MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
14.06, 01:36
27
+12 °С
Вітер: 4 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Обговорення війни расії проти України

Переглядів: 2977667
GiS адміністратор
16.11.2015 р.
answerview
Показати повідомлення
Шановні учасники цієї теми! У ній ми обговорюємо все, що пов'язано з Україною та подіями, що її оточують.

Тут діють особливі правила, що трохи відрізняються від загальних.
Категорично заборонено:

1. Висловлювання образливого характеру про Україну та українців у будь-якій формі.  
  2. Мат у будь-якій формі.
  3. Постинг вульгарних картинок і відео, а також розміщення їх поза тегом SPOILER.
  4. Багаторазові цитування і безглузді повідомлення. Також заборонені цитати з відео і картинками всередині!
  5. Особисті листування і з'ясування стосунків видаляються цілими ланцюжками без попередження, навіть якщо в них є цінна інформація.
За всі ці (і не тільки) порушення Адміністрація сайту має право закрити доступ до цієї теми і видалити всі постинги з порушеннями!
Читаємо Правила форуму, не дратуємо адміністратора :)
Змінено: 07.11.2023 р., GiS
9
like
7
bad
shockingly
2
08.09.2017 р. відповів для cem  
answerview

Еще раз тема бунта , нормальная разтаможка, как в других европейских странах. И весь вопрос с бляхами решиться сходу.  Так как его нет ни в одной стране кроме Украины. Заплатил 200 -300 евро и катайся спокойно.

Я тільки ЗА з приводу розтаможки в 200-300-500 євро, головне шоб штрафи за пригнану димлячу колимагу розвалену, були прирівняні до третини її вартості, як мінімум.
А за "на лапу" за ТО чи бездіяльність полісмена - рік громадських робіт (обом) (прибирання сміття в лісосмугах, чистка річок і т.п.).
Бо сьогодні - їде пацан на бляхах, дим валить такий, шо не видно куди їхати, за ним їде Пріус поліції і НУЛЬ реакції  10_ireful2
☭ = 卐 = Z
Змінено: 08.09.2017 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
08.09.2017 р.
answerview
У Херсоні звільнили трьох директорів шкіл, які відмовились переводити школу на українську мову навчання.
Звільнили директорів шкіл №30 (Оксана Барнаш), №45 (Олена Шабаєва) і №50 (Руслан Винник), повідомляє "24 канал".

Перевести всі міські школи на українську мову навчання пообіцяв міський голова Херсона Володимир Миколаєнко на засіданні виконкому
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2
like
2
bad
shockingly
08.09.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview

Еще раз тема бунта , нормальная разтаможка, как в других европейских странах. И весь вопрос с бляхами решиться сходу.  Так как его нет ни в одной стране кроме Украины. Заплатил 200 -300 евро и катайся спокойно.

Я тільки ЗА з приводу розтаможки в 200-300-500 євро, головне шоб штрафи за пригнану димлячу колимагу розвалену, були прирівняні до третини її вартості, як мінімум.
А за "на лапу" за ТО чи бездіяльність полісмена - рік громадських робіт (обом) (прибирання сміття в лісосмугах, чистка річок і т.п.).
Бо сьогодні - їде пацан на бляхах, дим валить такий, шо не видно куди їхати, за ним їде Пріус поліції і НУЛЬ реакції  10_ireful2

А на нашых номерах. У всех как один со в норме. То же бывает коптят круто, я то же за нормальное техсостояние тачек. И не надо делить а то попадаем под формулу разделяй и властвуй. В виде терпил. 04_blush
1
like
bad
shockingly
1
08.09.2017 р. відповів для 99Ezdok99  
answerview
Есть мнение:
Если с возвратом Крыма предложить вернуть и Поклонскую - Украина откажется от Крыма)))

Нет причин чтоб Украина отказалась добровольно от Крыма. А поклонская пусть возвращается, койка свободная казённая всегда найдётся...
Тю. Напугал Поклонскую койкой...
1
like
1
bad
shockingly
Риболов видалений
08.09.2017 р. відповів для hitmanhunter  
answerview

А совкопромівські машини менше димлять і повітря забруднюють?
Jedem das Seine
Нехай Бог тобі дасть тобі утричі більше всього того,що ти бажаєш мені.
2
like
2
bad
shockingly
08.09.2017 р. відповів для cem  
answerview
попадаем под формулу разделяй и властвуй. В виде терпил. 04_blush

ну да, не треба ділить:
- пригнав бляху, покоптив на ній  - тепер давай штуку і копти і далі - ти красава, зекономив 1-2к як мінімум
- купив нормальну машину на законних номерах (або розмитнив за 2-4 тис), заплатив все і вся як потрібно - ти лох, переплатив 1-2к як мінімум

висновок:
- хто в цій країні дурить, краде, мутиться і порушує закони і т.п. - красавчік.
- хто живе по закону, працює, все максимально чесно і справедливо - лошара.

димлять, я писав, що їх взагалі б заборонив використовувати, бо те совко-гівно взагалі небезпечне для життя - як самих власників, так і їх оточуючих.  06_question
☭ = 卐 = Z
Змінено: 08.09.2017 р., hitmanhunter
1
like
1
bad
shockingly
08.09.2017 р. відповів для Vervet  
answerview

Дымят. Они и новые дымели, и с годами им лучше не стало. Но это же не значит, что надо в страну еще и дымящих блях добавить. Щемить за экологию всех. Вот только инструментов для этого нет.
В Европе стоит фура с Евро-5. Слышно что двигатель работает, а запаха нет...вобще никакого...хоть к трубе приложись. В выходные движение грузовиков запрещено. Только спецтранспорт и скоропорты. Заехать в страну без сертификата на соответствия Евро нельзя. Вот никак. Хоть ты золотом посыпь погранца, на КамАЗе не проедешь.
И у них есть чем дышать
2
like
2
bad
shockingly
Риболов видалений
08.09.2017 р. відповів для Gustav  
answerview

Дымят. Они и новые дымели, и с годами им лучше не стало. Но это же не значит, что надо в страну еще и дымящих блях добавить. Щемить за экологию всех. Вот только инструментов для этого нет.
В Европе стоит фура с Евро-5. Слышно что двигатель работает, а запаха нет...вобще никакого...хоть к трубе приложись. В выходные движение грузовиков запрещено. Только спецтранспорт и скоропорты. Заехать в страну без сертификата на соответствия Евро нельзя. Вот никак. Хоть ты золотом посыпь погранца, на КамАЗе не проедешь.
И у них есть чем дышать

Згоден, щемити за екологію потрібно, але п'яти-десяти річна іноземка в рази менше димить і коптить за різні там мАсквичі і жигулі.І якщо зробити розтаможку за прийнятними цінами, то незабаром всі ці совкопроми підуть на металобрухт,і нам стане трохи легше дихати.
А коли рівень життя в Україні підніметься, коли українці будуть отримувати європейську зарплату,коли в банках можна буде взяти кредит не під драконівські відсотки, ось тоді і українці зможуть кататися на нових тачьках , а після п'яти років експлуатації ці тачьки москалям продавати будемо. 01_smile
Jedem das Seine
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Згоден, щемити за екологію потрібно, але п'яти-десяти річна іноземка в рази менше димить і коптить за різні там мАсквичі і жигулі.
Ну во первых не факт. Я сейчас такие экземпляры блях встречаю, что мама дорогая какой жах. Не вспоминая о том, что в 13 году меня литовские армяне сбили на таком цивике, шо там не понятно где были повреждения от столкновения, а где он сам собою прогнил и провалились дыры. Есть жигуленки явно более живые.
Во вторых никто не разбирается никогда больше или меньше. Есть норма. Или вписался по выхлопу или звуку или нет.
Не вписался - исправляй, прийдешь завтра. Так было у нас, так есть в Европе.

І якщо зробити розтаможку за прийнятними цінами, то незабаром всі ці совкопроми підуть на металобрухт,і нам стане трохи легше дихати.
Опять поспорю. Имеем ситуацию с безнаказанным ввозом до сих времен блях. Покупай и катайся. Совкопромы пошли в утиль? Нет.
А коли рівень життя в Україні підніметься, коли українці будуть отримувати європейську зарплату,коли в банках можна буде взяти кредит не під драконівські відсотки, ось тоді і українці зможуть кататися на нових тачьках , а після п'яти років експлуатації ці тачьки москалям продавати будемо. 01_smile
Я уже писал, когда мы будем работать по европейски и тратить по европейски, тогда у нас будут европейские зарплаты, а пока нет. И сейчас надо жить исходя из того, что мы имеем.
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Сперечатися з тобою не буду, у кожного своя точка зору, я висловив свою і міняти її не збираюся.

Я уже писал, когда мы будем работать по европейски и тратить по европейски, тогда у нас будут европейские зарплаты, а пока нет. И сейчас надо жить исходя из того, что мы имеем.

Хоча тут можна посперечатися.
Ми українці можемо і працюємо по європейські, але зарплати у нас далеко не європейські.
Чи ти хочеш сказати, що наші лікарі, вчителі, продавці, водії, будівельники і т. д. працюють гірше їхніх? 06_question
Коли українці їдуть за кордон наймитувати, вони працюють в основному так само, як і у нас, але отримують за ту ж роботу на порядок більше, ніж у нас.
Ось і виживаємо виходячи з того, що ми маємо.Пригоняем бляхи, секондів в кожному місті не злічити.
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
answerview

Хоча тут можна посперечатися.
Ми українці можемо і працюємо по європейські, але зарплати у нас далеко не європейські.
Чи ти хочеш сказати, що наші лікарі, вчителі, продавці, водії, будівельники і т. д. працюють гірше їхніх?

Да, именно это я и хочу сказать. Те из нас кто работает на уровне европейца, получает на уровне европейца. В остальном... мы пока не производим автомобили класса хотя бы Фольксвагена сами. Так что и имеем то что имеем.

Коли українці їдуть за кордон наймитувати, вони працюють в основному так само, як і у нас, але отримують за ту ж роботу на порядок більше, ніж у нас.
За счет того, что продукт который они там производят стоит дороже. Та же клубника. И это не проблема - ставим клубнику дороже вдвое в продаже у нас и будет вам высокая зарплата на производстве. Как ты думаешь - будет работать?
like
bad
shockingly
Риболов видалений
answerview
Да, именно это я и хочу сказать. Те из нас кто работает на уровне европейца, получает на уровне европейца. В остальном... мы пока не производим автомобили класса хотя бы Фольксвагена сами. Так что и имеем то что имеем.

наприклад: на Полтавському Гзк працюють на рівні Європи, вантажівки камацу, кати , обладнання імпортне, але зарплати зовсім не європейські.
наші продавці в  крамницях працюють навіть більше ніж закордонні, але зарплати не порівняти.

За счет того, что продукт который они там производят стоит дороже. Та же клубника. И это не проблема - ставим клубнику дороже вдвое в продаже у нас и будет вам высокая зарплата на производстве. Как ты думаешь - будет работать?

А будівельники, що, у нас на стільки житло та інші об'єкти дешевше, ніж за бугром? 06_question
Jedem das Seine
like
bad
shockingly
08.09.2017 р. відповів для August  
answerview
Есть мнение:
Если с возвратом Крыма предложить вернуть и Поклонскую - Украина откажется от Крыма)))

А чья она сейчас плечевая?,была деда Коли.
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
08.09.2017 р.
answerview
Oleg Katkov
Представьте себе ситуацию, одна из европейских стран НАТО обращается к Украине и говорит, а давай вместе танк сделаем по стандартам Альянса. Еще года три-четыре назад я бы сам сказал - фантастика. А теперь это реальность.
И это РТ-17. Он сделан вместе с поляками, которые могли выбрать партнеров из Германии, Франции, США, любой другой страны НАТО. Но выбрали Украину, ее инженеров, конструкторов, рабочих. Вот такая вот реальность и вот такие вот перемены.

ТАНК PT-17 ДЛЯ ПОЛЬЩІ ЗА СТАНДАРТОМ НАТО – РОЛЬ ДЛЯ УКРАЇНИ ТА НОВИЙ РІВЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ "ОБОРОНКИ"
http://ukroboronprom.com.ua/uk/media/tank-pt-17-dlya-polshhi-za-standartom-nato-rol-dlya-ukrayiny-ta-novyj-riven-ukrayinskoyi-oboronky.html

п.с. продовжую срать на форум перемогою...
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
08.09.2017 р.
answerview
Boris Nemirovski
Ізраїльські бойові літаки знову нанесли дружній візит до Сирії. На жаль, співробітники сирійського центру з розробки та виготовлення ракет та хімічної зброї не збагнули дружніх намірів ізраїльських льотчиків та перелякалися настільки, що підірвали себе в повітря разом з самим центром.
Натомість, розрахунки роїських зенітно-ракетних комплексів меншовартості, які стоять, як не сказати - стовбичать на сторожі того центру, ці дружні наміри одразу розпізнали, тому цнотливо промовчали та провели ізраїльські літаки захопленими поглядами, як ті красиво пролітали над ними додому. Бо їхтамнєт.

Ізраїль уночі 7 вересня атакував військовий об’єкт у Сирії
https://www.radiosvoboda.org/a/news/28721786.html
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
answerview

наприклад: на Полтавському Гзк працюють на рівні Європи, вантажівки камацу,  ,
я не знаю что это за предприятие. Они камацу собирают или что они производят?

наші продавці в  крамницях працюють навіть більше ніж закордонні, але зарплати не порівняти
нет. Наша сфера торговли не находится на уровне европейских торговых предприятий. Наши гастрономы и европейские ашаны это сильно не одно и тоже. Кроме того продавцы и у них нельзя отнести к обеспеченным гражданам.

А будівельники, що, у нас на стільки житло та інші об'єкти дешевше, ніж за бугром? 06_question
не понял вопроса про строителей. Ты не замечал что у нас более менее серьезное строительство это иностранные исполнители?
like
bad
shockingly
08.09.2017 р.
answerview
1. бляхери святкують

2. податки зло
Крим - це Україна!
Змінено: 08.09.2017 р., Grom
like
bad
shockingly
08.09.2017 р.
answerview
Слава снайперам ЗСУ!

лише нагадаю:
Порошенко придбав та передав 100 снайперських комплексів для 3-го полку Сил спецоперацій
http://www.ukrmilitary.com/2017/08/poroshenko-100-snipers-rifles-for-3-reg.html

п.с. не факт, що то вони, із тих гвинтівок, тими кулями... то ваще ЇХтамНету самі пострілялись... на ученіях
Крим - це Україна!
1
like
1
bad
shockingly
08.09.2017 р. відповів для alikxom  
answerview
Есть мнение:

А чья она сейчас плечевая?,была деда Коли.

Так она и сейчас того самого деда Коли 15_badgrin
Змінено: 08.09.2017 р., August
like
bad
shockingly
08.09.2017 р.
answerview
про ригів інфа 146% так шо зважайте

Аллан Левітов
Итак, что читал в разрозненных комментариях в ленте и свел воедино.

1) Бляхомайдан (который скоропостижно свернулся и - по слухам, будет 10 "завтракать на границе" ) - связан с "прокладкой" Вовой Парасюком. Через Парасюка работает Беня. Это его креатура и его кукла.
2) Пишут Беня же недавно встречался с Мишико в Женеве.
3) Еще (что пишут в комментах) 10 на границу вроде собирается "АвтомайданКиев" (это которые собирали "финансовый майдан" в 2014-15, и лидер к-рых Дима Карп делал вместе с Монтян телемосты с сепарами). Т.е. участвует и Медведчук
(которого Беня, если помните, в 2014 прочил в губернаторы Донецкой области. Было).

Вся эта шушера будет 10 числа провоцировать Нацгвардию на насилие. В попытке воссоздать "побиття студентів 30.11.2013" и, как следствие, всколыхнуть волну народного недовольства.

И такие все милые )
Только 30 серебрянников из-за пазухи вываливаются.

якщо Порох не бореться з олігархами? то чому олігархи проти нього борються?
вапрос? нє?

п.с. кажуть, що офіційно апатриду Саакашвілі ніхто не забороняв в'їзд до України, але кажуть, що він сам не хоче, бо його на кордоні хочуть особисто привітати грузинські прокурори
Крим - це Україна!
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин