MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
16.06, 22:59
44
+20 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2980632
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
12.07.2017 р. відповів для Kaban275  
answerview
для тебе сепарок є спец подарунок:

для усіх інших = не проходьте повз = у ватки горить пердак від нового закону
Крим - це Україна!
Змінено: 13.07.2017 р., Grom
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
12.07.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
тты не приписывай мне того, чего я не говорил. я тебя в своем посте в зраде не обвинял. мне не понятно было, какого лешего ты своих дворовых котят приплел. и какого фига была негативная реакция на постинг одиночки, что фонари сменили. не за твой же счет. и, второе - чем больше потребление - тем больше шансов списать денег. впрочем, для кого я пишу...
сделали хорошо - плохо. ничего не сделали - плохо. сделали хорошо - и тут не догодили.
п.с. хвост собачий, еще раз назовешь меня мутнорылым лишь тебе понятным определением "поскотовцем" - я тебя затроллю "плавневцем, что не тонет ни в воде ни в дерьме, т.к. является его сутью".

Я відповів на постинг одинака, у якому ліхтарі і зрада. А те, що тобі не зрозуміло-це твої проблеми.
Поясни тоді. як в'яжеться заміна ліхтарів зі зрадою?
А погано мені чи добре-це мої проблеми, і годити мені не потрібно.
Кирило-менше жри вина, я тебе мутнорилим не називав, хоча, як всім тут відомо, ти самокритичний.
Поскот, в цьому нічого лайливого немає, скорочене від посёлок  Котовського, і це, зауваж, не я придумав.
І не піднімай свій собачий хвіст, а то хто-небудь та вдуе.
Можеш не відповідати, бридко з тобою спілкуватися 01_smile
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
3
like
1
bad
shockingly
2
12.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
Ты бы словами не разбрасывался,, диванный воин. За сепарка можно и ответку поймать.
2
like
bad
shockingly
2
answerview
вибач = довго не відповідав
недобіг від страху ховаться = всю хату обд,,,срах

маєш що сказать? кажи, борцун, але міханчег тут вже відпрацьовує, тому тобі тут ловить нічого...

=======================================================================

щоб не марнувати пост
про ІКЕю
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
вибач = довго не відповідав
недобіг від страху ховаться = всю хату обд,,,срах
маєш що сказать? кажи, борцун, але міханчег тут вже відпрацьовує, тому тобі тут ловить нічого...

=======================================================================

щоб не марнувати пост
про ІКЕю

Та що тут говорити... Та я все й так зрозумів вже... Якщо не встигаєшь добігти - або не їж шолокадки або став горшик біля свого бойового дивану... Нехай щастить (нехій шастать)!
Змінено: 12.07.2017 р., Kaban275
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
нахіба нам ті дороги, у нас НАТО. літаки

Глядишь, так и Тони Старк офис свой откроет где-нибудь..... ну например в Горiшнiх Плавнях 03_biggrin
2
like
1
bad
shockingly
1
12.07.2017 р.
answerview
Судя по дизлайкам под постингом - долго еще нашему народу по пустыне бродить... ????
2
like
bad
shockingly
2
Риболов видалений
answerview
єй чувак, який замінусував малчега в трусиках
ось ще мінус суй

То я мінуса вліпив, за те, що ти українську мову плюндруєш 01_smile
Jedem das Seine
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
12.07.2017 р. відповів для User  
answerview
Мать пойманного на Донбассе российского военного Виктора Агеева должна обратиться к президенту РФ Владимиру Путину, чтобы тот разблокировал процесс освобождения украинских заложников.

Об этом в своем Facebook заявила представитель Украины на переговорах по Донбассу, первый вице-спикер Верховной Рады Ирина Геращенко, комментируя обращение Светланы Агеевой к президенту Петру Порошенко.

http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1662191/#1662191
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Ты лучше задайся вопросом почему у нас цены высше чем в Польше.

я поясню чому:
- у нас супердофігасамихумних
- але вони послуговуються мовою окупанта
- і до того ж роблять це недолуго

п.с. сам ти помилку не знайдеш, але "вьісше" пишеться ось так "вище"  04_blush

Короче на вопрос как здоровье долго кашлял чихал. вобщем ушел от вопроса как мог. Вопрос не в том как я пишу. Вопрос в том почему в Польше при более высоких зарплатах и налогах и энергоносителях цены на продукты и другие товары ниже чем у нас. Отвечу за тебя потому то у нас более высокая корупционная составляющая и потому то у нас только задекларированы налоги менше чем в ес насамом деле скорее всего все наборот.  Экономику не надуеш.
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Судя по дизлайкам под постингом - долго еще нашему народу по пустыне бродить... ????

Не звертай уваги на мінуси порохоботів, їх у цій темі близько десятка, так що більше мінусів не отримаєш.
Зараз і мені накидают мінусів. 03_biggrin  01_smile
Jedem das Seine
4
like
2
bad
shockingly
2
13.07.2017 р. відповів для cem  
answerview
я тобі відповів уже давно = проблема в ТОБІ

розумному було б досить
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
13.07.2017 р. відповів для Kaban275  
answerview
відчаяно плюсую = як я сам не здогадався
дякую
знайшов інфу про твого президента
не дякуй

=======================
казахи нам заздрять?
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
13.07.2017 р.
answerview
ось вона зрада !!!

Ветераны АТО требует от Порошенко роспуска Рады и отставки правительства

Участники АТО сегодня потребовали немедленно распустить Верховную Раду, отправить Кабмин в отставку и срочно вмешаться в ситуацию с нарушением их прав, социальным обеспечением и разобраться с произволом чиновников. Также они недвусмысленно намекнули, что Порошенко рискует повторить судьбу Януковича или Чаушеску…

Об этом говорится в открытом письме АТОвцев, направленном президенту Украины, передает издание «Знай«.

«Уважаемый господин Президент! Вчерашнее голосование в Верховной Раде Украины еще раз показало украинскому народу, что этот состав не имеет морального права на дальнейшее существование! Недопустимо, что политики, которые пришли в Раду на спинах Героев Небесной Сотни и других патриотов, пролили и дальше проливают свою кровь за свободу и независимость Украины опозорили себя личным обогащением и коррупционными скандалами. Вы должны снять неприкосновенность с этого парламента и себя лично, иначе это сделает украинский народ «, — говорится в тексте обращения.

Как отмечают участники АТО, за последние годы «никакого улучшения кроме безвиза не произошло, но его тоже могут забрать из-за коррупционеров, окопавшихся в Раде».

«Вы знаете, что большинство из нас не могут воспользоваться даже безвизом, потому что просто нет денег. Количество рабочих мест сокращается — такой настоящий результат реформ. Эта Рада законодательно отметилась лишь повышением коммунальных тарифов, разрушением пенсионного фонда и медицины. Дальнейшая ее деятельность опасна для украинского народа «, — говорится в письме.

Участники АТО также жалуются, что, вернувшись домой участники антитеррористической операции сталкиваются с чиновниками, которым они вынуждены доказывать свои права, права на минимальные льготы, реабилитацию и землю.

«Многие наши собратья незаконно преследуются правоохранительными органами, в связи с тем, что законодательством не учтены особенности проведения АТО и использования оружия на территории Украины против сепаратистов.

Мы требуем: 1. Воспользоваться своим Конституционным правом и распустить этот позорный парламент. 2. Снять неприкосновенность с депутатов, судей и президента — все должны быть равны перед законом. 3. Принять новый закон «О выборах», что сделает невозможным возвращение этих коррупционеров в Раду. 4. Отставки действующего Кабмина из-за провала экономических реформ», — требуют участники боевых действий.

«Не идите путем Януковича или Чаушеску! Объявите досрочные парламентские выборы! «, — призывают авторы обращения.
Jedem das Seine
4
like
2
bad
shockingly
2
13.07.2017 р. відповів для Vervet  
answerview

Не звертай уваги на мінуси порохоботів, їх у цій темі близько десятка, так що більше мінусів не отримаєш.
Зараз і мені накидают мінусів. 03_biggrin  01_smile

Минус на форуме это по сути пустяк. Пусть кидают - не привыкать.. 17_wink
2
like
bad
shockingly
2
13.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview

=======================
казахи нам заздрять?

подох 15_badgrin  15_badgrin  15_badgrin
Змінено: 13.07.2017 р., August
1
like
bad
shockingly
1
13.07.2017 р. відповів для Kaban275  
answerview
на мінуси можеш незважать

текст читай
читай уважно
бажано завтра обговори у своєму середовищі
це не поможе...
але принаймні підготуєшся

Зрадофіли, обтікайте.
ППУПП підписав указ про виділення 300 млн грн на закупівлю "Оплотів" до ЗСУ.
http://uprom.info/news/vpk/ofitsiyno-derzhava-vidilila-300-mln-na-zakupivlyu-tankiv-bm-oplot
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
на мінуси можеш незважать
....
але принаймні підготуєшся

Зрадофіли, обтікайте.
ППУПП підписав указ про виділення 300 млн грн на закупівлю "Оплотів" до ЗСУ.
http://uprom.info/news/vpk/ofitsiyno-derzhava-vidilila-300-mln-na-zakupivlyu-tankiv-bm-oplot
.

Мінуси на форумі це не мінус на фронті.. То і добре.
Готуватись мені нема до чого, бо я не танкіст
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
я тобі відповів уже давно = проблема в ТОБІ

розумному було б досить

А на вопрос к онкретно ответить можно. или опять уплываем куда угодно . Кстати вот как наше руководство разводит нас на примере лоукоста. http://hvylya.net/analytics/economics/konflikt-s-ryanair-kak-lakmusovaya-bumazhka-ukrainskogo-krizisa.html
1
like
1
bad
shockingly
13.07.2017 р. відповів для cem  
answerview
я ще раз повторю = проблема в тобі...

ти думать не хочеш, давай подумаєм разом на прикладі "Рйанаір"
- літаки можуть літать безкоштовно?
- пасажири можуть літать безкоштовно?
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин