MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
05.08, 03:56
29
+21 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3068970
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
20.04.2017 р.
answerview
ВИНТОВКА С ИМЕНЕМ
Винтовка, что обрела имя. А вы думали, как это происходит? #marco

Два дня назад ещё одна винтовка получила имя…

Хм, как-то пафосно и непонятно. Наверное, начну с самого начала.

Самая горячая точка на карте — линия под Мариуполем. Боевики вовсю работают всем дозволенным и недозволенным спектром вооружений, пытаясь выбить морпехов с их позиций. Все эти попытки неизменно заканчиваются тем, что бойцы недореспублик получают по зубам. Линия сминается, уплотняется, серые зоны исчезают, обе стороны бьются за малейший приоритет на данном театре боевых действий.

Когда дистанции между противником и морпехами сократились до 450–1250 метров, противник отреагировал очень оперативно.

В Саханку и Коминтерново зашло подразделение российских снайперов. Мы не знали — это рота снайперов, взвод или отдельные группы. Знали, что россияне, знали, что снайперов стало много. А ещё мы по перехватам слышали радость орков — мол, будут «укроп косить».

За две недели погибли три парня. От снайперов. Дистанции и «лысая зелёнка» играли против морпехов.

За пять месяцев ни единого погибшего. А тут три. За две недели. Мы были в ярости. Морпехи, их командир, волонтёры, связанные с 701-м батальоном морской пехоты… Помню ощущение, когда совсем опустились руки. Я был на этих позициях, знал их. Я прекрасно понимал, что при такой насыщенности снайперами эта линия превращается в тир. Только вместо мишеней — морпехи.

Погибших похоронили. Я тогда ещё написал, что морпехи — приличное общество и будут мстить. Никто не собирался прощать смерти побратимов. Потери противника должны были быть на порядок выше, чтобы можно было говорить о том, что долг уплачен.

А после этих событий я сидел с одним парнем в Водяном и разговаривал. Водяное под Мариуполем — это вообще такое село, куда съезжаются все, от военных, до добровольцев. Парень, сидевший передо мной, был военным.

Он был снайпером.

— Нас как пожгли летом, так и ходим с одними СВД, — продолжал свою историю снайпер. – Кто-то слил инфу. САУшки отработали по нам чётко. Три дома сгорело с оборудованием. Работать банально нечем, для СВД дистанций почти нет, а где есть — там можно выползти только раз, билет в один конец, все места пристреляны. А у них снайпера хорошие. Нам бы помощь.

— Я вам помогу, — всё, что смог сказать я тогда. — У вас будет всё, что вам надо. Лишь бы у этих тварей земля под ногами тут горела. Лишь бы они крепко пожалели. Я хочу, чтобы они с проклятием вспоминали тот день, когда додумались на свои позиции завести снайперов.

— Мы это сделаем. У меня есть для этого люди, – ответил парень.

Вернувшись в Киев и подсчитав стоимость проекта, я был в шоке. Суммы на экипирование снайперов оружием, боеприпасами и гаджетами поражали воображение. Снайпинг — это не просто дорого. Это очень дорого. Но отступать было некуда.

Мы с организациями «Народный тыл» и «Народный проект» с помощью нескольких замечательных людей взялись за дело. Пошла работа. Были закуплены винтовки, боеприпасы, оборудование для релоада, метеостанции и многое-многое другое.

Мы лежали на полигоне, отстреливая винтовки, и я наслаждался, наблюдая, как снайпера бьют мишени на дистанции за километр. Сидишь в окружении этих ангелов смерти, невидимых и неслышимых, и понимаешь, что противник заплатит сполна. Странное ощущение.

И вот тогда произошёл диалог на полигоне. Винтовка стояла на каремате, такая хрупкая и красивая на вид, что в ней не угадывалась мощь. Рядом сидел и курил тот самый парень, с которым у нас произошёл тот первый диалог в Водяном.

— Как винтовку зовут? — подошёл к нему водитель, любуясь смертью, воплощённой в металле, стекле и пластике.

— Ещё никак, – выпустил дым снайпер. — Пока что она эмбрион, заготовка винтовки. Имя она получит, когда заберёт первую жизнь. Тогда и назову её.

Не знаю, есть ли в других снайперских подразделениях такие традиции. Но тут есть. Прошло время, и эта винтовка обрела своё имя.

За это время счёт за погибших парней был выплачен полностью, уже платятся проценты. Не отстают от снайперов и морпехи 701 батальона, постоянно придумывая новые способы уничтожения «братьев наших меньших» всеми им доступными способами. Пока что в счёте ведёт батальон, но снайпера очень стараются догнать. Месть за погибших выплеснулась на противника широким потоком. Жертвами необдуманного решения завезти из России снайперов против морпехов стали боевики на линии соприкосновения. Даже удалось уничтожить одного вражеского снайпера. Вроде бы грешно радоваться смертям, но я ощущаю неподдельную радость, когда узнаю о том, что снайпера возвращаются после удачной охоты целыми и с успешными попаданиями. Радовался я и когда переданные винтовки получали свои имена. На сегодня безымянной осталась только одна. Но, думаю, и она скоро получит имя. Какие-то винтовки имеют уже несколько точных попаданий с соответствующим результатом.

— Привет, – читаю я сообщение в секретном чате, — сегодня назвал-таки свою винтовку. Спасибо тебе за неё. Она у меня умница.

Грешно радоваться чужим смертям. Так что, наверное, я грешен. Не могу ничего с собой поделать. За три года войны в сознании произошёл колоссальный переворот. Настолько, что ты радуешься, когда тебе пишет снайпер о хорошо проделанной «работе». Другая жизнь, далёкая от ярких заведений Киева и мирной «большой земли».

Новости с места, где грохочет артиллерия, где без средств индивидуальной защиты никуда, где пулемётная дробь считается чем-то вроде «белого шума». Новости с мест, где возле жидкой полосы ВОПов, вжимаясь в землю на позицию, выползают убийцы.

https://petrimazepa.com/nameofrifle.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
2
like
2
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
Алексей Голобуцкий з alex golobuckij.

Мураев сегодня у себя в ФБ: "Если войск агрессора нет, финансирования терроризма нет, то Россия окажется не причём, а значит власть развязала Гражданскую войну, а это уже история для другого суда в Гааге и бесславный конец режима".
Интересно, до этого придурка когда-нибудь дойдёт, что вот этим он плюёт прежде всего себе в рожу? Что это - натуральный мазохизм и самоуничижение? Да, сам он себя никак не ассоциирует ни с Украиной, ни с украинской властью (статус нардепа - действительно, какая мелочь). Но для всех остальных он ведь так и остаётся украинским политиком, представителем Украины! #ХолуйЭтоНеЛечится
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
20.04.2017 р.
answerview
Во времена сладкого Леонида Ильича на благословенных черноземах Украины производилось по 0,78 яйца в сутки на одного украинца, а рыбзаводы давали (внимание!) пять граммов рыбы на душу населения в суточном выражении.
http://pavlopraviy.blogspot.nl/2015/08/blog-post_11.html
многа букафф, але ви тримайтесь...
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Reuters сообщил о гибели в Сирии майора ВМФ России

Они попали под артиллерийский огонь. Погибли два российских военнослужащих и два сирийских солдата", — цитирует reurters Павлюченко. Он не смог назвать имена других погибших, так как они ему не известны.

Агентство называет Бордова "одним из самых высокопоставленных российских офицеров", погибших в Сирии. По словам Павлюченко, два года назад Бордов был командиром разведывательной роты. В какой должности погибший служил в Сирии, ему неизвестно.

Официальной информации по факту гибели российского морского пехотинца от Министерства обороны России в настоящее время не поступало.

Напомним, согласно официальным данным МО РФ, по данным на 11 апреля 2017 года, в Сирии погибли 30 российских военных.

Как сообщала "Правда.Ру", 11 апреля, при взрыве мины во время атаки боевиков, в Сирии погибли двое военнослужащих из России. В Сирии они находились как инструкторы стрелковой подготовки вместе с российским военным советником. Наших соотечественников боевики обстреляли из миномета. Ранее, в феврале этого года, в Сирии погибли четверо российских военных советника. В Минобороны РФ сообщили, что ЧП произошло при подрыве автомобиля на радиоуправляемом фугасе.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/accidents/20-04-2017/1331461-syria-0/
1
like
1
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Каменяр?
@hu_lviv

Фейсбук вирішив мені нагадати мій пост річної давності...
Карл Маркс.

Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
71_superstition
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Volodymyr ariev
1 год. · kyiv, kiev
Лише сьогодні я з Георгий Логвинский Олександр Сочка Григорий Шверк зустрічались з величезною делегацією ізраїльських журналістів, які приїхали донести правду про Україну. Лише сьогодні ми пояснювали їм що антисемітизм в Україні поступово зникає як явище, як на тобі - на організованих Тимошенко зборах з приводу референдуму по землі виступ із якимось нацистським смородом. При цьому організаторка сміється і аплодує. Я вважаю і виступ, і реакцію на нього відвертою ганьбою і образою тих євреїв, які допомагають в навчанні українській армії, які воюють за Україну на Сході. Я суворо засуджую антисемітські висловлювання, які дозволяла собі колишній перший номер "Батьківщини" Надія Савченко, і нинішню реакцію на антисемітський пасаж від її колишньої лідерки. Після подібних випадків в цивілізованому світі руку не подають.

Віктор Уколов

До уваги ініціаторів референдуму: сміятися з жартів про євреїв – огидно.

Дякуючи блогу Олексія Братущака ми побачили те, що мабуть не призначалося для широкого розголосу – як ініціативна група проведення референдуму про землі разом з лідерами двох партій Юлією Тимошенко і Олегом Тягнибоком посміялися над примітивним жартом про євреїв .

Юлія Тимошенко точно не єврейка – не майте ні найменшого сумніву. Я також не єврей – у мене є просто друзі-євреї, тому після такого жарту я просто вийшов би з залу, а не сміявся б до сліз. Але вчора з залу не вийшов ніхто.

Сміятися над таким жартом – це огидно, Юліє Володимирівно, мені жаль, що Ви цього не розумієте.

...

Судячи з гасел про землю Батьківщина стає соціалістичною і при цьому координує свої дії з націоналістами, а тепер ще й сміється з жартів про євреїв... Сподіваюсь ми не побачимо, як по нашій країні знову крокує націонал-соціалізм?

Я думаю питання є принциповим – ми всі українці, незалежно від етнічного походження і довжини носів. (зрештою, Григян – це також прізвище, що має вірменські, а не українські етнічні корені.)

Неприпустимо сміятися над етнічним походженням людини, незалежно мова про євреїв, вірмен чи грузин. Кожен політик, який хоче мати перспективу, має раз і назавжди відмовитись від етнічного поділу.

І ще – націоналізм і патріотизм визначається не прізвищем, не етнічним походженням і навіть не заявами – а виключно діями.
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Менеджер по-президентськи: три роки "схем" в Укроборонпромі.

Різноманітні "схеми" залишаються візитною карткою концерну "Укроборонпром" навіть після трьох років війни. І хоча закупівлі гіганта фактично закриті від очей громадськості, свіжі кримінальні справи трохи підводять завісу. При новому, начебто успішному менеджменті з колись потужних бронетанкових, авіа- та машинобудівних заводів державні кошти вимиваються через фіктивні одноденні контори.

Причому загальну ситуацію ускладнює бездіяльність вищих органів влади та кумівство, яке розквітло в концерні по-новому.

Кіровоградський конверт, контора Курченка та росбіз

Наприкінці лютого цього року слідчі Обухівської поліції, що на Київщині, через судову ухвалу отримали право вилучити документи непримітної тамтешньої ТОВ "Фірми "Пауер".

Перебіг судової справи фактично розкрив деталі, як виводяться гроші із оборонних заводів. Досить підозрілим є те, що імениті державні підприємства неначе по команді зверху укладають контракти з сумнівними комерсантами, які загрузли в кримінальних справах.

"Фірма "Пауер" є кваліфікованим постачальником концерну "Укроборонпрому" – тобто пройшла складну перевірку служби безпеки концерну щодо наявності ресурсів, досвіду та персоналу.

Протягом 2014-16 років ряд державних заводів-флагманів – а саме Київський бронетанковий завод, авіабудівний "Антонов", Жулянський машинобудівний "ВІЗАР", конотопський "Авіакон" та столичний "Арсенал" (підпорядкован Державному космічному агентству – УП) – платили гроші "Фірмі "Пауер" за постачання товарно-матеріальних цінностей для потреб оборонного комплексу. А вже "Пауер" перераховував гроші за товари цілій плеяді інших фірм, які не мали виробництва, персоналу, обладнання і так далі.

На думку слідчих поліції, обухівські комерсанти на фіктивній торгівлі з концерном привласнили понад 3,3 мільйони гривень. І це тільки за офіційними попередніми підрахунками.
Досить красномовними є список постачальників "Пауера".

Наприклад, "Софтпро-Трейдинг" та "Софтпро-Технолоджі" – дві фірми, які паралельно фігурують в кримінальній справі щодо закупівлі Міноборони бронежилетів та касок у підприємства "Темп-3000" 2014 року. Тоді Міністерство переплатило зайвих 23,2 мільйони гривень ПДВ, які не мало платити через звільнення імпортерів товарів для потреб АТО від даного податку.

За даними військової прокуратури, отриманими з бюджету грошима "Темп-3000" розраховувався за комплектуючі з низкою фірм, які вели фіктивну діяльність і використовувалися для конвертування бюджетних грошей у готівку.
Директор ТОВ "Інвестбуд Союз", ще одного партнера "Фірми "Пауер", взагалі дав пояснення, що до "Інвестбуду" не має жодного відношення.

Цікавість викликає також ТОВ "Грант Тайм", яке згадується в кількох кримінальних справах, зокрема як проміжна ланка в "схемі" Курченка по розсіянню 146 мільйонів гривень, зароблених протягом 2012-15 років на постачанні газу комунальному підприємству "Харківські теплові мережі".

Під час харківського кримінального провадження "директор" "Грант Тайму" також визнав, що фірмою не керував.

Загалом більшість засвічених на відкритих платформах партнерів "Пауера" мають три характерні риси:
1) або створені в 2014 році,
2) або фігурують в різних ролях в кримінальних провадженнях,
3) або податкова їх не знайшла за офіційними адресами реєстрації. А це переважно промзона, спальні райони і приватний сектор.

Фіктивні роботи на 3,3 млн. грн.
за підрахунками слідчих СБУ

Більше тут ====> http://www.pravda.com.ua/articles/2017/04/14/7141117/
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
08_lol
roman skrypin

Незалежно від обставин, я дякую гостям за те, що наважуються прийти в ефір на 16+. Але ось останній ефір мене спантеличив sms-ками від гостя вже по ефіру. Позаяк, це не діалог а монолог з його боку, вважаю за можливе покласти його на фейсбук публічним дописом. Бо просто не розумію, як на подібне реаґувати. Або не уявляю той стан, в якому подібне пишуть. Ісус заповідав любити ближнього. Але, часом, це неможливо.
Ну і сам ефір тут: https://youtu.be/qwgbssyplgo
Змінено: 21.04.2017 р., August
like
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Андрей Шипилов
Это, братцы мои, пишет не какой-нибудь диссидент-скептик. Это пишет действующий настоятель православной церкви, Александр Дедюхин. Честным священослужителям, эти потоки обмана не менее противны, чем нам с вами.
3
like
2
bad
shockingly
1
21.04.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
це ЄПІЧНО!
мосчно і дуже точно

Олесь Бородий
Дебіл не Скрипка, а люди, які аскарбілісь на (шовіністичний) жарт першого панка країни про гетто.
Надавати такої важливості словам артиста, які він сказав рік тому в інтерв"ю, та давно про це забув, можуть лише ті, кому немає чим зайнятись в країні, де йде війна.
Так вже сталося, цей музикант МАЄ ПРАВО висловлювати таку позицію. Він десятки років займається популяризацією укр музики і навіть просуває фестиваль "Країна мрій", заради цього він колись ліг під ригів.
Але владі, "шоу-бізнесу", як і народу в цілому плювати на якусь там укр музику, їм всім цілком достатньо пающіх трусов із рф.
Десятки років трудів ідуть в сраку. Кілька років тому від безнадії він навіть викинув цілу шафу дисків (демок та альбомів маловідомих виконавців), тому що воно нікому не було потрібно.
Від подібного я б давно вже склав руки, але Скрипка, в оточенні відчаю та байдужості до сих пір просуває ту етно-вакханалію (я не люблю етно) і йому, напевне, за це колись поставлять пам"ятник, а не за те, що він співав "були на селі"
Тому він має моральне право (хоч і жартома) називати людей, які за десятки років життя в країні не спромоглися вивчити мову цієї країни (я не написав "України", тому що це працює відносно будь-якої країни), "людьми з низьким рівнем iq".
Якщо ви помітили, то він не "назвал всєх русскаязичних дєбілами", тому люди, які кажуть що він "назвал всєх русскаязичних дєбілами", в принципі, і є "русскаязичнимі дєбілами", а деякі з них ще й "украінаязичнимі".
А щодо гетто, то таке вже існує і називається ЛДНР.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
mixan забанений
21.04.2017 р.
answerview
В 21.04.1920р. у Варшаві підписано договір між Польщею і УНР, згідно з яким Польща визнала незалежність Української Народної Республіки
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
Змінено: 21.04.2017 р., mixan
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
21.04.2017 р.
answerview
КОРУПЦІЙНИЙ НОНСЕНС У ПОЛТАВІ

У обласному центрі вартість квитка у міській маршрутці останній рік складає 4 гривні. Тиждень тому, автобуси одного з перевізників виїхали на маршрути з квитками по 3 грн. Вони стверджують, що така ціна обумовлена відсутністю у вартості корупційної складової. На всіх маршрутках розмістили написи "З грн. Без корупції".

Але... міський голова О. Мамай дав розпорядження про перевірку перевізників міста Полтави. Хоча формально рішення стосується всіх фірм, фактично ж Державна фіскальна служба та "Укртрансбезпека" почала перевіряти виключно автобуси, які знизили проїзд на 1 грн. Тепер на цих перевізників чиниться тиск. Проти вартості проїзду в 3 грн виступило також Полтавське відділення Антимонопольного комітету... Що тут ще скажеш, коли влада за корупцію бореться активніше, ніж проти неї! #Полтава

http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
3
like
2
bad
shockingly
1
21.04.2017 р.
answerview
НЕ ФЕЙК!
http://ritual-help.ru/groby/elitnye-groby/patriot-detail
спішіть подивиться = поки не знищили
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
21.04.2017 р. відповів для Grom  
answerview
НЕ ФЕЙК!
http://ritual-help.ru/groby/elitnye-groby/patriot-detail
спішіть подивиться = поки не знищили

Це не фейк, більше того, ці труни роблять в Україні, і за бажанням покупця можуть зробити і українського і грузинського тд патріота.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Зроблено в Україні

Відновлений на Харківському бронетанковому Т-64.
«Укроборонпром» показав фото до і після.
Карл Маркс.

4
like
4
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Украинизация должна проходить мягко и не насильственно!  
Карл Маркс.

Змінено: 21.04.2017 р., ALAN60
1
like
bad
shockingly
1
21.04.2017 р.
answerview
08_lol
"В офисе "Офицеров России" и их главы Антона Цветкова проходит обыск"
like
bad
shockingly
21.04.2017 р.
answerview
Вадим Лукашевич
10 ч ·
...когда я учился в школе, был сначала октябренком, потом пионером, затем, уже в старших классах - комсомольцем, и в институте, и в первые годы зрелой жизни, для меня слово "фашист" было одним из самых страшных. Еще в 5-м классе я прочитал многотомник материалов Нюрнбергского процесса - концлагеря, газовые камеры, бульдозеры, сваливающие в широкие траншеи горы тощих трупов, абажуры из человеческой кожи, мыло из человеческого жира, пытки в гестапо, издевательства над военнопленными, зверства на оккупированных территориях, сожженные заживо деревни... Так было.
Но все, чего касается нынешняя путинская власть, все, что она использует в своих пропагандистских целях, все, до чего дотрагивается - теряет свой первоначальный смысл, выхолащивается, святыни становятся фарсом, обряды - балаганом, ценности - дерьмом.
То же самое произошло и со словом "фашист". Три года назад "фашисты" стали маршировать по улицам Киева, потом "фашисты" засели на Майдане, и в итоге "фашистская хунта" захватила власть на Украине. И осталось только не понятным - то ли "фашистская хунта" поработила миролюбивый украинский народ, то ли 40-миллионный народ - это и есть "фашисты".
Потом "фашистами" стали организаторы протестных митингов в России. В нашей Конституции сказано четко: "Источником власти является народ", "Народ имеет право на мирные собрания, митинги и т.д", но если ты реализуешь свое конституционное право, то ты становишься "фашистом". И не потому, что пытаешь кого-то в застенках или служишь в охране концлагеря, а потому что выходишь на улицу с собственноручно написанным плакатом "Требую соблюдения Конституции России!"
В ходе выборной кампании в Государственную Думу единственная участвовавшая в ней реально оппозиционная партия - Партия народной свободы (ПАРНАС) с подачи телеканала Рен-ТВ стала "фашистской", потому что в ее списке на втором месте был "фашист" Мальцев.
Сегодня в России любой человек, который думает иначе, чем власть, которые ее критикует, говорит о коррупции чиновников, который хочет лучшей жизни - "фашист".
Мир перевернулся - сегодня стоит только написать на листе бумаги "Нет войне!" и выйти с ним на Тверскую - и ты станешь "фашистом".
И вот теперь "фашистами" власть объявила координационный совет оппозиции, а главным "фашистом" стал Навальный. Раньше само имя "Гитлер" было сосредоточием вселенского зла, а теперь оно означает молодого парня, живущего в хрущевке на московской окраине.
Путинская власть испохабила, испоганила и обесценила самые узловые, самые ключевые понятия системы ценностей "добро и зло", "хорошо и плохо", "можно и нельзя". Нравственные критерии и ориентиры, определявшие поведение любого нормального человека, стали посмешищем.
В мою молодость слово "фашист" было самым страшным, а сегодня вызывает всего лишь насмешки - это заслуга путинской власти.
И так происходит со всеми нашими символами и святынями, которые решает использовать наша власть в своих корыстных целях.
Исступленное празднование Дня Победы становится фарсом "ряженных ветеранов", "Бессмертный полк" заканчивается свалками портретов участников войны у урн на московских улицах, а символ русской доблести - георгиевская лента - у 40 миллионов украинцев стал символом оккупантов, приравненный к нацисткой свастике.
Удивительное свойство путинской власти - превращать в дерьмо все, к чему и к кому она прикасается...
1
like
1
bad
shockingly
21.04.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
Украинизация должна проходить мягко и не насильственно!  

25 років вже проходить , скільки вам ще потрібно часу? Ще 25??? А доживете?
Учітеся брати мої, думайте, читайте. Чужому научайтесь і свого не цурайтесь!
3
like
2
bad
shockingly
1
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин