою контролю над розташованими там підприємствами погіршив прогноз зростання валового внутрішнього продукту України в 2017 році з 2,9% до 2%, і дещо поліпшив його на 2018 рік - з 3% до 3,1%.
Згідно з оприлюдненими Фондом матеріалами, другим негативним наслідком стане розширення дефіциту поточного рахунку платіжного балансу в нинішньому році з 3% ВВП до 3,7% ВВП, а в наступному - 2,6% ВВП до 3% ВВП.
У той же час, МВФ підтвердив свій прогноз інфляції 10% в 2017 році і 7% - в 2018 році і навіть дещо поліпшив оцінку дефіциту бюджету з 3,1% ВВП до 3% ВВП в цьому році і з 2,6% до 2, 5% ВВП - в наступному. Такий прогноз збігається з оприлюдненими раніше прогнозом Національного банку України.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
04.04.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
Якщо у нашої людини є свобода вибору, вона чогось вибирає кріпацтво...
like
bad
shockingly
04.04.2017 р. відповів для Grom  
answerview
як тільки ти розберешся хто і які бабки проганяв через російські банки = моя відповідь тобі буде непотрібна.

... В сентябре 15 года банк Финансы и Кредит, который в десятке самых крупных в Украине был приказал долго жить, месяцев 4-5 вкладчики и я в том числе, начали получать свои кровные через российский Альфа банк.
Какая такая веская причина была, спонсировать банк с российским капиталом? В то время наши украинские скачивались на дно, без помощи государства.
Без твоей помощи никак, ты гуру в делах про властной партии.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 04.04.2017 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
answerview
зустрічне питання = хто заставляє українських патріотів нести гроші в кацапен рейхс банк?

В Украине каждый пятый а то и чаще, поклонник путина, или на пример получают переводы с раши со своих гастарбайтеров. Не все же патриоты или головой думают...
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 04.04.2017 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
http://edition.cnn.com/2017/04/04/middleeast/idlib-syria-attack/index.html
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
ага = а на вакарчука дехто пеніс поклав, бо йому болить теракт в пітері

посольство агресора сьогодні
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
ага = а на вакарчука дехто пеніс поклав, бо йому болить теракт в пітері
посольство агресора сьогодні

И что?
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
Денис Андрус
Яны Капу, он же Красноперекопск, водопровод в квартире.
Система водоснабжения все больше получают "добавку" из морской воды, которая в нее просачивается. Иногда - с водоросоями.

С каждым днем Крым все больше превращается в соленую пустыню.
Роспотребнадзор еще в 2016 году сделал анализ, который показал глубоко печальную картину: питьевая вода содержит хлоридов 858,9 миллиграмма на литр (при норме 350), общая минерализация 2462 (при норме 1000) и общая жесткость 25 миллимоля на литр (при норме 7,0).
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
Я дочекаюся долара по 40? - вже квартал пройшов, мені здати треба. 10_ireful2

Європейський Союз перерахував Україні другий транш макрофінансової допомоги в розмірі 600 млн євро. Про це повідомив президент України Петро Порошенко.
2
like
2
bad
shockingly
answerview
1. офіційно Альфа не російський... (тому АТО. не війна)
Альфа-Банк Україна - це великий український комерційний банк з міжнародним капіталом, який входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings SA (ABHH) з головним офісом у Люксембурзі. Холдингова компанія має інвестиції в низці банківських груп на території країн СНД і Європи, зокрема, операційні компанії (банки) ABHH знаходяться в Україні, Росії, Казахстані, Білорусі та Нідерландах. Власниками ABHH виступають Михайло Фрідман 36,47%, Герман Хан - 23,27% (обидва - громадяни Ізраїлю, проживають у Лондоні), Олексій Кузмічьов - 18,12%, Пьотр Авен -13,76%, Андрій Косогов - 4,08% (всі троє - громадяни РФ, проживають в Москві), а також The Mark Foundation for Cancer Research - 4,03%. За класифікацією НБУ входить до групи "банки іноземних банківських груп".

2. це не Гонтарева. а умови договорів (нафіг розбираться = зрада!)
Альфа-Банк Україна в рамках співпраці з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з 19 вересня почав новий етап виплат вкладникам банку «Фінанси і Кредит», який зараз знаходиться в процесі ліквідації. Виплати за даним реєстру триватимуть до 31 жовтня.

Відповідно до поточного реєстру вкладників буде виплачено 40,5 млн гривень, що становить майже 24 тис. вкладів. Найбільша кількість компенсацій припадає на Київ і Київську область, також передбачені виплати вкладникам Волинської, Закарпатської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей.

Також наразі Альфа-Банк Україна продовжує виплачувати кошти клієнтам неплатоспроможного банку «Михайлівський». Так, вже відшкодовано 41,2 млн гривень, що становить 68% від загальної суми за поточними реєстрів.
https://alfabank.ua/about/press/alfa-bank-ukrayina-prodovzhuye-viplati-vkladnikam-banku-miha-1489

3. коли гроші під 27,5% вкладав - на портрет банку дивився?
http://plus.bankografo.com/banks/finance-and-credit.html

а так ТИ в усьому правий = це все ГОНТАРЄВА!!! ату її!
п.с. твій прогноз = який наступний лопне?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
вікно більше - в нього пролазить легше
тренер по виживанню нас мелких вчив = вікно метро "КАЛЬОНКА" при ударі воно лопається все. ослабіває в кріпленнях і випадає суцільним пластом БЕЗ ГОВТРИХ СКАЛОК. Незнаю чи він сам пробував, тобто чи був у нього особистий досвід на натурі, але фотки у нього були. А оскільки бокові вікна автобусів також "кальонка" = я бачив як вони розбивають = кірпіч у вікно ніби застряє. а потім на підлогу падають бризки скла розміром 4-5 мм (чесно це було дуже гарно, хоча потім дуже дуло в салон)

це безпека про яку повинні знати усі = це мають розповідать в ШКОЛІ. я так попав, що БЖД безпеку життє-діяльності я вчив аж на 3 курсі у старого маразматика (мобілками можна зварить яйце, монітори випромінюють рентген промені, захисту від спіду німа. за нами слідять, всі баби з хлорелами = тому у мене нема мобілки і я живу сам з тараканом)

якбите що давали в ДОЕЦі було в школі = народ би виживав у багатьох ситуаціях
каленка - т.н. сталенит. однослойное стекло, которое при ударе рассыпается на мелкие кусочки. но оно довольно таки живучее. к примеру, его разбить точечным ударом намного проще , чем ногой. ну, не знаю. зажатым в кулак ключом от квартиры. а ногой вышибить его проблематично. оно дает специфический голубоватый отблик.
второй тип - это "триплекс". их, как правило, устанавливают на лобовухи. там несколько слоев стекла, между ними пленка, удерживающая. но они более опасны, т.к. иногда при ударе от пленки отслаиваются куски такие стекла, что на скорости насквозь прошить могут. если видел машинки с трешинами на лобовухе, но держится - это оно. старенькие автобусы так часто катают.
п.с. а по поводу инструкций и техники безопасности ездок верно сказал. стадное чувство, ЧиЧиВэ - человек человеку волк. каждый сам за себя. да и в приливе адреналина мозг отключается наглухо, срабатывает инстинкт самосохранения. та же каленка останется осколками в резиновом уплотнителе. будешь перелезать - все себе порежешь и не почувствуешь. лишь потом оценишь.
было такое. в запаре босиком по стеклу бегал и ничего. а через сутки прошел всплеск адреналина и пришла боль. ноги разрезаны были некисло. ни стать ни почесать ни помыть...
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
04.04.2017 р. відповів для User  
answerview
Якщо у нашої людини є свобода вибору, вона чогось вибирає кріпацтво...

...і щоб усе було на шару, або хоча б по 2-20 и 3-02!Як при тому комунізму,або десь там поруч!!! 17_wink

03_biggrin
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
последний месяц пользовался электроконвектором. накрутило 230 грн. конвектор "умный", с терморегулятором. топить газом весь дом не видел смысла. дровами/углем - дорого. и зачем? живу на 2 этаже. 1 - только для хознужд.
пока терпимо. но если начнут считать за метраж трубы газовой - пошлю всех навиг и буду спльзовать сжиженный газ для плиты (жиклеры есть). но платить за воздух не буду из принципа.  пофиг, что пугают боьлшой стоимостью подключения..
надо - бойлер воткну в паралель с двухконтурным "вайландом". до зимы будет ясно.  есть летниййвыручит душ - выручит
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
04.04.2017 р.
answerview
15_badgrin  
3
like
3
bad
shockingly
04.04.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
спс за лікбез (справді - не стібусь)
так в маршрутках тому і висять молоточки - у випадку аварії розбить скло

мені отакі подобаються - кастетом можна потім осколки вибивать

тріплекс у мене на Ланосі зловив камінь ще 3 роки тому. згідно ПДД їздить так ніззя, але тріщина не розповзається - лише зовнішнє скло гепнуло. внутрішнє без змін

а коли я в Таврії закрив ключі = то я бив боковушку. Реально треба некисло гепать = доречі воно пружинить (я мало в собі в лоба не зарядив) але коли лопнуло = все розкололось в дрібну тріщинку (навіть та частина. що затискається знизу в приводі підйомника). порізать руки в мене не вийшло

Roman Zaitsev
ПОГОВОРИМ О ВЗРЫВАХ В ПИТЕРЕ
Вчера, буквально сразу же после того, как стало известно о трагедии, ряд российских прокремлевских сми сообщили о двух взрывах в метро. Об одном в поезде, а об одном на станции. Особо старалось Lienews. Пресс-секретарь путина Песков также заявил, что царю доложено О ВЗРЫВАХ (во множественном числе).
Лишь позже стало известно, что был только один взрыв в вагоне поезда. Второго взрыва - не было. Но, ... вскоре на станции (!) было "найдено" второе взрывное устройство, закамуфлированное под огнетушитель, которое почему-то не сработало. Оно, как потом сообщили, было "обнаружено и обезврежено" взрывотехниками.
Как бы все понятно и дальнейшие комментарии излишни. Чей след - тоже понятно.
Тем, кому не дошло, рекомендую прочесть книгу покойного Литвиненко "ФСБ взрывает россию".
Может дойдет?

трохи пройшовся з порохоботами по аках тих, хто нашого співчуття прагне
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин