MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.08, 22:03
44
+23 °С
Вітер: 2 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 3068249
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.04.2017 р.
answerview
Проект блокування сепаратистського та російського телерадіомовлення в зоні АТО готовий до реалізації
http://turchynov.com/news/details/proekt-blokuvannya-separatistskogo-ta-rosijskogo-teleradiomovlennya-v-zoni-ato-gotovij-do-realizaciyi?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
http://www.bbc.com/ukrainian/news-39728963?ocid=socialflow_twitter
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
1
like
1
bad
shockingly
27.04.2017 р.
answerview
военный разведывательный корабль рф затонул после столкновения с другим судном близ побережья турции
"судно "лиман" от полученных пробоин ниже ватерлинии затонуло", - сообщили в военном ведомстве рф.

"все члены экипажа исследовательского судна черноморского флота "лиман" в полном составе живы, здоровы, и в настоящее время готовятся к эвакуации с турецкого спасательного судна на российский корабль", - заявили в минобороны рф.

напомним, по данным турецких сми, 15 российских солдат вследствие аварии пропали без вести.

в военном ведомстве рф назвали сообщения о пропавших без вести членах экипажа не соответствующими действительности. источник: http://censor.net.ua/n438069
Змінено: 27.04.2017 р., alikxom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
27.04.2017 р.
answerview
15_badgrin "Америка в ужасе от нашего оружия, бойтесь враги"
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1102624873177116&id=100002888409672
3
like
3
bad
shockingly
Риболов видалений
27.04.2017 р.
answerview
Примусове виселенння Українців Опера?ція «Ві?сла» етнічна чистка Akcja "Wis?a Polish occupants

Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
27.04.2017 р.
answerview
Проснулися 10_ireful2

З вимогою скасувати рішення міськради щодо змін назв вулиць і провулків на радянські звернувся до міського голови Одеси Геннадія Труханова начальник СБУ в Одеській області Сергій Батраков.
"Вимагаю невідкладної скасування зазначеного рішення, в зв'язку з тим, що воно порушує закон України №2558 від 25.05.2015 р ("Про засудження комуністичного і нацистського тоталітарних режимів, заборону їх пропаганди і символіки")", – повідомляється на сторінці управління СБУ у facebook.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
27.04.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
Ой...,"порохоботы"!!! 59_rofl

03_biggrin  Липецк. Фабрика Рошен. 23 апреля. Вечер)))
like
bad
shockingly
27.04.2017 р.
answerview
Ну дуже особиста думка.

Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
Ольга Решетилова (знаю особисто, це з Повернись живим)
Я дуже не хотіла розбирати передачу Саакашвілі, бо нормальні люди і так все розуміють. Що тут ще говорити?

Але бачу, скільки народу на це ведеться, і мене долає печаль.
Розжую по пунктах. Для тих, хто не виходить з танку.

1. Мене запросили на ефір поговорити про Укроборонпром, зокрема про міномети “Молот”. Я була напередодні на Лізі приватних оборонних підприємств - об’єднання виробників різної оборонки, які не входять в державний концерн, я понад півроку намагаюся з’ясувати, чому вибухають “Молоти”... Мені є що сказати. Ви думаєте, комусь там це було цікаво? Хтось там готовий був слухати про конкуренцію на ринку озброєння, про совкову інерцію в МО, чому генерали панічно бояться приватних підприємств, чому наші приватні оборонні підприємства не можуть потрапити на міжнародний ринок?

Пану Саакашвілі легше сказати, що “Ленінська кузня” Пороха будує катери і з пафосом спитати “А скільки катерів бере участь в АТО?” І зал аплодує. Народ, ви серйозно? Країні, де 970 миль морського узбережжя (без урахування Криму), не потрібні катери? Воюючій країні, яка очікує нападу противника з моря? Країні, яка без бою віддала нафтові вишки в Чорному морі, тому що їй просто нічим було захищатися? І це говорить людина, яка має досвід розхераченого порту Поті! Людина, яка півтора роки просиділа в Одесі, де наразі без особливих проблем може висадитися російський десант, яка просто може бути стерта з лиця землі одним ударом Калібру.

Хочете говорити про будівництво катерів, то давайте поговоримо про те, на яких ще потужностях в Україні на сьогодні це можливо? Які є проблеми на Миколаївському суднобудівному? Що у маріупольського закінчився строк оренди і він переходить у власність держави. Ні, це заскладно. Таке піпл не пережує.

2. Тепер власне про піпл. Коли я побачила контингент, який сидить в залі, я трохи підофігіла. Частина людей, що там знаходились, мають серйозні проблеми з законом. І це тільки ті, кого я впізнала. Оскільки ці люди здебільшого не виступали, називати імен не буду. Але це дуже симптоматично. Головне, що в камуфляжі і називає себе добровольцем.

3. До речі, про добровольців. Один із злочинів, які роблять політики-популісти (не тільки Саакашвілі) - це протиставлення так званих добровольців регулярним військам. Сподіваюся, в чому суть злочину, пояснювати не треба. Я вам, дорогі друзі, відповідально заявляю: ті добровольці, які справді хочуть воювати і воюють за ідею, легко знаходять собі місце на фронті і підтримку від командирів ЗСУ. Ті, хто бігають по тилах і кричать, що їм не дають воювати, воювати не хочуть. Саме такі, судячи з усього, набралися в студії.

Ну і про рівень цих добровольців. Легендарний (за словами Саакашвілі) боєць Азову Ангел кричить в студії, звертаючись до представника Міноборони, що у них на блокпостах поломані БТРи. Ще раз. Азовець апелює до Міноборони. (Для “танкістів”: Азов - це полк Нацгвардії). Ще хтось, апелюючи до ЗСУ, верещить: “Ви мене на Покровську три рази шманали!” ЗСУ. На Покровську. Хто не в курсі, Покровськ - це третя лінія оборони (в смислі глубочайший тил), там на блокпостах стоять підрозділи поліції.
В ролі представника Міноборони Саакашвілі виставив Алексей Никифоров, прес-офіцера Сил спеціальних операцій, який до МО і ГШ має таке ж відношення, як той азовець. Його запросили на передачу по конкретному кейсу військовослужбовців 73 центру, а зробили з нього цапа відбувайла на всю передачу. Дуже коректно.

4. Тепер власне про цих військовослужбовців. Відома історія групи Марата, яка тягнеться уже майже рік. По Марату і його групі є багато питань, зокрема, по ньому внесені відомості в ЄРДР за підробку документів. Але це не цікавить Саакашвілі, головне, що тут можна розігнати зраду. До речі, момент, де я запитую Марата про підроблене звання полковника, взагалі вирізали. А навіщо людям це знати, правда?

5. Ще один цікавий гість студії - Максим Іваніщев, я так розумію, нинішній соратник Саакашвілі. Чесно кажучи, ніколи б я не знала, хто такий Іваніщев, якби МІПЛ не готувала розгорнутий звіт по “справі Торнадо” (він уже готовий і буде опублікований найближчим часом). Вперше публічно інформація про “батальйон Торнадо” з’являється на прес-конференції Іваніщева в Запоріжжі у жовтні 2014 року. Максимка балатується на той момент до Верховної Ради, а торнадівці його підтримують з усіх сил. Під час пресухи вони лякають запорожан загрозою сепаратизму, розповідають, що нарешті створено батальйон територіальної оборони (тільки забувають, що тоді вже існували 23 і 37 запорізькі тербати). Але найсмішніше в цій епічній прес-конференції, що в ній бере участь командир “Торнадо” “Даніл Воля”, який, хоч і балаклаві, але так сильно когось нагадує, до сліз просто 01_smile І в коментарях під відео Данілу чомусь пишуть “Онищенко, снимай намордник”. https://www.youtube.com/watch?v=iihznfph8py

Потім у “Торнадо” ще буде скандал з мером Запоріжжя, який не захоче виділяти їм приміщення, вони звинуватять його у сепаратизмі (як звинувачують всіх, хто їм не подобається), але то таке… Максимка тоді в Раду не пройшов, але, як бачимо, від політичних амбіцій не відмовився. Не “Торнадо”, так Саакашвілі. Теж проканає.

6. І те, що мене особисто зачепило найбільше. Це піар-ролики протягом всієї передачі, як щедрий Саакашвілі допомагає атошникам.

Слухайте, запрошувати в студію людей, які з 2014 року віддають армії всі сили і здоров’я, які без піару і пафосу забезпечували її всім - від безпілотників до автоматизованих систем управління артвогнем, від мережі інформаторів до мережі польових госпіталів, - і тупо піаритись на переданому вагончику чи кількох раціях (очевидно ж, не за власний рахунок, а за кошти якогось фонду)... Це за межами. Це просто непристойно.

І так в усьому. Протягом усієї передачі жодного питання по суті. Жодного. Одні емоції і маніпуляції фактами. Зрада, зрада, зрада…
Багато хто чекав від Саакашвілі нової якості політики і політика. Він міг би мати підтримку громадянського суспільства, малого і середнього бізнесу. На жаль. Він оточив себе примітивом, напівкриміналом, люмпеном. І я не сумніваюся, що це дасть йому результат на виборах. У цьому й печаль.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р. відповів для August  
answerview
не сміши мій скотовоз 01_smile

олег пономарь
доброе утро, друзья.
неделя пролетела - пятница.
что на десерт?
- #russiagate :
в пентагоне начали расследование против экс-советника трампа по безопасности майкла флинна. расследование должно установить, имел ли право флинн получать денежное вознаграждение от иностранного правительства.
- это в корзину к моему прошлогоднему интервью:
прокуратура франции начала расследование обвинений в подкупе при выборе стран-хозяек чемпионатов мира по футболу 2018 и 2022 годов.
- в ес всё чаще звучат голоса о необходимости разработки плана маршалла для украины.
- помощь союзников не прекращается:
минобороны сша передаст сегодня госпогранслужбе украины средства военной радиосвязи на $21млн.
хорошей всем пятницы.
Крим - це Україна!
Змінено: 28.04.2017 р., Grom
1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р. відповів для August  
answerview
ой...,"порохоботы"!!! 59_rofl

03_biggrin  липецк. фабрика рошен. 23 апреля. вечер)))

да я и сам думал подписать что-то типа "последний день помпеи липецкого рошена",но все же решил "порадовать" наших зрадойобов! 17_wink
Карл Маркс.

Змінено: 28.04.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
28.04.2017 р. відповів для Grom  
answerview
не сміши мій скотовоз 01_smile...

Этот вез скотину

А этот вез скотов

В итоге победила молодость!!! 03_biggrin
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
ГИБРИДНЫЕ ВОЙНЫ: СКРЫТАЯ УГРОЗА «ЯНДЕКСА» (ИНФОГРАФИКА)
Добрый вечер! А что вы, собственно, знаете о «Яндексе»? #informnapalm
Примечание редакции. В ноябре 2016 года Нацбанк Украины наконец-то ввёл запрет на услуги платёжной системы «Яндекс.Деньги». Возникает вопрос: почему до сих пор страна, против которой Кремль развязал гибридную войну, продолжает пользоваться другими онлайн-услугами и программным обеспечением it-компании, полностью подконтрольной агрессору, и чем это грозит? Разобраться в этом вопросе и разложить всё по полочкам попытался Андрей Лисовский для informnapalm.
https://petrimazepa.com/hiddenthreatfromyandex.html
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
Правління компанії facebook заявило, що соціальна мережа стала полем для битви для урядів різних країн світу, що прагнуть маніпулювати думкою суспільства в інших державах, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Відповідно заяву представники найбільшої соціальної мережі світу озвучили сьогодні, 27 квітня. В зв’язку з цим новим різновидом небезпек, керівництво компанії анонсувало запровадження нових заходів для протидії сторонніх інформаційних операцій, які виходять за межі звичайних «брехливих новин». У підготовленому аналітиками facebook документі зазначається, що уряди деяких країн , а також окремі організації займаються фінансуванням заходів щодо поширення пропаганди та брехливих свідчень у власних геополітичних цілях. Для цього, зокрема, створюються численні штучні профілі, з яких і поширюються та роздуваються окремі теми, обманним шляхом збираються паролі юзерів соцмережі, проводяться кампанії щодо «лайків», які сприяють поширенню та просуванню окремих записів, розповсюджуються расистські матеріали та створюються групи пропагандистських настроїв.

Боротьба з подібними діями, за даними компанії, вже триває. У facebook зазначили, що лише напередодні першого туру французьких президентських виборів адміністрацією сайту було заблоковано майже 30 тисяч сторінок.
http://replyua.net/socialnye-seti/62854-facebook-stav-polem-boyu-kervnictvo-socmerezh.html
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
Юрій Луценко
Йес!
Ми це зробили.
За матеріалами розслідування прокуратури сил АТО вступило в законну силу рішення суду про конфіскацію в Держбюджет України близько 1,5 млрд доларів так званого "общака" Януковича і К.
Зараз працівники Ощадбанку, де знаходяться заарештовані кошти, і Держказначейства виконують рішення суду.
Впевнений, що ці кошти, вкрадені мафією Януковича, мають бути використані так, щоб це відчула Армія і народ України.

Хочу відзначити роботу прокурора сил АТО К. Кулика, заступників Генпрокурора Є. Єніна та А. Стрижевської.

Дякую за допомогу народним депутатами Т. Чорновол і С. Пашинському.
Крим - це Україна!
3
like
3
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
почему в ответах при редактировании текста в этой теме заглавные буквы заменяются на маленькие,как и в выкладываемых ссылках даже без редакции,после чего видео становится недоступным???у всех так или только у меня одного???
Карл Маркс.

Змінено: 28.04.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
новий "дніпро", до речі, правда ціну ще не склали, але обіцяють трохи дешевше "урала" 03_biggrin
мотоцикл днепр оснащен 650-кубовым мотором мощностью 32 л. с. также предусмотрены электростартер и электронная система зажигания с режимами «нормал», «спорт» и «бездорожье». кроме того, установлены мощный 700-ваттный генератор и более производительная масляная система.

Змінено: 28.04.2017 р., User
1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
Гроші Януковича і його оточення надійшли до Держказначейства - Порошенко
П'ЯТНИЦЯ, 28 КВІТНЯ 2017, 12:20

Конфісковані кошти екс-президента України Віктора Януковича і його оточення були зараховані на рахунки Державного казначейства.
Про це заявив президент Петро Порошенко, виступаючи на церемонії передачі прикордонникам сучасних засобів радіозв’язку, отриманих від США.
"Я приїхав сюди після доповіді генерального прокурора та секретаря Ради національної безпеки й оборони про те, що завершено слідство, прийнято рішення суду – і сьогодні в нуль годин воно вступило в законну силу – про конфіскацію 1,4 мільярда доларів, які належали колишньому президенту та його кліці", – сказав він.
"Ці гроші були вкрадені в народу України, витягнуті з кишені кожного українця. І сьогодні нашими спільними зусиллями, дякуючи слідчим Генпрокуратури, ми цю справедливість відновили і повернули ці кошти до державного бюджету. Сьогодні була натиснута кнопка – і гроші з заблокованих рахунків зараховано на рахунок Державного казначейства", – наголосив Порошенко.
"Я звернувся до уряду і парламенту, щоб парламент прийняв відповідні зміни до державного бюджету – і першим пріоритетом використання цих грошей буде відновлення боєздатності українського війська, Збройних сил України, Національної гвардії, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби і Національної поліції", – сказав президент.
Також, за його словами, "ці кошти мають піти на будівництво заводу з виробництва боєприпасів, закупівлю новітніх засобів радіоелектронної боротьби, контрбатарейних радарів, новітніх дронів".  
like
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
Прокуратура Одесской области уже открыла уголовное производство по факту переименования Одесским горсоветом ряда улиц. Речь идет о применении статьи Уголовного кодекса Украины, предусматривающей ответственность за изготовление, распространение коммунистической символики и пропаганду коммунистического тоталитарного режима.

Юрист Сергей Рябенко объясняет, что любой городской совет может в пределах своих полномочий переименовывать улицы в своем городе, но не может возвращать те названия, которые подпадали под действие закона о декоммунизации.

Если мэр Одессы подпишет решение горсовета, то это может быть истолковано как пропаганда коммунистического режима, что влечет за собой уголовную ответственность - лишение свободы сроком на 3-5 лет, отмечает юрист.
1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р.
answerview
Создатель wikipedia запустил свой новый проект. http://reired.ru/wikitribune/
Новый сайт создателя wikipedia называется wikitribune и своей основной целью ставит разоблачение фейковых новостей в глобальной сети Интернет. Сам Уэйлс утверждает, что журналистика должна основываться на неоспоримых фактах, а не на домыслах или жёлтых заголовках ради увеличения читательской аудитории. В последнее время между некоторыми странами идёт активная информационная война, когда подконтрольные правительству государственные СМИ лезут из кожи вон, лишь бы достичь своих пропагандистских целей.

Международный новостной портал будет регулярно публиковать статьи профессиональных журналистов, которые затем будут проверяться на правдивость многочисленными волонтёрами из разных стран. Это позволит сделать максимально прозрачной работу СМИ и выявить наиболее надёжные источники информации, а также разоблачить тех, кто злоупотребляет доверием своих читателей. Сервис совершенно бесплатен и лишён встроенной рекламы. Как и wikipedia, сайт планируется содержать за счёт добровольных пожертвований его пользователей.
1
like
1
bad
shockingly
28.04.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
у мене теж = не лише в цій темі

Олег Пономарь
Небольшой кофе-брейк.
- Будут заградительные пошлины. Где-то заплакал Дерипаска:
Трамп инициировал расследование относительно импорта алюминия в США.
- Историческое событие:
"Ощадбанк" начал конфискацию 1,5 миллиарда долл. людей Януковича в бюджет Украины.
- По ночным событиям в Македонии:
Россия очень болезненно реагирует на то, что потеряла Балканы на этот раз навсегда. Вспомним неудачную попытку переворота в Монтенегро (кстати, сегодня Парламент Монтенегро примет историческое решение о ратификации вступления в НАТО. И возможны беспорядки, кстати). Ночные события в Македонии - звенья этой же цепи. Про-российские и про-сербские титушки планировали захватить Парламент, но спецназ быстро их остудил.
А, вообще, это очень печально наблюдать, когда бывшая Империя (а сейчас - недоимперия) так цепляется за прошлое, так не хочет уходить оттуда, где ею сыты по горло. Где ее не хотят видеть и слышать. Мир движется вперед, в будущее. Мир движется к глобализации и свободе. Страны стремятся быть поближе к Западу, к НАТО (и Сербия с Боснией скоро тоже там будут), ведь это защита идеалов свободы от прошлого. И очень болезненно Россия это воспринимает. Не хочет смириться с тем, что и Балканы давно свободны и со Средней Азии придется уходить.. И из Украины, Грузии, Молдовы, Азербайджана. Даже из Беларуси и Армении со временем придется уходить, - ведь это ход истории.
Он неумолим.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин