MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
12.06, 02:18
44
+14 °С
Вітер: 3 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2975250
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
28.07.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Пятница на календаре и новость сегодня одна, но мы ее ждали очень сильно:
Сенат США (вслед за Палатой два дня назад) поддержал новые санкции против России, КНДР и Ирана. За инициативу проголосовали 98 сенаторов, против – двое. Суть этих санкций нет смысла описывать снова, так я не раз это делал в своих постах немного ниже. Повторю только, что законопроект закрепляет санкции в качестве Закона и Президент США не может эти санкции отменить своим Указом (только - с разрешения Конгресса).
Что дальше?
Трамп имеет 10 дней на то, чтобы либо подписать Билл либо наложить на него вето. Но практически абсолютная поддержка данного Билла и в Палате и сегодня в Сенате показывают, что возможное вето Трампа легко преодолевается 23 Конгресса.
Если Трамп наложит вето, то это будет его первое вето в качестве Президента.
Если Трамп наложит вето и затем Конгресс его преодолеет, то это будет удар по Трампу-политику и Президенту. Это будет позор и унижение.
Если Трамп наложит вето, то он проявит себя как явно зависимый от Москвы политик (что он до сих пор отрицает) и подогреет сковородку, на которой он сейчас сидит, до невозможности. Как мы видим, вето - будет плохой и неразумной идеей для Трампа.
Напомню еще, что данный законопроект хоронит Северный Поток-2. И Германия наверняка знала, что Сенат вслед за Палатой также одобрит данный Билл и вчера уже пришла новость о том, что в ФРГ намерены отказаться от пяти проектов "Северного потока-2". Вот, что Конгресс животворящий делает).
Также, как всегда в конце недели, благодарю всех читателей, подписчиков-меценатов, которые поддерживают мой ежедневный независимый блог (реквизиты вы можете увидеть наверху моей страницы под фото). Большое спасибо. Также спасибо за добрые слова, комментарии, пожелания и тд под вчерашними постами (и под всеми другими).
Хорошей пятницы всем.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
і шо я збрехав?
ти бачиш, що там автор вказаний?
зря ти дату зрізав - там мабуть 2015 рік?

я цікавився = забори зніс, а все залишилось як було = там доступу до моря НЕМА
3 міжнародні авіакомпанії - де вони?
прозорі офіси виявляється можна відкривать без Міхо (він, доречі, закрив свій прозорий офЕс)

АНТІКАРУПЦОНЬІЙ ОФЕС? шо ти про нього знаєш? якийсь толк є ????
так само про "летучу антикорупційну групу"
електронна таможня вже створена і працює? чи вантажі з Одеси досі ганяють на розтаможку до Києва?

це тоді було планами, які ніхто не збирався здійснювати... Міхо мені збрехав, обманув мої надії, а потім він зчорноротів
всьо

п.с. так я повірив цьому балаболу і дуже хотів вірити, що швидкі зміни можливі

Ему не дали реализоваться.
4
like
3
bad
shockingly
1
28.07.2017 р. відповів для Grom  
answerview
і шо я збрехав?
ти бачиш, що там автор вказаний?
зря ти дату зрізав - там мабуть 2015 рік?

я цікавився = забори зніс, а все залишилось як було = там доступу до моря НЕМА
3 міжнародні авіакомпанії - де вони?
прозорі офіси виявляється можна відкривать без Міхо (він, доречі, закрив свій прозорий офЕс)

АНТІКАРУПЦОНЬІЙ ОФЕС? шо ти про нього знаєш? якийсь толк є ????
так само про "летучу антикорупційну групу"
електронна таможня вже створена і працює? чи вантажі з Одеси досі ганяють на розтаможку до Києва?

це тоді було планами, які ніхто не збирався здійснювати... Міхо мені збрехав, обманув мої надії, а потім він зчорноротів
всьо

п.с. так я повірив цьому балаболу і дуже хотів вірити, що швидкі зміни можливі
балабол- не балабол,а порядок в Грузии навел. Балабол успевал и в стране кацапню ганять хорошенько и с другими странами работать. Наш балабол о внутренних проблемах забыл походу.
3
like
1
bad
shockingly
2
mixan забанений
28.07.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
Когда путина хвалить начнешь? 15_badgrin

Людина без своєї думки, не здивуюся скоро і путю вихваляти почне ... 08_lol  08_lol  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
3
like
2
bad
shockingly
1
28.07.2017 р. відповів для mixan  
answerview
Когда путина хвалить начнешь? 15_badgrin

Людина без своєї думки, не здивуюся скоро і путю вихваляти почне ... 08_lol  08_lol  08_lol

Еще не время,сейчас в тренде и по высоким тарифам обсералово Михо. 15_badgrin
2
like
1
bad
shockingly
1
mixan забанений
answerview

Еще не время,сейчас в тренде

як улюблений вождь нації, дасть добро, так і почне  08_lol
http://www.moto.com.ua/postphoto/1583835_1.jpg
1
like
bad
shockingly
1
28.07.2017 р. відповів для AndrejVK  
answerview
1. читай конституцію
2. ганяв кацапів? правда? їв галстук і ганяв
3. так навів порядок, що вони порядно вимагають екстрадицію
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
я почав критикувати Міхо з моменту, коли йому не давали реалізуваться на Харківському АНТИКАРУПЦІЙНОМУ ФОРУМІ, а в Одесі була біда
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.07.2017 р.
answerview
Miroslav Oleshko
Сегодня вы видели свежее видео с террористкой, которая плакалась про дочь живущую в Киеве.
В сюжете не называется имя террористки.
Но директор Центра наглядно демонстрирует как система распознавания лиц находит объект: достаточно лишь сделать скриншот с лицом.

01_smile  Запуск 24 августа.  01_smile
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
28.07.2017 р.
answerview
Напугали ежа голой ж…й: России нечем ответить на санкции США

Хохма. Сегодня в Москве заявили о введении ответных ограничительных мер в отношении США из-за принятия Конгрессом новых санкций против РФ (фашистское государство, признанное 27.01.15 Верховной Радой страной-агрессором) – Россия изымает у американского посольства дачу в Серебряном Бору и складские помещения в Москве.

Российский журналист и публицист Леонид Радзиховский высказал сегодня на страницах «Апострофа» свое мнение по поводу этого свежего анекдота.

У России нет никаких возможностей ответить на санкции США. Американские сенаторы и миллиардеры не открывают счетов с Россией, не покупают в России квартиры и дома, не ездят сюда лечиться, учиться, жениться. Так что это – одностороннее движение, потому что российская элита стремится на Запад и в Америку. Русские же не могут прищемить американскую элиту, поскольку она сюда не стремится. Бизнес они здесь делают, но бизнес у них отбирать никто не будет, как, собственно, и у русских в Америке бизнес не отберут.

Европейцы американскими санкциями недовольны. Путин же правду сказал, что политика политикой, но американцы под предлогом этих санкций пытаются спихнуть «Газпром» и впарить свой газ. А их газ, я так понимаю, дороже. Естественно, европейцы не хотят покупать дорогой, а предпочитают дешевый – это понятно. Поэтому коммерческие интересы американцев противоречат, очевидно, коммерческим интересам европейцев, которые совпадают с коммерческими интересами России или хотя бы близки.

Но Европа не пойдет против Америки с Россией. Репутация России слишком сильно испорчена. И не только в Америке, но и в Европе тоже. Не надо было по-идиотски влезать в выборы во Франции. Это было чистое безумие. Не надо было восстанавливать против себя
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
28.07.2017 р.
answerview
Румыния не пустила самолет с высокопоставленным российским мудаком в Молдову

Румынские власти отказались пропустить самолет, на борту которого летел вице-премьер России (фашистское государство, признанное 27.01.15 Верховной Радой страной-агрессором) Рогозин, в Молдову, где у него была запланирована встреча с президентом страны Додоном, сообщил РИА Новостям российский посол в Молдавии Фарит Мухаметшин.

Отмечается, что попасть в Молдову из России на самолете можно через территорию Украины или Румынии. Как поясняет компания S7, которой принадлежит самолет, румынские власти отказались пропускать воздушное судно из-за «санкционной персоны на борту».

Рогозин расценил это как «демарш в адрес президента Молдовы».

О том, что Кишинев пытался отказать в прилете самолета с вице-премьером, написал в твиттере сам Рогозин.

«Румынские власти подвергли опасности жизни пассажиров рейсового самолета S7, женщин и детей. Топлива хватило до Минска. Ждите ответа, гады», — написал этот мудак.
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
2
bad
shockingly
28.07.2017 р.
answerview
Богдан Карпенко
2008 рік: Навальний закликає підтримати Путіна у його агресії щодо Грузії, котрою керує Саакашвілі

2017 рік: Саакашвілі вважає доречним постити Навального на свій захист

дно -> дно дна -> дно дна дна

лінка на заклик путінського трояна Навального, з котрого Кремль ліпить комфортного собі опозиціонера задля зливу протестних настроїв: http://navalny.livejournal.com/274456.html
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.07.2017 р. відповів для Vervet  
answerview
отвечу сразу на 2 поста, по очереди.
1.- кому придется не сладко - так депардье, который бежал из злобной франции к толерантной россие. прибежал, оглянулся и аххххуел прозрел... не хотел платить неподъемные налоги - получил безысходность. се ля ви.
2. румыния всегда была ближе к европе. даже в лихие 90-е туда катали наши челноки, откуда возили джинсы, жвачки турбо и кин-кин. да, цыганщина, да - далеко не европа. да, имели претензии и амбиции на молдову. но, не исключено, молдова под патронатом румынии давно бы жила на зависть нам. мы же по старой памяти, все тянулись к раше. из раздела "хоть и дебошир, но ведь сосед и родственная душа". впрочем, события последних лет показали всю изнанку той души.
свою корову не кормлю - так пусть и у соседа не будет.
п.с. как в анекдоте про внучку декабриста: "а мои деды хотели, чтоб не было бедных". вот и вся разница
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
28.07.2017 р.
answerview
В Росії визнали, що в окупований Крим постачали турбіни Siemens.
http://glavcom.ua/news/v-rosiji-viznali-shcho-v-okupovaniy-krim-postachali-turbini-siemens--428308.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
28.07.2017 р.
answerview
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
3
like
3
bad
shockingly
28.07.2017 р.
answerview
З методологією дослідження можна ознайомитись за посиланням:  http://bit.ly/2dmjg95
PDF-версія статті доступна за посиланням:  http://bit.ly/2tMkyUr

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 28.07.2017 р., User
like
bad
shockingly
28.07.2017 р. відповів для User  
answerview
думаю  что с Саакашвили не верно. Если бы было всего 5 то никто бы его не трогал и гражданства не лишал.  Да и с Юлькой немного нахомутали. Рейтинг у нее по высше. А у Пороха значительно ниже чем 50
4
like
2
bad
shockingly
2
28.07.2017 р.
answerview
А ось і моя думка по темі. Коротко, та з вогником.

Віктор Литовченко

Спасібо, Міхеїле Ніколозовичу, ти умієш успокоювать. Сначала я розстроївся із-за тупої виходки Порошенко. А потом почитав як за тебе топить запорєбрік - ти там щас по авторітету і популярності дето под Путіним. Потом подивився ХТО за тебе вступився в Україні - вся мусорка як на підбор. Потом поофігівав як ти гамниш нашу країну в намаганнях прислужитись Трампу (тут я вообще в шоці був). Потом сів повспоминать всі твої достіженія за останні два роки. І отпустило. Нє, Порошенко как-би не отбілився. Но я би на його місці як людина емоциональна ще б і підсрачніков тобі в дорогу насував. Гамно ти, Міхо.
Особенно красив в Крыму закат России… (Степан Демура)
Думка кацапів не повинна цікавити українців взагалі - з будь-яких питань вартість кацапської “аналітики” ні на що не здатна!
Рабів до раю
4
like
3
bad
shockingly
1
28.07.2017 р.
answerview
Король Сонце у синіх галіфе.

Могутність королівства базується на дивовижно простій речі - незворушності клятви.

Васали клялися королю у вірності і повністю підлягали його волі. Служили, платили податі, клали життя своє і своїх родів за короля.

Ну там "помазаник Божий", "краща людина", "королівська кров"- це все лірика для смердів.

Не на цьому трималася влада короля.

Головне в цій системі те, що і король клявся у вірності своїм васалам.

Ця штука працювала в обидві сторони.

Коли васал клявся королю, то король тримав його руки в своїх і теж клявся васалу у непорушності своїх зобов'язань перед ним.

Тоді можна було бажати і вірності, і податі, і військо і палаци і, навіть ,канхвєтку "Тузік".

Король міг вимагати від васалів ,як дід від Золотої Рибки, всього того, що закріплено в клятвенному договорі .

Так, король міг все - навіть під час полювання убити будь-якого селянина, розрізати йому живота і гріти замерзлі ноги в його ще гарячих кишках. Я не жартую - це відомий французський закон тих часів.

Але одного не міг король ні за яких обставин.

Король не міг порушити своє слово, дане васалу.
Тобто стати "Владичіцею морською" королю таки не можна було.

Бо тоді ,замість абсолютної влади, золотих гульфіків і канхвєток "Тузік", король отримував весь спектр "розбитих ночов" і неочікуваних "радостей" - від отруєння або удавки із офіцерського шарфа до відрубаної голови.

І слово короля було непорушне.

Якщо король порушував свою клятву , то васал теж звільнявся від своїх зобов'язань.

Все просто.

Ціна пустого слова рівна нулю і вся система валиться.

Саме тому король і був тією державою в сакральному сенсі.

Король -Сонце Людовик так і казав: "Держава - це я!"

Це вже потім демократичні революції і влада люмпенів розмила і знищила сакральність слова і клятви, а з цим полегшила колаборацію і торгівлю принципами.

Але певні речі навіть під час шаленства революцій і переворотів залишалися непорушними.

Наприклад зрадників не люблять і не шанують, за порушення присяги розстрілюють, і т. д..

Тобто є речі, які мають залишатися непорушними. Як якір для корабля, що не дає шторму розбити його об рифи.

Тепер безвідносно особистостей.

На місце королів-Сонце прийшли світські держави, які і виконують функцію цих королів.

Так само вимагають від своїх громадян вірності і жертовності.

Так само карають злодіїв, шулерів,колаборантів і зрадників.

Але натомість і так само клянуться у вірності своїм громадянам, захищають їх і гарантують їхні права.

І порушувати свої клятви-гарантії не можна.

Бо ця штука працює в обидва боки.

І мухлювати державі не можна.

Бо тоді система валиться.

У держави не так багато символів - Прапор, Гімн, Герб, Громадянство...

Якщо обсирати ці символи, то хто буде цінувати саму Державу?

Не можна гратися із громадянством. Сьогодні дав, завтра передумав і забрав.

Бо тоді це не Громадянство, а прийом на сезонну роботу.

Це як із вінчанням - "що Бог звінчав, те людина не розлучить".

Не в сенсі побутовому, а в сенсі принциповому.

Недарма передвінчальний заклик священника звучить так: "Якщо хто проти цього союзу, нехай скаже зараз, або замовкне навіки!"

Почули?

Тобто не сказав одразу - то заткнися і більше не вилазь! Назад дороги нема.

Іншими словами, які записані в Конституції :"Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство."

Не можна запускати подібні процеси і пиляти гілку, на якій сидиш .Система піде врознос і повалиться.

Варто лише разок- другий переступити через - і процес може стати неконтрольований.

Як казав класик: "А після цього сруть у алтарі і дароносицю."(с)ЛП"Павлік Морозов"

Нівелювання і приниження базисного принципу, зведення його до примітивного "хочу даю, хочу забираю", підмінює всю Україну однією людиною, яка аж ніяк не може повторити слідом за Людовиком- Сонцем: "Держава - це я!"

Бо , якщо так, то хто захоче захищати цю "приватизовану державу"?

Хто захоче бути патріотом такого "аморфного утворення", в якому немає ментальної опори, непорушні символи порушуються, патріотизм і самопожертва не вартують нічого, звання героїв роздають(продають?) відвертим негідникам, і таких же негідників і зрадників навпаки тримають в громадянстві.

А далі просто, бо весь час рух вниз із прискоренням .

"Аж тут приходить чорт у синіх галіфе"(с)ЛП"Павлік Морозов"

Легкість,з якою можна роздавати і забирати громадянство спонукає до легкості торгівлі і зради того, що продавати і зраджувати не можна.

Слово дав - слово забрав, присягу дав- присягу забрав, і т.д..

Цим втрачається головна цінність - сакральність і непорушність основ держави.

Це як маминим вишитим рушником мити підлогу.

Підлога буде чиста, але рушника від мами вже не буде.

А буде брудне "полотєнце".

Або розбиті ночви, як в казці.

П.С. Я трошки підправив зображення Короля-Сонця, добавивши йому ще долоньок-ручок з різних сторін. Чомусь згадалося батькове "Крутить як циган сонцем"...

П.П.С. Почитав коменти і змушений пояснити партійним тролям.
Не шукайте "езопової мови", не множте сутностей і не шукайте чорну кішку в темній кімнаті.
І не тягніть сюди свої дрібненькі срачі.

Стаття написана (цитую ще раз для тупих) "безвідносно до особистостей" - про ПРИНЦИПИ і ОСНОВИ..

Це як інструкція універсальна для користувачів електрочайника. Довбануло током 220 вольт - значить довбо**б, бо інструкцію не виконував. А ім'я кожного конкретного довбо**ба в даний проміжок часу абсолютно не важливе.Тобто стати "Владичіцею морською" королю таки не можна було.

Бо тоді ,замість абсолютної влади, золотих гульфіків і канхвєток "Тузік", король отримував весь спектр "розбитих ночов" і неочікуваних "радостей" - від отруєння або удавки із офіцерського шарфа до відрубаної голови.

І слово короля було непорушне.

Якщо король порушував свою клятву , то васал теж звільнявся від своїх зобов'язань.

Все просто.

Ціна пустого слова рівна нулю і вся система валиться.

Саме тому король і був тією державою в сакральному сенсі.

Король -Сонце Людовик так і казав: "Держава - це я!"

Це вже потім демократичні революції і влада люмпенів розмила і знищила сакральність слова і клятви, а з цим полегшила колаборацію і торгівлю принципами.

Але певні речі навіть під час шаленства революцій і переворотів залишалися непорушними.

Наприклад зрадників не люблять і не шанують, за порушення присяги розстрілюють, і т. д..

Тобто є речі, які мають залишатися непорушними. Як якір для корабля, що не дає шторму розбити його об рифи.

Тепер безвідносно особистостей.

На місце королів-Сонце прийшли світські держави, які і виконують функцію цих королів.

Так само вимагають від своїх громадян вірності і жертовності.

Так само карають злодіїв, шулерів,колаборантів і зрадників.

Але натомість і так само клянуться у вірності своїм громадянам, захищають їх і гарантують їхні права.

І порушувати свої клятви-гарантії не можна.

Бо ця штука працює в обидва боки.

І мухлювати державі не можна.

Бо тоді система валиться.

У держави не так багато символів - Прапор, Гімн, Герб, Громадянство...

Якщо обсирати ці символи, то хто буде цінувати саму Державу?

Не можна гратися із громадянством. Сьогодні дав, завтра передумав і забрав.

Бо тоді це не Громадянство, а прийом на сезонну роботу.

Це як із вінчанням - "що Бог звінчав, те людина не розлучить".

Не в сенсі побутовому, а в сенсі принциповому.

Недарма передвінчальний заклик священника звучить так: "Якщо хто проти цього союзу, нехай скаже зараз, або замовкне навіки!"

Почули?

Тобто не сказав одразу - то заткнися і більше не вилазь! Назад дороги нема.

Іншими словами, які записані в Конституції :"Громадянин України не може бути позбавлений громадянства і права змінити громадянство."

Не можна запускати подібні процеси і пиляти гілку, на якій сидиш .Система піде врознос і повалиться.

Варто лише разок- другий переступити через - і процес може стати неконтрольований.

Як казав класик: "А після цього сруть у алтарі і дароносицю."(с)ЛП"Павлік Морозов"

Нівелювання і приниження базисного принципу, зведення його до примітивного "хочу даю, хочу забираю", підмінює всю Україну однією людиною, яка аж ніяк не може повторити слідом за Людовиком- Сонцем: "Держава - це я!"

Бо , якщо так, то хто захоче захищати цю "приватизовану державу"?

Хто захоче бути патріотом такого "аморфного утворення", в якому немає ментальної опори, непорушні символи порушуються, патріотизм і самопожертва не вартують нічого, звання героїв роздають(продають?) відвертим негідникам, і таких же негідників і зрадників навпаки тримають в громадянстві.

А далі просто, бо весь час рух вниз із прискоренням .

"Аж тут приходить чорт у синіх галіфе"(с)ЛП"Павлік Морозов"

Легкість,з якою можна роздавати і забирати громадянство спонукає до легкості торгівлі і зради того, що продавати і зраджувати не можна.

Слово дав - слово забрав, присягу дав- присягу забрав, і т.д..

Цим втрачається головна цінність - сакральність і непорушність основ держави.

Це як маминим вишитим рушником мити підлогу.

Підлога буде чиста, але рушника від мами вже не буде.

А буде брудне "полотєнце".

Або розбиті ночви, як в казці.

П.С. Я трошки підправив зображення Короля-Сонця, добавивши йому ще долоньок-ручок з різних сторін. Чомусь згадалося батькове "Крутить як циган сонцем"...

П.П.С. Почитав коменти і змушений пояснити партійним тролям.
Не шукайте "езопової мови", не множте сутностей і не шукайте чорну кішку в темній кімнаті.
І не тягніть сюди свої дрібненькі срачі.

Стаття написана (цитую ще раз для тупих) "безвідносно до особистостей" - про ПРИНЦИПИ і ОСНОВИ..

Це як інструкція універсальна для користувачів електрочайника. Довбануло током 220 вольт - значить довбо**б, бо інструкцію не виконував. А ім'я кожного конкретного довбо**ба в даний проміжок часу абсолютно не важливе.

https://site.ua/lirnyksashko/8709-korol-sontse-u-sinih-galife/
Дизель - наше всьо!
1
like
bad
shockingly
1
28.07.2017 р.
answerview
Kristina Berdynskykh
4 ч · Киев ·
Указ о лишении гражданства Mikheil Saakashvili не опубликуют на сайте президента, потому что "защита персональных данных". Тем временем, депутат БПП Владимир Арьев в фейсбуке публикует страницу из анкеты Саакашвили на получение гражданства, где указан номер мобильного телефона Саакашвили (адрес тоже, ну это ладно. тел. может уже не ценная информ, но важен принцип). Твиттер БПП это тоже публикует. Отличная защита персональных данных.

ГПУ не выдавала Грузии Саакашвили, ибо считала преследованием
6543 ПРОСМОТРА  7
Четверг, 27 июля 2017, 13:48
108 0 17
ГПУ в марте 2015 года отказала Грузии в выдаче Саакашвили, потому что видела в делах против него преследование за политические убеждения.

Об этом свидетельствует документ Генпрокуратуры за март 2015 года, который есть в распоряжении "Украинской правды".
"Анализ запросов грузинской стороны в совокупности с докладом Бюро демократических институтов и прав человека ОБСЕ, резолюции Парламентской ассамблеи Совета Европы (ПАСЕ) по Грузии, а также многочисленных публикаций в СМИ о Саакашвили М.Н. дает основания считать, что запрос о его выдаче был сделан с целью преследования за политические убеждения", - говорится в документе.

Документ ГПУ датирован 31 марта 2015, и он содержит перечень дел, возбужденных грузинской стороной против Саакашвили. При этом указ о предоставлении гражданства Украины Саакашвили президент Порошенко подписал через месяц - 29 мая 2015, то есть на момент, когда уже было известно о возбуждении дел в Грузии против Саакашвили.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2017/07/27/7150674/
Дизель - наше всьо!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин