MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
05.08, 06:29
32
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3069300
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
20.04.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
знайцшов аналогічне

а по іксперду-соплежую? тобі подобається його росказні про бальшу палітіку та іхтамнетов? чи ти для загального розуміння це дивисся?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
20.04.2017 р. відповів для August  
answerview
Ты смотри впервые поставился плюс. Критика и на форуме имеет действие. Согласен , плевать что думают за бугром , главное что бы у нас все было хорошо, и было движение вперед.  Пока хорошего мало.

А мне вот не пофигу о чем думают свинособаки, так как они есть зло, и не знаешь что от них ожидать, а по поводу что бы у нас все было хорошо, я писал выше, не надо создавать гражданский конфликт в стране.

А ти забий на них, і нічого хорошого не чекай.
А що би  було добре і не було громадянського конфлікту-потрібно, щоб закони працювали не лише для бідних, але й для багатих, що б не було корупції, що уряд працював, що б президент країни мав успіхи не тільки в зовнішній політиці, але й всередині країни. 01_smile

Юр, вроде бы взрослый человек, а тупишь, как бы мне не нравился президент и нынешняя власть, я отлично понимаю что если бы порох не решал вопросы внешней политики, то Украины как государства, может бы уже и не было, а если бы и было то под пяткой у москалей или поделенное на Х знает сколько частей. А то что гнать нынешнюю власть надо так я ЗА!!!

Зря ты эту тему поднял - щас он научит тебя как правильно 08_lol

"Платон мне друг,но истина дороже!!!" 66_pardon   Зрада!!!!!   83_clapping   83_clapping
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 20.04.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
20.04.2017 р. відповів для Grom  
answerview
знайцшов аналогічне

а по іксперду-соплежую? тобі подобається його росказні про бальшу палітіку та іхтамнетов? чи ти для загального розуміння це дивисся?

А сколько тебе лет?,общаешься как школьник начальных классов,ссылки на мультики предлагаешь,"пургу несешь".
4
like
2
bad
shockingly
2
answerview
це міняє суть питання?
спілкуюсь так як і ти = ти кинув ссилку на ядрьону муть = якийся xep 40 хвилин мені мозок паплюжив... я чесно намагався внікнуть = я хотів зрозуміть
НАЩО ТИ КИНУВ ЦЕ СЮДИ??? як воно стосується України?
сидить чмошник на кухні і кругом ЗРАДА, а "їх тамнет" і "народнає вастаніє в данецке" в одному реченні його ніфіга не топорщать... і про стрількова він в курсі, але в Україні гражданская війна кацапів проти гАмерікі

як у тебе мозок не взривається таке дивиться, якщо ти його дивися регулярно? то ж не кісільов - гумористична передача в недільний вечір...

а мультик я тобі вставив = бо там імперія не менш підступна, і своя РПЦ у них є, і як завжди гІмперії заважає Республіка...
а ще на Орд Мантелі гІмперія підтримує "сепаратістів", але "їхтамнет"... якось так
п.с. а ще там гІмперія кричить, що роздавить республіку і за два тижні буде на Корусканті... вже 3 роки як два тижні (не стібусь - реально співпадає)

а тобі скільки років? спілкуєшся як зарозумілий черствий сирник
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
це міняє суть питання?
спілкуюсь так як і ти = ти кинув ссилку на ядрьону муть = якийся xep 40 хвилин мені мозок паплюжив... я чесно намагався внікнуть = я хотів зрозуміть
НАЩО ТИ КИНУВ ЦЕ СЮДИ??? як воно стосується України?
сидить чмошник на кухні і кругом ЗРАДА, а "їх тамнет" і "народнає вастаніє в данецке" в одному реченні його ніфіга не топорщать... і про стрількова він в курсі, але в Україні гражданская війна кацапів проти гАмерікі

як у тебе мозок не взривається таке дивиться, якщо ти його дивися регулярно? то ж не кісільов - гумористична передача в недільний вечір...

а мультик я тобі вставив = бо там імперія не менш підступна, і своя РПЦ у них є, і як завжди гІмперії заважає Республіка...
а ще на Орд Мантелі гІмперія підтримує "сепаратістів", але "їхтамнет"... якось так
п.с. а ще там гІмперія кричить, що роздавить республіку і за два тижні буде на Корусканті... вже 3 роки як два тижні (не стібусь - реально співпадає)

а тобі скільки років? спілкуєшся як зарозумілий черствий сирник

Ссылку я давал ,вот ,на 8 мин.https://www.youtube.com/watch?v=tls19slw_ga.Видео для думающих людей,в нем рассказано,что США в Сирии открыто разбомбили российскую авиабазу с ихтамнетами и рассия ничего в ответ не смогла сделать,тупо "надули губы"
Вот интересный комментарий:" Я так думаю что из Сирии будут драпать также как и из Афгана . А Халифат или Чуркестан уже давно в Москве . Портай-геносса из Грозного рулит и только назначает гебешнику сколько надо подать. По расходам ,Чечня сегодня заменила все дружественные народы СССР вместе взятые с той только разницей что русских там вырезали сразу и навсегда. И надо сказать в этом плане Кадыров прав . Все Путинские партнёры ,нанотанки ,банки в банках и скупка амерских облигаций . Все эти штучки еврейские "денег нет ,но вы держитесь"....... Я даже не могу себе представить куда Пукин будет эмигрировать по случаю 3 Чеченской?".
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview
я подивився все, у мене мало не поплавився мозок
навіть цей імперський виродок визнав, що путін хуйло
соснули - трампового томагавка і ладно
це тяжка втрата  65_vava  12_cray

тут свої ЗРАДИ хватає, нашо нам кацапська?
Який порошок в Укрпошті
http://biz.nv.ua/ukr/experts/bova1/jakij-poroshok-v-ukrposhti-1000377.html
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
answerview
я подивився все, у мене мало не поплавився мозок
навіть цей імперський виродок визнав, що путін хуйло
соснули - трампового томагавка і ладно
це тяжка втрата  65_vava  12_cray

тут свої ЗРАДИ хватає, нашо нам кацапська?
Який порошок в Укрпошті
http://biz.nv.ua/ukr/experts/bova1/jakij-poroshok-v-ukrposhti-1000377.html

Твой маленький мозг не может понять-чем слабее раша тем ей меньше дел до Донбасса и Украины,меньше подвоз снарядов,градов,патронов,танков и прочей фигни производящейся на заводах Донецка и отправляющихся в Луганск,под Широкино и т.д. 27_dash
like
bad
shockingly
answerview
мій малюСІНЬКий мозок не доганяє - нащо дивиться такий відвертий ШЛАК
є Сотник, є КамікадзеДед, є Паша Дальнобой, є Оmtv
це тілько ті, яких одразу згадав

і у тебе застарілі данні = всю зброю ЇХтамНети викопали в хаштах
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
20.04.2017 р.
answerview
Галоперидол для подписчиков Антона Геращенко

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
3
like
1
bad
shockingly
2
20.04.2017 р.
answerview
Я вообще не против)
В Гватемале местные жители сожгли заживо мэра города
http://www.gorod.lv/novosti/261069-v-gvatemale-mestnye-zhiteli-sozhgli-zazhivo-mera-goroda
like
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
19.04.2017 - Венесуэла. Каракас

https://twitter.com/Segozavr/status/854791082181369858/photo/1?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=Barsyaka1&utm_content=854792301415211009
Комменты рулят))))))
1
like
1
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
Блумберг - это как Жириновский... много вбросов через него.
Что это, если не анексия?
У Кремля нет желания присоединять Донбасс к России или признавать его как государство. Вместо этого руководство России намерено провести «поэтапную» интеграцию Донбасса, пишет bloomberg со ссылкой на свои источники

Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/politics/20/04/2017/58f86ec39a79476322782e7a
like
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
Нєвзоров.

Дизель - наше всьо!
Змінено: 20.04.2017 р., znv
like
bad
shockingly
20.04.2017 р. відповів для znv  
answerview
Нєвзоров.

Только вот не пойму я зачем он на протяжении 3-х передач настаивает на чисто религиозной тематике терракт в Питере...
like
bad
shockingly
answerview
Нєвзоров.

Только вот не пойму я зачем он на протяжении 3-х передач настаивает на чисто религиозной тематике терракт в Питере...

Теж не розумію.
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
answerview
Нєвзоров.

По инерции,часто любит говорить на религиозные темы,он очень начитанный и не глупый,технично тролит верующих с благодатным огнем(собрались двоечники по химии 08_lol )
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Нєвзоров.

По инерции,часто любит говорить на религиозные темы,он очень начитанный и не глупый,технично тролит верующих с благодатным огнем(собрались двоечники по химии 08_lol )

Неее. Он целенаправлено это делает. Уводит от мнения большинства и мысли "кому это выгодно". А уверенность держится только на том, что кто-то из знакомых "спецов" ему сказал что-то типа: "это невозможно потому, что доверять ТАМ нельзя никому и рано или поздно это всплывет". А полоний (об убийстве Литвиненко) тоже в то время можно было взять свободно и ФСБ тоже не виновато, так как Луговой абсолютно тупой и перепачкал полонием половинуЛондона..... но то, что Луговой после этой истории стал депутатом - Невзоров промолчал.  Я бы понял, если бы Невзоров был военным (они легкоубеждаемы), но увы, он не военный, а журналист.
Причем донбасский вариант даже допускает (как самовзрыв), но ФСБ-шный - категорически нет.
Змінено: 21.04.2017 р., August
like
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
По словам специализированного антикоррупционного прокурора Назара Холодницкого Мартыненко задержан по делу о закупке ВостГОКом уранового концентрата.
Це вже занадто серйозно, Мартиненко зробив Президентами Ющенка і Порошенка.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 20.04.2017 р., User
1
like
bad
shockingly
1
20.04.2017 р.
answerview
Высший административный суд Украины отказал бывшему генеральному прокурору Виктору Шокину в рассмотрении иска о восстановлении в должности генпрокурора

Источник: http://ru.golos.ua/suspilstvo/sud_ostavil_bez_rassmotreniya_isk_shokina_o_ego_vosstanovlenii_v_doljnosti_genprokur
Golos.ua © 2015
1
like
1
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
міксан знову на мінусі спалився 03_biggrin
Змінено: 20.04.2017 р., User
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин