MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
15.06, 07:28
44
+15 °С
Вітер: 4 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2978990
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
02.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
совок він засів глибоко у кожному з НАС, совок треба викорінювати усіма можливими способами

Andriy Yermolenko
Визначив декілька совкових хуєнь які вкорінилися на украінському грунті, і які треба викорінювати!
1) всі крадуть,
2) їм там видніше,
3) дайте мені можливість нормально жити,
4) пісталєти у міліціанєрів лише і у бандітів,
5) коноплі - наркотік,
6) коли тебе ображають будь умніший,
7) багатим може бути лише покидьок,
9) художник - голодний!!

Р.S. 10) a що я можу? От скажи що я можу зробити?

мої опоненти на цьому форумі найчастіше використовують одну або кілька тез із цього списку = може винести в шапку і проводити аналіз текстів = тексти зрадо йолюбів одразу будуть світитися зеленим інфернальним заривом

Поехали по пунктам.
Раньше я не воровал , а получал газ с компенсацией с бюджета. теперь мне воровать не дают и не компенсируют. а сами тащат по более , чем прежние. обидно.
ничего не виднее, пока мордой не ткнуть в землю никто шевелиться в моем направлении не будет
Мне не надо давать, надо просто не мешать и соблюдать  одинаковые условия для крупного и мелкого капитала без п 2 никак не выйдет.
По поводу оружия да правильно. попробуй купи легально пистолет и хлопни потом кого нибуть который будет тебя грабить тюрма. Или у нас по другому. А депутатик просто так пальнул в человека и ничего. Я что то не слышал что бы посадили.
Конопля это наркотик с которого все начинаеться , сначала конопля потом чего нибуть по сильнее. так что лучше рубить сразу.
Когда меня обижают, я вспоминаю американскую пословицу что мистер кольт очень быстро уравнял всех. а вобще то уважают более сильного или на крайняк равного. Северная корея выступает как хочет и ее только журят потому что имеет ядерное оружие. Или кто бы к нам полез если был хотя бы однин полк дба и пару бомб.
Учим историю, богатство начиналось с грабежа и потом главное что бы капитал сумел себя защитить. Не сумел себя защитить во вторую мировую английский капитал и вот весь мир торгует за доллары.
Насчет последнего и распинаться не хочу.
2
like
2
bad
shockingly
02.06.2017 р.
answerview
принцеса Фіона! 28_bad

В Одесі невідомий у камуфляжі облив обличчя народного депутата від Опоблоку Наталії Королевської зеленкою.

Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
02.06.2017 р. відповів для cem  
answerview
Поехали по пунктам.
Раньше я не воровал , а получал газ с компенсацией с бюджета. теперь мне воровать не дают и не компенсируют. а сами тащат по более , чем прежние. обидно.

раньше не ти ворував. а у тебе = хочеш читай про газові схеми

ничего не виднее, пока мордой не ткнуть в землю никто шевелиться в моем направлении не будет

це і називається демократія, мій жек навіть бюр'яни косить забуває, поки не поскандалиш

Мне не надо давать, надо просто не мешать и соблюдать  одинаковые условия для крупного и мелкого капитала без п 2 никак не выйдет.

однакові це як? тебе заставить платить податок з корпорацій? чи заставить тебе буть на 1/5 інвалідом раз ти самозанятий і найманих у тебе нема?
чи навпаки великий капітал звільнить від соціальних обов'язків = хай платять ЄДИНИЙ податок і всьо харашо...
спрощення це не завжди благо

Конопля это наркотик с которого все начинаеться , сначала конопля потом чего нибуть по сильнее. так что лучше рубить сразу.

тут у кожного своя думка = я бачу-знаю. що лпан курять творчаки - без цього не було б багатьох фільмів/музики і т.д.
мені не заважає. Гопота з района теж часто накурена = значить гроші є і вони крутяться в тіні... водяра значно страшніший наркотик. але вона легально продається в магазинах

Когда меня обижают, я вспоминаю американскую пословицу что мистер кольт очень быстро уравнял всех.

згадуй присліввя правильно - Бог створив усіх різними, а містер кольт дав їм рівні можливості
Існує відомий вираз, що відбиває значення винаходу Самюеля Кольта для становлення демократії в США: «Бог створив людей, а полковник Кольт зрівняв їх в правах» або «Бог створив людей слабких і сильних, а полковник Кольт зрівняв їхні шанси», такою — варіант «Господь Бог створив всіх людей різними, а полковник Кольт зробив їх рівними», що спочатку існувало в іншій редакції: «Авраам Лінкольн дав людям свободу, а полковник Кольт зрівняв їхні шанси».
https://uk.wikipedia.org/wiki/Семюел_Кольт

Корею не чіпають з інших причин. з інших

Учим историю, богатство начиналось с грабежа и потом главное что бы капитал сумел себя защитить. Не сумел себя защитить во вторую мировую английский капитал и вот весь мир торгует за доллары.

бгг - учи історію
Британія війну виграла, але через свою чесність віддавала борги ще місс Тетчер, в той час як комі

так а шо ти можеш? крім ходить угрюмим і усюди шукать гівно. щоб вступить? Тобі сказать шо ти можеш?

а тепера трохи позитиву = КОролевська. Одеса, південний Бендер-штадт. наші дні
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
02.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Поехали по пунктам.

це і називається демократія, мій жек навіть бюр'яни косить забуває, поки не поскандалиш

однакові це як? тебе заставить платить податок з корпорацій? чи заставить тебе буть на 1/5 інвалідом раз ти самозанятий і найманих у тебе нема?
чи навпаки великий капітал звільнить від соціальних обов'язків = хай платять ЄДИНИЙ податок і всьо харашо...

тут у кожного своя думка = я бачу-знаю. що лпан курять творчаки - без цього не було б багатьох фільмів/музики і т.д.
мені не заважає. Гопота з района теж часто накурена = значить гроші є і вони крутяться в тіні... водяра значно страшніший наркотик. але вона легально продається в магазинах

Когда меня обижают, я вспоминаю американскую пословицу что мистер кольт очень быстро уравнял всех.

згадуй присліввя правильно - Бог створив усіх різними, а містер кольт дав їм рівні можливості
Існує відомий вираз, що відбиває значення винаходу Самюеля Кольта для становлення демократії в США: «Бог створив людей, а полковник Кольт зрівняв їх в правах» або «Бог створив людей слабких і сильних, а полковник Кольт зрівняв їхні шанси», такою — варіант «Господь Бог створив всіх людей різними, а полковник Кольт зробив їх рівними», що спочатку існувало в іншій редакції: «Авраам Лінкольн дав людям свободу, а полковник Кольт зрівняв їхні шанси».

бгг - учи історію
Британія війну виграла, але через свою чесність віддавала борги ще місс Тетчер, в той час як комі  ******  послали америкосів. за одною з версій Ленд-Ліз не оплачений досі

так а шо ти можеш? крім ходить угрюмим і усюди шукать гівно. щоб вступить? Тобі сказать шо ти можеш?

У меня наверное плохо с головой, но туда не уклаывается, когда меня обворовывали то было по 50 сейчас не обворовывают но по 300. Где логика. Ибо с точки зрения логики обворовывают сейчас а не тогда. И налоги сейчас высше. причем в разы а не на проценты. Это ведь то же способ грабежа по большому счету. Ведь зарплаты у наших топ чиновников зело увеличились. А зарплата учителей и врачей вообще то упала. Имеется в виду по покупательной способности.
5
like
4
bad
shockingly
1
03.06.2017 р. відповів для cem  
answerview
не надоело ныть? стань президентом и сделай все либо правильно, либо так, как надо.
4
like
3
bad
shockingly
1
03.06.2017 р.
answerview

подивились?
китайцям воно
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
ти один з прикладів того що з віком мудрість не приходе, якщо не прийшла в молодості

ти платив по 50 долярів. а з твоїх податків плитили все інше = ще 400 долярів? чи ти думаєш звідки у держави гроші?
шо серйозно?

коли я кидав тобі онлайн курс -- введення до економіки, я як раз тобі прозоро натякав, що з тобою нема про що говорить = ти навіть терміни не розумієш. витрать 20-30 годин на те щоб прочитать "Економіка-1" чи "вступ до економічної теорії"
ти ж бізнесмен = це лишнє не буде

тєжко жить на 3%?
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
03.06.2017 р.
answerview
Павло Бондаренко
Ну шо, сорока на хвості принесла цікаву інсайдерську інформацію. Пам`ятаєте, Надєнька із сеструхою у жовтні минулого року відвідали Москву?
А знаєте, де вони жили там?
У готелі? А от і не вгадали. Номер в готелі вони знімали для окозамилювання. А жили у квартирі, що її, як стверджує хвостата скреготуха, офіційно зарєєстровано на їм`я великої героїні.
Квартирку розташовано за дві вулиці від Кутузівського проспекту.

Ціна питання буцімто - 23 мільйони. Чого - сорока не уточнила, очевидно що рублів. За курсом це десь 900 тисяч вічнозелених Джорджів Вашингонів.
Сірожа Квартирний може віз заздрощів висмикати собі щетину. Роками старався, лив гуано в ефірі, і лише на квартирку в Києві вилив утричі дешевшу.
А тут - українська Жанна Д`Арк. Майже мільйон. У Москві. За якихось півроку після повернення з полону, де її страшно катували вороженьки.
Причому "А из нашего окна площаь Красная видна".
От би спитати в Наді. Як гадаєте, щоб вона відповіла? Які слова знайшла для птічки?
Особисто я сподіваюся, що наші журналісти, а також компетентні люди з компетентних установ таки провідають скіьки правди на тому хвості було.

Miroslav Oleshko
Зашел на заблокированый Яндекс.
Посмотрел какие новости мне парят как жителю Киева. Закрыл. Спасибо, что закрыли эту помойку.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
03.06.2017 р.
answerview
Dmitro Vovnyanko
Самопоміч і більшовизм.
Результати більшовизму в Україні – відомі. Роздушена у 1919 р. незалежність. Ліквідація Отаманщини з усіма притаманними їй ефектами, як-то тортури, розстріли, ґвалт, грабунки, тощо. Голодомор, протягом якого мільйони українців померли просто тому, що не було чого їсти. Ліквідація УПА, з усіма притаманними (дивися про Отаманщину). Розкрадений газ Дашавського родовища і Чорнобиль.
А з чого все починалося? А починалося все з дуже гарненьких гасел і намірів. З принципу «всі люди створені рівними, але багатії їх обікрали». З «земля – селянам» (в країні де головна позиція експорту - збіжжя). З «експрапрііруй експропріатаров». Коротше, з шаріковського «все відняти і поділити на всіх порівну». «Па справєдлівасті», тобто.
Що правда, з оговіркою. «На всіх порівну» це означає відібрати на користь держави, а оскільки держава – народна, то отак і буде «все навкруги колгоспне, все навкруги – моє».

Звісно, в реальності так не було ніколи. Всі байки про «державне – значить народне», розбиваються о просту реальність – справді твоїм може бути лише те, що ти сам можеш купити і продати. Все інше – не твоє. От велосипедом я в часи совка володів. А Запоріжсталлю – ні. Не міг я продати свою частку Запоріжсталлі, нею розпоряджалася державна бюрократія, вельми зацікавлена у саме такому станові речей.
Іншими словами те, на що купилися маси лохів, як на ідею «держави де все буде народне», виродилося в систему правлячої бюрократії, яка сама, як феодали в Середньовіччі, почала створювати династії, клани, групи інтересів…
Тридцяти років не минуло, як держава «де все по справедливості» перетворила своїх громадян на кріпаків – колгоспників та робочих й ІТРівців які не могли змінити роботу за власним бажанням.
Пригадуєте такий факт?
А тепер – цитата з інтерв’ю нардепа парламентської фракції «Самопоміч» Костянтина «Семена Семенченко» Грішина (мовою якою користується нардеп): «Следующий этап будет более широкий, чем блокада… Наша первая задача - вернуть в госсобственность предприятия Ахметова и других олигархов, где они не выполняют инвестобязательств». І ще: «Мы его (предприятие) заберем. Просто заберем физически. Заставим правительство забрать его в госсобственность». Мова про Бурштинську ТЕЦ.
Зрозуміли? Які на фіг закони? Які судові процедури? Яке право власності? Хлопці сказали – забрати, значить треба забирати. Бо так хочуть революційні маси… вибачте, громадянське суспільство. Бо буржуї грабують наро… вибачте олігархи не виконують зобов’язань – ми так вирішили.
Експрапрііруй!...
Я оце пригадую, що коли «Самопоміч» йшла до парламенту, вона позиціонувала себе як молода європейська сила. І от тепер я доклепати не можу, як європейська сила, що за її словами «сповідує принципи християнської демократії» може почати говорити суто більшовицькими категоріями? Вона не в курсі, що в Європі право власності – понад усе? Вони не в курсі європейського принципу панування закону і права? А що вона заговорить, якщо не дай Бог стане владою?
Не знаю.
Зате знаю інше. Знаю чим закінчуються отакі гасла, рівня «дядечка Леніна». Коли я працював над романом «Заколот проти Петлюри» мене до глибини душі вразила одна ситуація. У грудні 1918 р. у більшовицькому Білгороді люди продавали сімейні цінності… ні, не за крайку хліба навіть. За в’язанку дров – аби не замерзнути. А в той самий час в українському Харкові, де не було проблем а ні з опаленням, ані з харчами, за більшовицькі гроші одне за одним спалахували мітинги за «Владу рад», за «Фабрики – робочим» і за «Вічний союз з більшовицькою Росією».
Мені от, досі цікаво. Якби тоді українські військові всі ті мітинги просто з кулеметів порізали – був би Голодомор, чи ні?
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
ALAN60 з днем народження!
answerview
У меня наверное плохо с головой, но туда не уклаывается, когда меня обворовывали то было по 50 сейчас не обворовывают но по 300...

Ну где-то так.По крайней мере совок туда вколочен по самую ручку!И хреновый с тебя бизнесюк,если ты в действительности таковым являешся!
На вскидочку-газ покупаем в Европе пусть по цене 230 баксов/1000 куб.,курс сейчас 26,3 грн/бакс.Умножаем одно на другое:
230 х 26,3 = 6049 грн.Это на входе в страну.Далее расходы на транспортировку,доставку,зарплату работягам обл- и райгазов,всякие там амортизацтонные расходы и т.д.-пусть еще 30%.Итого: 6049 х 1,3 = 7864 грн/1000куб.
Чего ноешь,а?А хочется газ по 50 баксов-дуй в Туркмению,там,говорят,местный хан своим подданым его даром раздает!Просто мечта для совкодрочеров!!!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 03.06.2017 р., ALAN60
2
like
2
bad
shockingly
03.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Поехали по пунктам.

бгг - учи історію
Британія війну виграла, але через свою чесність віддавала борги ще місс Тетчер, в той час як комі  ******  послали америкосів. за одною з версій Ленд-Ліз не оплачений досі

Что она, там,на фото,угри на мордахе лечит? 15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
03.06.2017 р.
answerview
Dana Yarovaya
10 Std. ·

Так получилось, что я не оформила биометрический паспорт. Все члены семьи оформили, включая страшного кота Кузю, я нет. Сначала много летала, не было возможности, потом там были визы- не могла поменять, потом не до того. Вобщем я лох без биотметрического паспорта.
Узнав, что творится в центре оформления документов, решила поменять место в очереди за статусом на УБД на место в очереди за биометрическим паспортом.
Народ, а чего вы тогда ныли что вам безвиз не нужен, если очередь на биометрические паспорта длиннее чем в мавзолей в самые светлые времена совка?
Сейчас не удивлюсь комментам: "- ко-нееееее--ччч-нноооооооо у вас деньги есть ездить". Отвечаю: " судя по очереди, не у одной меня есть. И, собственно, ничего плохого в том что они есть, заработанные законным путём, не вижу"
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
03.06.2017 р.
answerview
Цитата:

Як працює дерегуляція в Україні.
Сьогодні в порту Чорноморська працівники порту розповідають, що раніше вантажні судна і пороми, які прибували в порт, повинні були чекати по 5-6 годин, поки на борт не піднімалася комісія з контролерів. Вони робили огляд, а насправді - збирали хабарі.
Біда була не скільки в хабарях, стільки в годинах простою, які влітали в копійочку.
А ще портовики кажуть, що було просто соромно перед іноземними власниками суден, бо "на нас дивилися, як на папуасів".
Зараз всі документи оформлюються в електронній формі і ще до заходу в порт. Час простою дорівнює нулю, ніякі контролери нікуди не ходять, на борт ніхто не піднімається, і ніхто нічого не вимагає.
Контейнери раніше "маринували" до місяця. Все через той саме "контроль". Як "підмажеш", так і поїдеш.
Зараз митна очистка контейнерів та інші процедури проводяться за пару годин - і все - вантаж контейнер на машину і вивозь.
Затримки якщо і бувають на день-два, то здебільшого тому, що сам вантажовласник чи його експедитор забули подати документи (в електронному вигляді) або просто не приїхали забрати свій контейнер.

Volodymyr Omelyan , Viktor Dovhan , good job!

Це ще одна #перемога, не така гучна, як стокгольмський газовий арбітраж, але не менш важлива. Вона далася важко, у боротьбі з системою, яка не здається, але так всупереч всьому, крок за кроком, робляться реформи і гартується наша молода держава, яку ми лише починаємо будувати.

І побудуємо!
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
03.06.2017 р.
answerview
На Змиевской ТЭС запущен энергоблок работающий на газовом угле - Гройсман
1.06.2017 11:53
На Змиевской ТЭС запущен энергоблок работающий на газовом угле - Гройсман
Об этом написал Премьер-министр Украины Владимир Гройсман на своей странице в Твиттере.

В сообщении Гройсмана сказано:

"Виконана ще одна обіцянка і випереджаючи всі графіки запущено в роботу енергоблок №2 Зміївської ТЕС, який вже працює на газовому вугіллі."

П.С. По сплетням,к 1 сентября планируют запустить и 5-й блок.Работа уже началась!
Карл Маркс.

Змінено: 03.06.2017 р., ALAN60
1
like
1
bad
shockingly
03.06.2017 р.
answerview
Helgi Sharp

вчера

В Питере проходит "международный" экономический форум. В основном там попы, байкеры и придворные журналисты. Ещё Додон и Путин. Последний сегодня костерил Америку, Европу и твердил о вреде санкций. Сразу вспомнилось:
— О чём это она?
— Барона кроет.
— И что говорит?
— Ясно что: подлец говорит, псих ненормальный, врун несчастный…
— И чего хочет?
— Ясно чего: чтоб не бросал.
— Логично.

Ещё ботоксный "экономист" заявил, что Россия сейчас в "осажденной крепости". А в осажденной крепости, мол, руководителей не выбирают.
Ну, понятно - типа, лошадей на переправе не меняют. Но, ведь к ослам это не относится? Плюс, кто эту крепость загнал в осаду?
Короче, всем понятно, что осла нужно отправлять на скотобойню, а всем остальным выходить из крепости с белым флагом. Вместо этого они, бл..., "экономику" обсуждают. Ну, не больные?)
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
03.06.2017 р.
answerview
15_badgrin
Mykola Voskalo

Можна вічно дивитись, як горить вогонь, тече вода і як на овоча падає вінок:
Карл Маркс.

like
bad
shockingly
03.06.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview

Народ, а чего вы тогда ныли что вам безвиз не нужен, если очередь на биометрические паспорта длиннее чем в мавзолей в самые светлые времена совка?
Сейчас не удивлюсь комментам: "- ко-нееееее--ччч-нноооооооо у вас деньги есть ездить". Отвечаю: " судя по очереди, не у одной меня есть. И, собственно, ничего плохого в том что они есть, заработанные законным путём, не вижу"

то хто найбільше із зрадофілів кричав "кому той безвіз треба!, непідйомні тарифи!, дороги оно зробіть!" - то найперший стоїть в черзі з 4х ранку, а його беха (на польських номерах) на стоянці боком займає 2 паркомісця. ... ну шо тут скажеш.. під№ри...   нічого.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 03.06.2017 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
03.06.2017 р. відповів для User  
answerview
І ще один знак - у Москві сьогодні сніг 03_biggrin

05_shok  брехня
like
bad
shockingly
03.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
ти один з прикладів того що з віком мудрість не приходе, якщо не прийшла в молодості

ти платив по 50 долярів. а з твоїх податків плитили все інше = ще 400 долярів? чи ти думаєш звідки у держави гроші?
шо серйозно?

коли я кидав тобі онлайн курс -- введення до економіки, я як раз тобі прозоро натякав, що з тобою нема про що говорить = ти навіть терміни не розумієш. витрать 20-30 годин на те щоб прочитать "Економіка-1" чи "вступ до економічної теорії"
ти ж бізнесмен = це лишнє не буде

тєжко жить на 3%?

Я с тобой согласен. на 120% Но смотрим с другой стороны в корень. Я платил налоги и с них мне возвращали ценой на газ чего нибуть. Итого 50. Сейчас плачу налоги  которые в 2-3 раза больше, А налог на землю в 10 повторяю в десять раз больше и за газ не возвращают.Плюс новых пачка появилась.  И не надо списывать все на АТО. Туда уходит всего 20% бюджета. Дебет с кредитом сведеш, покажеш где улучшения. О том как улучшилась система документо оборота можеш не писать это из другой оперы. Западный капитал расчищает площадя под себя.
1
like
1
bad
shockingly
zvon
03.06.2017 р. відповів для August  
answerview
І ще один знак - у Москві сьогодні сніг 03_biggrin

05_shok  брехня

А по моему правда  03_biggrin

http://24tv.ua/ru/v_moskve_vypal_sneg_2017_sneg_v_moskve_segodnja_02_06_2017_n824990
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин