MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.06, 04:46
44
+13 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2973972
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
08.06.2017 р. відповів для August  
answerview
ніхто ж за язика не тягнув!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
08.06.2017 р. відповів для User  
answerview

Та ты шо? Низзя!!!
По новой методичке зрадойобов,жЮлька-"Багиня"!!!!!
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
answerview
Су*а, весь день облазил по Киеву, но не увидел ни одного американца. Ни морских котиков, ни наемников из Гваделупы, никого. Видимо, прячутся. Всех прохожих киевлян доканывал с просьбами показать дорогу, ибо я из Донецка. Хоть бы раз на*уй послали. Причем доканывал просьбами на русском языке. Кто кого притесняет в Киеве - хз Виселицы для русскоговорящих. Ау, вы где?

Концлагерь тоже в Киеве прячут, интересно где. Много украинской музыки на радио. Это очень круто. Почти не слышал шансона и совковых хитов про священную войну. Кобзона, чичерину, газманова, любэ забанили видимо. Это круто. Снимаю шляпу перед властями.

Выделил то, что для меня странно. Так понимаю, что эту хрень в Донецке им там в уши вливают .

Да,и очень серьезно.
Змінено: 08.06.2017 р., alikxom
1
like
1
bad
shockingly
08.06.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview

Та ты шо? Низзя!!!
По новой методичке зрадойобов,жЮлька-"Багиня"!!!!!
разве можно так издеваться, над больными людьми?)))))
Змінено: 08.06.2017 р., AndrejVK
3
like
2
bad
shockingly
1
08.06.2017 р.
answerview
"Президент РФ Владимир Путин заявил, что ситуация с бедностью в стране в настоящее время хуже, чем планировалось,..."
«У нас очень много проблем, и даже порог бедности немного сейчас стал хуже, чем мы планировали»
В рф все запланировано, даже бедность 05_shok

http://www.aif.ru/money/economy/putin_priznal_chto_situaciya_s_bednostyu_v_rf_stala_huzhe_comments#all_comments
1
like
1
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Четверг.
Сегодня очень важный день. Возможно, снова - исторический. И в США и в Украине.
- Украина должна исправить преступные решения предыдущих правительств о внеблоковом статусе:
Верховная Рада сегодня первым вопросом рассмотрит законопроект 6470 о внесении изменений в законодательство Украины, касающееся восстановления курса Украины на членство в НАТО (следим кто и как голосует).
- Также Рада обязана принять несколько европейских реформаторских финансовых законов по улучшению инвестиционного климата. Также мы ждем от Рады другие важные решения.
- Еще не миротворцы, но тоже - неплохо:
Украина и Австрия договорились об увеличении количества (на 300 чел) наблюдателей миссии ОБСЕ на Донбассе до 1000 человек.
- Немного Витрины:
Украина и Швейцария подписали соглашение о безвизовом режиме.
В Украине введут электронную систему контроля за оборотом алкоголя и табака.
Кабмин принял пакет подзаконных актов по упрощению строительных процедур.
- #RussiaGate:
Трамп собирается выдвинуть на пост нового директора ФБР Кристофера Рэя. Малоизвестный юрист (для широкой публики в Украине), мутный тип. Печально, не одобряю.
И сегодня большой день в США - открытые слушания важнейшего свидетеля - в Сенате будет давать показания экс-директор ФБР Коми. Коми заявит о том, что Трамп просил его не расследовать Флинна, а это - препятствование правосудию. Очень серьезное обвинение с возможными очень плохими последствиями для Трампа.
- Брент поскользнулась. Цена за бочку - 48,23 долл.
Будем на связи.
Хорошего всем дня.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Сьогодні, 8 червня, о 00:05 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вибух на території посольства США у Шевченківському районі Києва. На місце події негайно прибули слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції.
При огляді з'ясувалося, що невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.
Подія належним чином зареєстрована, розпочато кримінальне провадження за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до злочину осіб.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Vladimir Zavgorodny
В 2000-м году антикоррупционер (а тогда ещё — просто юный
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Константин Машовец
Значить по ситуации в районе Донецкий - Жолобок...
сегодня с утра орки подняли визг и крик по поводу "наступления ВСУ на Жолобок"...
яко бы украинские войска атаковали с двух сторон посёлок Жолобок, который находится на "бахмутке"...
на самом деле... никто никуда не наступает...
бибизянки просто испугались...
и потому лихорадочно лупят куда глаза глядят
из 120-мм миномётов, 122-мм и 152-мм ствольной арты
ещё со вчерашнего вечера...
Дело в том, что в следствии занятия передовыми подразделениями ВСУ согласно Минских договорённостей новых позиций, что в районе высоты 195.3 и бывшего бп№31, а так же одновременного удержания ими позиций в районе бп№29 и Новотошковки...
сложилась достаточно "интересная" ситуация...
Украинские войска получили возможность плотного огневого контроля над тыловыми коммуникациями связывающими ватно-анклав Донецкое - Жолобок с основной группировкой орков на фланге в районе посёлка Фрунзе и далее на бп №32...а так же возможность "отсепарировать" орков в Донецком от гоблинов в Голубовском...
По сути, Жолобок оказался в трёхстороннем "углу"...
Орков это пугает и они стремятся отодвинут на флангах наши передовые подразделения...
по сути, нечто слегка подобное ситуации в районе Ясиноватской развязки
Вот, собственно...
за что и происходит весь "сыр-бор" в районе этого участка "бахмутки"...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Андрей Андреев
276 в ВР ЗА НАТО...)))
Молодцы.
Хотя должно быть 450.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Нєвзоров.
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Унікальні кадри випробувального польоту літака Ан-132D/ Unique footage of AN-132D aircraft in flight.

Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin
"Вступая в гражданство России, я испытываю неописуемый восторг, что с сегодняшнего дня я гражданин самой великой страны на этой земле. И я никогда не предам тебя, Россия, никогда не смогу идти на поводу у твоих врагов и всегда буду гордиться, что я твой сын. И эти шесть букв - Россия - всегда будут жечь мое сердце самой высокой любовью к моей великой Родине", - цитирует пресс-служба текст присяги, подготовленный Жириновским.
like
bad
shockingly
answerview
А че? Нормально.
Нехватает только Великого и Лучезарного Пу, согревающего и освещающего автобан в светлое будущее.
03_biggrin
П. С. Или Жи. 30_crazy
Кому - татор, а кому - лятор!
like
bad
shockingly
answerview
скрін був про леві фотки у ватних пабліках = народ не тілько поржав, а і віднайшов у якому магазині Ізраїля такі ціни

Що ж до Ашода = ти знаєш як вирощувать городину на піску і камінні? а у них росте і дає 3-4 урожаї за рк
я по їхнім технольогіям рощу помідорку на вікні = вже 2роки і скількісь місяців росте і плодоносить...
якось так
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
08.06.2017 р.
answerview
Знову нажралось

Санкцию на все дает Путин, - Осмаев рассказал о заказчике покушения на него

Доброволец из зоны АТО Адам Осмаев назвал заказчиком покушения на себя президента России Владимира Путина.
Об этом он рассказал в интервью Эспрессо.TV, передает Цензор.НЕТ.

"Конечно, это наш противник - восточный сосед. Там вертикаль власти и санкцию на все дает один человек - это Путин. Исполнители могут быть какие-то разные. Его люди, или еще какие-то. Но там все делается согласованно и с санкции", - сказал Осмаев.

Как сообщалось ранее, вечером 1 июня в Киеве состоялось покушение на Адама Осмаева и Амину Окуеву - чеченских добровольцев, участников АТО. Убийца, представившийся французским журналистом и имевший документы гражданина Украины на имя Александра Дакара, несколько раз выстрелил в Осмаева, находясь в его автомобиле в Подольском районе Киева. В свою очередь, жена Осмаева Амина Окуева, которая воевала на Донбассе в рядах ВСУ, выстрелила в нападавшего и ранила его. Источник: https://censor.net.ua/n443261
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Роман Донік
Еще одна имперская гадость приехала попереживать за Украину и неудавшиеся Майданы
Сделали бы мы и работы над ошибками и безвозвратные изменения. Если бы Путин, при поддержке вот таких вот умников, не ударил сначала в Крыму, а потом на Донбассе. Самое смешное в этом всем, вот это имперское переживание. Просыпаются утром и начинают переживать. Ложатся спать и переживать продолжают. Впечатление такое, что разбуди ночью - переживания за Украину.
Господа из соседней страны до сих пор не поняли, что они и взаимоотношения наших двух стран, это перевернутая страница. Которую мы уже закрыли. А на новой открытой странице - Россия враг. Подлый, агрессивный и постоянный в своем стремлении нас уничтожить как независимое государство и нацию.
И россияне, за редчайшим исключением, тоже враги. И эта либеральная шваль приезжающая сюда строить облегченку совка, тоже враги. Потому что вы, господа - допустили, поддержали и участвовали.
В разных проявлениях. А самое главное - не препятствовали. Пассивные пособники.
И да, вот это вот переживающее, представляет в Украине свой новый фильм "Русские евреи. Фильм второй. 1918–1948". Ну и мимоходом решило нас жизни поучить. Вместо вот этого павлиньего красования, проехался бы
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Maria Zhartovskaya
В очереди за биометрическим паспортом я 170. Да кому вообще нужен этот безвиз...01_smile

UPD: заняв очередь в 8.40 утра, в 10.29 получила талончик под номером 170. Время ожидания подачи документов составляет около 2,5-3 часов.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
Дмитрий Сердюков
Вообще странно, что власть не хочет бороться с коррупцией и назначает Балчуна и Супрун. Странно, что власть всё разворовывает, но при этом массово строит дороги. Странно, что власть захватила всё медиа пространство, но представлена в СМИ меньше всего. Странно, что власть уже больше трёх лет не использует "популярные в народе" рецепты спасения страны от развала и страна не только не развалилась, но и стала сильнее.

Это наверное какая-то шизофрения, когда ты не хочешь что-то делать, но делаешь. Как например многие наши борцуны с коррупцией, не хотят пиз*еть, но постоянно пиз*ят.

Олександр Пасхавер
Особисто у мене ніяких особливих сподівань на ці три роки не було. Але вони були у громадян
Для початку про головну невдачу. Відразу зазначу, що кажу не про президента, а про країну в цілому, адже президент не єдиний представник влади. Він не абсолютний монарх – його повноваження досить обмежені. Хоча простий громадянин і не хоче в це вірити.

Головне, чого за ці три роки не вдалося досягти – зростання економіки. Економіка припинила падати і дуже повільно почала зростати в 2016 році. Але в першому кварталі 2017 року ситуація вже дещо гірша.

На жаль, економічні проблеми болісно і боляче сприймаються громадянами. Але особисто мені важко уявити, щоб у країні, де йде війна, почалося бурхливе зростання економіки. Хоча багато хто каже: «Яка це війна?» Мовляв, мертвих мало. Але війна – це не тільки поранені й убиті. Війна – це концентрація сил, сковування всієї країни на якусь небезпеку.

Тому війна йде, навіть якщо людей вбивають відносно мало. А під час війни зростання економіки – досить складна річ. Адже справа навіть не стільки у війні, скільки в мілітаризації. Мілітаризація вимагає значних витрат, що забирає кошти у цивільного сектора. Потрібно пробувати повторити фокус Ізраїлю, коли така ж бідна країна, і, до речі, досить корупційна, зуміла поєднати мілітаризацію з інноваціями. Ставши, таким чином, і могутньою військовою державою, і розвиненою країною. Правда, громадяни Ізраїлю тоді були неймовірно мотивовані. Та й процес тривав не три роки, а десятиліттями, тому порівнювати досить складно. Так чи інакше, в Україні цей шлях поки що не простежується.

Ми стримали ворога. Ми, можна сказати, його навіть перемогли, якщо співвідноситися з його планами
Особисто у мене ніяких особливих сподівань на ці три роки не було. Але вони були у громадян. Вже через півроку після появи нової влади, українці почали запитувати: «Чому немає розквіту, чому досі корупція?» Це стосується і очікувань щодо тривалих соціальних процесів. Це, звісно, дитячість, я б навіть сказав неадекватність. Ніколи не буває так, щоб очікування повністю збігалися з реальністю.

Тепер про видатні досягнення:

Ми стримали ворога. Ми, можна сказати, його навіть перемогли, якщо співвідноситися з його планами. В країні, розгубленій екстремальними умовами, ми зберегли соціальний мир.

Ще одне видатне досягнення, яке говорить про нас, як про організований народ – ми зуміли розмістити 1,8 мільйона внутрішніх біженців. І нічого схожого на те, що діється з біженцями в інших країнах, у нас не відбувається.

Якщо говорити персонально про пана Порошенка, то, на мій погляд, реформи йдуть під його тиском. І я це спостерігаю фізично, оскільки буваю практично на всіх засіданнях Національної ради реформ, і бачу, як президент тисне на виконавців. В результаті, практично всі представники міжнародних організацій – наших донорів – кажуть, що за ці три роки зроблено більше, ніж за 23 попередніх роки.

Що за ці роки справило на мене найбільше враження? На жаль, не поліпшення підприємницького клімату. Найбільше вразило нарощування антикорупційної діяльності. На тлі безперервних розмов про те, що нічого не робиться, розгорнута небачена інфраструктура. Я розмовляв з представниками інших країн, про те, яким чином ця інфраструктура працює в їхніх державах, і вони говорили, що потрібно приблизно 5-7 років для початку злагодженої роботи.

Сьогодні у нас вже ведеться переслідування перших осіб. Це сталося навіть швидше, ніж я очікував. Мені кажуть: «Толку з того, що ви граєте в ці переслідування, якщо ви не можете їх посадити». Але це вже процес зміни суддівського корпусу – болісний і складний процес, який ще не вийшов на вирішальну стадію. Він теж триватиме кілька років.

Головне досягнення президента – зміна обличчя країни з допомогою реформ. Є дуже простий показник реальності цих реформ. Коли велися переговори про безвізовий режим, єврочиновники, що висунули нам сотні умов, навіть не припускали, що ми їх виконаємо. Вони враховували слабкість нашої країни, її постреволюційний стан, конфліктність, яка неминуча після революції. Але ці сотні умов були виконані. Я думаю, що це викликало здивування тих, хто висував ці умови. Отримання безвізового режиму країною, яка воює – це безпрецедентно. Для мене це стало інтегральною характеристикою роботи президента.

В чому значення цього безвізового режиму? Ми повертаємося до дореволюційного стану, коли навіть студенти могли проводити канікули, подорожуючи Європою. Це зіграє революційну роль у збільшенні кількості людей, що підтримують цей шлях. Безвіз – шлях, який змінить філософію виживання, що так нам заважає.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.06.2017 р.
answerview
при затриманні екс-начальника податкової Шевченківського району Києва вилучили 50млрд доларів!!!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин