MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
10.06, 15:31
28
+22 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2973429
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
27.08.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
так и я о том же. как руководители страны, они все обязаны были это просто предотвратить и не допустить. тогда бы не было этого скачка и, соответственно, спекуляций на эту тему. под руководством я не подразумеваю президента и премьера. круг намного шире. есть финансовые аналитики, экономисты, логисты. дипломаты, в конце концов. договорились бы заранее, пришли бы танкеры - ничего бы не случилось. а обицянки - цяцянки. не зря банкиры говорят - деньги любят тишину. а так бы все было тихо. искали бы какой-то другой, не столь актуальный повод для "всепропальщества"
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
bad
shockingly
1
27.08.2017 р. відповів для tsinik  
answerview

так и здесь. не было бы прецедента - не было бы повода кое-кому и говнягать

Параша багато в чому мала (і має ще досі, нажаль) майже неконтрольовану монополію на ринку України ...при переорієнтації ринку завжди виникає #зрада #крізіс #ажиатаж #всепрапла + мєсні бариги рубають куш підвищуючи ціни і розпалюючи ажиотаж ще більше...
тому я впевнений в тому, шо під кінець вересня ціна знову впаде, хоча ... теж дуже сумніваюсь що це буде 9-10 грн, чи навіть останні адекватні 11 грн.. а от 12-13грн - найбільш реально, а з врахуванням, знову ж, наших бариг - то і всі 14грн. Так, це не мало, але з врахуванням бензину по 25 (нормального), то ще газ залишається трохи вигідним навіть по 17  04_blush .
☭ = 卐 = Z
3
like
3
bad
shockingly
answerview
так и я о том же. как руководители страны, они все обязаны были это просто предотвратить и не допустить. тогда бы не было этого скачка и, соответственно, спекуляций на эту тему. под руководством я не подразумеваю президента и премьера. круг намного шире. есть финансовые аналитики, экономисты, логисты. дипломаты, в конце концов. договорились бы заранее, пришли бы танкеры - ничего бы не случилось. а обицянки - цяцянки. не зря банкиры говорят - деньги любят тишину. а так бы все было тихо. искали бы какой-то другой, не столь актуальный повод для "всепропальщества"

Стоп . стоп, стоп. Давай заглянем немного назад , до скачка. Итак, под видом борьбы с левыми заправками газа , заправки в Киеве переполовинили, а может осталась одна треть. Это раз. То есть конкуренция розницы упала. Раз. далее у нас дофига своего газа из Прилук, далее возят белорусы прямо газовозами, я их встречал даже под Уманью. Причем возили скольно не просят без органичений. И вот нюансик встречаю на заправке газовоз из Белоруссии и говорю а чего так слабо возим. А мне и ответ, а не берут. Те кто брали тех закрыли, ТОЧКА .  Тоесть кто то наш , а не росийский  неплохо геется, и уводит вопрос в сторону. А мы платим.  Добавлю сейчас пошел скачек расхода бензина, как Вы думаете цены будут прежними или поползут. Лично я думаю бензин полезет вверх. Ведь после половины цены катать на газе не выгодно. Так  что бензин вылезет под тридцатку. А вот это блеяние что все станет назад через пару недель и виновата росия это способ перенаправить гнев в другое выгодное русло . 47_mail
3
like
1
bad
shockingly
2
27.08.2017 р. відповів для cem  
answerview
я не покупаю сжиженный газ и не мониторю количество точек заправки. городок у нас маленький, да и ни к чему мне это. просто, я попытался рассуждать логически, из банальной обывательской финансовой целесообразности. руке кремля я не рассуждаю. есть она или нет - дело десятое. но то, что наши не предусмотрели и допустили происшедшее - или недальновидность или явный саботаж. и то и другое хреново. недальновидность - набрали по объявлениям. саботаж - еще хуже. т.е. явное вредительство
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
27.08.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
дякую,
якби я це написав - не повірили б...

з того що я неправильно розумію і не шарю зовсім:
ажіотаж зараз як раз танкерами і викликаний - їх випруть з ринку так і так, а от гучно стукнуть дверями і мать гешефт по 17-18 і спробувать качнуть 30 серпня і 5 вересня = можна лише зараз поки МОНОПОЛІЯ

але ще раз повторю = це лише моє мале нерозуміння ситуації. яке базується на незнанні фактів та непомічанні тенденцій. Одна з яких бородата Серьожа безквартірна. яка дивним чином збирає людей на протест. яка давнім зв'язком пов'язана з деякмим операторами газового ринку. що не викликає ЖОДНИХ ПІДОЗР

========================
Горить «Уралвагонзавод», головна фабрика танків Росії
Пожежі присвоєно підвищений номер
У Нижньому Тагілі рятувальники гасять найважливіше військове підприємство Росії – «Уралвагонзавод». Пожежі присвоєно підвищений номер. Про це повідомляє російський ресурс URA.RU. За його даними, 27 серпня приблизно о 21.30 за місцевим часом на заводі спрацювала сигналізація. Прибувши на місце, пожежники виявили загоряння в
https://ura.news/news/1052302082

03_biggrin  01_smile  03_biggrin
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
27.08.2017 р.
answerview
История подвига украинского спецназа, который не оценен по заслугам.
http://begemot.media/persons/istoriya-podviga-ukrainskogo-spetsnaza/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
answerview
я не покупаю сжиженный газ и не мониторю количество точек заправки. городок у нас маленький, да и ни к чему мне это. просто, я попытался рассуждать логически, из банальной обывательской финансовой целесообразности. руке кремля я не рассуждаю. есть она или нет - дело десятое. но то, что наши не предусмотрели и допустили происшедшее - или недальновидность или явный саботаж. и то и другое хреново. недальновидность - набрали по объявлениям. саботаж - еще хуже. т.е. явное вредительство

Да не предусмотрели, а создали прецендент не хило заработали. А сейчас еще и на бензине заработают.
3
like
2
bad
shockingly
1
27.08.2017 р.
answerview
Как сообщает KMZ Dnepr Motorcycle , на озере Бонневилль (штат Юта, США) украинский мотогонщик Сергей Малик на мотоцикле Днепр МТ смог установить моровой рекорд скорости в классе 650M-PBG (73,041 mph — 116,86 кмч). Ему удалось превзойти рекорд 10-летней давности, поставленный на мотоцикле Harley-Davidson. «Неделя скорости», которая традиционна проходит на озере Бонневилль в августе, в 2017 году обернулась полным триумфом Украины.
http://autonews.ua/ukrainskij-motocikl-dnepr-ustanovil-mirovoj-rekord-skorosti-i-operedil-harley-davisdon/
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
28.08.2017 р. відповів для cem  
answerview

Да не предусмотрели, а создали прецендент не хило заработали. А сейчас еще и на бензине заработают.

Тут слово "заработают"не уместно,а вот:обворуют,подстрегут,причешут население как малолетнюю соску...
Змінено: 28.08.2017 р., alikxom
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Доброе утро, друзья.
Вот и лето прошло..
Из важных анонсов на эту неделю - визит Министра энергетики США в Киев. Энергетическая безопасность Украины - краеугольный камень нашей Независимости от РФ, Газ, уголь, ядерное топливо и тд - всё это есть у нашего военного союзника, стратегического партнера - США.
Дрожите, враги Израиля:
Израиль докупил у США 17 истребителей пятого поколения F-35. Таким образом, Израилем закуплены две полные эскадрильи, всего 50 самолетов для Военно-воздушных сил.
Германия готовится к выборам:
Контрразведка Германии допускает вмешательство России в предстоящие выборы.
Бонус-новость.
Wizz Air запускает из Киева новые рейсы в Польшу, Данию и Германию.
Спасибо за комментарии, за поддержку.
Хорошей всем недели.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Mason Lemberg
"Роттердам+" продажні чиновники + продажні медіа + народонаселення + маніпуляції = путін
(прошу прочитати і поширити)

Ви зауважили, як за останні декілька днів знову на світ повилазили так звані "лідєри общєствєнного мнєнія" з "прекрасними" історіями про "Роттердам +", нечувано "активізувалося" НАБУ з цього приводу?

До кінця не розібрався як вони збираються втюхати народонаселенню ще раз ту ж саму історію про "Роттердам +", під прикриттям якої путін, руками ідіотів і продажних істот, віджимав українське вугілля на Донбасі, але дещо цікаве я тут знайшов.

На День Незалежності на "українській" "правді" виходить новина про те, що героїчне НАБУ почало розслідування по справі "Роттердам +" і не встигло воно вилучити документи, як вже "попередньо встановило", що формула застосовуєтся незаконно.
http://www.epravda.com.ua/news/2017/08/24/628364/
Але кому потрібні ті нюанси, що пан великий детектив над детективами по факту ще ніхрена не "розслідував", якщо заголовок красномовно каже, що: "Роттердам+" застосовується незаконно"? Все, цього достатньо, щоб народонаселення сприйняло заголовок за факт.

На наступний день (може це співпадіння, а може й ні) наймедіагігієнічніша газєта України Ліга.Нет закріплює створений напередодні штамп новими обставинами публікуючи "статтю" під назвою:
"Сколько компании Ахметова и Януковича заработали на Роттердам+. "
По подсчетам бывшего члена НКРЭКУ, формула Роттердам+ дополнительно принесла ДТЭКу, Центрэнерго и Донбассэнерго более 15 млрд грн
http://biz.liga.net/ekonomika/tek/novosti/3706700-skolko-kompanii-akhmetov-i-yanukovicha-zarabotali-na-rotterdam-.htm

Ця стаття наскрізь просякнута медіагігієною настільки, що після прочитання кожного речення хочеться помити руки.
Але трохи фактів:
1) Бивший члєн НКРЭКУ - це той самий використаний га.. Герус, який був локомотивом брехливої кампанії з віджиму українських шахт для путіна взимку цього року, який нібито судився за тарифи (і де рішення судів? - а ось воно - http://24tv.ua/ru/rotterdam_ne_dejstvuet_no_formulu_ne_otmenjat_chto_ne_tak_s_cenoj_na_ugol_dlja_ukrainy_n795102, в ньому сказано, що тариф на кінець березня 2017 НЕ діяв).
Зараз цей використаний "експерт" знову виліз з черговими брехливими маніпуляціями в найбільш медіагігієнічній газеті міра.

2) Цифра нібито "вкрадених", підрахованих "експертом" грошей становить 15 млрд. грн., виходить що "вкрадених" з травня 2017 по липень 2017 року, раніше ж тариф не застосовувався.
Наймедіагігієнічна гезета міра настільки гігієнічна, що не може взяти дані по виробництву е/е на ТЕС за січень-липень 2017 року (https://www.epravda.com.ua/news/2017/08/24/628357/) відняти від цієї цифри (29 млрд 491,8 млн кВт-год.) дані по виробництву е/е на ТЕС за січень-квітень 2017 року (http://uaenergy.com.ua/post/28960/proizvodstvo-elektroenergii-v-ukraine-za-4-mes-2017-g/) (18 млрд 547,5 млн кВт-ч) і отримати об'єм виробленої е/е на ТЕС за травень-липень 2017 року, який становить 10 944,3 млн. кВт.-год. е/е., або 10,9443 млн.МегаВат-годин е/е.
Наймедіагігієнічна гезета міра настільки гігієнічна, що не може помножити вироблену на ТЕС е/е 10,9443 млн. МВт-год. на тариф (http://www.nerc.gov.ua/?id=24289) (II квартал – 1 341,57 грн за 1 МВт?год; ІІІ квартал – 1 365,72 грн за 1 МВт?год, візьму 1350 грн) і ми отримаємо суму рівну 14,8 млрд. грн.
????"Медіагігієна" і "експертність в енергетиці", це коли ти стверджуєш, що олігархи вкрали 15 млрд. грн., в той час коли загальна вартість виробленої електроенергії в цілій Україні за вказаний період становила 14,8 млрд. грн.

3) Особливо уміліл розподіл "вкраденого" бабла. "Експерт", який віджимав українські шахти для путіна, настільки "експерт", що не просто зміг "порахувати" "вкрадене" бабло, а ще й "знає" як його розподіляли.
?По подсчетам Геруса, примерно 80% этой суммы получила компания ДТЭК Рината Ахметова. Остальное досталось компаниям Центрэнерго и Донбассэнерго, которую связывают с Александром Януковичем.?
????"Медіагігієна" і "експертність в енергетиці", це коли тебе забанили не тільки в відкритих реєстрах ЄДРПОУ, а й в вікіпедії і гуглі. І взагалі, писати щось про енергетику не знаючи, що Центренерго - це державна компанія - це дніщє.

І було б смішно, якщо б народонаселення для якого розраховані примітивні маніпуляції "медіагігієністів" і віджимачів шахт для путіна, читали б далі заголовків, було б смішно якщо б народонаселення "вміло в гугл", було б смішно, якщо б "експерти" і "лідєри общєствєнного мнєнія" працювали на Україну.
Але поки сумно. Сумно, бо далі заголовків ніхто не читає, бо народонаселення не може в гугл, бо "експерти" і "ЛОМи" розносять брехню про "Роттердам+" аж гай шумить і в кінцевому випадку ми маємо купу бездумних екземплярів, в черепній коробці яких, ця брехня і маніпуляції перетворились в неспростовний факт.

А тим часом....
"Россия признала, что уголь из Донбасса идет на экспорт транзитом через ее территорию"
https://ru.reuters.com/article/topNews/idRUKCN1B21RD-ORUTP

З українських ЗМІ цю новину передрукував тільки Цензор. Всі інші її проігнорували.
Всі інші проігнорували достатній факт підтвердження державної зради особами, які взимку цього року організували "блокаду", а насправді віджим шахт для путіна, які інформаційно супроводжували цей віджим, а також державної зради особами, які підтримували такі дії.
Так, так, саме ви, ваша брехня, ваша віра в "танки з шахт ахметова" і в то, що 23,5 бравих войонів самопомочі, сидячи за 20 км. від лінії фронту перекриють сотні кіломентрів кордону по яких постачається зброя... саме ваша брехня і підтримка цієї агентури, привели до пограбування, реального пограбування вашої країни і віджиму українських шахт для путіна.
Тому саме час послухати маніпуляції про "торгівлю на крові" і ставши перед дзеркалом кожен з прихильників кремлівської "блокади" може звинуватити себе в тому, що сприяв поповненню бюджету росії і тим самим вбивав українських воїнів.

Ось така була сьогодні поучітєльна історія.
Я дуже сподіваюсь, що ті, хто півроку тому став маріонеткою в руках кремля, бо не бажав бачити очевидне, сьогодні побачивши цифри, зможуть відкрити очі на дії "патріотів" які так переживають за бідних українців, що працюють в інтересах путіна.
Особливе вітання медіагігієністу імені суркова. Він заслужив мідальку штопаний г-н-2017.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Журналісти поговорили з астрологом Владом Россом про майбутнє нашої країни. Як віщують зірки, у 2025 році розпочнеться процвітання України, війна на Донбасі повинна остаточно затихнути в 2019-му, а змова проти президента Росії, можливо, дозріла вже в серпні 2017 року.

На що очікувати у 2017-му?

– Зараз ми бачимо перехідний період. З точки зору зірок, йде якась загостреність, можна очікувати на смуту в парламенті. Ймовірно, що тема дострокових виборів у Верховну Раду знову актуалізується.

До кінця вересня – “сонний” період. У парламенті “завирує” у листопаді, а в березні ситуація перейде в вогненебезпечну фазу.

Прогноз на майбутні 5 років

– По-перше, буде знаменне з’єднання найбільших планет у Сонячній системі (таке буває дуже рідко). Це відбудеться в грудні 2020 року. І з цього моменту фактично до 2021-го, Україна все-таки почне розвиватися пришвидшенними економічними темпами.

З’являться справді нові фінансові можливості, поворотні ситуації. Зараз Порошенко стабілізує ситуацію, а в майбутньому настане розвиток. На той час посада президента буде не такою важливою, як посада прем’єр-міністра.

Україна пов’язана з Тельцем – це знак фінансів, грошей. Тому нашій країні навіть не треба вигадувати якусь особливу ідеологію. Нам пророчится процвітання. Тому єдина ідеологія для України – це, щоб всі українці були в достатку.

Крим?

– Півострів ніколи не буде суто українським. Криму уготована доля території з подвійним або потрійним правлінням.

Донбас?

– Восени 2017-го все повинно вирішитися: або повне перемир’я, або війна – одне з двох. Для мене було знаковим призначення переговорів між головним сірим кардиналом Росії Владиславом Сурковим і американським представником Куртом Волкером з приводу України саме у день сонячного затемнення, 21 серпня.

Це означає кардинальну зміну ситуації на Донбасі. Думаю, в сприятливу сторону, швидше за все.

Україна до 2021 року

Війна на Донбасі буде стихати. Я не бачу взагалі ніяких військових дій на Донбасі після 2019 року.

Це все пов’язано з тим, що Плутон проходить по асценденту України. І він повністю йде від асценденту України (це головна точка гороскопу нашої країни); Плутон – це повільна планета, у якої коло навколо Сонця триває 248 років.

Найбільш точна фаза – лютий 2014 року, коли Революція Гідності була в розпалі. І повністю Плутон покине цю точку в 2019 році. Коли це станеться – критична ситуація в Україні зміниться.

До речі, проходження Плутону по асценденту США призвело до трагедії з вежами-близнюками 11 вересня 2001 року.

Саме через це така несподівано катастрофічна ситуація вибухнула в Україні. Коли ніхто не чекав, що мирні протести приведуть до такої плачевної ситуації.

Україна і Росія: що далі?

– Ми будемо рівноправними партнерами. Особливо після 2021 року та 2024 року (коли Юпітер увійде в знак Тільця), коли почнуться розмови про вступ України у Євросоюз.

З 2025 року будуть шалені інвестиції в нашу країну, очікується масове повернення на батьківщину українців, які виїхали для ведення бізнесу.

У Тільцівської країни, як Україна, не буває такого: раз, і все вийшло. Україна надто повільно запрягає, але швидко скаче. Після 2025 року українці дуже швидко поскачуть саме у фінансовому плані.

Тоді буде входження Плутона у Водолій. А Плутон – це великі можливості, фінансові інвестиції. Водолій є для Тельця знаком влади і піднесення. Тому Україна саме тоді почне своє героїчне піднесення – у 2025 році. Втім, процес підготовки розпочнеться з 2021-го.

Навальний замість Путіна

– Олексій Навальний – наступний президент Росії. Так, може бути якийсь інший лідер на час перехідного періоду у Росії після Путіна, але президентом буде Навальний, однозначно.

Тільки у Навальному я побачив політика, який буде вести Росію до відлиги. Нагадаю, що всі роки Верблюда віщували зміни в Росії у березні – кожні 32 роки (про те, чим примітний рік Верблюда для Росія – ми вже писали. – Ред.). Але вони не відбувалося одномоментно. 32 роки тому, в березні 1985-го, Горбачов відразу не оголосив про демократію і перебудову, він просто став президентом.

А тут, у березні 2017-го, народ Росії своєю активністю під час протестів фактично обрав Олексія Навального лідером.

А як же Путін?

– Затемнення в серпні – знакове для Путіна. Можливо, вже дозріла змова. Її реалізація, швидше за все, планується на листопад. Тоді можливі масові протести і навіть революція.

У карті Путіна Марс сходиться з Сатурном – це велике нещастя.

Якщо вірити зіркам, до наступних виборів у 2018 році Путін не дотягне. Він прийшов до влади як наступник у 1999-му під час затемнення саросу. Сароський цикл, коли відбувається затемнення, триває 18 років.

Джерело: Факти ICTV
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
28.08.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
Хорошая новость- это ненадолго и цена скоро вернется к прежним цифрам. Сейчас со всех концов земного шара в Украину спешат танкеры с дешевым голубым топливом- из Египта, Норвегии и Африки, также ждем составы из Казахстана. Ждать нормализации ситуации надо около 2 недель, пока оно доплывет-доедет, растаможится и попадет на колонки.
Все будет хорошо и 9,50 грн/л. будет опять, надо только чуть-чуть подождать)
сам веришь в это? если бы такое было возможно, то то поставок россиянского газа давно бы отказались. не один фиг у кого брать, если с транспортными расходами все равно было бы дешевле?

А может быть такое, что не получилось купить газ в другой стране вовремя и поставка задерживается, а российский уже не покупается?

ни что, что дорожало, до прежнего уровня никогда не дешевело (не считая сезонного товара). дорожало в 2 раза, дешевело на 20%. что будет по 17 грн - верю. более того, верю что и больше будет. что станет по 9,5 - не верю.

Да, ничто что подорожало не дешевеет до прежнего уровня. Никогда. Такая жизнь и так всегда и было.
Даже колбаса.
Знаю я один народ, который из за этого убивается и хочет обратно на столетие вернуться. Но это мутанты...

вот сам прикинь: зачем цену скидывать, если и так покупают? ворчат, меньше покупают... но прибыль еще бОльше за счет цены, а не объема

давай я обьясню зачем.
Затем что когда другой продавец предложит товар дешевле, то можно будет очень долго бегать со своим товаром и рассказывать что он клевый и лучше, но дороже его уже не продашь.
1
like
1
bad
shockingly
28.08.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
Тут слово "заработают"не уместно,а вот:обворуют,подстрегут,причешут население как малолетнюю соску...

Между словом "заработал" и "украл" должна лежать статья Уголовного Кодекса, и уголовное дело с доказательствами.
Если этого нет, то это тупо клевета и пурга бабок на лавочке.
Ах украли, ах бандиты...
2
like
2
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Про Раду.
Через неделю стартует осенний политический сезон. Новый сезон будет очень жарким. Кремлевско- популистские партии будут жестко играть на досрочные парламентские выборы.
Выскажу свое мнение.
Я не прогнозирую этой осенью досрочные парламентские выборы. Я считаю, что досрочные парламентские выборы в нынешней ситуации вредны для Украины. Потому что состав Рады может измениться в сторону кремлевско - популистских сил и мы потеряем пару лет нашего евро-атлантического движения вперед. Такое же мнение (не приветствуют досрочные) имеется у наших западных партнеров и союзников.
Да, нынешняя Рада обеспечивает очень медленное евро-атлантическое движение вперед. Но темпы этого движения меня очень не удовлетворяют. Рада должна принять этой осенью много законов МВФ. Через три дня Украина станет ассоциированным членом ЕС и нам нужно приводить всё наше законодательство в соответствие с законодательством ЕС, а это - тысячи новых законов, которые нужно принимать быстро.
Понятно, что кремлевско- популистские партии (фракции) это всё голосовать не будут. Они будут действовать по принципу - Чем хуже стране, тем быстрее досрочные выборы.
Но евро- атлантические партии действующей коалиции (в Москве их называют "партиями войны" за то, что они не идут на капитуляцию Путину) должны кардинально повысить свою эффективность. Посещения (явка), дисциплина голосований и тд должны быть на порядок ответственнее. Было много примеров, когда не проходили важные законы (о спецконфискации, медицинская реформа и тд) из-за боязни ответственности, из-за отсутствия воли и дисциплины у фракций коалиции. У многих нет понимания исключительной важности исторического момента (НФ голосует более дисциплинированно - нужно отметить).
На эту Раду нужно давить. Из этой Рады нужно выжимать максимум за два оставшиеся года. Она должна принять столько законов о НАТО, ЕС, о простоте бизнеса, о демонополизации, приватизации и тд, чтобы возврат в империю стал невозможен. Чтобы евро-атлантический курс стал необратим.
Как давить?
С трех сторон.
1 Народ, гражданское общество. Требуйте от своих избранников посещать свою работу и голосовать за реформы.
2. Западные партнеры по своим каналам.
3. Прокуратура помогает. Спасибо Генпрокурору.
Я хочу, чтобы мой прогноз на 2019 год был таким. Рада за два года примет всё, о чем я говорил выше. Закрутятся винтики на рынке земли, в экономике и тд. Народ это почувствует и кремлевские популисты в 2019 году снова пролетят на выборах. Тогда и НАТО и ЕС, и План Маршалла станут реальностью. Близкой.
Чтобы так было.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Nasha Canada - Наша Канада
В РФ изобретён специальный КАМАЗ, чтобы давить демонстрантов. На очереди создание демонстранто-уборочных и демонстранто-закапывающих машин.
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
дивним чином рашка застопорилась в Україні (я знаю про що говорю - військових підтримую з самогго початку).
дивним чином солдати НАТО вже танцюють на вулицях Києва

дивним чином у пуйла нічого не виходить... країни Європи консолідуються після терактів та поправляють інструкції для сил безпеки, гамериканці надто швидко знаходять роіський слід у замовних статтях та масових заворушеннях....

тому любі мої жидо-бендерівці підступний ворог вирішив ударити з іншого боку:
Віктор Верцнер
24 серпня  · Rishon LeZion, Central District, Israel ·
Я не "русский израильтянин"!
#янерусский
На нашей улице "запахло жареным".
На 9 канале запустили целую компанию под лозунгом - "я русский израильтянин".
Как видимо, рожают новую политическую силу для борьбы за права "русских", секторизацию и ослабление израильского общества, ксенофобию, ненависть, страх и рабское вожделение к "сильной руке".
Я не забыл: "Черту Оседлости", "Черную Сотню", погромы, "Протоколы Сионских Мудрецов". Не забыл: Красный Террор, Михоэлса, Бабеля, Мандельштама, цвет еврейской интеллигенции уничтоженный красными. Не забыл "Дело Врачей", "Еврейский Антифашистский Комитет" Не забыл: русские МИГи в нашем небе, русские ракеты сбивающие наших летчиков, не забыл "израильских карателей", не забыл все резолюции ООН принятые с подачи и при поддержке. Не забыл русские Сагеры и Корнеты в Ливане и Газе, поддержку Хизбаллы и Хамаса. Не забыл все те страдания и кровь которые русские принесли на землю моей родины Украины и в другие страны бывшего СССР.
Я могу читать русских классиков, слушать композиторов и восхищаться ими, но я не русский!
Называйте меня: "Русскоязычным", "Выходцем из СССР", но не смейте! Слышите?! Не смейте называть меня "русским"!!!

Просьба для тех кто делится - ставьте хештэг #янерусский

Chupinin Alexander
24 серпня
До сих пор в шоке от новой рекламы на Девятке "Я русский израильтянин!" Это что провление приоритетной национальной самоиндентефикации части алии, очередное достижение "русского мира" в Израиле, плевок в сторону остальных выходцев из территорий "великого и могучего" и в первую очередь Украины? Или всё вместе взятое? Ну, раз "пошла такая пьянка", то , на всякий случай заявляю, что я украинский израильянин. Чем и горжусь.

Віктор Верцнер
Наша борьба приносит плоды.
Вчера со мной связался редактор 9 канала, сегодня приедет брать интервью.
Яинот Битан принесли извинения и попросили 9 канал убрать упоминания о них в кампейне.
Продолжаем подписывать петицию! Наша цель убрать сам компейн и дать понять всем, что такие инициативы в Израиле не пройдут!
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Pavlo Nuss
Вы, наверное, уже знакомились с этой новостью, но именно с неё я хочу начать новый день, нового понедельника.
Слава Украине!
И всем хорошей, плодотворной недели.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
важливе інтерв'ю
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
28.08.2017 р.
answerview
Як в Україні ничегониделаеца. Частина 101 (огляд)
http://oleg-leusenko.livejournal.com/7714732.html?utm_source=fbsharing&utm_medium=social

Адольф ДОНЕЦКИЙ
Пока ватному биомусору показывают по тв чистенькие улицы оккупированного рф Донецка, вызывая водопад из слюней, расскажу о том, что не показывают или забыли показать пропагандисты из немытой. Поехали.
http://othervision.info/adolf-doneckij-komu-na-okkupirovannom-donbasse-zhit-xorosho/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Головне управління розвідки Міністерства оборони України
Обстановка на тимчасово окупованих територіях
Донецької і Луганської областей станом на 28 серпня

Присутність російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Сходу України призводить до загострення обстановки в регіоні та загибелі цивільного населення. 25 серпня ц.р. двома військовослужбовцями
5 окремої мотострілецької бригади (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ скоєно вбивство цивільної особи. Після злочину російські військовослужбовці намагалися сфабрикувати докази з метою звинувачення загиблого в нападі на військових.
У зв’язку з відсутністю попереджувальних знаків та непоінформованістю місцевого населення щодо ділянок мінних загороджень поблизу річки Сіверський Донець у районі н.п. Красний Яр (смуга відповідальності 2 окремої мотострілецької бригади 2 АК ЗС РФ), на розтяжці підірвався та отримав травми не сумісні з життям місцевий житель.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин