на меня свалилось много перемен: теперь я холост по факту. сменил место работы.
зп стала больше, вот и задмываюсь, куда про уму потратить. хотя, есьт намерение свалить в квартиру и не задаваться тупоорылыми заботамаи
п.с. еще и курица одна кинула. 6 штук зелени торчит и от всего отрекается. по суду - не вариант. только гранату в окно. тодже не подходит. хай удавится
Шось мені твій настрій не подабається...дєдушка з за тебе не спав всю ніч, думав як те підбадьорити...
Ну, по- перше Хуйло вже дожимає останні золоторесурси і починається саме інтєресне попереду;
по-друге, "жена ушла"..."ми расталісь"...це не так на самому ділі. Вона просто
знайшла більш легку здобич, і перестала тебе мучать
по-третє, "зп стала больше, вот и задмываюсь, куда про уму потратить" це плюс! Бо була б жінка, ти б цієї проблеми і не мав би...
по-четверте - квартіра! Синку (вибач шо так до те звертаюсь), ти дійсно готовий до такого випробування? Шо дєдушка має на увазі! Це сусіди. Один з них буде 100500% по ночах стягувати сміття з баку до себе у квартіру, інши не схочуть сдавати нещасні 300грн на заміну дроту, шо горить постійно...І всі ви дружно будете сидіти без світла орівшим нолем у підїзді і радіти. Собаки сруть прямо біля підїзду, бляді палять не у себе на балконі, а прямо біля твоєї двері, гандони, наркомани...ну це так, тільки наброскі. Може в тебе в квартірі все складеться щасливо, ти готовий зіграти у цю рулєтку?
Ще бува сусіда кришкою йобнуло по голові і він впав у клімакс, а ще вчора він з тобою здоровкався як давній приятель...А вєтєрани??? Це вопще отдєльна пєстня! Коле тобі всі чотири колеса кожні два тижня і всі чотири! (бо ти йому "нє нравишся")...да,да...було в мене і таке.
пс. Друже, в мене сват холодильщик промисловий і він змонтував собі у домі тєпловий насос. Газ у домі тепер і наер не потрібен. Жре у лютий мороз десь 500кВт на 120 кв м2 у місяць на всю хату, це загалом із всіма компютерами, лампами, холодильником і т.д.
Виивчай, що не зрозуміло, питай https://www.forumhouse.ru/forums/645/ Вдачи, та не сумуй, життя тільки починається.
Почему до сих пор нет маек, акций, наклеек и прочего на тему "Я люблю ГАИ"? Я бы купил...