1, ти ще про бензин спитай
про соляру треба щось казати?
ти взагалі в темі по нафтопродуктам?
2, є така штука вільний ринок і т.д.
от привіз я повний танкер газу (а вони таки їдуть-йдуть, але не пливуть...)
і хочу відхапать шмат ринку = шо я зроблю?
мабуть поставлю ціну меншу ніж у тих хто ставить 18
вони зрозуміють, що зараз халява скінчається, бо ще кіко танкерів їде-йде і теж понизять
3. особисто мені ближче до пофіг = на газу не їжджу, але багато хто їздить = тому це важливо у державному сенсі
в 9,50 скоріше не вірю, в 11-12 вірю значно більше. Бо ціна газу прив'язана до бензину 92, має буть 50%
ще раз нагадаю, що якщо я транслюю чужі слова-тексти, я вказую АВТОРСТВО. Тому задавать питання мені - не по окладу
я не експерд, так в калідорі потриндіть
4. сам факт що до "газової крізьі" активно прилип сірьожа чеснокупленаквартіра = заставляє мене зробить СТОЙКУ і розбираться в питанні, Сірьожа на користь України не працює в принципі, тому ой
Андрій Дзиндзя
Для того щоб зрозуміти чому Лещенко верещить про здорощення цін на Автозаправочних станціях подивіться сюжет www.youtube.com/watch?v=hVltAbxbnfQ Та моє рослідування по цій темі тут goo.gl/qQ21Gdта продовження тут https://goo.gl/dPR4av Все що зараз відбувається Сергій захищяє російський та Курченка "бізнес,, який загрожує інтерасам Української держави
сподіваюсь ти зрозумів мою позицію - як завжди відкритий до нової інформації та критики