MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
09.06, 23:34
31
+18 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2972682
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
11.06.2017 р.
answerview
Сьогодні, один з аеропортів дружньої держави

трошки про перспективи

чому ватка так нервує
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
11.06.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
ти не розумієш у чесності та перемог НЕМАЄ майбутнього
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
11.06.2017 р.
answerview
давайте засічем час -
Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Інформація про ДТП з кортежем Президента України не відповідає дійсності
Повідомлення про автопригоду за участю Президента України, що начебто сталася на Закарпатті, цілком не відповідає дійсності. Візит глави держави пройшов без будь-яких порушень громадського порядку
Провокативну інформацію про ДТП, яка нібито сталася на об'їзній дорозі Ужгорода, поширив сьогодні ряд ЗМІ. У дійсності аварія трапилася вже після того, як кортеж Президента проїхав цією дорогою. Водій мотоцикла вчасно не помітив "BMW" та вирішив екстренно загальмувати, внаслідок чого впав у кювет. Ніякого зіткнення не було, тим більше, з жодним із автомобілів кортежу.

картинка стара - лише для привернення уваги. (Харків чи 2010, чи2013 )
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Інспекція будівництва Великої окружної дороги

Vlad Ponomar
Больше тысячи украинцев помогли сборной победить в Финляндии. Финны играли словно в гостях

шо безвіз животворящий робє...?
я додав фоточку ДО гри, бо там краще банер читається - фіни знають про шо говорять!
Крим - це Україна!
Змінено: 12.06.2017 р., Grom
like
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Ivan Erokhin
Кабздец!
Кремлевские фашисты срочно возводят баррикады вокруг Рейхсканцелярии.
Плюгавый фюрер таки реально СЦЫТ!!!

додав ще фоточку  = протитанкові ЙОжикі це проти чого? тіпа у народа є танки з БТРами?

севас форум - читніть
https://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=56&t=774122&hilit=не+будет+никакого+безвиза.+а+оно+вон+как.&start=3975
Крим - це Україна!
Змінено: 12.06.2017 р., Grom
like
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Мегазашквар. Свежая несвежая … русня. Сергей Вольнов, Воронежская область. В 2016-м служил в ЗСУ. Зашкварен позавчера в Сирии. В тему потерь русни писать нет смысла
Відслужив в ЗСУ по повістці, бо громадянин. В АТО не був, дрочив у караулі. Потім поїхав в срану і підписав контракт, бо мав паспорт рф.

"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
like
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview

59_rofl
Карл Маркс.

1
like
1
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Шкварки News (@ShkvarkiUA):

Как истинный зрадобот, Петя Мага, три года стонавший в эфирах:
- Та кому отой безвиз нужен?
в первый же день ломанулся в Финляндию.
Карл Маркс.

2
like
2
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
15_badgrin
Serhii Marchenko

После совещания в администрации Путина выяснилось, что Лермонтов не писал "Прощай, немытая Россия!".

Кроме того, Гоголь не писал "Мертвые души". Это ошибка верстальщика. На самом деле, гениальный писатель, предвосхищая свое время писал роман о Путине "От мертвого осла уши".

Изучается аутентичность романа Льва Толстого "Анна Каренина". Заслуживающие доверия источники в Кремле сообщают, что есть веские основания утверждать, что в оригинале роман называется "Алина Кабаева".

На несанкционированном митинге в Санкт-Петербурге активисты защиты русского языка отправили Петру Порошенко слезную мольбу не цитировать больше никого из русских классиков, а то в России из литературы останутся только мемуары Брежнева.
Карл Маркс.

Змінено: 12.06.2017 р., ALAN60
like
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Всем смотреть. 15_badgrin https://www.youtube.com/watch?v=Jnvkc2ryAEw
like
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Клімкін пояснив, чим небезпечний візовий режим з Росією.
http://espreso.tv/news/2017/06/12/klimkin_poyasnyv_chym_nebezpechnyy_vizovyy_rezhym_z_rosiyeyu
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
bad
shockingly
1
12.06.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Утро доброе, друзья.
Начинаем новую летнюю неделю - понедельник. Новостей совсем немного и это нормально после таких отличных Мая и половины Июня.
- Самая главная новость - это победа партии Макрона на парламентских выборах во Франции. Франция с Макроном демонстрирует возврат Европы к здравому смыслу. Франция с Макроном становится снова важным и сильным мировым игроком. Франция становится снова той Францией, которую ждала Меркель.
- Еще немного Европы:
«Укрзалізниця» анонсировала поезд в Варну уже с Июня и поезд в Вену с Декабря.
- Спасибо всем большое за все добрые слова под вчерашним постом о новой украинской национальной идее.
Майте чудовий тиждень.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
12.06.2017 р.
answerview
Индекс окрошки: насколько подорожал летний суп

С наступлением лета традиционный украинский борщ так же традиционно заменяется холодным первым блюдам, например, окрошкой.

По словам аналитика Украинской аграрной конфедерации Дмитрий Дейна, за год окрошка подорожала на 18,33%, сообщает сегодня «Сегодня«.

Трехлитровая кастрюля, которая год назад в среднем обходилась чуть более чем в 50 грн, сейчас стоит почти 60 грн.

Отмечается, что цены почти на все основные продукты, которые входят в состав окрошки, заметно выросли.

В первую очередь подорожание сказалось на овощах: огурцах (+52,6%), картофеле (+43,9%) и укропе (+39,3%), что связано с небольшими объемами прошлогоднего урожая и его качеством».

Также за год ощутимо подорожали и молокопродукты, входящие в состав окрошки — сметана (+36,7%) и кефир (+32,5%). Причины — сложная ситуация в животноводстве, сокращение господдержки отрасли, снижение производства молочной продукции в стране и рост мировых цен.

Незначительно подорожала и курятина (+10,9%). Однако цены на яйца (из-за снижения их экспорта и перепроизводства), наоборот, упали на 20,5%. Стоимость остальных составляющих блюда осталась относительно стабильной, колеблясь в пределах 3%.

Напомню, апрельская инфляция в Украине была Госкомстатом нагло сфальсифицирована. Причем, это как раз имеет отношение к окрошке, поскольку сильнее всего был занижен темп роста цен на овощи.

Статистики сообщили, что цены на овощи за апрель увеличились только 7,6%, а фрукты — на 5,3%. Тогда как реально овощи подорожали в апреле в 2-3 раза, а фрукты — тоже гораздо сильнее, чем указал Госкомстат.

Отмечу, что в данных по инфляции за май (1,3%) статистическое ведомство показало более значительное подорожание овощей и фруктов — на 16,7% и 12,8% соответственно. Однако даже суммарные показатели роста за апрель и май получаются намного меньше, чем было реальное повышение цен…
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
like
bad
shockingly
12.06.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Мои фотки вчера):
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1659944814034706&id=100000576098550&pnref=story
2
like
1
bad
shockingly
1
12.06.2017 р. відповів для August  
answerview
ти мене бЕндеровця не френди, я просто стежить буду = не підставляйся
за фото шибениці спс - це демократично!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
ти мене бЕндеровця не френди, я просто стежить буду

Поздно))
like
bad
shockingly
answerview
ну набуя... тепер мене через тебе кацапа в СБУ заберуть і будуть три дня допитувать...  12_cray  12_cray  12_cray

Denis Pyatigorets
Трохи про Безвіз
Моя перша поїздка в Європу була в 2004 році. Я ще працював у КВУ і ми поїхали з колегами на вибори Президента Сербії. В нас було трохи часу подивитися країну і ми відвідали кілька сербських міст. В місті Новий сад ми зайшли до кав'ярні, замовили пива та почали щось обговорювати між собою українською та російською мовами. До нас підійшли молоді хлопці та дівчата та спитали - звідки ми? Виявилося, що то були студенти з Австрії , Німеччини, Словенії та Угорщини. Один з них вчив російську мову і не міг зрозуміти, якою мовою говоримо ми. Ніби й російською, але є слова, які він не зрозумів. Отже вони поспорили, з Польщі ми чи з України?
Виявилося, що студенти приїхали в Новий Сад на концерт. Бо тут завтра буде виступати Іггі Поп. В провінційному містечку з населенням в 300 тис буде виступати Іггі Поп!!! І ця молодьож просто так сіла на автобус за 10 євро та поїхала на концерт.

Потім вони показували фотки, як вони тусили на концертах та рокфестах по всій Європі. Ділилися враженнями та запрошували нас на фестиваль Сігет, який мав відбутися в Будапешті вже за кілька тижнів.
І от я, вже два роки, як закінчив універ, для якого музика - це цілий Всесвіт, для якого найбільшою пригодою була поїздка в Київ послухати Чайф на Майдані в 1999 році. Я слухав їх та відверто заздрив. На скільки вони вільні. В них немає кордонів, ані географічних, ані мовних. З брудними рюкзаками вони об'їздили півсвіту. Вони - діти Світу, в той час як для мене єдиними іноземцями протягом студентських років були араби Хайкель Мірі та Луаті Бадер, що вчилися з нами та навчали мене арабськім матюкам.

Завдяки вільному пересуванню Європою, всі вони мультикультурні, мультиязичні, вони спокійно будують плани на майбутнє життя, не обмежені роботою на "Запоріжсталі" чи "Мотор-січі", як пропонували мені після закінчення запорізького Вишу. Для них відкрита вся Європа. Їм вже не потрібен час на адаптацію в іншій країні. Вони вже адаптовані. Вони вбирають в себе різні культури, звички, правила, стиль життя. Вони ніколи вже не захочуть жити нижче того рівня, який вони бачили. Вони ніколи не погодяться на диктатуру, ніколи не погодяться на соціальні подачки в обмін на їхні голоси, ніколи не будуть мріяти про гарантовану державою бідність за умови "стабільності".

Я дивися на них і мріяв - от би наша молодь могла так само вільно подорожувати. Хай би вона подивилась, яким може, а головне - має бути життя людини. Це ж зовсім різний вимір. Після таких поїздок ніхто з них не піде на політичний мітинг за 200 грн., не продасть голос на виборах, не поведеться на хєрню в стилі "проголосуйте за мене і я зроблю для вас все безкоштовним". Їх вже неможливо буде ошукати, впарюючм їм дічь про "братські народи" та "могутність Радянського союзу". Ці молоді люди будуть реально змінювати країну. Саме тому проти Безвізу так завзято виступали вітчизняні популісти та адепти "руцкого міра". Бо їм не потрібні вільні та свободі. Їм не потрібно, щоб старші люди слухали від своїх дітей як може та як має бути. Бо з 11 червня вони неминуче вимиратимуть, як клас.

І рівно через 13 років моя мрія збулася!!! Україна отримала Безвіз. І тепер я щіро та по-доброму заздрю нашій молоді. Вони матимуть все те, чого не мало моє покоління.

Шануймося, Хунта!
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
ну набуя... тепер мене через тебе кацапа в СБУ заберуть і будуть три дня допитувать...  12_cray  12_cray  12_cray

Машинально 04_blush  Не страшно... - предложишь Рошенок - отпустят)
Отменить?
Змінено: 12.06.2017 р., August
like
bad
shockingly
answerview
та ладно хай буде

вітаю тебе з днем роССииї

========================
Крим це Україна
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
12.06.2017 р.
answerview
Любят русские люди бунтовать! Встанут на колени перед барским домом и стоят, подлецы! И ведь знают, что бунтуют, и всё равно стоят!

Салтыков-Щедрин

Дизель - наше всьо!
2
like
2
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин