to AndrejVK, cem, odinochka, tsinik (в алфавітному порядку, якшо шо)
1, я читав і писав про танкери LPG, мені не вірили і опонували = типа дискусія
2. танкер прийшов, тепер факт його існування і наявності компанії трейдера, яка замовила його ТРОХИ раніше не може бути оспорений = тепер вже не влаштовує об'єм/густина/ціна/хімічна формула неможливість визнати власну неправоту
3. я скопіював текст дослівно з ФБ сторінки компанії GT, на яку ви усі звісно підписані і слідкуєте в пріорітеті, тому звичайно я ПОМИЛИВСЯ У ЧИСЛАХ, дав вам читати все по 2-3-4-5-6-7-8-9 разу,
адже це неважлива інформація, яка ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ ПІДТВЕРДЖУЄ МОЇХ ПОПЕРЕДНІХ ДОПИСІВ
4. якщо читати ті букви, які я постив = там українською по білому написано, що ГАЗ прийшов для елеваторів... бля буду так і написано, але щоб зрубати бабла компанія віддасть частину ГАЗу на заправки
з метою пониження напруги на ринку зрідженого газу частина обсягу (1000 т) буде реалізована на комерційному аукціоні торгового майданчика «ТБ «Українська енергетична біржа» https://goo.gl/epucPc .
5. капіталізм/вільний ринок/конкуренція
6. до чого тут пункт №5 я сам не вкурсі,
але так написано в моїй методичці по засиранню ваших мізків
7. якщо хтось звернув увагу - я стараюсь постити окремих авторів без жодних виправлень та скорочень,
оскільки так написано в моїй методичці по промиванню ваших мізків
з огляду на їх високу кваліфікацію та актуальність тексту = мені соромно щось додавати чи
виправляти
конклюжн, тіпа підсумки/висновки:
1, у нас свобода слова - це означає, що я або відповідаю за свої слова... або вказую авторство = щоб той
2, форум як апарат примусу та насильства головною метою якого є примус і насильство ВАС читать мої
висери дурні компіляти з новин та ФБ
3. якщо хтось пам'ятає, то гілка евромайдана починалась як пейджер для усіх хто боровся з режимом януковоща = ФБ зробив ту революцію, а зараз править Україною, бо всілякі андони отримують
АТАКИ ПОРОХОБОТІВ критику коли роблять якусь фігню
4. буду радий зафрендити усіх охочих у ФБ рівно через тиждень... бо мене блоканули за 30 днів за активну громадянську антиватну позицію (конкретно за доданий скріншот)