MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
11.06, 04:47
44
+13 °С
Вітер: 1 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2973973
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.07.2017 р.
answerview
03_biggrin  18_good  http://abzats.info/rletlwgavhhd1

З Росії на Донбас в’їжджали та виїжджали похоронні фургони, – ОБСЄ.
http://informator.news/z-rosiji-na-donbas-vjizhdzhaly-ta-vyjizhdzhaly-pohoronni-furhony-obse/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 27.07.2017 р., 99Ezdok99
1
like
1
bad
shockingly
27.07.2017 р. відповів для L_rider  
answerview
12_cray   а як ти знаєш, що роіська?
видалять н6е буду - дорогу роблять. Раніше українці їздили в мацкву зароблять, а тепера гастробайтери хай трудяться

Трохи перемоги, копи на електробайках
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.07.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
голосуй за гриця = все буде паляниця
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
27.07.2017 р.
answerview
я взнавав = це все хитра гра Пороха у шахи - він Підіграв Міхо, щоб той зміг якісно відібрать голоси у ВАНИ та Ляшка. Він тепер терпелец від злочинного режиму, люди з мінімальним IQ на це купляться.

Serg Marco
Оказывается Михо гражданства лишили пока я перемещался в Днепр и это вот такая зрада и не надо было этого делать и вообще это низко.
Я вот о чем подумал. Мы с Грузией стратегические партнеры. Обе страны в один период получили безвид, встречи на президентском уровне, международные учения, наши военные ездят в Грузию на учения и все такое.
Но при этом руководство Грузии требует экстрадиции бывшего президента по которому у них четыре уголовных дела крутиться (и бывшего прокурора кстати, на котором дело по получении взятки в особо крупных размерах). Но мы же должны послать
Как то так. По сути тот факт что лишили гражданства когда Михо в Америке- я так понимаю это меньшее из зол. Мол, свалил куда то, не возвращается, требуйте от Америки экстрадиции теперь, мы не в курсе вообще. Сам Михо когда был президентом со своей оппозицией так лояльно не поступал, садя ее по тюрьмам клепая сфабрикованые дела и если бы была возможность экстрадиции политического конкурента- он бы ею воспользовался точно. И опять же, лишение гражданства политического оппонента (причем не потому что были нарушения при его получении) - это ноу хау было в реформаторском кейсе Саакашвили еще раньше, он в свое время лишил Иванишвили гражданства, своего политического оппонента. Но ему можно было, ага, за это мы не будем же попрекать Михо.
Как по мне, то нынешнее лишение гражданства Михаила- дело ненужное. Потому что какой то сильной оппозицией он не стал и вреда от него особо не было. Сильную партию он так и не собрал, а беготня по верхам с Демальянсом с Настоящим полковником распродавшим украинскую армию и Справедливостью под руководством посипаки Фирташа только показывает на то, что для того чтоб создать хоть какую то мало мальски влиятельную политсилу, не гнушаются уже и откровенным отребьем. И будущее у такой партии так себе... Пусть бы был. Да, без Бендукидзе из Михо реформатора не получилось. Но как политик он был далеко не самым дном. У нас тут персонажей и похуже хватает. Но сделано что сделано. Ну а Радикальная партия Ляшко которая этому поспособствовала....не ожидал если честно. Конкурента по говорливости захотели убрать, что ли? Неясно.
Что измениться от этого? Да я думаю что ничего. Михо был главным лицом партии, им же и останется. Просто дистанционно.

13 років живе в Україні! от чому він трохи невстиг відреагувати на роіське вторгнення 2008 року = поки до райцентра доїхав, поки електричкой на автобус, потім Бориспіль, літак... а війна вже програна!
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
27.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
А я не тільки дивився  17_wink ,я ще й коментатора слухав...Вона сказала:"Ремонт дороги виконує "Ростдорстрой"".Не думаю що таку назву має українська фірма,зареєстрована в Україні. 01_smile
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
голосуй за гриця = все буде паляниця

Що б не здаватися дурнем-не давай іншим дурних порад
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
bad
shockingly
1
Риболов видалений
answerview
А я не тільки дивився  17_wink ,я ще й коментатора слухав...Вона сказала:"Ремонт дороги виконує "Ростдорстрой"".Не думаю що таку назву має українська фірма,зареєстрована в Україні. 01_smile

ТОВ "Ростдорстрой"  було зареєстровано 16 серпня 2005 року виконавчим комітетом Одеської міської ради. На сьогодні  підприємство з 9-ти річним досвідом роботи пропонує свої послуги у виконанні дорожньо-ремонтних та будівельних робіт будь-яких рівня й складності та являється одним із лідерів в області будівництва, реконструкції та ремонтів автомобільних доріг України.

Гриша Рост до раши ніяким боком не ліпеться 01_smile
Jedem das Seine
Змінено: 27.07.2017 р., Vervet
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Взагалі то "дорстрой" українською буде "шляхбуд"....Назва організації - повна дурня,куди дивляться реєструючі заклади.Це приміром як назва мінеральної води "Ізумрудна" - аж очі виїдає...українською  - изумруд - смарагд. 01_smile І взагалі фірма "Рост" належить руссо -британцю Жукову.Ось адреса...http://korrespondent.net/business/economics/3545907-byznes-v-odesse-komu-prynadlezhat-samye-zhyrnye-aktyvy
Змінено: 27.07.2017 р., L_rider
like
bad
shockingly
27.07.2017 р.
answerview
традиційно ніц ся не міняє
http://oleg-leusenko.livejournal.com/7529137.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

мовне питання - як це має бути
https://gazeta.ua/articles/mova-zavtra/_potribno-brati-priklad-z-izrailya-portnikov-pro-movne-pitannya/780998
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.07.2017 р.
answerview
Юрій Гудименко
ВОТ ЗА ЭТИ "ГРЕХИ" СААКАШВИЛИ ЛИШИЛИ ГРАЖДАНСТВА!
1. ПРИДЯ К ВЛАСТИ В ОДЕССКОЙ ОБЛАСТИ, ИЗГНАЛ ОТТУДА ВЕСЬ РОССИЙСКИЙ БИЗНЕС, РАЗОГНАЛ МАСОНОВ И ИЛЛЮМИНАТОВ
2. КОРРУПЦИЯ СРАЗУ ПРОПАЛА, ВСЕ КТО РАНЬШЕ ВЗЯТКИ БРАЛ ПОКАЯЛИСЬ, НА КОЛЕНЯХ СТОЯЛИ, ПРОЩЕНИЯ ПРОСИЛИ
3. ЭКОНОМИКА ВЫРОСЛА В 30 РАЗ. МЕДСЁСТРЫ ПОЛУЧАЛИ СТО ТЫСЯЧ, НЯНЕЧКИ ДВЕСТИ. В БОЛЬНИЦУ ПРИХОДИШЬ — ТЕБЕ ЕЩЁ И ДОПЛАЧИВАЮТ
4. НАЛОГИ УПАЛИ В 10 РАЗ. НА ПРИВОЗ ВЫШЕЛ, РЫБУ ПРОДАЛ — НАЛОГОВИК ПРИХОДИТ, ДЕНЬГИ ТЕБЕ В КАРМАН СУЁТ, КОРМИЛЬЦЕМ НАЗЫВАЕТ
5. ДОРОГИ В ОБЛАСТИ СРАЗУ СТАЛИ РОВНЫЕ, ГРУНТОВКИ САМИ АСФАЛЬТОМ ПОКРЫЛИСЬ. МАШИНА ЕДЕТ — ДОРОГА ЕЙ ВСЛЕД НАКЛОНЯЕТСЯ ЧТОБЫ ЕХАТЬ БЫЛО ПРОЩЕ
6. НАСЕЛЕНИЕ В ОБЛАСТИ ВТРОЕ ВЫРОСЛО. СРЕДНИЙ РОСТ СТАЛ 2 МЕТРА. ЖИТЬ НАЧАЛИ ПО 130 ЛЕТ МИНИМУМ
7. В СЁЛАХ ВСЕ ПИТЬ БРОСИЛИ СРАЗУ, ТОЛЬКО ВИНО ПО ПРАЗДНИКАМ. ХОДЯТ ТРЕЗВЫЕ, РУМЯНЫЕ, НА ПАШНЯХ ГОЛЫЕ ПО ПОЯС РУКАМИ ПО ЦЕНТНЕРУ ПШЕНИЦЫ УБИРАЮТ, КЛЕЩИ ИХ НЕ БЕРУТ, КОМАРЫ НЕ КУСАЮТ
8. ЗА ВЗЯТКУ СРАЗУ РАССТРЕЛИВАЛИ, ПРИЧЁМ РАССТРЕЛЯННЫЙ ПОТОМ ВСТАВАЛ, КЛАНЯЛСЯ, БЛАГОДАРИЛ ЗА НАУКУ
9. ДОЛЛАР ПО ВОСЕМЬ СТАЛ, ЕЩЁ И КАКОЙ ДОЛЛАР: НЕ ТАКОЙ, КАК В ОСТАЛЬНОЙ УКРАИНЕ, КРАСНЫЙ, ХОЛЁНЫЙ, УЛЫБАЕТСЯ, НАДПИСИ НА НЁМ НА ГРУЗИНСКОМ
10. НА ДЮКА СТАЛО МОЖНО СО ВТОРОГО ЛЮКА СМОТРЕТЬ И НИЧЕГО ТЕБЕ ЗА ЭТО НЕ БЫЛО, НЕ ТАК КАК РАНЬШЕ
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Взагалі то "дорстрой" українською буде "шляхбуд"....Назва організації - повна дурня,куди дивляться реєструючі заклади.Це приміром як назва мінеральної води "Ізумрудна" - аж очі виїдає...українською  - изумруд - смарагд. 01_smile

У 2005 раша ще не була ворогом.Та і документація тоді велася  москальською, і для тих часів це було нормою. 01_smile
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Взагалі то "дорстрой" українською буде "шляхбуд"....Назва організації - повна дурня,куди дивляться реєструючі заклади.Це приміром як назва мінеральної води "Ізумрудна" - аж очі виїдає...українською  - изумруд - смарагд. 01_smile І взагалі фірма "Рост" належить руссо -британцю Жукову.Ось адреса...http://ko

але зареєстровано в Україні і податки йдуть Україні
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview
Коріння і  гроші у фірми - російські... 01_smile Банки російські виганяємо з України а їхніх олігархів з їхніми фірмами не можна?
Змінено: 27.07.2017 р., L_rider
like
bad
shockingly
answerview
ок = дякую, я не шарю, тому пеитаюся в розумних людей

північний 2 = фсьо
Германці крепко образились за обвал репутації та акцій Сіменса і добряче наступили на небабушкіні органи дедушкі 01_smile
http://www.dw.com/ru/%D0%B2-%D1%84%D1%80%D0%B3-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%8B-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8C%D1%81%D1%8F-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8F%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%B0-2/a-39851288?maca=rus-rss_rus_UkrNet_All-4190-xml

Олег Пономарь
Задачка.
Исходные данные:
1. Есть РФ. Самая коррумпированная страна в мире. Где мафиозный клан правит 17 лет. Где спецслужбы подменяют анализы мочи для спортсменов. Где виолончелисты становятся миллиардерами. Где украли и вывели пару триллионов долл за 17 лет. И так далее - сами знаете всё.
2. Есть Украина.
Которая с 1 Сентября - ассоциированный член ЕС и вплотную подошла к подписанию ПДЧ с НАТО. И одно и другое - есть единственно чего страшно боится и ненавидит, не может допустить и приложит все усилия, чтобы не допустить, Россия.
3. Есть аннексия РФ украинского Крыма, который не отдает России нынешний украинский "режим". Также есть агрессия РФ на востоке Украины, которую Украина с помощью Запада пытается остановить.
4. РФ страшно переживает по поводу коррупции в Украине. Хотя коррупция в Украине на несколько порядков ниже, чем в РФ, ибо здесь за этим следят западные доноры. Так как финансируют Украину в тяжелые времена.
пс. коррупция в Украине есть. ГПУ, НАБУ, СБУ и тд каждый день кого-то ловят (чего не было при Януковиче).
Это исходные данные.
Теперь вопросы:
1. Почему РФ так переживает за то, что в Украине народ "страдает" от коррупции, когда в то же самое время РФ на востоке Украины убивает физически украинцев?
2. Почему РФ поддерживает борцов с коррупцией в Украине? Статьи в росс. и европейских (от росс корреспондентов) газетах и журналах, карикатуры, "либеральные" блоггеры и тд.
3. Почему РФ (журналисты, блоггеры, политики и тд) ни разу! не заикнулись о коррупции в Украине, когда у власти был Янукович? Хотя тот режим воровал один бюджет Украины в год?
4. Почему РФ сильно переживала за коррупцию в Молдове, но после прихода Додона уже не переживает?
5. Не есть ли ответ на эти вопросы в п.2 исходных данных?
Вот такая задачка на логическое мышление.
Стратегическое мышление.
Приоритеты.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
27.07.2017 р.
answerview
Ірина Ніка
Все більше і більше мене дивує легковажне ставлення народних мас та типу " еліт" до самого терміну " демократія".
Отже демократія це коли
- можна
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
mixan забанений
27.07.2017 р.
answerview
Спасение Яресько экономики Пуэрто-Рико закончилось банкротством острова  ////

http://vesti-ukr.com/mir/237185-spasenie-jaresko-ekonomiki-puerto-riko-zakonchilos-bankrotstvom-ostrova
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
1
bad
shockingly
mixan забанений
27.07.2017 р.
answerview
Заплатити не можна прострочити: борг Януковича пограбує українців

Високий суд Лондона конкретизував вердикт за позовом Росії до України. Зокрема англійці назвали суми за прострочення виплат за "боргом Януковича".
За кожен день прострочення Україні загрожує штраф у розмірі більш ніж 673 тисячі доларів, який буде вилучатися з бюджету країни, передає Мінфін РФ.
Повідомляється, що Україна повинна буде виплатити РФ номінальну вартість облігацій у розмірі трьох мільярдів доларів, а також 75 мільйонів доларів у вигляді відсотків по боргу з урахуванням штрафу за прострочення.

"Відсотки на суму основного боргу за облігаціями підлягають оплаті за ставкою вісім відсотків річних, відсотки на суму невиплаченого купона — за ставкою "тримісячний ЛІБОР у доларах США плюс два відсотки річних", — йдеться в заяві міністерства.
Зазначимо, що виплати штрафних відсотків розрахували з 21 грудня 2015 року. Українська столиця повинна відшкодувати Москві 3,6 мільйона доларів у якості часткового покриття судових витрат.
like
bad
shockingly
mixan забанений
27.07.2017 р.
answerview
Дивіться, Українці,як московити стають перед нами на коліна!
"Пробудження" російських морських піхотинців проти війни на Донбасі.За інформацією окремих ЗМІ заборонено кремлем в соцмережах.

1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Ірина Ніка
Все більше і більше мене дивує легковажне ставлення народних мас та типу " еліт" до самого терміну " демократія".
Отже демократія це коли
- можна

і брешуть же, про долар не вище 10, про АТО,яке закінчиться за години, про зарплатню воякам по 1000 гривень в день, про страхування вояків на мільйон, про продаж бізнесу-і нічого, проходить.
Демократія, це мабудь коли сьогодні тобі потрібен чоловік-дамо йому громадянство, а як людина почала тебе критикувати-так і громадянство заберемо. Або демократія, це коли мажори за завищеними цінами продають рюкзаки в армію і ні покупець, ні продавець за це не покарані.А може демократія, це коли за розірваний портрет щимятЬ в мусарні і тримають у клітці, або демократія, це коли бандюки і корупціонери творять що хочуть, а патріотів за хибними  звинуваченням і сфабрикованими справами садять або тримають під вартою???01_smile
Jedem das Seine
4
like
2
bad
shockingly
2
27.07.2017 р. відповів для mixan  
answerview
Значить будеш платити.
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин