MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
12.06, 02:09
44
+14 °С
Вітер: 3 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2975241
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
05.09.2017 р. відповів для Grom  
answerview
...
Юрий Бирюков
Президент Украины Петро Порошенко принял участие в церемонии торжественного открытия школы там... там... там...
Марина Анатольевна принимает участие в церемониях торжественного открытия медиатек и ресурсных комнат там... там... там... Я в какой-то момент озадачился - а сколько всего школ, а детских садов?
Попросил.
О-фи-гел.
За 8 месяцев 2017 года в Украине капитально отремонтировали (реконструировали) 955 детских садов. Сумма потраченная на ремонты/реконструкции - 809 миллионов гривен.
За 8 месяцев 2017 года в Украине введено в эксплуатацию 45 новых детских садов. Еще 33 детских садика должны сдать в эксплуатацию до конца года.
ВОСЕМЬСОТ ДЕВЯТЬ МИЛЛИОНОВ. ДЕВЯТЬСОТ ПЯТЬДЕСЯТ ПЯТЬ САДИКОВ.
За 8 месяцев 2017 года в Украине капитально отремонтировали (реконструировали) 2173 школы. Сумма потраченная на ремонты/реконструкции - 2 миллиарда 396 миллионов гривен.
За 8 месяцев 2017 года в Украине введено в эксплуатацию 13 новых школ. Еще 12 школ должны сдать в эксплуатацию до конца года.
ДВА МИЛЛИАРДА ЧЕТЫРЕСТА МИЛЛИОНОВ. ДВЕ ТЫСЯЧИ СТО СЕМЬДЕСЯТ ТРИ ШКОЛЫ.
Помните же, да? И про четвертый год войны, и про то, что часть территории временно оккупирована. И про то, что часть экономики временно утрачена. И про то, что нужно с нуля восстанавливать армию.
Нет, дружочки, #ничегонеменяется.

...

Ничего не меняется

Ось вам відібрав 42 новини за останній тиждень з країни, проти якої здійснюється військова агресія. Це тільки частинка.

Скільки з цих новин ви знали? А скільки з вас не чуло ідіотських істерик про "газовібунти", і "проривкордонуМіхо"? Ось так і живемо: різноманітною дурньою забивається ефір, а потім дивуємось, що люди верещать "дезміни???"
https://ibigdan.livejournal.com/20848212.html
"Московская история пришита к истории Руси белыми нитками."
Карл Маркс.

Интеллект - враг пропаганды.

(69 н. э.) Авла Вителлия-Лучше всего пахнут вражьи кости
Змінено: 05.09.2017 р., ALAN60
3
like
3
bad
shockingly
05.09.2017 р. відповів для ALAN60  
answerview
не нравиться мені цей бігдан = тирить в мережі цікавинки і кладе на свій сайтец = некамільфо
по суті робить те саме, що і я
з одним єдиним разніца
я роблю щоб Одіночка прочитав, а бігданчег гроші заколачує
(на ютюбі він тим самим займається, а там монетизація інакша... і вже пару раз отримав по сусалам)
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview
не нравиться мені цей бігдан = тирить в мережі цікавинки і кладе на свій сайтец = некамільфо
по суті робить те саме, що і я
з одним єдиним разніца
я роблю щоб Одіночка прочитав, а бігданчег гроші заколачує
(на ютюбі він тим самим займається, а там монетизація інакша... і вже пару раз отримав по сусалам)

Ну дякую тобі  01_smile , еле "Одиночка" і так все це читає, бо зареестрований усюди, і новостні сайти завжди відкриті  03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
05.09.2017 р. відповів для odinochka  
answerview
блін...
я зря старавсі....
життя витрачено впусту...
....
Крим - це Україна!
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Пиши, пиши... Я читаю, бо крім нашого мотокому ніде не реєструюсь принципово... 01_smile
Іванович. Не бандерлог!
3
like
3
bad
shockingly
answerview
блін...
я зря старавсі....
життя витрачено впусту...
....

НЕ-Не-Не!!!
Я читаю.
Незарегистрированный
Кому - татор, а кому - лятор!
Змінено: 05.09.2017 р., Lexeich
2
like
2
bad
shockingly
05.09.2017 р. відповів для Lexeich  
answerview
як так, то так!

ось непоганий сайтец
МАКСИМУМ НОВОСТЕЙ, МИНИМУМ ИСТЕРИКИ.

тут про погоджувальну раду
http://www.zvedeno.info/4-%D0%B0%D0%B2%D0%B3%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0-2017-%D0%B3-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%8B-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%B9-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%8B-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%B5/

по суті робиться те саме, що у нас в гілці - збирають новини з мережі+
але без зайвих слів
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
скажу пару слів про міхуїла батоно сракашвілі (так я свідомо знущаюсь на його іменем, бо глибоко зневажаю його як політика та особистість):

- вже 2 місяць пішов піся злочинного позбавлення громадянства... в суд вже сходив? про ЄСПЛ ладно, в будь-який американський/польський/литовський (де ти зараз міхо? там і сходи в суд)
- видатний політик, який має чисельних і численних друзів алл овер зе ворлд = де насправді твої друзі? чому вони не тиснуть на Україну/Порошенка/ООН/ОБСЄ/ОЯЄБУ/МАГАТЕ (я знаю що таке МАГАТЕ, я маю на увазі, що не можна розкидатися такими ЯДЕРНИМИ відходами)
- в Україні тебе підтримує купка зраднюків, усі ліваруцонєри напідбір
- садовий прагне ввезти тебе в Україну, бо у нього тепер сміття невистачає
- комбат Насіння збирає з людей гроші шоб поїхать тебе зустріть... от маладетс, денех зрубать це в нього на дві судимості по мошеННічеству хватило
- закордоном тебе найбільше цитує і піарить тілікАНАЛ "звізда"

нашо нам міхо я не розумію - всі, хто йому має буть вдячний, плюють йому в спину... мабуть з вдячності
Крим - це Україна!
2
like
1
bad
shockingly
1
05.09.2017 р.
answerview
маша захарова трохи попутала

ссилка на твітер - там можна глянуть відео - своїм ротом все сказала
https://twitter.com/ShadenFM/status/904582179547643905/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fothervision.info%2Ftakogo-sebe-dazhe-xrushhev-ne-pozvolyal%2F

Олег Пономарь
По поводу заявления Путина о согласии на миротворцев.
Девятый пакет санкций приближает 1 февраля 2018 года, когда в США будет готов отчет о всех деньгах всего окружения Путина.
Волкер потихоньку скручивает Суркова в бараний рог.
Маттис и Маккейн не успокоятся, пока Трамп не примет решение о передаче Украине летального оружия.
Что в таком случае делает тот, кто знает, что проиграл? Он выдает то, к чему его склонили, за свою идею. Сильный и умный лидер в глазах своих подданных- опять всех переиграл.
Очевидно ребенку, что не в положении Путина рассказывать об условиях размещения миротоворцев. Конечно, они будут размещены на условиях Запада (потому что в Совбезе ООН - США, Британия, Франция) и Украины либо не будут размещены совсем. И так - "хорватский" вариант и так.
Читаем "Начало Пути", написанную два с половиной года назад.
Ждем "хорватский" закон в Раде.
Крим - це Україна!
Змінено: 05.09.2017 р., Grom
2
like
2
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
звичайно це текст написаний пропагандистами та штатом психологів, його тестували на фокус-групах, він має зачепити усіх, у кого є мозок... ага

Richard Stur
Я ОБРАЩАЮСЬ К ГРАЖДАНAМ УКРАИНЫ
Mногие украинцы хотят так жить, как поляки. У них нет понятия, что такую страну построить как Польша, мы понесли много жертв и у нас этот процесc тянулся 10 лет... с поддержкой Запада. Без помощи Запада мы бы не построили такой Польши.
Президент Украины это не власть Украины. Его пелномочия очень малые. Ваша власть это уряд и Верховная Рада. Там все зло. И вы очень ошибаетесь за все ваши беды обвиняя презиента Порошенко.
Я хорошо понимаю,что у вас происходит потому, что этой путей Польша шла 30 лет назад и я это там переживал, что у вас сeгодня есть. Я 30 лет впереди от вас.

Как валится система, так есть всегда. И иначе не будет. Народ терпит через революции и смену системы. У нас это длилось 10 лет.

Как тяжело было нам, вы себе и представить не сможетe... инфляция 1000 %... да... 1000%... аренда за квартирy подорожали в 5 раз... газ, светло - тоже самое... никаких субсидий никто не получал.
До Перестройки я получал 2500 злоты зарплаты в месяц. Потом пришла инфляция...
В полтора или два года я уже получал зарплату 500 миллионов (пятьсот миллионов зл) злоты в месяц и смог покупить за это пищу только на неделю, такие были цены.
Я работал 16 часов в сутки 7 лет, чтоб трое детей кармить. Полтора года не платил арендy за квартиру. Не было чем.
И были политические скандалы ... и политические убийства ... и уборка и ликвидирование неудобной власти оппозиции ... и они украли у нас миллиарды долларов ... и они экспортировали и продавали национальный капитал в Россию и Африкy, и мы ничего не знали.
Ученые орали, что в Польше 1,5 % богатых людей, а остальный народ живет в беде, с того 70% в нищете. Так было.
У вас такого бардака нет. У вас так плохо, как было в Польше, пока нет и надеюсь, никогда не будет. Без войны же было у нас так плохо.

Время прошли и теперь вся восточная Европа нам завидует. Но всё шло по плану Германии и США. Они нам так помагали, как и вам сегодня. Потому сегодня в Польше есть, как есть... но без жертв и у нас не обошлось.

Многие матери-одиночки пригали с 10-этажки. Не имели чем питать детей. Они выдумали, как дети останутся сиротами, пойдут в детский дом/интернат и там их государство будет питать. Об этом Запад знал, но об этом никто не говорил почему-то.
Я сам шел спать и пугался, что может быть завтра цены пойдут вверх и мои дети будут умирать голодом. Ужасные были времена. Каждого ранка я ждал какой-то чуд. Наконец-то мы получили "безвиз", как вы теперь, и я уехал в Германию ... cам... на заработки... и уже остался навсегда. Трое детей пока оставил с батьками.
Хватал каждую работу и каждые выходные возил заработанные деньги в Польшу, так как сегодня многие украинцы , работающие в Польше, делают. Так было 10 лет. Немецкие деньги я терял в Польше и так работал на экономику Польши. Таких как я было десятки, как не сотни тысяч.
А вы бы хотели всё сразу. Так не будет.
У меня есть один совет для вас - гнайте из страны таких аферистов, как Саакашвили и его банда. Это больные психически люди. Не дайте им мешать у себя. Они ничего не понимают. Украина это не Грузия. У вас совсем другая страна. Вы сами со всем справитесь, нужны времена. Запад вас поддерживает.

РАБОТАТЬ... РАБОТАТЬ И ЕЩЁ РАЗ РАБОТАТЬ. КАК МЫ, ПОЛЯКИ, ЭТО ДЕЛАЛИ. РАБОТАТЬ И НЕ СОРИТЬСЯ !!! ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО.

Сегодня, когда я эти времена воспоминаю, идут слезы. Вот и теперь тоже, так я расстроился. А тогда я шел вперёд как русский танк и не смотрел назад. Не было ни времени, ни смысла. Kнигу могу написать.

P.S.:
Я расстроен воспоминаниями и пишу c большими ошибкaми. Простите. У меня нет силы исправить ee.

якщо хтось вважає, що треба їхать, то хоч не повторюйте помилок
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
04_blush
Есмінець “Луїджі Дуранд де ла Пенне” Військово-Морських Сил Італії (країни, що є членом НАТО) прибув у порт Одеси. Представниками ВМС України заплановане проведення низки спільних заходів з італійськими колегами.
Візит проходить в рамках навчальної практики курсантів Академії ВМС Італії, що знаходиться в місті Ліворно. Відзначається, що на борту корабля знаходиться 88 курсантів, котрі пробудуть в Одесі три дні.
Ширина есмінця становить 16 метрів, довжина досягає 147 метрів, а розігнатися може до 31 морського вузла.
п.с. у вівторок та середу з 15-00 до 17-00 можна буде відвідать корабль, покрутить штурвал і запустить рокети на кремль...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
раптом хтось немає часу подивиться раду...
Inna Sovsun
А тим часом у Верховній Раді.
“Давайте не перетворювати школу на шлюбну агенцію”
“Навіщо вам 12-річна школа? Щоб півкласу дівчат 18-річних бєрємєнними на уроки в школу ходили?”
Ну так, ну так: вагітніти у 17 років і заміж виходити - це така національна традиція і її треба зберігати; а 12-річна школа - це якась непонятна європейська забіганка, що ото таке вигадали?
От чесно, народні депутати вони ж мають пропонувати хоч мінімально прогресивні ідеї, ні?
Чи заміж і народжувати у 17 років - це те, що вони пропонують підтримувати? А скільки таких шлюбів розпадається? А яку подальшу освіту дівчина може отримати? Ким працювати? Що робити? Яке майбутнє у дітей цих дітей?…
Дивлюсь засідання Верховної Ради, обговорюють законопроект “Про освіту”. Нервуюсь і злюсь.

Юлія Тимошенко пропонує не робити обов'язкової атестації вчителів.

Пропустимо ту частину, що атестація і зараз є обов'язкова, і ефективність її - ну відверто дуже низька. Складають усі, рівень вчителів від того ... не підвищується.

Юлія Володимирівна пропонує пожаліти вчителів і не виганяти їх з роботи у разі не проходження атестації. "Зарплати низькі у вчителів, часто приходять люди з низькою освітою, давайте не вимагати неможливого".

А тим часом Вікіпедія каже, що донька Юлії Володимирівни у віці 14 років поїхала вчитись у Велику Британію.
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
05.09.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Пиши, пиши... Я читаю, бо крім нашого мотокому ніде не реєструюсь принципово... 01_smile

Информацию нужно снимать с разных источников и подавать сомнению.

П.С. На работе всплыл ватан, косивший долго под нейтралньго. Любимая фраза: я не за кого, я за мир...
Короче, перебрал по водке и выперло.  Разоткровенничал... говорит: в добробатах одни пьяницы, не работающие и бандиты осели. И хорошо русские их покосили под Иловайском.
То что это тело теперь не руко пожимное это понятно. А вот с ним дальше как.. Устроить травлю, байкот, дык от начальства всем попасть может, если отразится на работе. А отразится по любому.
Начну с малого - никакого панибратства, помощи и подмен. Номер мобильного, уже удалил.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.09.2017 р., 99Ezdok99
5
like
5
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
Кое что нарыл по Керченскому мосту... По теме - http://www.moto.com.ua/forum/topic-1568471/message-1668481/#1668481
Керченский мост в аннексированный Крым строят без экспертизы, поскольку никто не хочет брать на себя ответственность за его эксплуатацию.   http://gordonua.com/news/crimea/uchenyy-ran-pro-kerchenskiy-most-postroit-ego-nelzya-on-tam-ne-prostoit-esli-ego-ne-day-gospod-sdelayut-166245.html

КАК РОССИЙСКИЕ САДИСТЫ КАЗНИЛИ НАШИХ СОЛДАТ. ФОТО 18+
https://bbcccnn.com.ua/ukrayina/kak-rossyjskye-sadysty-kaznyly-nashyh-soldat-foto-18/
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 05.09.2017 р., 99Ezdok99
like
bad
shockingly
05.09.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview

Информацию нужно снимать с разных источников и подавать сомнению.

П.С. На работе всплыл ватан, косивший долго под нейтралньго. Любимая фраза: я не за кого, я за мир...
Короче, перебрал по водке и выперло.  Разоткровенничал... говорит: в добробатах одни пьяницы, не работающие и бандиты осели. И хорошо русские их покосили под Иловайском.
То что это тело теперь не руко пожимное это понятно. А вот с ним дальше как.. Устроить травлю, байкот, дык от начальства всем попасть может, если отразится на работе. А отразится по любому.
Начну с малого - никакого панибратства, помощи и подмен. Номер мобильного, уже удалил
.
знаешь, Юра, как по мне, то в ситуации, что оказалась Украина, нельзя быть "нейтральным". за чей мир? за русский? нейтрален к чему? что страну рвут в клочья кацапы и буряты? что не скрывают своих амбиций?
такие "нейтральные" - хуже явных сепаров. те хоть не скрываются. с ними все ясно. а от таких "я за мир" жди удара в спину. леопард - хищник. его сразу опасаешься. а вот змея - она же за мир. она не трогает никого.... ты понял аналогию
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
3
like
2
bad
shockingly
1
05.09.2017 р.
answerview
Ще не вияснив в якому місті 03_biggrin

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
Наши снайпера 10чку выбивают. 18_good
http://real-vin.com/terroristy-v-uzhase-ot-uspehov-snajperov-vsu-foto
Симон Петлюра.

Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
05.09.2017 р. відповів для User  
answerview
Ще не вияснив в якому місті 03_biggrin

Актуально від Карпатських гір і до крейдяних гір Донбаса... 01_smile  01_smile
Іванович. Не бандерлог!
7
like
7
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
Прийнято закон про освіту:
"Стаття 7. Мова освіти
1. Мовою освітнього процесу в закладах освіти є державна мова.
Держава гарантує кожному громадянинові України право на здобуття формальної освіти на всіх рівнях (дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої), а також позашкільної та післядипломної освіти державною мовою в державних і комунальних закладах.
Особам, які належать до національних меншин України, гарантується право на навчання в комунальних закладах для здобуття дошкільної, початкової освіти поряд з державною мовою мовою відповідної національної меншини. Це право реалізується через окремі класи (групи) з навчанням мовою відповідної національної меншини поряд з державною мовою, що створюються відповідно до законодавства, і не поширюється на класи (групи) з навчанням українською мовою.
Особам, які належать до корінних народів України, гарантується право на навчання в комунальних закладах дошкільної і загальної середньої освіти поряд з державною мовою мовою відповідного корінного народу. Це право реалізується через окремі класи (групи) з навчанням мовою відповідного корінного народу України поряд з державною мовою, що створюються відповідно до законодавства, і не поширюється на класи (групи) з навчанням українською мовою.
Особам, які належать до корінних народів, національних меншин України, гарантується право на вивчення мови відповідного корінного народу чи відповідної національної меншини в комунальних закладах загальної середньої освіти або через національні культурні товариства.
Особам з порушеннями слуху забезпечується право на навчання жестовою мовою та на вивчення української жестової мови.
2. Закладами освіти забезпечується обов’язкове вивчення державної мови, зокрема, у закладах професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти в обсязі, що дає змогу провадити професійну діяльність у вибраній галузі з використанням державної мови.
Особам, які належать до корінних народів, національних меншин, іноземцям та особам без громадянства створюються належні умови для вивчення державної мови.
3. Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування, насамперед англійської мови, в державних і комунальних закладах освіти.
4. У закладах освіти відповідно до освітньої програми можуть викладатися одна або декілька дисциплін двома та більше мовами - державною мовою, англійською мовою, іншими офіційними мовами Європейського Союзу.
5. За бажанням здобувачів професійної та вищої освіти заклади освіти створюють можливості для вивчення ними мови корінного народу, національної меншини як дисципліни.
6. Держава сприяє створенню та функціонуванню закладів освіти за кордоном, у яких здійснюється навчання українською мовою або вивчається українська мова.
7. Особливості використання мов в окремих видах та рівнях освіти визначаються спеціальними законами."
2
like
2
bad
shockingly
05.09.2017 р.
answerview
Змінено: 05.09.2017 р., User
5
like
5
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин