MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
10.06, 06:02
32
+14 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2973069
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
01.09.2017 р.
answerview
Олег Пономарь
Большой пост.
Поступили вчера вопросы от читателей.
Если у НАТО есть доказательства в виде снимков о вторжении РФ в Украину..
Если у ЦРУ есть доказательства о том, что РФ поддерживает КНДР, ИГИЛ и тд..
То почему нельзя передать эти доказательства в Гаагу? И решить вопрос с РФ раз и навсегда?
..............
Передать можно. И они будут когда-то переданы.
Но ответьте себе - А что дальше? И дальше - что?..
Пример.
Гитлер в 1938-39 оттяпал часть Чехословакии (разыграв спектакль с нападением на немецкий пост), вторгся в Польшу и тд. Допустим, Польша принесла доказательства в Гаагу. Что дальше? Большая страна, военная сила настроена на войну.. Не настроена на походы по судам. Что с ней можно сделать?
США, как суперсила, как оплот демократии в мире, что могли сделать с Германией в 1941-м, если бы был приговор Гааги? Послать в Европу на погибель несколько десятков миллионов американцев? Не думаю.. Вместо этого США усилили военно и экономически врага Германии (хоть и сукиного сына. но его время пришло через 45 лет тоже). Создали мировую коалицию. Подключились в военном плане в самый нужный момент и победили Германию и Гитлера. Да, это заняло 6 лет, но - это действия, выходящие из возможностей. А не фанфары.
Возвращаемся в наши дни.
Вы скажете - Почему бы на основании Гааги не ввести все самые сильные санкции сразу, одним пакетом?
Потому что РФ устоит. Будет нокдаун, но не будет нокаута. Пострадает сильно, но приспособится. И что дальше? Как дальше на нее влиять? Объявить ей войну от имени НАТО? Положить несколько десятков миллионов граждан стран-членов НАТО (ведь Россия своих не считает)? Ответ очевиден.
Поэтому - санкции. Поэтому - пакетами. Смысл пакетов в том, что каждый пакет имеет свою силу полгода-год, далее к нему приспосабливаются, он выдыхается. Но если Запад (США) вводят новый пакет, то тем самым они усиливают и действия старых пакетов в несколько раз и придают новую динамику новым пакетом. Поэтому их введено уже десять и будут еще.
Вы скажете - Почему бы не объявить нефтяное эмбарго?
Потому что российскую нефть нужно чем-то заместить. Ведь миру нужно определенное количество нефти. Значит США, Канада, Иран, шейхи должны нарастить добычу. А это - время.
Еще пример.
Ти-Рекс говорит Лаврову - Мы готовы отключить вам СВИФТ. А Лавров говорит - Тогда мы разбомбим Украину до Киева. Нам терять нечего.
Понятно, что это блеф. Но всё равно нужно усиливать армию Украины, помочь создать Украине ПВО-ПРО, авиацию и тд. А это - время. Или отключать СВИФТ постепенно (уже два росс. банка отключены).
И так далее и так далее.
Таких примеров-факторов можно приводить много. Но смысл в том, что - Не ищите легких путей и решений. Не берите то, что лежит на поверхности. Эмоциональные и детские решения - это не решения. Нужно рассматривать ситуацию со всех сторон, вглубь и вширь. Вспоминайте СССР - только комбинацией методов (экономические санкции, военное давление - гонка вооружений, международная изоляция, суды- иски, контрпропаганда и тд) можно победить в таком случае. Да, это занимает время.
Но другого пути нет.
Колесо Истории знает в этом толк.
Крим - це Україна!
2
like
2
bad
shockingly
01.09.2017 р.
answerview
і смішно і правда  03_biggrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 01.09.2017 р., User
2
like
2
bad
shockingly
01.09.2017 р.
answerview
я про танкери казав? хто мені не вірив?
гугліть = вибачень нетреба

GT поставить 2500 т LPG у підтвердження курсу на диверсифікацію газового ринку України
GT трейдер на рынке сжиженных углеводородных газов, базовых и индустриальных масел, светлых и темных нефтепродуктов
http://www.gaztron.com/lpg-trading.html?sec=2
Продукція
Смесь пропана и бутана технических (СПБТ)
Пропан-бутан автомобильный (ПБА)
- масла: базовые, индустриальные, моторные,
энергетические
- мазут марок: М-100, М-40
- бензин марок: А-92, А-95, А-98
- дизельное топливо: EN590

29 серпня у порт Чорноморська прибуває судно Kuleli з 2500 т пропан-бутанової фракції.
Якісні показники газу відповідають EN589. Співвідношення пропану і бутану у суміші - 70/30. Вміст сірки до 30 ppm.
Якісні показники газу максимально задовольняють потребам агропромислового комплексу — зерносушарок і елеваторів, які у вересні запускають виробничі потужності з сезонного сушіння зернових, соняшнику і кукурудзи.
В умовах зниження середньоденної температури повітря відсутність олефінів у суміші і мінімальні показники сірки забезпечать найкращі експлутаційні характеристики для автомобільного транспорту.
Зазначимо, що з метою пониження напруги на ринку зрідженого газу частина обсягу (1000 т) буде реалізована на комерційному аукціоні торгового майданчика «ТБ «Українська енергетична біржа » https://goo.gl/epucPc .
Частина обсягу буде спрямована на виконання довгострокових договорів і на забезпечення власної роздрібної мережі.
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
01.09.2017 р. відповів для Grom  
answerview

29 серпня у порт Чорноморська прибуває судно Kuleli з 2500 т пропан-бутанової фракції.

Зазначимо, що з метою пониження напруги на ринку зрідженого газу частина обсягу (1000 т).
детский сад.
а сколько автотранспорт Украины потребляет ты поинтересовался???
около 1мл тонн в год....
1000 тонн цену собьют ух как))))))))
2
like
1
bad
shockingly
1
answerview
дай бог, щоб наше телятко того вовка з'їло... але поки що в нас ціна 16 з копійками - сьогодні бачив
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
bad
shockingly
1
01.09.2017 р.
answerview
Хочу задать всем вопрос:
Пацаны, зачем вы делаете перепост новостных сайтов, facebook, twitte?, зачем людям все это читать по два раза???
2
like
1
bad
shockingly
1
01.09.2017 р. відповів для odinochka  
answerview
Андрей, изначально Гис так и просил. типа, выкладываете новость - оставьте свой комментарий. выскажите мнение. а то получается чертишо и сбоку бантик. по факту - от себя пишут немногие. а за перепост-ссылку... ни мнения, ни отношения. и куча этого хлама просто висит на ветке. это не общение, а помойка. правда, иногда довольно познавательная. все топовые новости точно тут выложат. не надо по сети шоркаться
любіть у годину негоди!
3
like
2
bad
shockingly
1
answerview

GT поставить 2500 т LPG у підтвердження курсу на диверсифікацію газового ринку України
GT трейдер на рынке сжиженных углеводородных газов, базовых и индустриальных масел, светлых и темных нефтепродуктов
Продукція
энергетические

Якісні показники газу відповідають EN589. Співвідношення пропану і бутану у суміші - 70/30. Вміст сірки до 30 ppm.
Якісні показники газу максимально задовольняють потребам агропромислового комплексу — зерносушарок і елеваторів, які у вересні запускають виробничі потужності з сезонного сушіння зернових, соняшнику і кукурудзи.
В умовах зниження середньоденної температури повітря відсутність олефінів у суміші і мінімальні показники сірки забезпечать найкращі експлутаційні характеристики для автомобільного транспорту.
Зазначимо, що з метою пониження напруги на ринку зрідженого газу частина обсягу (1000 т) буде реалізована на комерційному аукціоні торгового майданчика «ТБ «Українська енергетична біржа » https://goo.gl/epucPc .
Частина обсягу буде спрямована на виконання довгострокових договорів і на забезпечення власної роздрібної мережі.

Это или утка или ты ошибся в цыфрах. 2500тон это грубо 4000куб. метров. шо то малый обем для танкера.
like
bad
shockingly
01.09.2017 р. відповів для cem  
answerview

Продукція
энергетические

Это или утка или ты ошибся в цыфрах. 2500тон это грубо 4000куб. метров. шо то малый обем для танкера.
like
bad
shockingly
01.09.2017 р.
answerview
Сотник: Владивосток уже практически китайский, да и Забайкалье – тоже/
http://gordonua.com/news/worldnews/sotnik-vladivostok-uzhe-prakticheski-kitayskiy-da-i-zabaykale-tozhe-205336.html
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
01.09.2017 р.
answerview
Шо я говорил. А вот и бензинчик подорожал. https://biz.censor.net.ua/events/3031908/optovye_tseny_na_benzin_i_diztoplivo_rezko_vyrosli   правда пока сегодня только в опте.
2
like
1
bad
shockingly
1
02.09.2017 р.
answerview
15_badgrin
like
bad
shockingly
02.09.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
08_lol

Словарь народной фразеологии
Стране нужны герои, а пи3дa рожает дураков это:
Толкование

Стране нужны герои, а
любіть у годину негоди!
2
like
1
bad
shockingly
1
02.09.2017 р.
answerview
и снова о Крыме. взгляд изнутри от крымского бандеровца: Новости Крымнаша. Чемодан — вокзал — Россия!
https://www.obozrevatel.com/society/novosti-kryimnasha-chemodan-vokzal-rossiya.htm
п.с. кратко, выборочно, понравившиеся цитаты:
7. Сьогодні 26 рік поспіль маленькі українці йдуть до першого класу, а в Криму 1265 день безперестанку з неба падають каменюки.
11. В Симферополе на базе школы-лицея №3 оккупанты открыли кадетский класс Следственного комитета россии. Готовят чекистов
13. Севастополь. После орковской линейки дети заскочили в троллейбус и крикнули “Слава Украине! Героям Слава!”. Пенсионная вата поднимала челюсти с пола и испепеляла детей взглядом
15. Спорт, который мы заслужили: “Сборная Крыма по футболу будет играть с ДНР и Абхазией”. Можно ещё с “Приднестровьем” и в Сирию сгонять
18. Интересно, как проукраинские севастопольцы, не сговариваясь, выработали свой кодовый язык. По одному-двум предложениям мы узнаём своих.
21. Россия каждый год рассказывает, как “победила” во Второй мировой войне, но “не помнит”, что она её вместе с нацистской Германией и развязала, напав на Польшу
P.S. Вот мы и дожили до момента, когда ватники назвали россию помойной ямой, а понаехавшим учителям жизни указали место шастанья: чемодан — вокзал — россия! То ли ещё будет…

вчера по работе попал в дом АТОшника. хлопец убдешник. наверное, решив проверить меня на вшивость, поприветствовал словами "СЛАВА УКРАИНЕ" на мой незамедлительный ответ ГЕРОЯМ СЛАВА выражение лица чуть изменилось. видать, морда у меня сепарская... или он думал, что у нас тут все ватой пропитано и напичкано?
любіть у годину негоди!
Змінено: 02.09.2017 р., tsinik
3
like
3
bad
shockingly
02.09.2017 р.
answerview
to AndrejVK, cem, odinochka, tsinik (в алфавітному порядку, якшо шо)

1, я читав і писав про танкери LPG, мені не вірили і опонували = типа дискусія

2. танкер прийшов, тепер факт його існування і наявності компанії трейдера, яка замовила його ТРОХИ раніше не може бути оспорений = тепер вже не влаштовує об'єм/густина/ціна/хімічна формула неможливість визнати власну неправоту

3. я скопіював текст дослівно з ФБ сторінки компанії GT, на яку ви усі звісно підписані і слідкуєте в пріорітеті, тому звичайно я ПОМИЛИВСЯ У ЧИСЛАХ, дав вам читати все по 2-3-4-5-6-7-8-9 разу, адже це неважлива інформація, яка ЖОДНИМ ЧИНОМ НЕ ПІДТВЕРДЖУЄ МОЇХ ПОПЕРЕДНІХ ДОПИСІВ

4. якщо читати ті букви, які я постив = там українською по білому написано, що ГАЗ прийшов для елеваторів... бля буду так і написано, але щоб зрубати бабла компанія віддасть частину ГАЗу на заправки
з метою пониження напруги на ринку зрідженого газу частина обсягу (1000 т) буде реалізована на комерційному аукціоні торгового майданчика «ТБ «Українська енергетична біржа» https://goo.gl/epucPc .

5. капіталізм/вільний ринок/конкуренція

6. до чого тут пункт №5 я сам не вкурсі,
але так написано в моїй методичці по засиранню ваших мізків

7. якщо хтось звернув увагу - я стараюсь постити окремих авторів без жодних виправлень та скорочень,
оскільки так написано в моїй методичці по промиванню ваших мізків
з огляду на їх високу кваліфікацію та актуальність тексту = мені соромно щось додавати чи виправляти

конклюжн, тіпа підсумки/висновки:
1, у нас свобода слова - це означає, що я або відповідаю за свої слова... або вказую авторство = щоб той
слова

2, форум як апарат примусу та насильства головною метою якого є примус і насильство ВАС читать мої висери дурні компіляти з новин та ФБ  03_biggrin
3. якщо хтось пам'ятає, то гілка евромайдана починалась як пейджер для усіх хто боровся з режимом януковоща = ФБ зробив ту революцію, а зараз править Україною, бо всілякі андони отримують АТАКИ ПОРОХОБОТІВ критику коли роблять якусь фігню
4. буду радий зафрендити усіх охочих у ФБ рівно через тиждень... бо мене блоканули за 30 днів за активну громадянську антиватну позицію (конкретно за доданий скріншот)
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
02.09.2017 р.
answerview
я не знаю, кто минусит мои постинги. но этому ГОНДОНУ желаю того же самого. есть предположение по поводу одного "СПОГЛЯДАТЕЛЯ", но не писателя. ник озвучивать не буду. но гадят..  неприятно. хотя, есьт реакция - пусть захлебнутся жельчью
любіть у годину негоди!
3
like
2
bad
shockingly
1
02.09.2017 р.
answerview
Атомный ледокол «Советский Союз» утилизируют. Он остался «без работы» из-за западных санкций
https://meduza.io/news/2017/08/31/atomnyy-ledokol-sovetskiy-soyuz-utiliziruyut-on-ostalsya-bez-raboty-iz-za-zapadnyh-sanktsiy

виражаю глибоку стурбованість, якщо вас напрягає, що це не новина БАЯН і ви це вже десь бачили

Крим - це Україна!
Змінено: 02.09.2017 р., Grom
3
like
3
bad
shockingly
02.09.2017 р.
answerview
и смех и грех. 03_biggrin  03_biggrin
Концерн «Калашников» перешел от винтовок к катерам и мотоциклам
мотоцикл для рейдов с запасом хода 100км и скоростью 80кмч 08_lol
https://youtu.be/8qKlDd5_XT0
https://youtu.be/CQKIvXYtvds
like
bad
shockingly
02.09.2017 р.
answerview
продовжую постити ЗРАДУ, яку ви вже читали:

Нафтогаз України - Naftogaz
Те, про що так довго говорили, нарешті стало реальністю. Зберігання в режимі "митного складу" дозволяє компаніям закачувати в українські ПСГ газ з Європи в сезон низьких цін, а в період сезонного зростання цін оформити газ для продажу. Наші ПСГ є привабливим активом, бо здатні забезпечувати та підтримувати транзит у всій Східній та Центральній Європі, а також їх можна використовувати для зберігання газу без обтяжливих митних процедур.
http://enkorr.com.ua/a/news/Ukrainskie_PHG_nachali_prinimat_na_hranenie_evropeyskih_gaz_v_rezhime_tamozhennogo_sklada/228990
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
02.09.2017 р.
answerview
ніяк не можу допетрати що розділило два братські народи...
ЛНР і ДНР

п.с. цю фотку ви вже палюбому бачили
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин